Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:36:50
|
|
|
|
ključek
|
...........nočko vsem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:46:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA http://www.youtube.com/watch?v=w6CFSGAueyo poglejte, mogoče boste mal bolj štekale, kaj vam vaše dete proba dopovedat. Jst sem kumi danes to poslušala.... Hvala za link.. Ful dobro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:47:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj ta mustela se v lekarni kupi? Ja v lekarni....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 23:08:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft tašča si ga je nabavla Jst sem pa v Merkatorjevem katalogu uočila enega za 50 €.... pa sem naročila frendici, ki ima pika kartico da mi ga nabavi.... pride 42% cenej..... upam, da bo ta OK.... Čeprav se mi zdi, da so še najbolj zanesljivi tisti živosrebrni.... meni je tisti pri tašči kazal 37.2
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 23:11:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji? mene pa medenične kosti,pa noge,pa slabo mi je nonstop
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 23:15:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
meni je tisti pri tašči kazal 37.2 Mojmu možu tudi..... ampak Lari pa 36,7.... Ma po moje je v glavi vedno bolj vroče, kot drugje po telesu.... al ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 23:20:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft meni je tisti pri tašči kazal 37.2 Mojmu možu tudi..... ampak Lari pa 36,7.... Ma po moje je v glavi vedno bolj vroče, kot drugje po telesu.... al ne? ej,ni logike.Mojemu je kazal normalno,mojemu otroku pa dost manj kot meni,čeprav imajo otroci večjo telesno temp.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 9:32:53
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 12:28:03
|
|
|
|
arabela*
|
kam pa ste vse poniknile Mene jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zleze
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 12:42:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji? mene pa medenične kosti,pa noge,pa slabo mi je nonstop mene isto saraa -medenične kosti sploh, pa me po porodu malo niso, zdaj pa spet.... misliš, da je to od ... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 12:43:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kam pa ste vse poniknile Mene jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zleze moj tudi, jaz več nič ne sfolgam, poleg tega pa še moja ušesa in vročina ... ...sem danes naredila red..... sedaj spi v prenosnem kinderpetu v dnevni..... bomo videli kako dolgo.... ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 12:45:10
|
|
|
|
gold fish
|
Saraya - a hodiš z mariso vsak dan ven? Jaz ne... včeraj sem bila, danes sem pa šla kar sama do trgovine in v knjižnico..... Aja lara - pri nas v lekarni tega ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:17:34
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje ................ Laura. Posebno lepe misli pa vse danes namenimo coko in njeni Eli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:20:32
|
|
|
|
ključek
|
ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min neja isto. in pol tečka in tečka, ko jo dam pa v naročje, je pa ok.pa sej mi ni težko in jo imam tok rada, da bi jo skoz cartala, po drugi strani se mi pa zdi, da malo se pa mora navaditi biti sama, ne pa samo po naročjih.al kaj??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.11.2008 13:21:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:25:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kam pa ste vse poniknile Mene jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zleze moj tudi, jaz več nič ne sfolgam, poleg tega pa še moja ušesa in vročina ... ...sem danes naredila red..... sedaj spi v prenosnem kinderpetu v dnevni..... bomo videli kako dolgo.... ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min tvoj vsaj spi.Moja samo drema čez dan,ma celo štalo bi po mojem naredla,da bi jo v postlo položla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:26:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Saraya - a hodiš z mariso vsak dan ven? Jaz ne... včeraj sem bila, danes sem pa šla kar sama do trgovine in v knjižnico..... Aja lara - pri nas v lekarni tega ni ne grem vsak dan.Večina pa.Mala bi pa se itak nonsto vozla naokoli.Ampak vsak dan enostavno nimam časa bit zunaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:28:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mene isto saraa -medenične kosti sploh, pa me po porodu malo niso, zdaj pa spet.... misliš, da je to od ... .... ja,mogoče od preveč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 13:58:46
|
|
|
|
bark
|
Hojla babuške Ful dolge že nisem bla nič tle in vas kr malo pogrešam. Mi smo drugače ful dobro in lepo napredujemo. Tit je imel v torek drugo mesečnio in tudi drugi pregled pri pediatru.Tehta že 5340(ob izpustu iz P 2880) in je velik že 58,5cm(ob rojstvu 50).Mamica je ful vesela. Noč in večji del dopoldneva mi prespi,popoldan pa izkoristiva za sprehod,igranje in masažo. Meni že manjka kakšna kava,tko v miru,ampak tudi to še bo. V nedeljo sva ga za drugo mesečnico peljala na morčka in je bil tolk priden,da tud muksnu ni cel dan ,pa še midva sva si lahko privoščila kosilo v miru. A s srečanjem ne bo nič? Tko, lepo se imejte,poljubčkajte svoje bejbije in vas pridem kaj pogledat,ko uspem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:00:44
|
|
|
|
ključek
|
A s srečanjem ne bo nič? se menimo, pa se ne zmenimo.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:01:54
|
|
|
|
ključek
|
Hojla babuške Ful dolge že nisem bla nič tle in vas kr malo pogrešam. me tudi tebe.......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:07:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje ................ Laura. Posebno lepe misli pa vse danes namenimo coko in njeni Eli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:11:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min neja isto. in pol tečka in tečka, ko jo dam pa v naročje, je pa ok.pa sej mi ni težko in jo imam tok rada, da bi jo skoz cartala, po drugi strani se mi pa zdi, da malo se pa mora navaditi biti sama, ne pa samo po naročjih.al kaj?? ...no zdaj si pa računaj, da te malo stran čaka še 9 letnik, da mu nameniš malo pozornosti ...... Ma je težje kot če imaš enga za drugim........ Naš pikec se je ful spremenil in zahteva še več pozornosti....... pol pa čujem vsake tolko....... Jaka pusti mamo še meni malo ...... Saj se mi smili po eni strani....je bil skoraj 9 let v središču dogajanja, zdaj pa je še nekdo drug..... Hvala bogu, da ga mali že prepozna in se mu nasmeji in face poka..... Šibam zdaj, ker delam jabolčni štrudl (zavitek), mali pa še spi...... prihaja pa veliki pikec iz šole...... spet bo pestro..... komaj čakam, da je ura 19.30, da pride domov.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:14:27
|
|
|
|
ključek
|
pipike......................zavese so že zmontirane................ .......................še čisto malo............. ..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:15:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kam pa ste vse poniknile Mene jezi,hoče samo na rokah bit,nikjer drugje.V lupinici,ko je za čez dan mi cela ven zleze moj tudi, jaz več nič ne sfolgam, poleg tega pa še moja ušesa in vročina ... ...sem danes naredila red..... sedaj spi v prenosnem kinderpetu v dnevni..... bomo videli kako dolgo.... ker ga zadnje cajte nekaj serje in spi po max 10 min tvoj vsaj spi.Moja samo drema čez dan,ma celo štalo bi po mojem naredla,da bi jo v postlo položla moj jo je tud, se je začel tak ful kao jokat, pa sem zraven stala, pol pa me pogleda, se nasmeji in vtihne .....pol pa rečejo, da do 3 mesecev niso razcartani....... mojemu je zdaj vse ven udarilo . ...zdaj po moje na jezo spi v kinderpetu, vsake toliko malo zajamra, pa spi dalje..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 14:16:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mene isto saraa -medenične kosti sploh, pa me po porodu malo niso, zdaj pa spet.... misliš, da je to od ... .... ja,mogoče od preveč ma morma danes red naredit..... nič več masaže rodil al kak to vrtnica al botrca rečeta
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?