Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:46:18
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A se ti zdi, da je prekasno??? Možku čaj kuham, zraven berem RR in razmišljam kako bi se jutri izmuznila službi... jah....ne vem....pokliči in reči ,da enostavno ne moreš vstati s pojstelje...da si sicer poklicala green peace..ampak da ne veš kdaj bodo prišli...ker so trenutno zelo zasedeni z reševanjem ..... HAHAHAHA... Ti si faca Ajvyca... Sam se bojim, da tko zgodi ne bi noben pogruntal kaj govorim in bi mi kake napotnice za psihiatrijo začel pisat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:46:19
|
|
|
|
brkn83
|
ka zdej, a odhajate vse že spat?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:47:45
|
|
|
|
Balonchy
|
Ne... Jst sm tuki... Ne več velik časa, ma zdej sem!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:49:44
|
|
|
|
Pupka
|
ajvy... Ženske smo res prav posebna bitja... Kaj vse zmoremo prebroditi... Se zamislim kdaj... Nasplošno... Če je v familiji karkoli narobe ponavadi trpi in na e ženska... In marsikatera med nami je dala marsikaj čez... Velik stvari ostane skritih, ampak jaz nisem nikoli skrivala ničesar... Nobene svoje "napake"! Lažje živim če vem da so karte na mizi! In vem da z vsakim zlomom postanem še bolj močna! In glede na to, da sem prič zanosla pri 18... Ostala sama... Sprejela najtežjo odločitev- sama... In sama na koncu užila vso veselje in srečo... Vso žalost... Vse dobro in slabo kar je prišlo! Čeprav je prišlo večinoma samo dobro! In zdaj čutim da bom kmalu "poplačana" za vse... Imam krasnega fanta, brihtnega in navitega 5 letnika, vsi skupaj pa komaj čakamo še na našo pikico! In da bomo v miru zaživeli v našem gnezdecu!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:51:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita ajvy seveda seveda ti le pošlji naslov oz ti jaz pošljem svojega pa prideš na obisk in se boš lahko posladkala jaz tko nč ne smem sladkega pečem pa ko neumna ...v ponedeljek bom za leto starejša mamica moja Laura reče mami ampak vseeno če imaš rojstni dan si mlada veš sem vesela da si tako mlada in lepa moja mami najraje te imam ko pa to slišim bi kr tako lepo je... bogica...prav revca si ko ne smeš nič..... Laura....kako lepo reče...jst bi tudi jokala...od sreče seveda...kakšen zakladek mi je nekdo enkrat rekel ko je bila moja Laura stara tam recimo kakih 5 let sem dobila na pladnu takšne besede:Boš vidla smrklja kako ti bo žal ko nisi uživala mladosti in ko si imela tega otroka tako kmalu in moj odgovor je bil meni moj otrok pomeni največ in tako bo vedno kljub moji starosti ker sem jo imela res kmalu ni mi žal da je bilo tako ker sem kot otrok morala kaj kmalu že odrasti to pa je bila le pika na i kaj zmorem SREČNA SEM DA JE ZDRAVA IN DA JO IMAM TO JE MOJA SREČA...ko sem letos trpela za hudo obliko depresije sem si rekla imam pa nekaj za kar vem da živim in to je LAURA...in sedaj živim še za svojo pikico ki komaj čakamo da jo spoznamo in da jo primem v naročje...PA ŠE TO SEM REKLA VSAKDO NE MORE BITI MATI JAZ VEM DA SEM IN NAJLEPŠE MI JE KO ME MOJ OTROK POKLIČE MAMI IN REČE RADA TE IMAM... in čisto prav si imela.....mama...najlepše besede na svetu.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:52:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A se ti zdi, da je prekasno??? Možku čaj kuham, zraven berem RR in razmišljam kako bi se jutri izmuznila službi... jah....ne vem....pokliči in reči ,da enostavno ne moreš vstati s pojstelje...da si sicer poklicala green peace..ampak da ne veš kdaj bodo prišli...ker so trenutno zelo zasedeni z reševanjem ..... HAHAHAHA... Ti si faca Ajvyca... Sam se bojim, da tko zgodi ne bi noben pogruntal kaj govorim in bi mi kake napotnice za psihiatrijo začel pisat... ja...na to pa nisem pomislila....no, vsaj počitek bi bil
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:52:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupka...res je...smo prav posebna bitja......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 21:54:53
|
|
|
|
Pupka
|
Če še niste videle tega- priporočam... jezik dojenčkov... Smešno in zanimivo http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:02:02
|
|
|
|
brkn83
|
Pupka...res je...smo prav posebna bitja...... se kr podpišem pod tole.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:06:16
|
|
|
|
Pupka
|
Zdaj pa dost za danes! Šibam sat... V vaši družbi čas mine nenormalno hitro! Čuvajte se... Božajte se (čeprav se smešno sliši)! Umazan krožnik lahko pustite do jutri, tudi če si ušes nocoj ne boste umile ali očistile ne bo nič narobe... Vse lahko preložite na jutri! In današnje težave, v kolikor ste jih imele, počistite danes... jutri vam bodo že precej težko breme... če jih boste nosile še dodatni dan s seboj vam znajo povzročat težave... V smislu razdražljivosti, tihe jeze, slabe volje brez posebnega razloga! Bremena ki jih nalagate na svojo dušo vas tiho a zelo vztrajno uničujejo. Torej vse težave v vrečo in čez okno! Potem pa v objem k svojim dragim... Če vam bo dano! Nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:06:46
|
|
|
|
Ajvy
|
uf ste zgovorne...sploh ne sledim grem počasi spat...preden me spet migrena ujame
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:07:25
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! sem komi moža napodila stran od računalnika da sem lahko vas prišla pozdravit........no sva bila v leclerku in super novi........v leclerku sem kupila 2 ropotuljici-si nisem mogla upret....nisem pa najdla čisto nič zase za oblečt.....sem probala kavbolke 34 št pa sem jih komi na rit nataknila,38 so pa visele z mene-glih 36 niso imeli.....je moj "sitnaril"prodajalki če res nimajo št.36.......no tko da nisem dobila nič .....sem v h&m gledala bodi od hello kitty roza barve pa ga nisem upala kupit-nimam še nič roza zdaj bom šla pa v posteljo ker me hrbet boli.....bom mojga zbudila da me malo zmasira-ne bo nič spal no se tipkamo jutri......lepe sanje vsem trebuškarcam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:07:45
|
|
|
|
Balonchy
|
Zvezdica Ulla, veš zakaj jim ne sledimo? Februarčicam namreč...ja zato, ker mi ne lepimo seznamčka na vsako drugo stran, pa tavžnt slikc kofetkov in kaj jast vem. Bom prešaltala na ekplorer, pa vam bom lepla fotke, pa bomo kmal na II. delu. ____________________________________________________________________________________ No... čist tko za vmes... Pri januarčicah nas mal opravljajo... Sam ne vem kaj bi blo tko narobe, če lepim sezname 1x ali 2x na dan (zjuraj, zvečer in redkokdaj vmes) in ne vem kaj je narobe s kavo??? Pa še tega ne vem - zakaj se ljudje obremenjujejo z drugimi!?!?! A ni čist vseeno kolk se napiše in kaj se napiše!? A niso forumi za čvekat? A na RR - čvekanje v pričakovanju se moraš komu prijavit na tekmovanje "Kdo bo več napisal" in odprl več delov??? Kaj zdej mi morala jaz napisat, da ne bom več lepila seznamov 2x na dan in kave kuhala??? Ja pa ja... Trebuščkarce - od danes naprej ne bomo več tko na tekočem s seznami, bom počakala, da nas Januarčice ujamejo, potem pa prilimam nov seznam! OK??? Sam jim moram sporočit naj se podvizajo, da slučajno ne bi že vse Trebuščkarce šle prej rodit!!!
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 20.11.2008 22:09:59 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:11:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy....sem prebrala ja....ne sekiraj se.....nima smisla.....to je fovšarija,ker vedo da nas ne morejo ujet wannabe čveke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:11:45
|
|
|
|
Pupka
|
čakte mal... sem glih preverla stran z seznamom, pa z še ene tremi dolgimi posti, pa jih je na strani glih tako 25... Se mi zdi da dolžina postov ne vpliva na njihovo število, tako da... To ni vzrok da nas ne dohajajo! sicer pa ne vem zakaj si same kdaj ne privoščijo kake kave...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:11:53
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.....fouš so nam ker se imamo kej pogovarjat-zgleda je januarčicam tok dolgčas da skos nas berejo.....jaz rada vidim da prilimaš zajterk in seznam-sem vsaj na tekočem kdoima tisti dan pregled da držim pesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:12:07
|
|
|
|
Ajvy
|
pa tudi če odmislimo sezname....so zadaj.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:12:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 balonchy.....fouš so nam ker se imamo kej pogovarjat-zgleda je januarčicam tok dolgčas da skos nas berejo.....jaz rada vidim da prilimaš zajterk in seznam-sem vsaj na tekočem kdoima tisti dan pregled da držim pesti
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:13:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupka...dobr si to napisala....hi hi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:14:47
|
|
|
|
Pupka
|
tudi na prvi strani, ki ma seznam je 25. postov... Tako da če samo seznam odšteješ in še tisti post s povezavami... sta to dva... na vsake kolko strani! Ne vem če vseskupaj nanese za eno stran! Sice pa tudi zravn slikic je vedno kaj komentirano... Ne štekam tega res ne!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:15:03
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko punce....lepo ajite....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:15:38
|
|
|
|
Čebel@
|
po moje jih žre da smo največje čveke tuki gor in da bomo po vsej verjetnosti pred novim letom na 4 delu go februarčice!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:16:25
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka čakte mal... sem glih preverla stran z seznamom, pa z še ene tremi dolgimi posti, pa jih je na strani glih tako 25... Se mi zdi da dolžina postov ne vpliva na njihovo število, tako da... To ni vzrok da nas ne dohajajo! sicer pa ne vem zakaj si same kdaj ne privoščijo kake kave... Sam kr neki... Sej grem tut sama velikrat čekirat ostale mesece, ker nekaj RR-jevk, ki jih poznam pričakuje ... Sam, da bi se pa obremenjevala s tem kaj in koliko kdo napiše, mi pa na kraj pamet ne pade!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:16:46
|
|
|
|
Pupka
|
Sicer ste me pa zdaj s tem evo še 15 minut držale tukaj! Čveke smo, kaj češ... Takopač je... Meni je fajn- pa še služims tem da vrtim jezik... A ni to prima... Zakaj bi se pol moral kdo obremenjevati! zdaj sem šele dobila voljo! In če bi moje današnje poste zbrali skupaj bi že lahko izdali knjigo!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 20.11.2008 22:17:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupka čakte mal... sem glih preverla stran z seznamom, pa z še ene tremi dolgimi posti, pa jih je na strani glih tako 25... Se mi zdi da dolžina postov ne vpliva na njihovo število, tako da... To ni vzrok da nas ne dohajajo! sicer pa ne vem zakaj si same kdaj ne privoščijo kake kave... Sam kr neki... Sej grem tut sama velikrat čekirat ostale mesece, ker nekaj RR-jevk, ki jih poznam pričakuje ... Sam, da bi se pa obremenjevala s tem kaj in koliko kdo napiše, mi pa na kraj pamet ne pade!!! jst ponavadi čekiram tisiti mesec,ki je aktiven kar se rojevanja tiče...mi je to tak lepo.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?