|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
20.11.2008 14:04:50   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

Soncnica, welcome to the club! user posted image
To sem pa tudi jaz slišala, da se grejo nekatere testirat za SA, samo da je samoplačniško. koliko pa stane, ali katera ve? bom šla jest to mal pogledam po netu če kje kaj piše...

Jst em se predlani testirala za SA, vzamejo bris nožnice, stal pa je 10 E v Postojni.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.11.2008 14:22:00   
gloria
uh bemti, sam še 2 meseca

....komi čakam da začnem navijat za tebe in sončka user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.11.2008 15:15:29   
Ploha
ej punce kako je s temi ad3, d3 kapljicami, kako se to uporablja, kje se dobijo, od kdaj naprej se uporablja, če katera ve naj malo obrazloži!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 15:23:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.11.2008 15:30:54   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej punce kako je s temi ad3, d3 kapljicami, kako se to uporablja, kje se dobijo, od kdaj naprej se uporablja, če katera ve naj malo obrazloži!!

Ad3 kapljice dojenčku predpiše pediatrinja na prvem pregledu pri 6. tednih. Dobiš jih samo na recept. Kako mu jih boš dajala ti bo vse povedala pediatrinja. Pri nas je bilo tako, da smo mu začeli postopoma dajat...najprej kak teden 3 kaplice, potem kak teden 4 in na koncu 5. Nekateri pediatri rečejo, da jih je treba dajat celo 7 kaplic. Odvisno je tudi od letnega časa. Pozimi je boljše, da jih daš več, ker zunaj ni sonca, poleti ko je sonček pa lahko tudi kako kapljico manj. Ti bo vse razložil pediater, ne obremenjuj se že zdaj s tem, ker je še prekmalu. Drugače pa te kapljice zelo rade povzročajo krče, zato jih nekatere mamice ne dajejo in dajejo namesto njih d3 kapljice...so baje boljše in ne povzročajo toliko krčev. Je pa to odvisno od otročeka...pri nas ad3 kapljice niso povzročale nobenih krčev, moja kolegica pa je imela z njimi velike probleme.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
20.11.2008 17:26:27   
petra88
ploha in crtka, hvala za odgovore.
hehe, ronja, misliš da bi me samo mamica user posted image ?
jaaa, dejte se spet mal dobit, pa fotoaparat uzamte s sabo da se poslikate in pripopate slikce na ringarajo user posted image jaz imam na žalost izpit v 5ek pa bom morala bit tam.user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
20.11.2008 17:56:27   
nina166
Večer!

Tudi mene verjetno ne bo na srečanje...mi je malo predaleč. Ostale pa uživajte in res malo poslikajte, da bomo še druge vidle kak zgleda srečanje user posted image

uršika pri govorjenju (in tudi vsem ostalem) je tako da nekateri začnejo prej, drugi pa kasneje. Naš je pri 2 letih govoril že praktično vse, s tem da je in še vedno uporablja svoje besede in govori še bolj otročje. Drugače pa je prava mala raglja in bi mi včasih prav pasalo, da bi bil malo tiho. Drugače pa je fajn, ko sva sama, ker se lahko čisto lepo pogovarjava. Pa treba je že zelo pazit, kaj kdo reče, ker si zapolni ravno tisto kar ne bi bilo treba user posted image . Mi je vzadnič rekel "mami jaz bom znojov (beri: znorel)", sem ga vprašala zakaj pa je rekel "kej me ti čisto nič ne ubogaš" user posted image . Pred dnevi me je vprašal "mami a že maš kej mleka" (pa pokazal na joško)...sem ga vprašala če bi ga mogla imet pa je rekel "ja ti ga moja ati not dat, da bo lahko dašika mlekeca pila" user posted image . Včeraj pa ga je nekdo vprašal kje je ati pa je rekel, da v službi, pa ga kolega vpraša kaj dela v službi, domen pa "afne gunca" user posted image  user posted image  user posted image . So kar zanimivi ti mali čvekeci. Od kolegice sin je 2 meseca mlajši in edino kar reče je besedica DA. Tako da je to čisto odvisno od otroka. Res je da jih večina pri dveh letih že kar lepo govori, so pa tudi izjeme, ki začnejo malo kasneje...bo pa potem hitreje napredoval.

vrtnica kakšno darilo pa si kupila za krst...se spomnim, da si spraševala za mnenje

mima super za pregled...boste pa res imeli pravega korenjaka user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
20.11.2008 19:22:04   
VRTNICA84
nina 166 za krst sem kupla trenerkico in eno kapico plišasto v H&M. Mi je bla full všeč. Sedaj pa še morem kupit čestitko. Bom dala kar v darilno vrečko, ker se mi ni za zavijat. Kaj meniš na takšno darilo?

Kakšna se vam zdi ta zvezdica zaspanka?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
20.11.2008 19:38:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ad3 se načeloma dozirajo 5-7kapljic, po dopolnjenem 6.mesecu pa 10 kapljic. dajale naj bi se dokler se ne zaraste mečava. kako je zdaj s temi krči jaz ne vem. Ula je mela grozne krče prve mesece zaradi alergije na mleko. ko sem šla jaz na brezmlečno dieto se je pa uredilo. verjetno res koga zvija zaradi teh kapljic, ampak dojenčke zvija ne glede na to al daš kapljice, kako mleko pije, kaj mamice je....kolike pač...zaradi nerazvitega črevesja, tu nimaš kaj. saj mine. je pa po moje bolje prenašat te krče in čakat da mine,. kot pa da ima otrok rahitis zaradi pomanjkanja d vitamina in posledično slabe vezave kalcija. pa ne sam rahitis v najhujši obliki, tu so še recimo kurje prsi, pa vdrt prsni koš, mehke kosti, krive noge, noge na O, poležana, potlačena lobanja, mehka lobanja( sena pritisk vdre in pol skoči nazaj...), osteoporoza kasneje itd. itd. tako da za mene ni debate al dajat al ne. bi se požrla recimo, če bi mi otrok šel na sistematski pregled, pa mi povejo da je rahitičen ali kaj. zato ker nisem dajala teh kapljic.

čist sm zbitauser posted image me je lubi spet po trgovinah vlačil, ula je dobila čevlje, pa majčko, pa eno račko. k je cel dan gonla tist gaga gaga gagauser posted image pa se je je usmilil in ji kupil eno raco. zdej pa čist srečnauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
20.11.2008 19:42:26   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

nina 166 za krst sem kupla trenerkico in eno kapico plišasto v H&M. Mi je bla full všeč. Sedaj pa še morem kupit čestitko. Bom dala kar v darilno vrečko, ker se mi ni za zavijat. Kaj meniš na takšno darilo?

Kakšna se vam zdi ta zvezdica zaspanka?

Super darilo...cotke tako vedno prav pridejo. Jaz sem jih tudi najbolj vesela. Zvezdice pa nisem videla, ker ni (vsaj meni) pokazalo slikice.

Če imaš v mislih tole, potem je fajn zadeva. Samo moreš pazit, da nimate lesenega stropa, ker potem se nič ne vidi. Mi ga imamo, pa je res smotano, ker se zelo slabo vidi. Na belem stropu pa izgleda zelo lepo. Je pa tako kot kak diaprojektor...gor pa so narisane živalice, medvedki in takšne otroške stvari. Pa taka nežna melodija je zraven. Pa lahko naštimaš po kolikem času se ti sama ugasne. Meni je zelo lepa.

user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
20.11.2008 20:16:31   
Anonimen
madona babe, tkole pa res ne bomo februarčic ujeleuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
20.11.2008 20:44:59   
Zvezdica
Čer

Sploh ne sledim, ker sem še vednouser posted image user posted image user posted image . Drek je tole.
Če ne zamerite, ne bom nič komentirala, razen nekaj kar mi je v glavi ostalouser posted image Brala sem ampak danes spomin ne dela.

Tako ulla, lep otrok ta tvoja ulla, lep VELIK trebuh maš, jast tudi glih ene tak, sam da mam +20kg na ritiuser posted image user posted image user posted image . Nehumano, kako sem se zredila.

Ulla, kar se tiče AD3 si fino napisala in vse mamice prestrašla, ampak pravilno. Vitamin D je ključen v prvih mesecih, mi pa sonca do maja nebomo videle, torej....
Moj liam je itak imel krče ampak v bolj blagi obliki, potem smo jemali te druge kapljice.

Srečanje, ja jast kar bi, mogoče mal zamudim. Dajte me na seznam, verjetno pridemuser posted image . Pa naj mi da katera cifro, ki bo ziher tam.
Ulla, daj mi svojo cifro na zsuser posted image

Tak...zdaj grem mal pred TV. Pa vas pridem pogledat kasneje.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
20.11.2008 20:56:22   
Anonimen
aja, jooooj kok sem grozna, sem čisto pozabla mojo pupo pohvalituser posted image user posted image user posted image user posted image

namreč, danes je SAMA zaspala v posteljiciuser posted image user posted image je sicer visela na zizi prej, pa se kr nekaj spakovala ( buba, pa bogauser posted image , pa ajat, pa....) uglavnem nič od vsega skupaj, zaspana pa tak, da ji je oke okoli sukalo. mene pa trebuh tolk bolel, da je nisem več mogla držat in met na joški in sem jo lepo v postlco nesla, je nekaj cmevkala pa protestirala, sem šla trikrat iz sobe in ji vsakič povedala da pridem takoj nazajuser posted image in je lepo zaspalauser posted image tako da bom probala zdej vsak večer tko, malo cartanja na joški pol pa budno v posteljico, da tam zaspi. pa malo mislim da ima vrtec zasluge za tole, ker tam je pa itak navajena, jo dajo v postlo in ona brez problemov zaspiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.11.2008 21:00:54   
Anonimen
aja pa kinderpet je že na poštiuser posted image user posted image

zdej bom vse kar bom spomnla pršla sem napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image bom pač mela samogovore, sej se rada z inteligentnimi ljudmi pogovarjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.11.2008 21:19:42   
Ploha
Ulla: a ti še kr februarčice lovišuser posted image user posted image user posted image , če bi vsaj marčevke al pa aprilčice ujele bi ble pa res dobre,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.11.2008 21:26:31   
Anonimen
ja kaj pa čemuser posted image
neki je treba početuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
20.11.2008 21:30:04   
Anonimen
joj, pa kok je res hecno zdej, k se mi je otroček obrniluser posted image čisto nad popkom mi tišči glavico ven, prov otipam jo lahkouser posted image nogice pa čisto v desni kot nekam tišči, se mi zdi da mi bodo prebodle trebuhuser posted image alienuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.11.2008 21:30:57   
Zvezdica
Ulla, veš zakaj jim ne sledimo? Februarčicam namreč...ja zato, ker mi ne lepimo seznamčka na vsako drugo stran, pa tavžnt slikc kofetkov in kaj jast vem.
Bom prešaltala na ekplorer, pa vam bom lepla fotke, pa bomo kmal na II. delu.

Tak...

pišem pol, da bo kak post večuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
20.11.2008 21:33:44   
Anonimen
ja, sam to je pa resuser posted image mi same pametne stvari pišemouser posted image brez balastauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
20.11.2008 21:43:22   
Ploha
aja takle majo tm, zvezdica pol se pa oboroži s slikovnim materialam, ulla ti ki se tako rada z inteligentnimi ljudmi pogovarjaš maš lahko večkrat samogovore user posted image user posted image pol jih pa res lahko ujamemo

drgač pa če katera zna, bi blo fajn res tistle seznam mal napopat gor,...pol ga pa sto let iščem pa še ga ne najdem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
20.11.2008 21:43:45   
Ploha
aja še neki ulla a ti prideš v petek???????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
20.11.2008 21:47:37   
Anonimen
eh kje....a naj na bus vlačim tale bauhuser posted image
sej bi pršla, pa mi je daučuser posted image sma se sploh ne vozim, ker mi je muka, tolk sem neokretna, sploh se ne morem obrnit za volanomuser posted image se mi zdi da ko en kit sedim tam in sploh nič ne vidim iz avtauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
20.11.2008 21:55:41   
Zvezdica
Ulla...če si ti ki...sem jast dinozavruser posted image user posted image user posted image user posted image

Dej pejd na moj album gledat fotke enga mesca nazaj. Pa me zanima kdo je kit.

Od kod pa si?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.11.2008 21:56:17   
Zvezdica
Plohca, sej bi šla na explorer, sam mi je čist mim, mam tko rada mozzilouser posted image

Kar se pa seznamčka tiče, pa jast nisem za te zadeve, pa itak mam mozzilo, pa nič ne morem lepit gor...ma kr neki. Ga bo niia večkrat zalepla pa bo. Sem pa vidla kako majo majčice lep seznamček.

A čmo jih mal kopirat? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.11.2008 21:57:27 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.11.2008 21:58:27   
Zvezdica
Aja, pa moje ivfovke imajo tak čeden seznamček. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?