|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 14:24:37   
mihaela01
Ojla

Pri nas pa tako piha veter, da imam občutek kot, da bo vsak čas hišo odpihnilo.

Včeraj sma z mojim user posted image  bila v Lj v Baby centru in sma izbirala vozičke...ga bo treba počasi naročiti, ker je treba na določen model čakat tudi do 9 tednovuser posted image .

Odločava se med Quinny-BUZZ3 ali pa Mutsy-4rider...
Opazila sem, da sem bila pred nosečnostjo ful bolj odločna, sedaj pa se kar ne znam več odločit kako je najbolje, a imate ve tudi takšne probleme...ful sem v glavnem postala neodločna.

Ne vem no, upam, da bova izbrala dobro...

Trezika, jaz sem imela včeraj pregled ob 10.30h pri Lukmanu. 17.12. pa ga imam ob 8h. Tako, da se mogoče vidima...user posted image .
Ob kateri uri pa si ga imela včeraj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
20.11.2008 14:42:39   
tasa_m
Mihaela01 midva imava Quinny Buzz3. Modro rdeče barve z košaro.
sem vanj dala tudi od sestrične tamalo, katera je stara 16 mes. in se mi ni zdela, da bi bila utesnjena, zato sva ga kupila. Ker so nama vsi govorili, da bo otrok pri 1,5 letu utesnjen v tem vozičku. Tak, da voziček čaka, na svojo prvo uporabnico marca 09 user posted image

user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
20.11.2008 14:44:38   
pondelak
mi2 že mama voziček 1 mesec doma,pa ga vsak dan samo gledamuser posted image ...komaj čakam da ga začnem vozit.sem že rekla da če nebo hitro marec bom začela mojega psa v njem vozit...user posted image user posted image user posted image saj je pekinezer pa je majhen...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
20.11.2008 14:49:49   
pondelak
morem user posted image pohvalit ker sem ga zadnjič tak "zašinfala" ,danes pa sem samo omenla sladoled pa mi je takoj šel po njega...njami njami

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
20.11.2008 14:51:31   
pondelak
trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
20.11.2008 14:52:44   
pondelak
trezika-kaj mi lahko poveš točno iz katerega kraja si?pa mislim da poznaš tudi tatly...??

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
20.11.2008 14:53:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

mi2 že mama voziček 1 mesec doma,pa ga vsak dan samo gledamuser posted image ...komaj čakam da ga začnem vozit.sem že rekla da če nebo hitro marec bom začela mojega psa v njem vozit...user posted image user posted image user posted image saj je pekinezer pa je majhen...user posted image user posted image user posted image

jaz sem ga glih zaradi tega pospravla in dala pod posteljo. Ker če bi ga morala še 4 mesece gledat..

Verjetno bi ful razturala, ko bi psa vozla v njem, saj veš kak so te starejše gospe, vse pogledajo nazaj v voziček, kak je user posted image . Pol pa bi tvoj psiček začel lajat,..user posted image .. verjetno bi si marsikdo mislil svoje..

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
20.11.2008 14:53:47   
pondelak
user posted image ups zej pa že malo bedarije delam...user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
20.11.2008 14:54:17   
tasa_m

mislim da je iz Podgorce, če sem si prav zapomnila..

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
20.11.2008 14:54:41   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem ga glih zaradi tega pospravla in dala pod posteljo. Ker če bi ga morala še 4 mesece gledat..

Verjetno bi ful razturala, ko bi psa vozla v njem, saj veš kak so te starejše gospe, vse pogledajo nazaj v voziček, kak je user posted image . Pol pa bi tvoj psiček začel lajat,..user posted image .. verjetno bi si marsikdo mislil svoje..

najbrž bi res blo zelo zanimivo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
20.11.2008 15:39:53   
Lolita23
Živjo!!!user posted image

voziček jaz ga imam tud kar v škatli, sej vesela sem da ga imam že, sam je pač še kar prazen, no sej nam več veliko ne fali.user posted image user posted image Drugače pa sva midva kupila voziček v trgovin baby boom in je čista slovenska proizvodnja, dobra kvaliteta in pač po želji mojegauser posted image .

Aha pa danes je moj ljubi kupil mali previjalno.me je presenetil

Zanima me,.če je katera vidla v hoferju kasetni koš za plenice in kaj sploh menite o njem???

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.11.2008 15:49:02   
tasa_m

... kasetni koš za plenice in kaj sploh menite o njem???

Midva ga ne bova imela. Kaj pa vem. Itak vsak dan nosim smeti v kanto, tak da mi pol tistih par planic tud nebo težko nest.Saj bomo redno na sprehodih..user posted image
Pa če se ne motim,so kr drage tiste kasete ali ne? user posted image

Sem pa ga jaz videla pri moji sestrični in ga je uporabčjala samo pri prvi, za ta drugo pa več ni imela tega. Je rekla da ji je brez veze. Tak da ne vem..
A vidva ga imasta namen kupit?
Jaz pa sem si zdaj nardila čokoladni puding,..se mi je tak zaluštal. user posted image

Moj user posted image  pa je šel na fuzbal tak da sem spet sama..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
20.11.2008 15:55:33   
pondelak
kasetni koš za plenice-tudi mi2 ga ne nameravama kupit...se mi zdi nepotrebno.je veliko veliko drugih stvari ki so pomembnejše

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.11.2008 15:56:35   
felix7
midva imava tudi že voziček, je parkiran pod stopnicami - tam bo tudi kasneje njegovo mesto. Pa lupinico in posteljico tudi. Kaj dosti več še nisem nakupovala, veliko uporabnega ti potem prinesejo obiskovalci, pa ne smeš vsega že imet, da lahko sploh kaj kupijo user posted image
Me je ravno mami klicala, me pride malo pocrkljat, ker ležim v postelji in je rekla, če mi kaj skuha, jaz pa kot iz topa "jaaaaaa, polento" user posted image  ne vem, zakaj me je v trenutku popadla takšna želja po polenti (z jajčkom in mlekom).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.11.2008 16:02:14   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Me je ravno mami klicala, me pride malo pocrkljat, ker ležim v postelji in je rekla, če mi kaj skuha, jaz pa kot iz topa "jaaaaaa, polento" user posted image  ne vem, zakaj me je v trenutku popadla takšna želja po polenti (z jajčkom in mlekom).

te naše mame kajne??tak so zlate!
dober tek ti želim!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
20.11.2008 16:30:15   
Pupa7
dobro jutro hehe,

me je zmanjkalo v tak spanec za dobre 2 ure da je joj... pa nič kaj boljše se ne počutim, nevem kaj bo to, se zgleda nekaj pripravlja... čeprav mam na sumu samo pritisko ki je 57/104...

ste pridne čvekice sm kr rabla da sem vas spet prebrala user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
20.11.2008 16:32:01   
Pupa7
aja koš za plenice, mi smo ga kupili, je praktična zadeva, do sedaj so mi ga še vsi svetovali, kajti sčasoma te pleničke lepe lušne tko smrdijo da je joj user posted image user posted image user posted image sred noči pa tud ne boste nosle smeti ven...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
20.11.2008 16:34:08   
Pupa7
joj kok sm pozabljiva...

voziček vzeli smo High Treka, stal je oko z glave, zbral je moj lubi, jaz sem imela pravo glasanje samo za barvo user posted image ga pa dobimo baje do božiča enkrat drugače pa začetek januarja...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
20.11.2008 16:45:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

aja koš za plenice, mi smo ga kupili, je praktična zadeva, do sedaj so mi ga še vsi svetovali, kajti sčasoma te pleničke lepe lušne tko smrdijo da je joj user posted image user posted image user posted image sred noči pa tud ne boste nosle smeti ven...

to j res ampak tačas bomo pa magari na balkon dali. Naj drugi tud vedo, da mamo dojenčka čist na vrhu..user posted image user posted image

Zdaj pa grem gledam CSI: Miami.
Se tipkamo bolj pol ali pa jutri zjutraj..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.11.2008 17:04:29   
pondelak
zdaj pa grem na eno user posted image .jo pijem zvečer namesto zjutrajuser posted image .smo dobili obiske pa gremo malo kartat...se slišimo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.11.2008 17:05:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mislim da je iz Podgorce, če sem si prav zapomnila..

Ja iz Podgorcev sem jauser posted image user posted image user posted image  vau tasa, dober spomin mašuser posted image user posted image user posted image  pondelak tatly poznam ja...na kavi smo se enkrat oz. dvakrat doble...iz kod si pa ti?
Aja, moj je ta teden tut popoldan v službi tako da js tut cel popoldan samevam...tut komaj čakam na pikecauser posted image user posted image user posted image  

mihaela js sn bla pa včeraj ob 9 pr Lukmanu tk da sva se za malo zgrešileuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.11.2008 17:07:33   
Lolita23
Sej men je bilo tud brezeveze dat za koš 60€, potem pa še tiste kaeste so okol 20€.jaz bom kar navadnega za pokrit imela, pa noter vrečke za smeti pa je.Bomo pačvečkrat v smeti nosil pa je.user posted image

Evo še slika najinega vozička, http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html
Midva sva izbrala rdečega,dobiš pa zraven košaro pa športni del.otroški sedeže pa še morava kupit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.11.2008 17:14:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo še slika najinega vozička, http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html
Midva sva izbrala rdečega,dobiš pa zraven košaro pa športni del.otroški sedeže pa še morava kupit.

Jaz sem tudi prvo hotela tega..samo zeleno/sivega. Ampak pol sva se odločla za Quinnya. Je bil skoraj enkrat dražji od babyboom-a user posted image

So reklame, pa sem hitro priletela.user posted image

Trezika- saj si nebi zapomnila, če nebi imela sorodnikov tam. No, zdaj so se že preselili nekam drugam (ne vem točno, kak se kraju reče, nismo nekaj dost krat tam).

jeee, jutri pa greva bodoči svakinji in nama bo dala stvari do enega leta. Je rekla, da si mora plac naret v kleti tak da..jeeee user posted image

grem, se je že začelo...cao bau

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.11.2008 17:14:40   
spps
dobro jutrooouser posted image user posted image user posted image user posted image
si nisem mogla kaj ,da ne bi šla po kosilu mal v meževouser posted image user posted image user posted image
kaj počnete?jaz počas prihajam k sebi-pa saj grem kmal nazaj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kokica a hodiš kaj po Konjicah?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.11.2008 17:34:48   
spps
a še je sploh katera(razen mene),ki še nič ni kupovala za novega člana?
no,men je od male ostala le postelja,od oblačil nimam ničuser posted image user posted image user posted image user posted image  tk,da bom še dost po trgovinahuser posted image user posted image user posted image (prej pa bo pobirala prostovoljne prispevkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?