|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
20.11.2008 9:37:22   
limma
Suzana, še sprejemaš naše podatke? jaz ti jih še vedno nisem poslala user posted image Jih bom kar zdajle... imaš ZS.

muzika, jaz bom naročila še kakšne copatke za darilo... ena prijateljica pričakuje v teh dneh, druga pa januarja, 2 dni za Nežinim RD user posted image Ti pošljem ZS.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 476
20.11.2008 9:52:11   
klepetka
Jutro punce,

samo na hitrco tokrat,  tako da ne bom glih gostobesedna zdajle.

Slikice so resnično suepruser posted image user posted image in mi je zdaj  še bolj žal, da se nisva z Lano pridružili.user posted image

Datum  14.2 nam odgovarja in že komaj  čakamuser posted image

celjanke in okoličanke; če bo katera te dni kaj hodila po vašem H&M , bi jo lepo  prosila za eno uslugo.Namreč da bi mi samo pogledala za eno stvar, če jo imajo, ekr pri nas na Rudniku je ni, pa bi  jo nujjjnooooo rabilauser posted image . Tako da ima katera namen in če bi mi  bila katera pripravlejna pogledat, naj me dregne tukaj, pa ji bom bolj natančno razložila.

Aja.... pa je še kakšen H&M v Slo, razen v  Lj?

Koala, tebi pa še tukaj iskrena hvalauser posted image .

lp..... šibam.....se javim kaj zvečer

< Sporočilo je popravil klepetka -- 20.11.2008 9:54:34 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 477
20.11.2008 9:52:52   
limma
Koala,user posted image user posted image user posted image moje sožalje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 478
20.11.2008 10:03:12   
koala
limma hvala.

klepetka v MB imam dva, ti lahko pomagam?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 479
20.11.2008 10:05:06   
Anonimen
Jutro!

Naša noč pa je bila danes pestra, Jan se je prvo polovico noči skos neki zbujal in jokal. Potem pa sem mu zgornje dlesni namazala s Calgelom in je bilo boljše in je spal do 6:30  ure. Kaj vi tudi kaj uporabljate Calgel, pa nekatere sem videla da date tudi Calpol. Sej če jim to pomaga zakaj jim ne bi dajali, a ne?
Bila pa sva zjutraj že zunaj, sva šla en krog po vasi. Sedaj pa panča svoj dop spanec.
Pa sončka imamo user posted image in ga bova izkoristila za vozičkanje. Ker se nam čez vikend baje obeta sneg. Kr ne morem verjet. Lea ga itak že komaj čaka.

Mala pikica kako luštn je tvoj Gašper na avatarju, je že čist pravi dečko! Ampak meni kr ne gre tole limanje od zwani.com, dej mi prosim pomagaj.

Vaney fajn, da sta z dragim mal uživala čez vikend. Pa nikar ne mej slabe vesti, sej ti lepo intruder napisala. Pa itak, da moraš met mal časa tudi zase, si potem veliko bolj vesela mamica. No, vsaj pri meni je tako. Mi dva z možem sva bila tudi v sob zvečer sama zunaj in nisem imela nič slabe vesti. Sej se vsak dan velik ukvarjam z otroci, sej zvečer pa itak spijo. Pa dej mi vseeno povej kaj so ti ženske rekle glede vrtca, please!!! Ker še zdej ne vem ali naj ga vpišem v Dragatuš al kaj? Pa Nado poznam in je fajn, Zlata pa je letos prišla in je ne poznam.

Dašabina, sunny in piškamiška tudi vaše slikice so zelo lepe!

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
20.11.2008 10:09:35   
katee
Koala: moje sožalje

Žan & Miha: vse naj naj.

Srečanje: jaz nisem za 28. 2., bi potem raje 14.2.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.11.2008 10:11:23   
ursulina
čestitke za srečanje, prav lepo je videti malečke skupaj pri igri... pa bravo gašper za prikazane korake!!!

glede februarja je meni ljubši 28.,ker 14. le valentinovo...  kaj pa 31. januar? user posted image

uživajte!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
20.11.2008 10:14:00   
Anonimen
Koala moje iskreno sožalje!

Miha in Žan vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Triš a sprejmete tudi naju na kavico?

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
20.11.2008 10:16:19   
ursulina
anitav, pri nas Calgel pomaga le za 5 minut, če so bolečine pri zobkih hude. v Muellerju imajo Dentinox gel, ki pri nas zelo pomaga, pri pedontologinji pa smo dobili Multi-Oral gel (dobiš v lekarni), ki je čisto na bazi zelišč in tudi v redu. če pa nič od tega ne pomaga, pa dobi Calpol - to ga umiri po cca. 15 minutah in ponavadi potem tudi prespimo večino noči... mi smo diplomirali iz tega user posted image

sani, super, da si prešacala ponudbo, hvala za pohvale; seveda pa vabljena kadarkoli v naš konec, imamo vedno kaj lepega za luštne pupe user posted image

tako, zdaj pa grem med papirje.

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.11.2008 10:17:15   
Anonimen
Ja, glede srečanja pa bi lahko imeli tudi v nedeljo, a ne? Pa imamo potem še eno več možnosti - 15.2.

Meni je vseeno, je pa res da je 14.2. valentinovo. Ampak sej bo srečanje itak dop, lahk pa tudi 28.2.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
20.11.2008 10:28:48   
koala
Gengigel pri nas deluje dokler je sladek okus v ustih, tako da se mi zdi da ga pomiri sladkoba, drugega učinka pa ni dentinox pomaga malo dlje, zdaj smo sprobali še Calgel, nimam občutka da bi pomagalo, tako da mu zvečer dam Calop pa je bolje. Če se spomnim kako je mene bolelo ko so mi modrostniki izraščali, me je kar groza.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.11.2008 11:11:39   
piškamiška

jaz sem za srečanje 14.2.

Drugače pa vse naj naj Miha in Žan!

Koala tudi iz moje strani moje sožalje!

pa še eno vprašanje.kako lahko spremenim staro sporočilo, ki se je že "zaklenilo"?

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.11.2008 11:52:00   
dašabina
KOALA, moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.11.2008 11:53:34   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Ja, glede srečanja pa bi lahko imeli tudi v nedeljo, a ne? Pa imamo potem še eno več možnosti - 15.2.

jaz nisem za v nedeljo

Piškamiška, ko je enkrat zakljenjeno, mislim, da težko sama, razen če bi prosila moderatorja foruma....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.11.2008 12:25:34   
klaja
Koala moje sožalje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.11.2008 13:45:20   
limma
Polžek,
o katerem smo se pogovarjale, je v Mercatorju v akciji (-25%) in stane 19,49 EUR.... Neži ga že ima user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 13:46:01 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.11.2008 13:52:28   
TRIŠ
Intruder tvoja maica pa je zelo pametna ženskica user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala moje sožaljeuser posted image

Limma user posted image user posted image user posted image user posted image za polžka,sedaj pa bo akcija po stanovanjuuser posted image

Smo se pa imeli danes super.Smo imeli kar mini srečanje.Prišla je še Anita in je bilo prav lušno.Vama moram povedat da je bila zelooo dobra juhica in da jo je Žan zmlatil cel krožnik potem pa utrujen zaspal.Tako da drugič  kuhamo prej, da boste še nahranile vaše sončkeuser posted image .Slikice pa bo prilepila Vaney ker meni nekaj aparat štrajkauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.11.2008 14:07:34   
Lunca1
Karmyka čestitke tvojima princeskama za prvo svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.11.2008 14:23:50   
Lunca1
Koala moje sožalje. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.11.2008 14:25:07   
Lunca1
Ja H&M je v Kranju, samo je slabo založen.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.11.2008 14:26:46   
martinca
karmyka, čestitke ob zaroki. pa malo z zamudo čestitke Lei in Tei za prvi rojstni dan!

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Kako sem se pa zdaj nasmejala mojemu čmrlju, ob tisti štangi je zgledal kot striptizeta .

user posted image user posted image user posted image user posted image ti ga pa sviraš.

mala pikica, 14.2. je valentinovo. no saj neke romantike ne pričakujem čez dan.user posted image

koala, iskreno sožalje.

klepetka, mi imamo dva v Mb.

< Sporočilo je popravil martinca -- 20.11.2008 14:27:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.11.2008 14:27:18   
Intruder24
Dan,

mi smo pa danes bili v Celju in mali do 13 ni nič spal. Smo kupli novega stokke trip trap za 75 EURuser posted image . Ko smo prišli domov je potem zasapal, zdaj pa se je spet zbudil user posted image , upam da še bo spal malo...ker to je pa res premalo.

Ja moja mami je kr pametna ja user posted image , samo midva za več dni še tudi nisva šla...par ur ga pustiva v varstvu...to pa je to! user posted image

koala moje sožalje !

Praznovanje novega leta..letos bomo kar doma, sej bo čas za okoli hodit, ko bodo večji. Pa glede na pokanje, ki bo je najbolje, da smo kar doma user posted image

limma ti ga pa serješ, da se tak  prehladiš! Pa hvala za info glede polžka bom šla gledat!

Miha in Žan vse naj naj za mini rojstni dan! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.11.2008 14:33:03   
martinca
Miha in Žan vse naj naj za 10. mesec!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.11.2008 14:38:33   
ljubljana
Miha, Žan, Lea in Tea VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 20.11.2008 14:40:03 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.11.2008 14:39:45   
ljubljana
Koala iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?