Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 9:37:22
|
|
|
|
limma
|
Suzana, še sprejemaš naše podatke? jaz ti jih še vedno nisem poslala Jih bom kar zdajle... imaš ZS. muzika, jaz bom naročila še kakšne copatke za darilo... ena prijateljica pričakuje v teh dneh, druga pa januarja, 2 dni za Nežinim RD Ti pošljem ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 9:52:11
|
|
|
|
klepetka
|
Jutro punce, samo na hitrco tokrat, tako da ne bom glih gostobesedna zdajle. Slikice so resnično suepr in mi je zdaj še bolj žal, da se nisva z Lano pridružili. Datum 14.2 nam odgovarja in že komaj čakam celjanke in okoličanke; če bo katera te dni kaj hodila po vašem H&M , bi jo lepo prosila za eno uslugo.Namreč da bi mi samo pogledala za eno stvar, če jo imajo, ekr pri nas na Rudniku je ni, pa bi jo nujjjnooooo rabila . Tako da ima katera namen in če bi mi bila katera pripravlejna pogledat, naj me dregne tukaj, pa ji bom bolj natančno razložila. Aja.... pa je še kakšen H&M v Slo, razen v Lj? Koala, tebi pa še tukaj iskrena hvala . lp..... šibam.....se javim kaj zvečer
< Sporočilo je popravil klepetka -- 20.11.2008 9:54:34 >
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 9:52:52
|
|
|
|
limma
|
Koala, moje sožalje.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:03:12
|
|
|
|
koala
|
limma hvala. klepetka v MB imam dva, ti lahko pomagam?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Naša noč pa je bila danes pestra, Jan se je prvo polovico noči skos neki zbujal in jokal. Potem pa sem mu zgornje dlesni namazala s Calgelom in je bilo boljše in je spal do 6:30 ure. Kaj vi tudi kaj uporabljate Calgel, pa nekatere sem videla da date tudi Calpol. Sej če jim to pomaga zakaj jim ne bi dajali, a ne? Bila pa sva zjutraj že zunaj, sva šla en krog po vasi. Sedaj pa panča svoj dop spanec. Pa sončka imamo in ga bova izkoristila za vozičkanje. Ker se nam čez vikend baje obeta sneg. Kr ne morem verjet. Lea ga itak že komaj čaka. Mala pikica kako luštn je tvoj Gašper na avatarju, je že čist pravi dečko! Ampak meni kr ne gre tole limanje od zwani.com, dej mi prosim pomagaj. Vaney fajn, da sta z dragim mal uživala čez vikend. Pa nikar ne mej slabe vesti, sej ti lepo intruder napisala. Pa itak, da moraš met mal časa tudi zase, si potem veliko bolj vesela mamica. No, vsaj pri meni je tako. Mi dva z možem sva bila tudi v sob zvečer sama zunaj in nisem imela nič slabe vesti. Sej se vsak dan velik ukvarjam z otroci, sej zvečer pa itak spijo. Pa dej mi vseeno povej kaj so ti ženske rekle glede vrtca, please!!! Ker še zdej ne vem ali naj ga vpišem v Dragatuš al kaj? Pa Nado poznam in je fajn, Zlata pa je letos prišla in je ne poznam. Dašabina, sunny in piškamiška tudi vaše slikice so zelo lepe!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:09:35
|
|
|
|
katee
|
Koala: moje sožalje Žan & Miha: vse naj naj. Srečanje: jaz nisem za 28. 2., bi potem raje 14.2.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:11:23
|
|
|
|
ursulina
|
čestitke za srečanje, prav lepo je videti malečke skupaj pri igri... pa bravo gašper za prikazane korake!!! glede februarja je meni ljubši 28.,ker 14. le valentinovo... kaj pa 31. januar? uživajte!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Koala moje iskreno sožalje! Miha in Žan vse naj naj! Triš a sprejmete tudi naju na kavico?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:16:19
|
|
|
|
ursulina
|
anitav, pri nas Calgel pomaga le za 5 minut, če so bolečine pri zobkih hude. v Muellerju imajo Dentinox gel, ki pri nas zelo pomaga, pri pedontologinji pa smo dobili Multi-Oral gel (dobiš v lekarni), ki je čisto na bazi zelišč in tudi v redu. če pa nič od tega ne pomaga, pa dobi Calpol - to ga umiri po cca. 15 minutah in ponavadi potem tudi prespimo večino noči... mi smo diplomirali iz tega sani, super, da si prešacala ponudbo, hvala za pohvale; seveda pa vabljena kadarkoli v naš konec, imamo vedno kaj lepega za luštne pupe tako, zdaj pa grem med papirje.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, glede srečanja pa bi lahko imeli tudi v nedeljo, a ne? Pa imamo potem še eno več možnosti - 15.2. Meni je vseeno, je pa res da je 14.2. valentinovo. Ampak sej bo srečanje itak dop, lahk pa tudi 28.2.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 10:28:48
|
|
|
|
koala
|
Gengigel pri nas deluje dokler je sladek okus v ustih, tako da se mi zdi da ga pomiri sladkoba, drugega učinka pa ni dentinox pomaga malo dlje, zdaj smo sprobali še Calgel, nimam občutka da bi pomagalo, tako da mu zvečer dam Calop pa je bolje. Če se spomnim kako je mene bolelo ko so mi modrostniki izraščali, me je kar groza.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 11:11:39
|
|
|
|
piškamiška
|
jaz sem za srečanje 14.2. Drugače pa vse naj naj Miha in Žan! Koala tudi iz moje strani moje sožalje! pa še eno vprašanje.kako lahko spremenim staro sporočilo, ki se je že "zaklenilo"?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 11:52:00
|
|
|
|
dašabina
|
KOALA, moje iskreno sožalje
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 11:53:34
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitav Ja, glede srečanja pa bi lahko imeli tudi v nedeljo, a ne? Pa imamo potem še eno več možnosti - 15.2. jaz nisem za v nedeljo Piškamiška, ko je enkrat zakljenjeno, mislim, da težko sama, razen če bi prosila moderatorja foruma....
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 12:25:34
|
|
|
|
klaja
|
Koala moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 13:45:20
|
|
|
|
limma
|
Polžek, o katerem smo se pogovarjale, je v Mercatorju v akciji (-25%) in stane 19,49 EUR.... Neži ga že ima
< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 13:46:01 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 13:52:28
|
|
|
|
TRIŠ
|
Intruder tvoja maica pa je zelo pametna ženskica Koala moje sožalje Limma za polžka,sedaj pa bo akcija po stanovanju Smo se pa imeli danes super.Smo imeli kar mini srečanje.Prišla je še Anita in je bilo prav lušno.Vama moram povedat da je bila zelooo dobra juhica in da jo je Žan zmlatil cel krožnik potem pa utrujen zaspal.Tako da drugič kuhamo prej, da boste še nahranile vaše sončke .Slikice pa bo prilepila Vaney ker meni nekaj aparat štrajka
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:07:34
|
|
|
|
Lunca1
|
Karmyka čestitke tvojima princeskama za prvo svečko.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:23:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Koala moje sožalje.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:25:07
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja H&M je v Kranju, samo je slabo založen.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:26:46
|
|
|
|
martinca
|
karmyka, čestitke ob zaroki. pa malo z zamudo čestitke Lei in Tei za prvi rojstni dan! IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Kako sem se pa zdaj nasmejala mojemu čmrlju, ob tisti štangi je zgledal kot striptizeta . ti ga pa sviraš. mala pikica, 14.2. je valentinovo. no saj neke romantike ne pričakujem čez dan. koala, iskreno sožalje. klepetka, mi imamo dva v Mb.
< Sporočilo je popravil martinca -- 20.11.2008 14:27:10 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:27:18
|
|
|
|
Intruder24
|
Dan, mi smo pa danes bili v Celju in mali do 13 ni nič spal. Smo kupli novega stokke trip trap za 75 EUR . Ko smo prišli domov je potem zasapal, zdaj pa se je spet zbudil , upam da še bo spal malo...ker to je pa res premalo. Ja moja mami je kr pametna ja , samo midva za več dni še tudi nisva šla...par ur ga pustiva v varstvu...to pa je to! koala moje sožalje ! Praznovanje novega leta..letos bomo kar doma, sej bo čas za okoli hodit, ko bodo večji. Pa glede na pokanje, ki bo je najbolje, da smo kar doma limma ti ga pa serješ, da se tak prehladiš! Pa hvala za info glede polžka bom šla gledat! Miha in Žan vse naj naj za mini rojstni dan!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:33:03
|
|
|
|
martinca
|
Miha in Žan vse naj naj za 10. mesec!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:38:33
|
|
|
|
ljubljana
|
Miha, Žan, Lea in Tea VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 20.11.2008 14:40:03 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 20.11.2008 14:39:45
|
|
|
|
ljubljana
|
Koala iskreno sožalje .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?