Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:39:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ali bo katera letos naredila novoletno voščilnico s slikami vaših sončkov?? Jaz sem prvo leto, pa razmišljam, da bi zdaj spet, ko imamo spet novo članico. pa veš da sem ravno danes to študirala, da bi naredla Pikola, se bo treba počasi zraven spravit, ker bodo prazniki 123 tukaj Pa blacky, ti prideš na srečanje ju3? daj pridi noooo Lunica - kak sem se smejala, ko si pisala o svojem nebogljenem srčku doma (možu/fantu mislim). Našega pa je danes v križu vsekalo. Da ti ne pravim kak je "bogi" Sej razumem da ga boli pa vse, ampak po drugi strani mi je smešno, ko pa vem, da je mene pri porodu ziher 100x bolj bolelo ko njega, ampak on zdaj zgleda bolj bogi in se smili sam sebi Joj, ti moški! Tisti, ki je izjavil (ena je enkrat napisala pa ne vem kera), da če bi porod res bolel, da bi moški hodli rojevat, je pa bil eno navadno teslo! Japaja, si predstavljaš svojega na porodni mizi Jaz sem ziher, da bi moj kar umrl Pa knjigico bi jaz tud mela, ampak še ne vem al 1 al več. Pa seveda kupim pod pogojem, da je tvoj podpis not, posvetilo in da jaz plačam poštnino Dzanika - kaj zdaj, bomo zibali al ne? Pa full dobre voščilnice! Si pravi talent Pa tiste ostale, ki vas je skrbelo, je že kera naredla test?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:42:05
|
|
|
|
Nasara88
|
nič grem ajat je bil danes kar precej naporen dan se vidimo jutri nočka
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:43:18
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju dzanika: čudovite voščilnice! Kak te pregibaš al kak delaš, da tako lepo pride? Druge pa šivaš, ne? Kaj si motiv prej zarišeš? ja ene se delajo tko da se trakci lepijo po vzorcu ki ga imaš spodaj. Druge se pa šivajo ja. Motiv si sprintam iz računalnika ga nalepim na voščilnico in naredim s šivanko luknice. Potem pa po določenem postopku šivam...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
rovarka, zdej si pa še ti mene nasmejala jaja če bi moški rojevali (rodili enkrat), bi človeška rasa izumrla! pa meni je to smešno no. ker so taki hrusti, ampak ko pa so bolani, pa taka tragedija. za knjigico ni blema, pošlji mail ko boš vedela. bythemim julijke ste naročile že okoli 20 knjig!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:45:15
|
|
|
|
dzanika
|
rovarka ne me spominjat! Zdej je bolše. Očitno mi je neka hrana škodvala... Upam da ne bomo zibali.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
na koncu bo prva zibala ena, ko zanjo ne bi nikoli rekli, mogoče bo tinky
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:46:16
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 rovarka, zdej si pa še ti mene nasmejala jaja če bi moški rojevali (rodili enkrat), bi človeška rasa izumrla! pa meni je to smešno no. ker so taki hrusti, ampak ko pa so bolani, pa taka tragedija. za knjigico ni blema, pošlji mail ko boš vedela. bythemim julijke ste naročile že okoli 20 knjig! tolo besedo sem mogla trikrat zdej prebrat. Mi najprej ni blo nič jasno.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:46:40
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 na koncu bo prva zibala ena, ko zanjo ne bi nikoli rekli, mogoče bo tinky men je vseen ktera sam da ne bom jaz.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jap slongleško ej spet me je polno tle, a lahko še ktera druga kej piše, ker bom počakala prvo rundo, da se mali zbudi in naje.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:49:10
|
|
|
|
dzanika
|
lunica saj ti delam družbo.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:49:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
Levinja - aha, zdaj sem vidla sporočilo. V keri kafetariji? Tam pri tekočih stopnicah, ko so spodaj mize in to? Glugluglu - Tian še vedno ni boljše? Upam da se čimprej reši tega smotanega kašlja in šmrklja srečanje - lj - kak ste lepe sigurno ste se imele zelo fajn!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:51:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Berem, berem, berem, berem kot zamorc......lalalalallala...... Lunica, bravo za 20 knjigic! Ej, pa jaz še sploh nisem začela delat reklame!!!! Kaj bo šele pol??? Nimam na prenosniku maila, pa moram staro kišto vklopit, pa še danes nisem do tja prišla, jutri zjutraj imam v planu to zrihtat. Rovar_ka, me ne bo jutri, ker .....sem lena.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:53:32
|
|
|
|
dzanika
|
hahahaha Berem kot zamurc.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky ne ga srat sem preveč zaspana, ne morme več gledat. grem kr spat in upam, da bo vsaj še dve urci zdržal. vročina mu je padla, vsaj ko ga potipam ni več tko vroč, spi pa zelo nemirno, tak da bomo vidli, kaj bo iz tega. ampak tudi midva sva se tko kot almera in bor, odločila da prespiva celo noč.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:54:43
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, mi smo šele okoli 20h domov prišli ... midva z Aleksandrom sva šla najprej k naši babi, kjer je mali jedel in odspal svojo urico, šla sva po očija, pa na pošto in v šoping, pol pa je k tašči, da je pocartala malega. Aleksander je bil pošteno zmatran, ko smo se vrnili domov, se je podojil in zakomiral. Pol nam je pa štroma zmanjkalo za uro in pol - kolk grozn, baje je glavno varovalko v stavbi ven vrglo. Takole, grem pogledat CSI in pol še vas malo prebrat
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:55:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 zanima me če še ima katera kaj slovenskih tolarjev viška, ker jih moj star ate zbira? lahko so 1, 2, 5 ... sit se priporočam Uh, mogoče kaj najdem, ko se lotim pospraviti svojo pisalno mizo - bom sporočila
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:55:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: flower majuska jaz imam 10 sparovih nalepk, stran zmetala sem jih pa že na desetine. Pliiiz pošlji ... še imaš moj naslov ali naj ga pošljem? No, glih si odšla, ko sem začela po svoji denarnici štokat in našla šparove nalepke. Še hočeš? 5 jih imam oz. 5 starih in 5 novih, samo ne vem katere so ta nove. Piše poleg smrekce SPAR al je samo smrekca narisana? Lahk ti pa vse pošljem pa je. Samo posreduj mi naslov. Hehe ... dobiš naslov na ZS
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:56:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Vprasanje za vse: a ima kaksen otrocek rdece dlani oz. prepogibe med dlanjo in prstki? Nasa ima kar tako kt mal vneto kozo in bolj gladka izgleda. Vcasih je taka tudi pod pazduhami ... kt, da bi nekdo podrgnil mal bolj mocno. Anyone???? Bepanthen pomaga naš fant ima v svojih "mišelinkah" rdeče, pa smo probali.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:57:54
|
|
|
|
liju
|
blacky: bi prišla lahko jaz po tebe, če ne bi imela miškota za spravit v vrtec. Upam da se drugič vidimo tudi s teboj Zdaj pa grem pod tuš in spat. Nočko
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 22:59:16
|
|
|
|
dzanika
|
no sam pokažem vam kaj mi je uspelo naredit medtem ko čvekam z vami in ko čakam na vaše poste. zdej grem pa tut jaz spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 23:00:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Vprasanje za vse: a ima kaksen otrocek rdece dlani oz. prepogibe med dlanjo in prstki? Nasa ima kar tako kt mal vneto kozo in bolj gladka izgleda. Vcasih je taka tudi pod pazduhami ... kt, da bi nekdo podrgnil mal bolj mocno. Anyone???? Nop, žal..Naša ima samo pod vratom in pod pazduhami, med rokicami pa ne.. Kaj jih ima že fajn razprte, al jih več al majn še vedno skupaj drži?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 23:02:35
|
|
|
|
karamela6
|
Evo slikce današnjega čveka v CityParku: metuljcek321 + Anja, majuska+Aleksander in Almera+Bor populis + Lara, ki spi v vozičku, nanka, ki uspava svojo natko in mojo Nino zimska + njen velikanček Lan metuljcek321 z zaspano Anjo in majuška z dolgolasim Aleksandrom nankina natka moja Nina zimska + Lan populis in nanka majuskin Aleksander populisina Lara moja Nina
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 23:03:31
|
|
|
|
rovar_ka
|
lejla - AD3 kapljice - jaz sem bla na začetku ful v strahu, sem začela dajat po eno, potem dve kapljici in tako dalje..Pol sem pozabla nekaj časa, in sem ji potem dala kr polno dozo, 7 kapljic, pa ni čisto nobene reakcije.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 23:04:56
|
|
|
|
Blacky30
|
Ok, saj pridno berem....ne bom raje povedala, da sem na strani 12 in da ravno berem lunicin kilometrski post, ampak zdaj sem se vmes spomnila, da vam moram nekaj pokazat: A vam je kaj znana ta medika? A ni luštna?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 20.11.2008 23:07:18
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika no sam pokažem vam kaj mi je uspelo naredit medtem ko čvekam z vami in ko čakam na vaše poste. zdej grem pa tut jaz spat. Nočko! Ti si res carica. Mi je moj rekel, da če sem že pri lunci naročila knjigico, da naj še pri tebi nekaj čestitk!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?