|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
22.11.2008 20:16:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella bravo za tebe da si se sprostila in uživala, jst tud rabim en odklop, sam kaj ko v Celju nimaš kam it, bi šla raje v LJ...a bi šla katera še ven z mano v LJ?

grem zdej pod tuš, pa v hladilnik neki poglodat, pa pridem nazaj

halooooooooo ravno o tem sem pisala v prejšnjem postu, a mi bereš misli. SUPERCA SEM VEDLA, DA BOŠ TI ZA STVARuser posted image user posted image

Pridno Nejček papa. Anja je danes tudi veliko pojedla:
-zjutraj dojenje
-za malico jabolček+hruška+2 piškota
-dojenje
-ml. kašica
-za večerjo krompirček+brokoli (ogromoo)
-in za lahko noč dojenjeuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.11.2008 20:17:32   
sesil
jaz sem še tle

edina, sem te pa prav pogrešala in študirala, kako ti zavidam masaže za lamelnimi zavesamiuser posted image
naša tudi že spi, danes brez problemov. taka faca je odkar vidi svet z druge perspektive (sede). seveda jo še vseeno malo podpiram in gledam kam se bo zvrnila.
estrella, midve bi se pa komot dobile kak ponedeljek v ajdovščini - saj to je tebi bluzu, ane? mi odplavamo, pol pa skočimo na eno kafe. pa če je šel dragi v službo, pol mu lahko 20% opravičiš, ostalo je pozabljivost, nezanimanje za ženine načtre...udarga z valarjem po glavi.
špelin, za tistih par klobas, bi tudi jaz težila naj bo raje doma.
prednovoletna večerjica...sliši se mamljivo, sam bom mogla 1 teden prej pumpat mleko, da bo naša razcrtanka imela za ponočiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.11.2008 20:18:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Čer!

Kaj nobene na vidiku?

TEBE ni bilo na vidiku user posted image

O bla, bla, sem brala(full straniuser posted image )
Aha... user posted image
in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče deleuser posted image V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. user posted image user posted image user posted image In tako sem ostala sama z mulcemauser posted image
A je vsaj že nazaj?? Moj je na user posted image  kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot user posted image

Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... user posted image  Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade user posted image

špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvouser posted image , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa oduser posted image , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinaviluser posted image Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez user posted image (te bodo atiji  merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti ouser posted image user posted image user posted image

To je pa 1A idejauser posted image user posted image user posted image  Jaz sem za. Predlogi???????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.11.2008 20:19:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem še tle

edina, sem te pa prav pogrešala in študirala, kako ti zavidam masaže za lamelnimi zavesamiuser posted image
naša tudi že spi, danes brez problemov. taka faca je odkar vidi svet z druge perspektive (sede). seveda jo še vseeno malo podpiram in gledam kam se bo zvrnila.
estrella, midve bi se pa komot dobile kak ponedeljek v ajdovščini - saj to je tebi bluzu, ane? mi odplavamo, pol pa skočimo na eno kafe. pa če je šel dragi v službo, pol mu lahko 20% opravičiš, ostalo je pozabljivost, nezanimanje za ženine načtre...udarga z valarjem po glavi.
prednovoletna večerjica...sliši se mamljivo, sam bom mogla 1 teden prej pumpat mleko, da bo naša razcrtanka imela za ponočiuser posted image .

draga potem pa kar pumpico v roke, veseli december je pred vratiuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.11.2008 20:21:25   
sesil
ni problema, za to večetrjo bom pumpala tudi 14 dni prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.11.2008 20:21:58   
Anonimen

Čer!

Kaj nobene na vidiku?

Aha... user posted image
in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče deleuser posted image V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. user posted image user posted image user posted image In tako sem ostala sama z mulcemauser posted image
A je vsaj že nazaj?? Moj je na user posted image  kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot user posted image

Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... user posted image  Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade user posted image

špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvouser posted image , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa oduser posted image , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinaviluser posted image Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez user posted image (te bodo atiji  merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti ouser posted image user posted image user posted image

To je pa 1A idejauser posted image user posted image user posted image  Jaz sem za. Predlogi???????????

JA ITAK, JE TREBA MALO ODKLOPIT ODuser posted image IN user posted image IN OD TEGA VSAKDANJIKAuser posted image

Jaz predlagam po 15.12 mogoče 20.12.2008?

Ma meni je načeloma vseeno, porodniška itak gre kot šussssuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.11.2008 20:22:48   
Anonimen

ni problema, za to večetrjo bom pumpala tudi 14 dni prej.

TAKO SE GOVORIuser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.11.2008 20:24:17   
sesil
meni datum zaenkrat tudi ni pomemben. kaj pa lokacija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.11.2008 20:25:26   
sesil
jaz sanjam mehiško restavracijo, sam vam da vsem ni dobro tam. moramo nekaj univerzalnega.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.11.2008 20:25:30   
Estrella*

jaz sem še tle

Ja bi šlo. Za prednovoletno srečanje oz za nočno hranjenje pa dragi uporabi umetno zizoAMuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.11.2008 20:27:17   
Estrella*

Men datum 12 in 18 ne pride v poštev, ker ima dragi svoje žureuser posted image  Lokacija???? Bi bilo treba rezervirat, ker je že vse skoraj zasedenouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.11.2008 20:27:22   
Anonimen

No meni je pomembno, da je vikend, če bi se dalo sobota, ker moja varuška dela samo ob vikendihuser posted image . Lokacija=predlagam LJUBLJANA.

Sem mojemu danes rekla, da bo od dec. naprej varuška ob vikendih, ko bo mama žurala, pa se je strinjaluser posted image jah ni kej masaže so pomagaleuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.11.2008 20:28:24   
Estrella*

Čer!

Kaj nobene na vidiku?

Aha... user posted image

JA ITAK, JE TREBA MALO ODKLOPIT ODuser posted image IN user posted image IN OD TEGA VSAKDANJIKAuser posted image

To večerjo lahko častijo naši možičkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.11.2008 20:29:30   
Anonimen

Men datum 12 in 18 ne pride v poštev, ker ima dragi svoje žureuser posted image  Lokacija???? Bi bilo treba rezervirat, ker je že vse skoraj zasedenouser posted image

JPuser posted image

špelin@ si zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.11.2008 20:31:07   
Anonimen

jaz imam itak najine finance čez, tako da sem jaz gazda za vse dnarje v bajtiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.11.2008 20:31:26   
Estrella*
Moj je ravno odšel na fantovšnouser posted image jaz imam pa za zrihtat še 2 sitna primerkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.11.2008 20:32:16   
Estrella*

jaz imam itak najine finance čez, tako da sem jaz gazda za vse dnarje v bajtiuser posted image user posted image

jaz tud, sam nimam kakega posebnega dela, ker je bolj malo klientovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.11.2008 20:33:44   
Anonimen
Še eno vprašanje izven teme: je 30 ml ml. kašice dovolj za reakcijo? Sem Anji danes dala 30ml ml. kašice pa je bilo vse OK, nobene reakcije, pa me zanima če ji ju3 lahko povečam dozico na 60ml?

Sam prejšnja tema je bolj zanimiva a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.11.2008 20:38:24   
Estrella*

Še eno vprašanje izven teme: je 30 ml ml. kašice dovolj za reakcijo? Sem Anji danes dala 30ml ml. kašice pa je bilo vse OK, nobene reakcije, pa me zanima če ji ju3 lahko povečam dozico na 60ml?

Sam prejšnja tema je bolj zanimiva a ne?user posted image user posted image

Če bi bila zelo občutljiva, bi bilo 10ml dovlolj. Ti kar povečaj in boš videla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.11.2008 20:38:30   
sesil

Moj je ravno odšel na fantovšnouser posted image jaz imam pa za zrihtat še 2 sitna primerkauser posted image

moj gre tudi sedaj na "eno" pivo.

Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.11.2008 20:38:31   
špelin@
edinaos, WB in sem ZAAAAAAAAAAAA user posted image

sesil, čisto vseeno mi je, zaradi mene gremo lahko na kurjo farmo, samo da odklopiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.11.2008 20:38:51   
jana81
dobr da sem kopiarala tole, ker je blo error....

evo sem se stušala in oprala glavo in se odločila da se ostrižem na paž, ker mam poln k... te čupe...

alarm iz otroške že po pol ure....sem mojga poslala tja...

no men je vseen kje, ker itak nič ne poznam, tud mehiška je ok...pa jst bi še pol mal plesala da se odklopim.user posted image

sesil glede pumpanja sem na istem kot ti, s tem da naš AM noče, in je sam ziza ali mamin mlekec vredu. Ma se bo ati že znajdu..
mi je pravkar reku : pa sej sem ti že reku da pejt se mal zdivjat ...zakaj že,?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.11.2008 20:39:35   
sesil

sesil, čisto vseeno mi je, zaradi mene gremo lahko na kurjo farmo, samo da odklopiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image

kurjo farmo, ej si me pa nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.11.2008 20:40:49   
Estrella*

moj gre tudi sedaj na "eno" pivo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.11.2008 20:41:35   
Estrella*

Tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?