Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella bravo za tebe da si se sprostila in uživala, jst tud rabim en odklop, sam kaj ko v Celju nimaš kam it, bi šla raje v LJ...a bi šla katera še ven z mano v LJ? grem zdej pod tuš, pa v hladilnik neki poglodat, pa pridem nazaj halooooooooo ravno o tem sem pisala v prejšnjem postu, a mi bereš misli. SUPERCA SEM VEDLA, DA BOŠ TI ZA STVAR Pridno Nejček papa. Anja je danes tudi veliko pojedla: -zjutraj dojenje -za malico jabolček+hruška+2 piškota -dojenje -ml. kašica -za večerjo krompirček+brokoli (ogromoo) -in za lahko noč dojenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:17:32
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem še tle edina, sem te pa prav pogrešala in študirala, kako ti zavidam masaže za lamelnimi zavesami naša tudi že spi, danes brez problemov. taka faca je odkar vidi svet z druge perspektive (sede). seveda jo še vseeno malo podpiram in gledam kam se bo zvrnila. estrella, midve bi se pa komot dobile kak ponedeljek v ajdovščini - saj to je tebi bluzu, ane? mi odplavamo, pol pa skočimo na eno kafe. pa če je šel dragi v službo, pol mu lahko 20% opravičiš, ostalo je pozabljivost, nezanimanje za ženine načtre...udarga z valarjem po glavi. špelin, za tistih par klobas, bi tudi jaz težila naj bo raje doma. prednovoletna večerjica...sliši se mamljivo, sam bom mogla 1 teden prej pumpat mleko, da bo naša razcrtanka imela za ponoči .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:18:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvo , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinavil Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o To je pa 1A ideja Jaz sem za. Predlogi???????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še tle edina, sem te pa prav pogrešala in študirala, kako ti zavidam masaže za lamelnimi zavesami naša tudi že spi, danes brez problemov. taka faca je odkar vidi svet z druge perspektive (sede). seveda jo še vseeno malo podpiram in gledam kam se bo zvrnila. estrella, midve bi se pa komot dobile kak ponedeljek v ajdovščini - saj to je tebi bluzu, ane? mi odplavamo, pol pa skočimo na eno kafe. pa če je šel dragi v službo, pol mu lahko 20% opravičiš, ostalo je pozabljivost, nezanimanje za ženine načtre...udarga z valarjem po glavi. špelin, za tistih par klobas, bi tudi jaz težila naj bo raje doma. prednovoletna večerjica...sliši se mamljivo, sam bom mogla 1 teden prej pumpat mleko, da bo naša razcrtanka imela za ponoči . draga potem pa kar pumpico v roke, veseli december je pred vrati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:21:25
|
|
|
|
sesil
|
ni problema, za to večetrjo bom pumpala tudi 14 dni prej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvo , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinavil Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o To je pa 1A ideja Jaz sem za. Predlogi??????????? JA ITAK, JE TREBA MALO ODKLOPIT OD IN IN OD TEGA VSAKDANJIKA Jaz predlagam po 15.12 mogoče 20.12.2008? Ma meni je načeloma vseeno, porodniška itak gre kot šussss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ni problema, za to večetrjo bom pumpala tudi 14 dni prej. TAKO SE GOVORI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:24:17
|
|
|
|
sesil
|
meni datum zaenkrat tudi ni pomemben. kaj pa lokacija?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:25:26
|
|
|
|
sesil
|
jaz sanjam mehiško restavracijo, sam vam da vsem ni dobro tam. moramo nekaj univerzalnega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:25:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še tle edina, sem te pa prav pogrešala in študirala, kako ti zavidam masaže za lamelnimi zavesami naša tudi že spi, danes brez problemov. taka faca je odkar vidi svet z druge perspektive (sede). seveda jo še vseeno malo podpiram in gledam kam se bo zvrnila. estrella, midve bi se pa komot dobile kak ponedeljek v ajdovščini - saj to je tebi bluzu, ane? mi odplavamo, pol pa skočimo na eno kafe. pa če je šel dragi v službo, pol mu lahko 20% opravičiš, ostalo je pozabljivost, nezanimanje za ženine načtre...udarga z valarjem po glavi. špelin, za tistih par klobas, bi tudi jaz težila naj bo raje doma. prednovoletna večerjica...sliši se mamljivo, sam bom mogla 1 teden prej pumpat mleko, da bo naša razcrtanka imela za ponoči . Ja bi šlo. Za prednovoletno srečanje oz za nočno hranjenje pa dragi uporabi umetno zizoAM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:27:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni datum zaenkrat tudi ni pomemben. kaj pa lokacija? Men datum 12 in 18 ne pride v poštev, ker ima dragi svoje žure Lokacija???? Bi bilo treba rezervirat, ker je že vse skoraj zasedeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni datum zaenkrat tudi ni pomemben. kaj pa lokacija? No meni je pomembno, da je vikend, če bi se dalo sobota, ker moja varuška dela samo ob vikendih . Lokacija=predlagam LJUBLJANA. Sem mojemu danes rekla, da bo od dec. naprej varuška ob vikendih, ko bo mama žurala, pa se je strinjal jah ni kej masaže so pomagale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:28:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvo , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinavil Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o To je pa 1A ideja Jaz sem za. Predlogi??????????? JA ITAK, JE TREBA MALO ODKLOPIT OD IN IN OD TEGA VSAKDANJIKA Jaz predlagam po 15.12 mogoče 20.12.2008? Ma meni je načeloma vseeno, porodniška itak gre kot šussss To večerjo lahko častijo naši možički
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil meni datum zaenkrat tudi ni pomemben. kaj pa lokacija? Men datum 12 in 18 ne pride v poštev, ker ima dragi svoje žure Lokacija???? Bi bilo treba rezervirat, ker je že vse skoraj zasedeno JP špelin@ si za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz predlagam po 15.12 mogoče 20.12.2008? Ma meni je načeloma vseeno, porodniška itak gre kot šussss To večerjo lahko častijo naši možički jaz imam itak najine finance čez, tako da sem jaz gazda za vse dnarje v bajti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:31:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Moj je ravno odšel na fantovšno jaz imam pa za zrihtat še 2 sitna primerka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:32:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz predlagam po 15.12 mogoče 20.12.2008? Ma meni je načeloma vseeno, porodniška itak gre kot šussss To večerjo lahko častijo naši možički jaz imam itak najine finance čez, tako da sem jaz gazda za vse dnarje v bajti jaz tud, sam nimam kakega posebnega dela, ker je bolj malo klientov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Še eno vprašanje izven teme: je 30 ml ml. kašice dovolj za reakcijo? Sem Anji danes dala 30ml ml. kašice pa je bilo vse OK, nobene reakcije, pa me zanima če ji ju3 lahko povečam dozico na 60ml? Sam prejšnja tema je bolj zanimiva a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:38:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje izven teme: je 30 ml ml. kašice dovolj za reakcijo? Sem Anji danes dala 30ml ml. kašice pa je bilo vse OK, nobene reakcije, pa me zanima če ji ju3 lahko povečam dozico na 60ml? Sam prejšnja tema je bolj zanimiva a ne? Če bi bila zelo občutljiva, bi bilo 10ml dovlolj. Ti kar povečaj in boš videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:38:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj je ravno odšel na fantovšno jaz imam pa za zrihtat še 2 sitna primerka moj gre tudi sedaj na "eno" pivo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:38:31
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, WB in sem ZAAAAAAAAAAAA sesil, čisto vseeno mi je, zaradi mene gremo lahko na kurjo farmo, samo da odklopiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:38:51
|
|
|
|
jana81
|
dobr da sem kopiarala tole, ker je blo error.... evo sem se stušala in oprala glavo in se odločila da se ostrižem na paž, ker mam poln k... te čupe... alarm iz otroške že po pol ure....sem mojga poslala tja... no men je vseen kje, ker itak nič ne poznam, tud mehiška je ok...pa jst bi še pol mal plesala da se odklopim. sesil glede pumpanja sem na istem kot ti, s tem da naš AM noče, in je sam ziza ali mamin mlekec vredu. Ma se bo ati že znajdu.. mi je pravkar reku : pa sej sem ti že reku da pejt se mal zdivjat ...zakaj že,?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:39:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, WB in sem ZAAAAAAAAAAAA sesil, čisto vseeno mi je, zaradi mene gremo lahko na kurjo farmo, samo da odklopiiiiiiiiiiiim kurjo farmo, ej si me pa nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:40:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moj je ravno odšel na fantovšno jaz imam pa za zrihtat še 2 sitna primerka moj gre tudi sedaj na "eno" pivo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:41:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, WB in sem ZAAAAAAAAAAAA sesil, čisto vseeno mi je, zaradi mene gremo lahko na kurjo farmo, samo da odklopiiiiiiiiiiiim Tako se govori
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?