|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
20.11.2008 21:05:53   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No da se še jaz malo javim ...sem seveda v polni pari pr pečenju piškotkov spekla žepke sedaj še peček vanilijeve rogljičke in še dunajske valove morem spečt za v službo ko imam orjstni dan pa bom kr sedaj tudi zraven spekla za pol ko odhajam na dopust ne bom pol več pekla...sem pa fulll utrujena me tak noge boli in mišiceuser posted image user posted image user posted image ...

no me že moj kliče za se nekaj žgeuser posted image user posted image user posted image user posted image

same moje najljuše piškote pečeš, kje si v službi pridem kar tja mljask... :)user posted image

Full si pridna... :) MEne tudi noge bolijo... Probaj magnesol... :)

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.11.2008 21:08:37   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................

lahko noč user posted image

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.11.2008 21:11:42   
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

No da se še jaz malo javim ...sem seveda v polni pari pr pečenju piškotkov spekla žepke sedaj še peček vanilijeve rogljičke in še dunajske valove morem spečt za v službo ko imam orjstni dan pa bom kr sedaj tudi zraven spekla za pol ko odhajam na dopust ne bom pol več pekla...sem pa fulll utrujena me tak noge boli in mišiceuser posted image user posted image user posted image ...

no me že moj kliče za se nekaj žgeuser posted image user posted image user posted image user posted image

same moje najljuše piškote pečeš, kje si v službi pridem kar tja mljask... :)user posted image

Full si pridna... :) MEne tudi noge bolijo... Probaj magnesol... :)

aja pol pa le pridi v sobto k meni domov ni blema bo ostalo kaj tudi zateuser posted image user posted image user posted image ...sem spila magnezij pa mislim da me mišice bolijouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.11.2008 21:21:04   
Pupka
boma... Imam sina, ki je star 5 let! in... verjemi da te zelo razumem! Moja mami je nemogoča... Vem da ma malega full rada in v bistvu je celo jezna name, ker odhajava čez dobrega pol leta! Ker še zdaj misli da sem totalno nesposobna... In o do te mere, da je še mene skoraj v to prepričala... Ampak letos smo šli na dopust jaz, moj "tavlki" in moj "tamali" čist sami... In če bi bla tolko nesposobna kot me je hotla mami prepričat najbrž nebi preživeli. Pa smo se meli full fajn- Res! Lani smo bli skupaj z mojimi starši pa sem skoraj živčnega fasala! Z mamo se sicer razumeva, veliko mi je pomagala in jo spoštujem... Ampak sva si full podobni- Obe zelo trmasti na nek način... In vem d ne bom živela v miru če bom živela z njo! Pa bilo še en cajt tako, ampak nas je tale nosečnost mičken presenetila. Pa sem zelo vesele, ker vem da se bo to kmali končalo! Z mamo bova lahko tako rekoč najboljši prijateljci samo tako da bova čim dalj narazen! Drugače ne vem kako bi blo!

Sine je pa tako prewbrisan... TAke spušča da včasih ne veš al je star 5 let al 25.. Pa verjemte da ne pretiravam! In če ga probam zrihtat v miru pač straja en cajt ker dokler njemu ni on ne bo.-... Ne glede na to kaj bi moral... In je ogenj v strehi ker bi se moral že najest, ker bi moral bit že oblečen in ker bi moral že spati! Če se skregam (mam kar močen glas) spet ni prav, ker se derem nad njim namesto da bi ga na miren način porihtala user posted image TOREJ- KAKO JE ZDAJ PRAV?!

In nikoli ni prav oblečen, in nikoli ni prav sit... Za user posted image ... Ampak to je kratkotrajni spor parkrat na dan... Ni to neka vojna. Minejo tudi dnevi ko vlada popolna harmonija!

Najhuje a je to, da ko sva z sinom sama hitro ugotovi da z mamo se ne da igrat in hecat, p aje kar priden- razen izjemoma ko ma slab dan!

A kakor hitro on ve da je babi nekje okoli hiše... Je pa ko manijak! in pol ga skregam in že tuli BABIIIIIIII, BAAAAAAAAABBBIIIIIIII

Na koncu pa sem vsega kriva jaz... Pa sploh ne vem česa!

kakorkoli... Kot sem rekla... Po porodu bom še kak meec doma, potem se selim, ker je hiška v finišu, pa do poroda ne bo vseljiva... Je zima vmes pa ne bo zneslo! Ampak okej... Vem da bo še težkih trenutkov v življenju- sam tak pa res ne morem živet... Tašča je zaenkrat okej.... Je res ena taka posrečena oseba- tudi že marsikaj dala skozi. In če ne bo preveč nosa vtikala in če ne bo bla preveč pametna... Bo okej. Bo živela pod nami (na novi lokaciji!) V bistvu sta v hišo dva vhoda in notranjega prehoda ni! Tak da  hoče noče ne bo mogla met nekega nadzora... Jaz se ne nameravam nikomur več na tak način podrejat. mama je mama... Toleriraš marsikaj... Ampak to je pa tudi vse! mam pestro jaz... Vam rečem... Pa kljub temu! Sem ponosna nase... Po svetu hodim z dvignjeno glavo, brez obžalovanja za karkoli. Če me kdo obsoja, je to njegova stvar.

Prekratek čas nam je dan...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.11.2008 21:22:38   
glen
Čir punce.
Sem vas spet na hitro prečekirala,kot ponavadi.
Jaz sem o.k.Mi je pa blo zdaj dva dni slabo po tistem ko sem pila glukozo za sladkorni test,ma je že malo bolje.
Vidim da je bilo govora o pampers plenicah.
Nevem, jaz sem pri Lin začela z njimi(navadne pampers) in sem jih uporabljala tri mes.,mogoče štiri  pol bolj poredko,ker so nam zmeraj premočle,tako da smo pol prešaltali na Huggies(samo spet niso vse Huggies vredu ene so ful dobre ene pa so take bolj socialne in niso o.k.-vsaj nam niso bile),drugače pa so mi bile še kar od Hoferja in Lumpija, najboljše pa so mi bile pampers active fit(ta viola paket)samo so hudičevo drage.
Hvala bogu smo se hitro odvadli od plenic tako da je bil en velik strošek manj.
Mi smo pa šli danes ob 18 na en enourni sprehod.Smo se lepo oblekli in kape dali na glavo in mi je tako pasalo,malo čudno ker je bila že tema ampak je bilo res fajn se naužit svežega zraka.
Lp

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.11.2008 21:23:05   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009 

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora         ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                   10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta       ?
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 18
user posted image  = 14
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.11.2008 21:23:07   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.11.2008 21:23:48   
Ajvy
oj....kriminalci polovljeni...full odber del..je blo napeto...

DRugače pa je bil dan zanič....ko sem se klelele poslovila....sem šla ležat...dobila tako migreno,da sem bla do večera v pojstelji....groza....
Zdejle sipjem magnezij...mau pokomentiram in grem spat....

Pupka...maš prav...ali živiš v preteklosti ali pa zakorakaš v prihodnost....

Sunny....tudi takšen dan pride..user posted image user posted image user posted image user posted image .maš res...še dobr da tvojga ni doma....

Maksi ...dobr si to napisala od pralnega stroja....user posted image user posted image se popolnoma strinjamuser posted image user posted image  počivanje user posted image
Čestitke za še 3 mesece user posted image user posted image

petrap...super za pisanje diplome user posted image user posted image user posted image  le tako naprej punca...držim pesti, da te bo vnema čimdlje držala.....
Upam, da  si lepo mirno prispela domov.....

Kolumbo....super za škorenjčke user posted image user posted image user posted image
Zakaj pa te tak noga boli...napisala si da zaradi kil...a to je  res ...al si se samo hecala??

Sazi...lepo da si se malo javila....upam, da se tale pritisk porihta...da ti bodo tablete pomagale....
Kako ti B ne bo podaljšala??? kolk bi jih na gobec....user posted image
super za vrtec user posted image user posted image  boš vidla kako bo fajn....user posted image user posted image  tam se imajo super.....

Suzyto...lepo pozdravljena med februarskimi nosečkami user posted image user posted image user posted image
Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image  pa pridi kaj večkrat klepetat....

Brkn...super  da si vse urihtala....

Birdy...super za pregled.user posted image user posted image user posted image ...kar se kil tiče...do not worry.....

Boma...a je možno ,da je v trmastem obdobju???
Uf ne vem....skregaj se s taščko, ki ji daje potuho in tebi vrednost niža....
drugače pa drugega kot da smo potrpežljivi ne ostane nič....te pa čist razumem...men tudi ventili popustijo..... 
Upam, da se vse zrihta.....samo ne popustit....user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da se ušeska čimprej pocelijo....

Cita...ti pa si napekla.user posted image user posted image ...ti lahko pošljem naslov???Kdaj pa imaš rojstni dan??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.11.2008 21:24:07   
claud
Čer....

Dons pa niste čist čvekarsko razpoložene....

Jst sm že dokončala 2. del slikic...še 2 me pa čakata da bo vse fertik....

me pa dons tok križ boli da ne vem kaj naj nardim...če stojim me boli, če sedim, če ležim, skos me boli....user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.11.2008 21:24:20   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................

lahko noč.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
20.11.2008 21:24:38   
brkn83
vesnozaver - ej js hodim vsak četrtek v maribor na predavanja. Če imaš čas, se lahk kamot kdaj dobiva na kavici.

birdy - user posted image user posted image user posted image za pregled. Glede kilogramov pa se ne obremenjuj preveč - bomo pač potem marca hujšale. Se bomo med sabo podpirale, tk da bomo do poletja že vse vitke.

cita - ti si pa res pridna. Ej js bi se kr mal najavila k tebi, da bi mal poskusila tvoje kekse. No js bom tudi potem decembra začela mal pečit, predvsem pred prazniki.................. mi je tk fajn ko lepo diši po hiši po keksih.

boma - prijetno spanje ti želim, pa da se spočiješ.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
20.11.2008 21:28:46   
Balonchy

A že šibaš... ?

Lahko noč in miren spanec ti želim...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
20.11.2008 21:29:19   
ajvy seveda seveda ti le pošlji naslov oz ti jaz pošljem svojega pa prideš na obisk in se boš lahko posladkala jaz tko nč ne smem sladkega pečem pa ko neumnauser posted image user posted image user posted image ...v ponedeljek bom za leto starejša mamica moja Laura reče mami ampak vseeno če imaš rojstni dan si mlada veš sem vesela da si tako mlada in lepa moja mami najraje te imam ko pa to slišim bi kr user posted image  tako lepo je...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
20.11.2008 21:29:57   
Ajvy
Pupka....verjamem, ad ti bo noro super ,ko se boste preselili...ker svoboda pomeni največ....te pa čisto razumem...samo da pri meni je oči tisti,ki ravi da sem nesposobna in da delam same take stvari kot ostali ne....potem pa naj mi nekdo razloži...zakaj je moj otrok zadovoljen in nasmejan....
Dobra si ....pogumna...le tako naprej....jst se včasih zlomim...pojočem....pa je bolje....ampak se ne dava ???
Prav je da vztrajaš na disciplini...ker se ti bo obrestovalo....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
20.11.2008 21:31:54   
Ajvy
Cita...po mojem si bila preveč pridna....user posted image

Glen....super za sprehod.....user posted image user posted image
Daj si naštimej ticker še za drugega otročka...prosim...da te nam skoz spraševala o  starosti in imenu..če želiš..seveda user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.11.2008 21:33:01   
Ajvy

ajvy seveda seveda ti le pošlji naslov oz ti jaz pošljem svojega pa prideš na obisk in se boš lahko posladkala jaz tko nč ne smem sladkega pečem pa ko neumnauser posted image user posted image user posted image ...v ponedeljek bom za leto starejša mamica moja Laura reče mami ampak vseeno če imaš rojstni dan si mlada veš sem vesela da si tako mlada in lepa moja mami najraje te imam ko pa to slišim bi kr user posted image  tako lepo je...

bogica...prav revca si ko ne smeš nič.....

Laura....kako lepo reče...jst bi tudi jokala...od sreče seveda...kakšen zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.11.2008 21:34:08   
Ajvy
Balonchy...kaj delaš???Kar nisem navajena da si gor na RR??

mene pa user posted image  tak čevlja...da me prav zaboli....ti lumpek oz. lumpika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.11.2008 21:40:37   
Pupka
Joj punce.... Piškoti in prazniki ki prihajajo... Če do konc decembra ne počim! Pr nas je vedno tolko vsega da je groza... In pol če se nardi... Je treba uničt (BERI: pojest)!

Več vrst piškotov, pol mami še kako potico nardi, pol sigurno neki bomboni so vedno, pa čokoladke... Od sladkega... Vse ostalo je pa tudi požrtija... Nič bo treba pred tem na mini dieto, da nardim prostor user posted image

Zdaj pa v mižule user posted image

Upam da ne bo krčev... Ker sem bla dost na nogah danes. Bom pač skakala iz pojstle kot raketa. Berem da pijete magnesol in podobne zadeve... Jaz moram povedat da se tem vsem zadevam izogibam... Pa ne vem zakaj... Nobenih umetno prizvedenih skupkov (tablet) ne jem, če ni res potrebno! Zdaj sem po tridnevnem premoru spet na železu. Tak da na tešče eno tabletko železa z pol šumečke vitamin C!  Vse ostalo pa...

Kaj pa vem... Tudi nasploh sem zelo malo pr zdravniku- Mam tako čist revno kartoteko user posted image Res, taka boga je! Tak da antibiotik ko je potrebo... V zadnjih 5 letih 2x se mi zdi! Kar se tiče glavobola... Dokler ni res hud ne vzamem tablete... Včasih me boli celi dan, pa celi dan počasi jamram, ampak dokler ni res hudo...  Tak sem se navadila.  Raje trpim- zato mi pa težko pride kaj do živega user posted image user posted image user posted image

In že od OŠ ne maram kemije... user posted image

Jaz sicer pravim te stvari so da pomagajo... Če si pomagaš pa ni nič narobe. al?
Je pa dobro to, da ko res rabim pa hitro prime!

jaz mam očitno danes dar govora. Se vidi da nisem bla v službi in moram nekje nadomestit to čvekanje!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
20.11.2008 21:41:09   
Balonchy
A se ti zdi, da je prekasno??? user posted image

Možku čaj kuham, zraven berem RR in razmišljam kako bi se jutri izmuznila službi...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
20.11.2008 21:42:33   
claud
Jah nč user posted image .... grem spat, pa poskust če bo kj z masažo....

Nočko!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
20.11.2008 21:42:43   
Ajvy
Pupka...jst mam pa rada praznike..ravno zaradi teh dobrot...in ko si noseč je vse skupaj še slajše user posted image user posted image
Jst pa kr pijem magnesol,..me te krči preveč bolijo...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
20.11.2008 21:44:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

A se ti zdi, da je prekasno??? user posted image

Možku čaj kuham, zraven berem RR in razmišljam kako bi se jutri izmuznila službi...

jah....ne vem....pokliči in reči ,da enostavno ne moreš vstati s pojstelje...da si sicer poklicala green peace..ampak da ne veš kdaj bodo prišli...ker so trenutno zelo zasedeni z reševanjem .....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
20.11.2008 21:44:25   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
Berem da pijete magnesol in podobne zadeve... Jaz moram povedat da se tem vsem zadevam izogibam... Pa ne vem zakaj... Nobenih umetno prizvedenih skupkov (tablet) ne jem, če ni res potrebno! Zdaj sem po tridnevnem premoru spet na železu. Tak da na tešče eno tabletko železa z pol šumečke vitamin C!  Vse ostalo pa...

Pupka od kod pa "dobivaš" železo in šumeče vitaminske tablete, da niso umetno proizvedeni skupki??? user posted image  user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
20.11.2008 21:44:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jah nč user posted image .... grem spat, pa poskust če bo kj z masažo....

Nočko!user posted image

nočko....upam, da ti uspe....masaža ....user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
20.11.2008 21:45:37   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

bogica...prav revca si ko ne smeš nič.....

Laura....kako lepo reče...jst bi tudi jokala...od sreče seveda...kakšen zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je nekdo enkrat rekel ko je bila moja Laura stara tam recimo kakih 5 let sem dobila na pladnu takšne besede:Boš vidla smrklja kako ti bo žal ko nisi uživala mladosti in ko si imela tega otroka tako kmalu in moj odgovor je bil meni moj otrok pomeni največ in tako bo vedno kljub moji starosti ker sem jo imela res kmalu ni mi žal da je bilo tako ker sem kot otrok morala kaj kmalu že odrasti to pa je bila le pika na i kaj zmorem SREČNA SEM DA JE ZDRAVA IN DA JO IMAM TO JE MOJA SREČA...ko sem letos trpela za hudo obliko depresije sem si rekla imam pa nekaj za kar vem da živim in to je LAURA...in sedaj živim še za svojo pikico ki komaj čakamo da jo spoznamo in da jo primem v naročje...PA ŠE TO SEM REKLA VSAKDO NE MORE BITI MATI JAZ VEM DA SEM IN NAJLEPŠE MI JE KO ME MOJ OTROK POKLIČE MAMI IN REČE RADA TE IMAM...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?