|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 11:25:09   
Blacky30
3jeMi, sem se zdaj nasmejala, ko sem brala, da imate 6 punčk poleg tvojega Lovra in da se bojiš, da bo govoril kot punčka. Ne boj se, zagotovo bo. user posted image user posted image user posted image  Ja, res.
Naš Nejc je bil "punčka", odkar je začel govorit pa do par mesecev v vrtcu, torej skoraj do 3. leta. Razlog: obkrožale smo ga same babe: jaz, babi, oma. Onidve sta ga tudi čuvali, tak da se je navadil govorit kot ženska. Ker smo bile navajene, da veliko govorimo z njim, pa smo vedno uporabljale ženski sklon: zdaj bom naredila to, oprala sem perilo, je začel še sam tak govorit. So se v vrtcu vzgojiteljice prav nasmejale, ko so ga slišale, pa se je potem v skupini hitro navadil, da je on fantek in mora drugač govorit. Smo ga doma sicer nonstop popravljali, a ni hasnilo. Vrtec je potem spravil stvari v red. Smešni spomini, ja....user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, mi prosim poveš, kolk ste dali za koline? Cena za kg? Me moj ravno sprašuje za ceno, pa sem se na tebe spomnila.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 12:13:07   
Majuska
'jutro,

oziroma dober dan je že user posted image danes sem prav leteča, po jutranjem hranjenju sem najprej načrpala mleko, nato odšibala na pošto in do sestre, da sem predala oblekice, ki smo jih že prerasli. Že romajo h kolegici, ki bo rodila decembra. Ma ne morem verjeti, da moram spet na glavo obrnit omaro in pregledati, kaj je Aleksandru sploh še prav. Včeraj sem na veliko prala plišaste pajace, nekaj mu jih je teta nabavila, ko so imeli v Premamam neko znižanje ... prav lušten bo v njih user posted image

Moža je prehlad čisto zvil, tako da sta zdaj oba fanta v postelji. No, Aleksander se igra na igralni podlogi, očka ga pa z enim učem pazi user posted image

user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 12:37:14   
dzanika
neboglasnica ne hoferjeve plenice so tudi od 7-13 kg. Sem jih šla ravno danes kupit in sem jih videla. Mi jih sicer še nismo sprobali sam so mi pa ful lepe. user posted image

HD naučila sem se doma voščilnice delat... user posted image
user posted image   za zobek. user posted image

nisem vas še prebrala, nadaljujem kasneje. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 13:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 13:57:56   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
mojcek...mala je cuker. .malo me spominja na mojo...tud sestra moja je rekla, kdaj sem jo to slikala...kako je z vajino prehrano???



hja - al ti mojga mal preveč poznaš, al pa jz tvojga hec hec.


hahaha user posted image user posted image

matic čestitke za 5 mesecev.  user posted image user posted image

prav tako čestitke današnjim štirimesečnikom. user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 14:51:01   
neboglasnica
Čestitke vsem malčkom palčkom in mamicam za obletnice!


blacky30: sporočim, ko pride mož iz službe.. Vem pa, da je mesar nabavil meso, vse sam uredil, tudi mast prekuhal, naredil klobase, prekadil in se že sušijo v naši kleti. Midva sva morala samo povedati, kaj bi rada. Nobenega pacanja, samo evre na plano.


dzanika: hvala za info


majuska: berem, da imaš cunje od Premamam. Naš Staš nosi njihovo konfekcijo za 12 mesecev. Pohiti, d ane bo prepozno. Drugače imamo pa H&M-ovo št. 74.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:00:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

neboglasnica..tole kar si napisala mi je zvenelo malo tako...če sem jst karkoli napisala, da je sprožlo kakeršnokoli nerazumevanje , se opravičujem, nisem mislila...in verjamem da si bila fit..napisala sem samo da je non stop nekaj s tabo in da ti želim da se vse pocajta



Ja, moram priznati, da me je na prvi pogled pogrelo kar si napisala in ker sem eksploziven človek, sem odgovorila brez premisleka. Saj, ko sem šla kasneje brat, sem razumela kontekst malo drugače. Zahvaljujem se ti za dobre želje in pikapolonico. In user posted image za zobek.


tims: a ne kako je fino, ko greš brez user posted image kam in klepetaš do onemoglosti? Vesela sem, da si se imela super!


populis: slike si oglej v albumu levinje t., ne rabiš gesla


blacky30: svinjska polovica 2,70 €/kg, za delo pa še ne veva koliko, cca. 60 - 70 €

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:01:36   
neboglasnica
glugluglu: vidim, da si tu. Kako Ninina tačka? Pa Tian?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:13:44   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica


majuska: berem, da imaš cunje od Premamam. Naš Staš nosi njihovo konfekcijo za 12 mesecev. Pohiti, da ne bo prepozno. Drugače imamo pa H&M-ovo št. 74.


ampak tvoj Staš je res ful velik ... mi smo zdaj prešaltali na 68, je pa res odvisno od firme, kako velika je stvar. Prav hecno, H & M ima recimo malo večje cunjice. Z tole Premamam je pa Aleksandra njegova teta opremila user posted image

Kako len dan je danes ... ko sem dopoldne prišibala domov, sva se z malim dojila, oči pa je prehlajen in sta oba kar spalnico okupirala. Še jaz sem vmes omagala, se pozna, da imam stalen primanjkljaj spanca user posted image

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:14:17   
glugluglu
neboglasnica, hvala za skrb, oba sta bolje, Tianu sicer še vedno malo iz nosa priteče, Nina pa majčkeno šepa, ampak je bolje. Danes pred kosilom smo že bili na počasnem sprehodu vsi skupaj, sedaj dokler je sonček pa bova z Mitjem najbrž Tiana še enkrat peljala,  sem rekla, da grem samo malo na RR potem pa ven. No upam, da bo uspelo, da gremo še enkrat malo na zrak.

Glede srečanja pa mislim, da je dobra lokacija tudi v Supernovi - Rudnik, tam, kjer je sredi avle neka slaščičarna, mislim, da v pritličju.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:15:48   
Inigo
ahoj!

sm mela zadnje večere veliko dela... sm naredila Brinu ovco.

user posted image

lepa?
no, učka ji še manjka. jo bom zvezla gor. kr gumb je malo riskanten, da mi ga požre user posted image

meni je všeč! user posted image

< Sporočilo je popravil Inigo -- 22.11.2008 15:17:05 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:16:41   
Inigo
mi mamo tut večino iz H&Mja. nosimo 68 in 74. so pa take malo smešne cifre včasih... da mu je prav celo en body 80. smešno! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:25:34   
neboglasnica
majuska: Staš meri 68 cm. Razumem, da so mu nekatere že nošene cunjice prav tudi 80, ampak čisto nove?

Kar se pa spanca in vsega ostalega tiče: loteva se me ene vrste depresija, ker sem čisto brez volje, ne ljubi se mi pospravljat, še otroci so mi na momente odveč. Samo jedla bi in bi bila čisto sama. Še dobro, d ame tale RR malce raztrese, da še kaj dam od sebe. Znašla sem se v nekem začaranem krogu: zdravje - osamljenost - brez dodatnih obveznosti.... Ampak se ne dam!

glugluglu: no, a si imela prav glede Mitja? Je bil na zabavi?

inigo: user posted image za ovčko

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:30:11   
neboglasnica
Ej, a se me sliši kako mljaskam? Jabolčna pita, ki sem jo spekla včeraj, je božanska, kar topi se v ustih. Sem delala po receptu iz prve knjige sestre Nikoline, na str. 86. Full je sočna, poskusite.

Staš je bil z očijem malo zunaj, pa ne vem, a ga je to pognalo, kaka kot za stavo, komaj sproti previjam.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 15:47:21   
Blacky30
Neboglasnica, hvala za info. user posted image  Moj pravi, da mu ponuja sodelavec za 1,50€/kg. Poceni, ne? Pa tudi vse narejeno in zrihtano. Bomo verjetno kar vzeli.
Kaj si hodila kaj mimo moje kuhinje? Ker imam jaz tudi jabolčno pito, pa je čudežno že pol pekača manjka, pa tuhtam in tuhtam, kdo je tolko pojedel....ti si bla!user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja je tud ful sočna, samo je iz enih printanih receptov. Nikolino jaz tudi moram nekje imet, si bom zapisala stran in preverila, če imam ta prvo knjigo.user posted image

Inigo, čestitke za ovčko!!user posted image user posted image Kak se ti je dalo?user posted image  To bo dobil od zimskih možekov al si kar tak naredila?


Kako zatišje je tu gor. Jaz sem prej Tejo uspavala, sva bili malo zunaj na -1, pa še odpihnilo naju je skoraj, no mene bolj, ona je bila tako na varnem in toplem v vozičku, je spala kot angelček. Samo potem se je zbudila, ko jo je bilo treba iz pajaca ven spravit. Moška sta zdaj šla na potep, jaz pa pred comp (končno!) z veliko skledico sladoleda. Mnjamiiiiii, populis, hvala za idejo! Si me spomnila na sladoled.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 16:07:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
skledico sladoleda. Mnjamiiiiii, populis, hvala za idejo! Si me spomnila na sladoled.user posted image


Berem, iščem, ampak res ne najdem kje je populis omenjala sladoled? Potem sem se pa spmnila, da ti bereš verjetno še prejšnje poste, kjer je enkrat populis res zvečer malicala sladoled.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 16:10:13   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, enkrat v začetku tedna je papcala sladoled in si ga v mikrovalovki segrela, da ji niso zobje zmrznili.user posted image user posted image  Jaz pa sem ga kar pustila poleg sebe, ker imam itak tolko branja, pa noter padem, da se je že malo odtalil sam od sebe ta čas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 16:24:11   
lavita*
Živio čvekice!

Uspelo se mi je končno oglasit v novem četrtem klepetu.
Res ste dobre s čvekanjme. Včsih se sprašujem kako vam to uspe. Men tako mine dopoldne, ko sva z malo sami, potemko pride pa sin  domu, pa še olj. In včasih imam le toliko časa, da uspem prebrat kakšno stran potem se pa že spet zgubim, ker vmes toliko na klofate.

Pri nas je tudi primanjklaj spanja. Smo zdajle si malo zadremali. No otroka in mož še dremajo. Ponoči ga mala svira in včasih hoče po 2x na noč jest. Zjutraj pa že od pol petih naprej vstajamo. Sin ne more več spat in potem skoz jamra in prst velče ter kliče enega ali drugega. Pol pa ne  preostane drugegag kot da vstane eden in ga gre malo zamotit, da glih še ostalih ne zbudi.

Jaz uporabljam pri naši punci pamperske aktiv fitke, za sina pa pamperske. Aktiv fitk ni več tak velikih. Kupijem pa jih večinoma v Avstriji.

J*kako odvadit otroka od plenic oz. ga navadit na kahlo. No naš na kahlo ni hotel hodit ampak na stranišče. Sam ga je minilo in res ne vem kdaj bo nehu s plenicam.

Vas grem š emalo brat. Bomp aše pol kaj pokomentirala.

lp

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:27:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:30:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 16:59:47   
Blacky30
Nanka, si si naredila nohte????? Fotke, fotke, fotke...... Če si jih imela, pričakujem tudi, da bodo punce s srečanja povedale svoje ocene!user posted image user posted image

Rebeca, moja Teja pa ima nonstop mokre nogice od švica. In so tud na prvi dotik hladne. To je odvisno od njihove prekrvavitve. Ne vem, če lahko kaj bistveno narediš. To je tak, ko eni odrasli tudi ful švicajo v noge, eni pa nikoli.
Je pa doma oblečena v bodi z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, debele zokne in hlače brez nogic.
Majuska, ful lep avatar!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
HD, ful lepa narava v tvojem okolju in mir....uf, fajn! Pa Kali je itak čudovita, lepe fotke!!!user posted image user posted image user posted image

Lex, kdaj boš dala Alino cepit proti klopnemu oz. kdaj je najboljše?
Auroraa, super slikce!!! Kakšne polne ustnice ima Matic ala. A. Jolie! user posted image  Pa ful lepe modre očke! user posted image user posted image user posted image

Očke naših malčkov....spreminjajo kaj barvo???? Naša ful, s temno modre smo prešaltali na sivo in zdaj smo na zeleni z rahlimi rjavimi odtenki, mislim, da bomo končali na rjavi, da bo res čisto mamina. user posted image  Jaz osebno bi sicer raje modre očke za njo, če bi lahko izbirala. So mi božanske. No, pa glavno, da jih imata moja moška.user posted image

Vidim, da se tukaj gor lahko tudi zaprosi za nalepkice...user posted image  Jaz bi pa imela mercatorjeve! Če ima slučajno katera za proč vrečt, se priporočam!user posted image  Majuska, žal Sparovih nimam, nič ne kupujem tam.
Lunica, maš slikico svojih 5000-delnih puzzlov. Daj, se malo pohvali z njo.user posted image  Kak dolgo si sestavljala?

Glu3x, pri nas pa je z imeni slučajno tak naneslo, da imata oba otroka po 4 črke v imenu, pa še to imata sredinski dve enaki.user posted image A nimajo tvoji tud po 4 črke?

Inigo, saj večina dojenčkov ima modre očke, da se ne boš bala, če so od poštarja slučajno...hec, hec....Do enega leta se barva ustali in ostane takšna potem za celo življenje. Mogoče pa bo imel modre, jih včasih poberejo iz prejšnjih generacij. Imajo vajini starši modre?
Rovar_ka, ful lepe fotkice!!!user posted image user posted image user posted image

Mojcek, Živa zdaj spet lepo papca?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 17:14:12   
nanka
Blacky nohtov še nimam, ker nimam nikogar vsaj 4 ure doma, da bi popazila na Natko, ko si jih bom delala. Saj je pridna, samo je na 3 ure, vmes je malo na tleh, ko začne sitnarit jo moram dati v stolček, potem gre spat za kakšne pol ure, potem pa spet je. In to cel dan. Dragi pa pride in gre, pa pride in gre, ob 20 pa nimam več ne volje ne energije da bi kaj delala, tako da se še nisem lotila. Bom naredila takoj ko bom imela vsaj 4 ure zase.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 17:17:02   
nanka
Inigo,user posted image user posted image user posted image user posted image za ovčko, krasna je.



(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 17:22:29   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica



Kar se pa spanca in vsega ostalega tiče: loteva se me ene vrste depresija, ker sem čisto brez volje, ne ljubi se mi pospravljat, še otroci so mi na momente odveč. Samo jedla bi in bi bila čisto sama. Še dobro, d ame tale RR malce raztrese, da še kaj dam od sebe. Znašla sem se v nekem začaranem krogu: zdravje - osamljenost - brez dodatnih obveznosti.... Ampak se ne dam!




Počutim se enako kot ti, dnevi se mi vrtijo v enem in istem krogu, pa še te trapaste bolezni otrok, Natka je danes 2x bruhala, Zoja se praska in je tečna 100 na uro, jaz pa odštevam dneve ko se bodo začele koze sušit, pa še sama z otroki sem, zunaj je mrzlo in piha, brezveze..... Ma saj bo, jutri je nov dan.

< Sporočilo je popravil nanka -- 22.11.2008 17:24:08 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
22.11.2008 17:46:32   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Aja, pogrešam pa Ilatic, lex..... user posted image  nobene na spregledu.


hvala da ste me pogrešile
- ampak sem bila ful zaposlena - zakaj ker ima naša gospa hiša končno STREHOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fotke pridejo zvečer, zdaj grem kuhno pospravit, ker so delavci pravkar odšli

blacky zdaj je bila cepljena in 6 tednov ne sme bit. najbrž enkrat februarja, da pol dobi drugo dozo enkrat maja (mislim, da je 3 mesece vmes)

< Sporočilo je popravil lex -- 22.11.2008 17:47:39 >


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?