|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
20.11.2008 7:56:01   
Anonimen
ronja sej prej sem tud vsak dan požrla en magnezij, včasih dva, tko da zaloge ne morjo bit čist prazneuser posted image upam da čimprej začne delat, če misli, k je res čedaljebolj nevzdržnouser posted image bemtiuser posted image

pa plohauser posted image super za žužkeuser posted image

zvezdica operil mislim da brezskrbiuser posted image pa najboljš je, da si narediš tako mlačno slano raztopino (ala morska voda, fiziološka je prerahla) in to vlečeš skozi nos notri....sicer je obupno, navzgravžnouser posted image za skozlat se ( mater te motiviram, auser posted image ) sam je ni stvari k bi boljše prepucala nos in sinuse. v nosečnosti je pa nos itak problem, k se sluznica odebeli in je nonstop zamašen. no, probaj, boš vidla da čudeže delauser posted image

kar se novih zanositev po CR tiče, je pa čisto odvisno. načeloma dovolijo 2 do3 porode. je pa čisto individualno to, sej se vidi pri porodu, če je maternica že fejst poškodovana in stanjšana in obstaja možnost da nebi zdržala nove nosečnosti, istočasno prekinejo jajcevode in žensko sterilizirajo. je pa to odvisno od ženske do ženske. povprečno maternica zdrži 3 take porode, pri eni kakšnega več, pri drugi pa mogoče samo 2.

tak. sem spila prvi današnji magnezij, Ulo peljala v vrtec, ma tok sem vesela, k zdej pa že čisto suvereno gre sama v igralnicouser posted image brez problema, vidim da ji je res fajn tam. pa najbolj mi je smešno ko pridem po njo in ko me zagleda, se nasmeji do ušes in krene proti meni, pol se pa spomni da "je treba" še igračke pospravit al pa stole zložit okoli mize al pa kaj v smeti odnestuser posted image pol k pa to vse porihta, pol pa ma frajla čas prit k meni da greva domovuser posted image res je caricauser posted image
dons pa morm vse papirje skp spravit in do konca izpolnit kar še ni, da lohk jutri na csd nesem, pa da je to urihtano, da mam mir pol. k tale papirologija me čist ob živce spravljauser posted image pa hvalabogu da so nove obrazce naredili, k pri Uli jih je blo trikrat večuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
20.11.2008 7:57:55   
Anonimen
ojej krtexx, to pa more bit ubijajočeuser posted image držim pesti, da bo tokrat pa res vse okuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
20.11.2008 8:36:38   
Anonimen
 da vam mal lušte nardimuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
20.11.2008 8:40:32   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Prvo eno kavico........

[/link]  ali čajček................[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE5VTDgFRSxLWTy%252FYjX9wCAmZ9PTnP3Fv8Av7vjSmm9nVCGvqXM3Z%252BGVI3npU1za6jw%253D&resulturl=Tod25wCLmE5VTDgFRSxLWTy%252FYjX9wCAmZ9PTnP3Fv8Av7vjSmm9nVCGvqXM3Z%252BGVI3npU1za6jw%253D&refurl=Tod25wCLmE5VTDgFRSxLWXqSncxj2G0LJ%252FwQGN0HtdgNAedWhD6xpWax%252BfcPBFXA&q=%C4%8Daj&contenttype=image%2Fjpeg&o=20]

Kako kaj danes? Kakšen dan imate?
Pri nas je zelo lep dan. Kaj boste počele?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
20.11.2008 9:36:43   
sasa78
dannnn

Vrtnica hvala za kavico user posted image user posted image user posted image user posted image    sem jo ravnokar spila in je bila odlična

Jaz sem včeri šopingirala po ljubljani in moj dragi tudi - sva nakupila darila za miklavža in dedka mraza, pol me je pa peljal še na večerjo - mmmmmmmmmmmm je blo dobro - po dolgem času mi je zapasal refošk - pa sem ga spila 2 dcl - pa se mi ni nič vrtelo -- (če bi se to večkrat dogajalo bi ziher bankrotirala) - pa sva se ravno včerej zmenila da bova 1x mesečno šla ven na zgodno večerjo - pa še prav ma - čas bova imela zase in takrat sva samo midva.

Nakupila sva boga in pol - dober da mava velik avto user posted image user posted image user posted image user posted image

In ve?

Ula je pa cartana. Moje2 fanta pa mata čist bele laske k sta se rodila, no eden ma zdej medene, drugi pa belo-bele - me sprašujejo če mu barvam user posted image user posted image ,

Je kaj novega?

Ronja - moj se je smejal v intersparu k sem mu pokazala knjigo o mošjih in ženskih orgazmih - pa se je sam smejal - pol sem mu pa rekla da si mi ti predlagala pa je reku da jo posod user posted image user posted image user posted image , k jo on ziher ne bo prepral, ker on ne bere knjig. No sem mu pa kupla košarkarsko žogo - profesionalno, k letos bo igral v prvi ligi v občini - in rabi žogo pa en dober parfum, k zmeraj palim oz skačem pol po njem -

Moram pa rečt da je tako pozoren do mene k da bi bil to taprvi otrok - srečna sem in on tudi - vsaj reče noooo

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
20.11.2008 9:58:01   
ronja
zvezdica, mislim, da v nosečnosti ne smeš nič razen lekadola... Vsaj meni oz. lubiju zame v lekarni niso hotli nič dat lani, ko sem bila čisto boga... Probaj pojest ene dve vrečki bronhijev, pa res si z brizgo ornk s pritiskom v nos nalij fiziološko, to kar pomaga, samo moraš res veliko not nalit - mi nimamo tako malih noskovuser posted image .

ulla, še kako so lahko zaloge prazne, tile mali paraziti nam vse požrejo! pa čim malo migaš, še ti sprazniš, ni kej... Sicer pa samo da ni nevarno za user posted image , pa je ok, a ne?user posted image
Hehe, ulla, tvoja Ulla pa ni po mamici, a ne? Vse pospravit, pa touser posted image Upam, da bosta tudi moji punčko tako radi hodili v vrtec...

saša, bravo za lepo večerjico in vse skup! Le naredita to tradiconalno, 100% paše:) Kiro knjigo sta to gledala?

No, jaz mam tudi že veliko daril urihtanih (čeprav mamo mi dedka mraza in mam še časuser posted image ): fondi za očetov rd, motikco, grabljice, lopatko za taščo (kupila bova še semena, pa lončke, pa rokavice pa še kake prčkarije za vrt, morava videt, kaj vse še obstajauser posted image - glavno, da mam idejo, hehe) za rd (tadva mata oba rd v dec., kar je smotano, ker moraš vedet 2 darili - vsaj meni se zdi tako fer...).

Potem mam en steklen pladenj z nekimi listki za mojo mami za dedka mraza, pa pladenj z motivom kave za taščo in za fotra ali pa za brata (moram še poizvedet, v kateri fazi je moj ljubi oče trenutno - kava ali čaj - sicer dobi pa različne zelene čaje...), zraven pride še kava (to bova rajši potem kupila, da bo sveža), pa stepalec za smetano, pa poslikane skodelice s krožnički, moram še poslikat. Pa kake kocke sladkorja, bele in rjave, pa takuser posted image ... Za brata in njegovo punco sem mislila, da bi jima kupila masažno mizo - je malo večji zalogaj, ampak mu ne dam vsako leto kaj tako velikega, pa zdaj mam glih dobro idejo...

Za njegovega brata nimam nobene ideje, ker tako nikoli v življenju še ni bil ničesar (razen sina) vidno vesel, tako da nimam nobene motivacije. Mogoče kak darilni kompletek s svečko, azijski motivi in to, ker je mal na tako mahnjen... (lubi se je hecal, da če bi gor pisalo "approved by dalaj lama", potem bi bil ziher ful veseluser posted image )
Tudi za njegovo drago nimam pametne ideje, čeprav se jih nekaj najde, da ne bo glih nič. samo je vseeno ne poznam toliko, da bi vedela, kaj ji bo RES ful všeč... Za tamaldva pa ni problema - kake igračkeuser posted image .

saša, lahko pa sebi kupiš knjigo Popolna ljubimka, tam maš tudi precej različnih "metod", pa preizkusiš v praksi, verjetno bo mel od tega še več kot od ene, kako tebe zadovoljituser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
20.11.2008 10:19:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hehe, ulla, tvoja Ulla pa ni po mamici, a ne? Vse pospravit, pa touser posted image Upam, da bosta tudi moji punčko tako radi hodili v vrtec...

he, to pa res niuser posted image se samo čudim....zadnjič je našla na tleh peško od jabkeuser posted image jo je pobrala, se malo čudila kaj je zdaj to, pol jo je pa v smeti neslauser posted image

kar se daril tiče, jst nimam še nčuser posted image še idej nimam nekih konkretnih, razn unih vrečk. bomo vidli, ene ste pa čist prevč pridneuser posted image dobi človek kr slabo vestuser posted image

saša ula se je zdej čisto posvetlila, ko se je pa rodila, je mela pa čist črne laskeuser posted image

mal slike urejam dons, k mam cajt, evo, atijevi štrikani zokni so zakonuser posted image

user posted image

pa še bauh, neki nazaj sicer, zdej je tko že večjiuser posted image

user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
20.11.2008 10:24:18   
OLjica
dobar dan punce,

zapisla sem si št. mobitela, ko bo, se slišimouser posted image

drugače, jaz sem že skoraj vse kupla za našga dojenčka. v sob gremo v avstrijo pa bomo še mal zapravljal.
o dariilih sploh še nisem razmišljala. za mami vem, da bo dobila nove skodelice za kavouser posted image za ostale bomo pa še vidl. imam tok dela z magisterijem, da sploh ne vem kaj bi prej nardila.

ima kakšna dober recept za omako zraven sirovih štrukljov?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 10:31:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 10:51:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
20.11.2008 10:52:05   
petra88
Dobro jutro! jaz sem danes doma, malo pospravljam od včerjašnje pojedine, pa spravt se moram en esej napisat za izpit, fajn bi blo da bi ga ju3 oddala, ampak malo dvomim v to. je treba napisat 4strani pa še nezanimiva tema od zdravstvene zakonodaje, moram zakone pregledat in se jim posvetit. vse drugo bi delala, sam to ne user posted image
no jaz sem si tudi že shranla št. od ulle, tako da ko bo kaj, sporočim. upam da se ne bom pozabila podpisat spodaj. če se pa bom, pa vej, da sem to jaz user posted image
pa bo res treba začet razmišljat o darilih za miklavža, božička.. toliko stvari imajo v trgovinah, meni pa ni nič tako lepega, tako special. sem pa včeraj kupila obeske za na smrekco, mava tako majhno smrekco, da če bi balončke dala gor se pomoje smrekice ne bi več videlo user posted image tako sem pa dobila ene take medvedke v lidlu in tako lepo pašejo gor.
za voziček moraš čakat 2-3mesece? madonca, si pa privoščijo. to bi morali na internet napisat, da morš toliko časa čakat, da greš toliko prej nabavit, da na koncu ne ostanes z dojenčkom in brez vozička user posted image
joooj, sam kolk so luštkani teli majhni dojenčki.. bi kar zdej že imela, ne da se mi več čakat user posted image . še na praxi jih gledamo, previjamo.. najraje bi enga vzela za domov user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
20.11.2008 11:15:12   
Soncnica
Živjo, a se vam lahko pridružim? Saj vem, da sem že malce pozna user posted image , PDP imam 19. 1. , 2 dete,

kp Sončnica

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
20.11.2008 11:22:31   
nina166
Dan!

vrtnica hvala za kavico....jo ravno pijem user posted image

ulla jaz grem tudi v celje..rok imam pa 26. Domna sem rodila 10 dni prej, tako da upam, da bo sedaj tudi kaj prej user posted image

ronja in kako se to opazi ali si ga imel ali ne? Jaz pa razmišljam o tem, da bi se dala testirat. Škodit itak ne more. Domen je namreč nekaj ur po porodu imel težave z dihanjem in so ugotovili, da ima eno infekcijo, ki bi se naj jo po mnenju nekaterih nalezel med porodom, po mnenju drugih pa je bil porod prekratek, da bi lahko v tistem času kaj dobil od mene. Je bil par dni kar bogi...dobival je 2 antibiotika skozi kanalček v glavo. Zdravniki sicer niso vedeli kaj točno mu je user posted image , jaz pa sedaj razmišljam, da je mogoče staknil kaj takšnega. Najprej so mi skoz govorili, da ne vedo točno kaj je, potem pa sem nehala spraševat...sem bila čisto srečna, samo da se je pozdravil.

ploha user posted image  user posted image  user posted image  za kolokvij. Pa super, da boš lahko naravno rodila...sem vesela zate

krtek močno stiskam pesti da bo tokrat vse vredu user posted image

saša user posted image  user posted image  za nakupe in za večerjo. Nas pa še to vse čaka...pa se mi sploh ne ljubi hodit okoli...sem se polenila

Glede daril še tudi jaz nimam veliko idej. Danes sem klicala okoli za viličarja, pa ga očitno pri nas ne bom dobila in bom mogla v avstrijo. Za miklavža že vem, da bo prinesel Domnu knjigo pravlic in legice...zadnje čase je čisto nor na lego kocke...samo to bi še sestavljal. Za druge pa nimam pojma.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
20.11.2008 11:23:17   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Živjo, a se vam lahko pridružim? Saj vem, da sem že malce pozna user posted image , PDP imam 19. 1. , 2 dete,

kp Sončnica

Dobrodošla...seveda se nam lahko pridružiš. Več nas je, bolj pridno čvekamo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
20.11.2008 11:31:11   
Anonimen
sončnica itakuser posted image user posted image user posted image dobrodošlauser posted image
jst sem čist vesela če je kaka čveka na novouser posted image k še zmeri mislim da lohk ujamemo februarčiceuser posted image user posted image user posted image

nina moja pupa je bla pa 5 dni čez rok...zdej bomo pa vidli, mogoč se pa res v P srečavauser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
20.11.2008 11:56:11   
petra88
Soncnica, welcome to the club! user posted image
To sem pa tudi jaz slišala, da se grejo nekatere testirat za SA, samo da je samoplačniško. koliko pa stane, ali katera ve? bom šla jest to mal pogledam po netu če kje kaj piše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
20.11.2008 12:10:45   
uršika***
Dan.

Ulla in Ploha- hvala za številke
Ulla lepe slikce si nam napopala. Sam da nas dražišuser posted image
Midva sva bila pa včeraj pri moževi sestrični, ki ima 3 tedne staro pupiko, pa skoraj 2 leti starega fantičkauser posted image user posted image . Sem jo pestvala!!!!!! Pa moj si dojenčka sploh ni upal prijetuser posted image , potem mu jo je pa kar v roke porinla pa rekla da se naj rajš na drugih otrokih uči, kot na svojihuser posted image , potem mu je bilo pa tko všeč, da je kar nebi dal več iz rok.
Kdaj pa otroci začnejo govorit?
Ker tale njen fantek bo zdaj star 2leti, pa je vse, kar reče mama, ata pa glasove zna oponašat. A je to tko normalno? Ne vem, zato vprašamuser posted image

Sončnica pozdravljena!!!!!!

Joj, saj res,.... še darila bo treba nabavit. Pa kaj je z mano?? Včasih je bil šoping moje najljubše opravilo, letos mi je pa totalno odvečuser posted image . Najbrž sem nosečauser posted image
Midva imava pa veliko smreko-180 je velika, pa rabim kar veliko bunkic, tko da ne morem imet vsako leto drugačno barvo dekoracije, ker lohko direkt bankrotiramuser posted image
Sva pa lani iskala umetni bor, mi je bil tolk všeč, pa ga nikjer nisva dobila. Letos jih imajo pa koliko hočeš, ampak najina smreka je tut lepauser posted image . Pa še moj možek mi bo naredil velik prostor zraven za jaslice, tko da si bom lahko dala duškauser posted image
Komaj čakam. Sem totalni božično-novoletni manijakuser posted image

Ok, grem zdaj pa še kaj pametnega naredit-ma moja tašča danes rojstni dan, nas je potem povabla na pico, v soboto bo pa praznovala, pa ji moram nekaj peciva še jutri spečt. Pa tortico ji bom naredila, za darilo sva ji pa kupila eno veliko rajnglo, da bo lahko notri cvrla pohanje, pa golaž delala- k ima stalno neke goste v svojem vikendu, pa same male posodice.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
20.11.2008 12:12:37   
Ploha
petra: jaz vem za kranj, stane 21 evrov, ta bris

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
20.11.2008 12:16:16   
uršika***
Ulla ti pa si optimistuser posted image
Ampak mi res ni jasno, kaj je s temi februarčicamiuser posted image  So menda same brbre na kupuuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da bi ene rade šle na miting, pa nobena ne pove nič določenega. Bom napisala tko kot smo imele prejšnjič, samo povejte kdaj pa kje???

Na rudniku spet? Naslednji petek? Ob 16 ali pozneje? Povejte katera je za

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
20.11.2008 12:24:20   
uršika***
user posted image user posted image user posted image SREČANJE JANUARČICuser posted image user posted image user posted image

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi.

Komentirajte, povejte, če bi rade kako drugače, mogoče soboto? Kje drugje? Katera je za?????

Neposredna povezava do sporočila: 3895
20.11.2008 13:25:53   
ronja
še na praxi jih gledamo, previjamo.. najraje bi enga vzela za domov

petra, počakaj rajši svojega user posted image , tujih rajši ne jemlji, ker se mi zdi, da bi te mamica user posted image , hehe.

sončnica, dobrodošla!

nina, pojma nimam, nisem hotela preveč težit, ker je mela gužvo. Rekla je samo, da bi vedela, če bi ga imela, potem sva pa ravno gledali nekaj na uz...
je pa pri tem tako, da ne smeš zdravnikom vsega verjet: meni so rekli, da je mala okužena, da ima infekcijo, da pa še ne vejo kaj in je dobivala 5 dni 2 antibiotika, vsak dan 3x v glavico (grozno! pa še zraven ti ne dovolijo bituser posted image ) No, potem se je izkazalo, da ni bila nič okužena, vsi brisi in tudi kultura krvi je bila negativna! NIČ ni imela! Brezveze so jo špikali. Tega sicer niso hoteli čisto priznat, ampak tako med vrsticami pa so. So rekli, da je verjetno tako reagirala zato, ker sem bila jaz ves čas bolana... No, boljše za vsak slučaj, kot pa da ne bi pogruntali, pa bi bilo res kaj narobe... Ampak vseeno - v bistvu o vsem tem ne vejo kaj dosti, če mene vprašaš... Pa so to ti tanajnaj pediatri, saj delajo v Lj. intenzivni... Ampak o tem še ne vejo dovolj, ni raziskav, premalo je podatkov, pa še priznat nočejo, če se zmotijo, tako da je potem težko neke realne rezultate vlečt ven...Mene je ena pediatrinja ful nadrla, ko sem hotela vedet, kaj ji jeuser posted image . Pa kako bi lahko ona to dobila, da bom pazila v naslednji user posted image . Da je to itak jasno, da je treba pazit na higieno itd... (pa to sva itak, halo!!! mislim, kar nekaj, če ne vejo odgovorit, te pač naderejo, da se te znebijo, da ne sprašuješ več, ker jim je nerodno, če ne znajo. Namesto da bi lepo povedali, da pač žal nimajo pojma, saj to lahko razumem...) Verjetno pa ni mel streptokoka, ker so ga za to verjetno testirali, če je bil bolan...

krtex, zdaj pa bo, boš videla! Saj si že čisto na koncu, zdaj zdaj bo dete tu! Pa tele bolezni v user posted image tudi ne povzročajo vedno nekih problemov user posted image , so kar zavarovani, se mi zdi...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
20.11.2008 13:40:07   
VRTNICA84
Ulla tvoja mala pa je full luškana. Jaz imam sedaj prebližno takega bavhija kot ti na sliki.

Danes se mi pa ne lubi čisto nič delat. Pa imam toliko za pospravit in si za pripravit za krst. Nevem kaj naj oblečem? Nobeden plašč mi ni več prav.
Sedaj kuham kosilo. Kaj pa ve dobrega kuhate?
Kakšna se vam zdi zvezdica zaspanka od Tomya?

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=ayvAMUYtqsbL2CAgouEzCqSamjglydX21RyJFisdupk6W1tYZFCuI6O9VE4SLGHcwULuaVmieOVH85IkSYvrM3umlmj9AZa6s2tmbl9Al7U%253D&resulturl=ayvAMUYtqsbL2CAgouEzCqSamjglydX21RyJFisdupk6W1tYZFCuI6O9VE4SLGHcwULuaVmieOVH85IkSYvrM3umlmj9AZa6s2tmbl9Al7U%253D&refurl=ayvAMUYtqsbL2CAgouEzCqSamjglydX2Y6ahMg3ZpSok2myzz6mjsL3kOKwtPdGTkX4d0HWbzzf4DUCj0kybhzUUztIzG5tK&q=tomy+zvezdica+zaspanka&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]

Pa da ne pozabim dobrodošle vse, ki ste na novo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
20.11.2008 13:53:18   
Ploha
ulla: a si mogla s telimi slikicami dražit, ker sem že tko neučakana, pol pa tkole,..drgače je pa res cukr user posted image

sončnica
: dobrodošla!!!

uršika: jaz sem za!! Mislm za srečanje, me kr zravn štej,...pa upam, da ti uspeš pridt ko tako fajn vse organiziraš,...pa seveda ostale tud, da nas bo še več,...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
20.11.2008 13:58:20   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image user posted image user posted image SREČANJE JANUARČICuser posted image user posted image user posted image

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi.

pridejo:

- PLOHA

Komentirajte, povejte, če bi rade kako drugače, mogoče soboto? Kje drugje? Katera je za?????

Neposredna povezava do sporočila: 3899
20.11.2008 14:02:17   
uršika***
Ploha si že na spisku. Prvauser posted image . Jaz bom še videla, nič ne obljubim. Mogoče mi bo uspelouser posted image , mogoče neuser posted image
Ma, nimam kaj drugega za delat(oz. ne smemuser posted image ), pa bom vsaj tukajle malo koristnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?