buhtlčk
|
buhtlčk - sem te pogrešala Pa upam da se vam krči, napenjanje,... umirijo. Si mogoče poskusila s tem da bi kakšno stvar poskusila izločiti iz prehrane da vidiš kaj je vzrok? Naš ima fleke po obrazu in že 3 dan ne pijem mleka za primer če je to krivo. Paočitno ni saj se nič ne izboljša. Bomo poskusili še z ostalo hrano...papa čokolada... ---> mislim da je ravno ta glavni KRIVEC [/quote] hahaha, zih si čestitala zato, da si letos ti prva :) Ne, zezam se, hvala, valda lah že danes. Sej vem da se pogrešamo, tud tebe, sam napišemo samo 1% tistega, kar razmišljamo. Pa čestitam za službo, poznam kako je brez.. Drugač pa maš prav glede čokolade, je ne jem že tri mesece. za vsako pregreho pa plača mali pa še jaz posledično . Ostalo pazim, sadja razen banan ne jem, samo občasno solato in še to šele zadnji mesec, malo. ne jem ''pohajna'', cvetače, ohrovta, česna razen zelo malo v prahu, piškotov oziroma vsega z jajci v prahu, jajca na splošno malenkost, itd. Najhujš mi je čokolada...moja droga.... Brez mleka pa ne morem. Pol pa lah kar neham jest no! Še 1 mesec pa bo 4m, pol je pa menda ok. Tejka tud zate držim pesti za službo. sayuri za gmail moraš mogoče ponovno prižgat kompjuter (če ga imaš skoz prižganega) tinka14 vsakič, ko ma naš ''bombo'' v hlačah, pride do vratu. Ni važno, kakšne plenice in kdo ga previja. V prvih mesecih je blo to tud po parkrat na dan, zdaj je pa redkeje. Pa takoj ga grem previt brez večjega premikanja, pa ga včasih ujamem, da rešim cunje. mene pa vse moje podpirajo, ker dojim, so čist navdušene
|