zverinca
|
hehe, zdajle sem se pa jaz nasmejala in moarm nalepit vic... Probudila sam se. Umila se brzo, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu. Probudila sam djecu, napravila im doručak, spakirala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu. Otišla sam na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz ureda, obračunavala putne naloge, zarađivala novce, zaradila novce. Došla sam kući, iscijepala metar drva, skuhala ručak, podigla djecu u školi, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje obraditi kupus i krumpir do mraka, stigla na frizuru. Vratila sam se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila djecu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, objesila veš, pojela koru kruha s maslom i medom. Kad sam se konačno spremila krenuti leć', pade mi na pamet: ''AJME UŽASA! Moj muž! Cijeli dan leži na kauču neizjeban!!!' Mate pa res lepe bušije!!! Sanja ti si tud en drobižek mam32 jest sem tud bolj kot ne slonček, velka pa zdej še žogasta.. kaj čmo, važno da bo zdravo... zdej pa brat tvojo zgodbo Cipresa...