|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
20.11.2008 22:36:50   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image ...........nočko vsem

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.11.2008 22:46:08   
Lara Croft
http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA
http://www.youtube.com/watch?v=w6CFSGAueyo

poglejte, mogoče boste mal bolj štekale, kaj vam vaše dete proba dopovedat.

Jst sem kumi danes to poslušala.... Hvala za link..  Ful dobro... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
20.11.2008 22:47:44   
Lara Croft
Kaj ta mustela se v lekarni kupi?

Ja v lekarni.... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.11.2008 23:08:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

tašča si ga je nabavla

Jst sem pa v Merkatorjevem katalogu uočila enega za 50 €.... pa sem naročila frendici, ki ima pika kartico da mi ga nabavi.... pride 42% cenej..... upam, da bo ta OK.... Čeprav se mi zdi, da so še najbolj zanesljivi tisti živosrebrni....

meni je tisti pri tašči kazal 37.2user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.11.2008 23:11:06   
arabela*

Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji? 

mene pa medenične kosti,pa noge,pa slabo mi je nonstopuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.11.2008 23:15:58   
Lara Croft
meni je tisti pri tašči kazal 37.2

Mojmu možu tudi..... ampak Lari pa 36,7.... Ma po moje je v glavi vedno bolj vroče, kot drugje po telesu.... al ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.11.2008 23:20:07   
arabela*

meni je tisti pri tašči kazal 37.2

Mojmu možu tudi..... ampak Lari pa 36,7.... Ma po moje je v glavi vedno bolj vroče, kot drugje po telesu.... al ne?

ej,ni logike.Mojemu je kazal normalno,mojemu otroku pa dost manj kot meni,čeprav imajo otroci večjo telesno temp.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.11.2008 9:32:53   
arabela*
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.11.2008 12:28:03   
arabela*
kam pa ste vse poniknileuser posted image

Mene user posted image jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zlezeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.11.2008 12:42:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji? 

mene pa medenične kosti,pa noge,pa slabo mi je nonstopuser posted image

mene isto saraa -medenične kosti sploh, pa me po porodu malo niso, zdaj pa spet.... misliš, da je to od user posted image ...user posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.11.2008 12:43:57   
gold fish

Mene user posted image jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zlezeuser posted image

moj tudi, jaz več nič ne sfolgam, poleg tega pa še moja ušesa in vročina user posted image ...

...sem danes naredila red..... sedaj spi v prenosnem kinderpetu v dnevni..... bomo videli kako dolgo.... ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 minuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.11.2008 12:45:10   
gold fish
Saraya - a hodiš z mariso vsak dan ven?   Jaz ne... včeraj sem bila, danes sem pa šla kar sama do trgovine in v knjižnico.....

Aja lara - pri nas v lekarni tega ni user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.11.2008 13:17:34   
ključek
Danes pa praznuje ................

user posted image  Laura.

Posebno lepe misli pa vse danes namenimo coko in njeni Eli. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.11.2008 13:20:32   
ključek
ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min

neja isto. in pol tečka in tečka, ko jo dam pa v naročje, je pa ok.pa sej mi ni težko in jo imam tok rada, da bi jo skoz cartala, po drugi strani se mi pa zdi, da malo se pa mora navaditi biti sama, ne pa samo po naročjih.al kaj??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.11.2008 13:21:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.11.2008 13:25:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

moj tudi, jaz več nič ne sfolgam, poleg tega pa še moja ušesa in vročina user posted image ...

...sem danes naredila red..... sedaj spi v prenosnem kinderpetu v dnevni..... bomo videli kako dolgo.... ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 minuser posted image

tvoj vsaj spi.Moja samo drema čez dan,ma celo štalo bi po mojem naredla,da bi jo v postlo položlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.11.2008 13:26:58   
arabela*

Saraya - a hodiš z mariso vsak dan ven?   Jaz ne... včeraj sem bila, danes sem pa šla kar sama do trgovine in v knjižnico.....

Aja lara - pri nas v lekarni tega ni user posted image

ne grem vsak dan.Večina pa.Mala bi pa se itak nonsto vozla naokoli.Ampak vsak dan enostavno nimam časa bit zunajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.11.2008 13:28:41   
arabela*

mene isto saraa -medenične kosti sploh, pa me po porodu malo niso, zdaj pa spet.... misliš, da je to od user posted image ...user posted image ....

ja,mogoče od preveč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.11.2008 13:58:46   
bark
Hojla babuške
Ful dolge že nisem bla nič tle in vas kr malo pogrešam.
Mi smo drugače ful dobro in lepo napredujemo.
Tit je imel v torek drugo mesečnio in tudi drugi pregled pri pediatru.Tehta že 5340(ob izpustu iz P 2880) in je velik že 58,5cm(ob rojstvu 50).Mamica je ful vesela.
Noč in večji del dopoldneva mi prespi,popoldan pa izkoristiva za sprehod,igranje in masažo.
Meni že manjka kakšna kava,tko v miru,ampak tudi to še bo.
V nedeljo sva ga za drugo mesečnico peljala na morčka in je bil tolk priden,da tud muksnu ni cel danuser posted image ,pa še midva sva si lahko privoščila kosilo v miru.
A s srečanjem ne bo nič?
Tko, lepo se imejte,poljubčkajte svoje bejbije in vas pridem kaj pogledat,ko uspem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.11.2008 14:00:44   
ključek
A s srečanjem ne bo nič?

se menimo, pa se ne zmenimo.............user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.11.2008 14:01:54   
ključek
Hojla babuške
Ful dolge že nisem bla nič tle in vas kr malo pogrešam.

me tudi tebe.......................user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.11.2008 14:07:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje ................

user posted image  Laura.

Posebno lepe misli pa vse danes namenimo coko in njeni Eli. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.11.2008 14:11:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min

neja isto. in pol tečka in tečka, ko jo dam pa v naročje, je pa ok.pa sej mi ni težko in jo imam tok rada, da bi jo skoz cartala, po drugi strani se mi pa zdi, da malo se pa mora navaditi biti sama, ne pa samo po naročjih.al kaj??

...no zdaj si pa računaj, da te malo stran čaka še 9 letnik, da mu nameniš malo pozornostiuser posted image ......   Ma je težje kot če imaš enga za drugim........ Naš pikec se je ful spremenil in zahteva še več pozornosti....... pol pa čujem vsake tolko....... Jaka pusti mamo še meni malouser posted image ...... Saj se mi smili po eni strani....je bil skoraj 9 let v središču dogajanja, zdaj pa je še nekdo drug.....  Hvala bogu, da ga mali že prepozna in se mu nasmeji in face poka.....

Šibam zdaj, ker delam jabolčni štrudl (zavitek), mali pa še spi...... prihaja pa veliki pikec iz šole...... spet bo pestro..... komaj čakam, da je ura 19.30, da pride user posted image  domov.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.11.2008 14:14:27   
ključek
pipike......................zavese so že zmontirane................user posted image .......................še čisto malo.............user posted image ..................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.11.2008 14:15:49   
gold fish

tvoj vsaj spi.Moja samo drema čez dan,ma celo štalo bi po mojem naredla,da bi jo v postlo položlauser posted image

moj jo je tud, se je začel tak ful kao jokat, pa sem zraven stala, pol pa me pogleda, se nasmeji in vtihneuser posted image .....pol pa rečejo, da do 3 mesecev niso razcartani....... mojemu je zdaj vse ven udarilouser posted image .

...zdaj po moje na jezo spi v kinderpetu, vsake toliko malo zajamra, pa spi dalje..    user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.11.2008 14:16:51   
gold fish

ja,mogoče od preveč user posted image user posted image

ma morma danes red naredit..... nič več masaže rodiluser posted image  al kak to vrtnica al botrca rečetauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?