|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
19.11.2008 13:06:03   
uršika***
OK.

A bo potem najlažje, da se kar zmenmo, pa nam da Ulla svojo številko. Kam jo boš napisala???
Ti jo daj pa tut eni, da boš poročala na koncu meseca- kaj pa veš, lahko nas boš pa vse prehitelauser posted image

Zvezdicauser posted image user posted image user posted image  ubožčica si. Jaz bi tut mela rada drisko, da bi se mal spucala, prehlad pa itaq da je bedauser posted image

Men pa Alen tko trebuh premetuje, da ne morem dihat. Kot da mam marsovca v trebuhuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
19.11.2008 13:07:12   
uršika***
Ja, Niia tut njegove plače se vpišejo- vem, ker sem ravno 2 dni nazaj šla po te papirjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
19.11.2008 13:08:42   
uršika***
Hmmm.... ja kako bo pa potem to izpeljal? Bo moral it še do prejšnjega delodajalca?

Neposredna povezava do sporočila: 3853
19.11.2008 13:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Samo na hitro me zanima, za obrazec S-1/2 tj. vloga očeta za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka me zanima ali  Priloga S-1, ki se jo tudi priloži tej vlogi vsebuje podatke o plači očeta na drugi strani? Jaz sem totalen antitalent za te obrazce oz. birokracijo.user posted image
Že imam informacijo, da so podatki o njegovi plači, samo to bo pri nama čudno, ker moj je v tej novi službi šele nekaj mesecev...

pol pač more dat še prejšnjemu delodajalcu za vpisat podatke.

ok, zmente se, pa če ste za, lohk dam cifro. upam da nebom glih takarat ko bo največji naval, telefon kje pozablauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.11.2008 13:25:20   
Sončni žarek
Ojla čveke user posted image

Semoram spet malo javit, dane boste pozabile na mene. Eva spi po naporenm sprehodu, jaz pa kuham (danes bo pišančji paprikaš, polenta in gora solate z vrta) in mal počivam na RR-ju......Ker dugače je pri nas itak skoz akcija......

Mima- jaz sem tukaj za snahouser posted image  Ko sva z mojim možekom začela razmišljati o gradnji sva se najprej skupaj vsedla in povedala vsak svoje želje....Potem sva jih uskladila  in s tem šla k njim domov. In moram povedati, da zaenkrat ful dobro shajamo. Imava sicer popolnoma svoj vhod, ampak smo pustili tudi notranje stopnice (tašča pride zelo redko gor-pa takrat še ponavadi pokliče pri vratih.......ali pa če ji rečem da naj pride), ker imamo skupno kurilnico. Pa tudi fajn je, da jaz lahko dam Evo spat in kam skočim-pa sam babyfone narihtam in jo ni potrebno nosit okrog. nikoli se nista vtikala v nič (joj, da bi vi vedle, kaj smo mi s tole bajto delali-ko smo gradiliuser posted image ) in  nič komplicirali. Smo se pa čisto vse naprej zmenili in tudi prepis naredili-tako da sva lastnika tudi midva (najinih 140m2). Priporočam ti, da se vsedeš  s tvojim in mu poveš kaj te moti. Pa naj se on pogovori z mamo ali pa se oba-na tak lep način........

Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.11.2008 13:29:21   
ronja
sonček, če misliš tiste kovinske obročke, kjer dva skup stisneš, da maš ojačano luknjico, lahko to kupiš v trgovinah z bižuterijo. Dobiš zraven še nastavek, da lahko stisneš zadevo skup - s kladivom gor počišuser posted image . Če bi pa to veliko delala, se ti pa splača klešče za to ubost, so od Pyrma, zelo kvalitetna zadeva, samo žal draga... Če misilš prav kline pa v Bauhausu, merkurju,...

vrtnica in ulla, nisem spregledala, samo jaz se rajši ne javljam za kake take birokracije, ker nisem preveč zanesljiva glede tegauser posted image

Imam pa en problem. Trebušček imam čisto rdeč, pa srbi me- kot neka alergija.

uršika, to se tudi meni vsake toliko zgodi, sploh pri Ronji, ko je bilo vroče, se mi je dostikrat. Lahko da se buši malo pregreje, pa ko se koža širi, je malo bolj občutljiva, pa za vsak drek reagira. Jaz sem mela čisto rdeč buhi, ko sva bila z lubijem v Parizu in sem precej hodila okoli. Naj te nič ne skrbi, ni to nevarno za user posted image .
CR je vedno okoli PDP, odvisno, kako pridejo vikendi (čez vikend te verjetno ne bojo naročili, so radi tut dohtarji domauser posted image ). Ne, v Lj. p. vsekakor nimajo neta in računalnika za pacientke (sestre pa predvidevam, da majo kaj)... Sem bila lani tam, ko sem bila še user posted image in sem spraševala, ker sem noro pogrešala lubija... pa ni bilo ničuser posted image .

Meni je pa bundo tašča posodila, ona je zdaj ne rabi (tele), ker je shujšalauser posted image in ji je prevelika!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.11.2008 13:36:47   
Sončni žarek
E-bay je meni zakon. Sva veliko stvari že kupila-vedno polnoma nove iz trgovin. In ker imava soseda v Nemčiji, ki pride 2xmesečno domov on to lepo pripelje in je ponavadi brez poštnine.

Zvezdica- pojdi pogledat ta avtosedež v trgovino in vse povprašaj. Jaz sem tako naredila in sem kupila za Evo avtosedež od concorda- s tem da pri nas je 180€, na e-bayu pa sva dala 110€ -isto novega, zapakiranega iz spletne trgovine.
Pa da tvoja virota čimprej mine.user posted image

Ploha- glede CR....se nič ne sekiraj, da ne boš mogla dojiti. Vse gre, le s kakšnim dnevom zamika. Jaz sem imela mleka za izvozuser posted image  Ti pa naredijo samo 3CR potem pa konec. Pa pri nas je praksa takšna, da ne čakajo PDP, ampak se zmeniš cca. 14dni prej..Jaz še en vem, kaj me čaka, se bojo odločili aki bo spet CR......

Uršika- a ti si mogla hodit na komisijo? Ker meni so vedno podaljšali brez problema-sedaj na koncu za 2m.....

Previjalna podloga- jaz imam narejeno previjalno mizo-predalnik po meri. In ker nisem mogla nikjer kupit takšne podloge, smo jo sami doma sešili. Kupila sem spužvo-gobo debelin 5cm in potem gor prevleke iz blaga (da se sam zavihne zgoraj in spodaj), vmes sem pa dala une previjalne podloge iz mullerja (ki so kao za enkratno uporabo in nepremočljive)-pa do sedaj nisem porabila 2paketov (notri jih je 10). Tisto blago pa samo dol potegneš in opereš-imam pa teh prevlek res 5. Mogoče je malo nepraktično, ker moraš to oprat, sam meni je vseeno OK.

Oh, sem hotela še veliko stvari pokomentirat, pa sem pozablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
19.11.2008 13:42:31   
uršika***
Saj vem Ronja, da malčku ne škodi, če je moj buši rdeč pa srbečuser posted image , je pa meni zoprno, ker se skoz praskamuser posted image  . Zajle je že boljše-je očitno bila res kriva krema. Ker vroče mi pa ni- ne prižigam nobenega radiatorja, ker mi je skoz toplo. Potem pa moj dragi zmrzuje zraven meneuser posted image . A je še kateri tko toplo?

Sem popapala gobovo juhico, ker sem bila preveč lačna, da bi možeka počakala. Bova pa potem glavno jed skupi pojedlauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
19.11.2008 13:50:52   
uršika***
Sončni žarek: ja, imela sem takšne probleme s komisijo, da bi jih najrajši vse postrelalauser posted image
Ginekolog mi je napisal obvezno mirovnje, neslano dieto,,,blabla, oni mi pa niso odobril bolniškeuser posted image
Pa še vse so mi narobne datume napisal v sklep, tako da za ****user posted image
Pa sem šla lepo k njim na ZZZS, jih fino nadrla, pa sem dobila podaljšano bolniškouser posted image

Tko se to dela- če bo slučajno še katera na mojem mestu-upam pa, da neuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
19.11.2008 14:03:21   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Sončni žarek: ja, imela sem takšne probleme s komisijo, da bi jih najrajši vse postrelalauser posted image
Ginekolog mi je napisal obvezno mirovnje, neslano dieto,,,blabla, oni mi pa niso odobril bolniškeuser posted image
Pa še vse so mi narobne datume napisal v sklep, tako da za ****user posted image
Pa sem šla lepo k njim na ZZZS, jih fino nadrla, pa sem dobila podaljšano bolniškouser posted image

Tko se to dela- če bo slučajno še katera na mojem mestu-upam pa, da neuser posted image

joj , jaz pa imam drugo težavo-mi na ZZZS-ju ne znajo izračunat bolniške.Že od prvega meseca sem dobila 150€ premalo. Pa smo potem ugotovili, da je napako naredil Durs.....ampak sedaj spet nič in ker so pri nas očitno tok debili, so papirji sedaj šli v LJ. in sedaj čakam poračun za nazaj.....Mislim, sploh ne morem verjet-če jaz nebi opazila bi lepo ostala prikrajšana....Sej poračun bo pa sedaj tudi prav prišel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3860
19.11.2008 15:45:11   
crtka
A v porodnišnicah pa nimajo interneta pa računalnika za uporabo
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Imam eno vprašanje: Mene zanima kateri bomo me sporočale, ko bomo rodile? Kaj to sam javiš al kak je to?

to sm že jst zadnjič spraševala, pa so očitno vse spregledaleuser posted image

zdej al bo vsaka sama javla, ko bo prišla domov, al pa se pač zmenmo in se eni pošlje sms pa pol tu objavi.

moje mnenjeuser posted image

A v porodnišnicah pa nimajo internetauser posted image  pa računalnika za uporabo user posted image

V postonjski porodnišnici je internet, sam nimaš časa za net, mogoče če je user posted image pod lučko, je pa v spodnjem štuku na ginekološkem oddelku.

Neposredna povezava do sporočila: 3861
19.11.2008 15:57:14   
gloria
Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim da se že pripravljate....joj uživajte maksimalno user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
19.11.2008 17:07:33   
nina166
Dan!

Kako ste pridne...še malo pa bomo na 200 strani user posted image

Mi smo koline zrihtali. Smo pa imeli eno manjše sr..., se nam je v kuhinji otrok čisto zamašil. Če sem jaz odprla vodo v kuhinji, je v spodnji kuhinji tekla ven, naprej pa ni šlo. In tako smo bili včeraj cel dan brez vode...vodo smo imeli, samo točit je nismo smeli. Razen v kopalnici...sem mogla vse it tja umivat, pa še pomivalca nisem smela lavfat. Zdaj pa je vredu.

Grem brat za nazaj...sem vstala nekje na 148 strani user posted image

Zvezdica važno, da so ti ploščice všeč, saj jih ne menjaš prav pogosto.

Plenice bomo tudi mi za začetek kupili pamperske, potem pa bomo videli. Domen je bil na pamperske namreč alergičen...so se mu naredili taki izpuščajčeki in smo potem prešaltali na Hugies. Bomo videli kako bo pri Daši.

saša tudi moj prvi porod je trajal 3 ure...misliš, da lahko zdaj računam da bo drugi samo 1. No jaz vsekakor upam, da bo krajši kot prvi user posted image

krtekxx tudi meni g najprej izmeri bušija, potem pa naredi še kratek uz. Drugače pa tudi jaz hodim k Cerarju na dodatne uz...do sedaj sem bila 2-krat, enkrat grem še v začetku decembra. Pri meni pa se zelo potrudi. Uz traja nekje pol ure in mi res zelo podrobno vse pregleda, pokaže kje je kaj in pojasni kako more bit in kako ne sme bit. Meni so pregledi pri njem zakon. Zakaj pa ti hodiš k njemu...je to tvoj osebni g?

ulla jaz pa sem včeraj dopolnila 30 teden. Očitno sva obe bolj konec januarja. Kam pa greš rodit...mogoče se srečama v porodni? user posted image  user posted image

Mi imamo še od Domna banjico...se mi zdi veliko bolj praktična kot čebriček. V čebričku se mi zdi dojenček tako stisnjen...tako mi je čuden ta čebriček, mi je banjica veliko bolj praktična.

ronja kako pa narediš kavo s pomarančo?

lunica če poješ med nosečnostjo veliko čokolade, bo tvoj otroček bolj srečen in vesel...tako da ti kar veselo jej sladko. Mi pričakujemo punčko. Drugače pa tudi jaz pojem kar veliko sladkega...se zelo težko uprem user posted image

aq prijeten let ti želim

Vrtnica za krst pa kupi kak bon od kakšne otroške trgovine. Meni se zdi to najbolj praktično. Zraven pa mogoče kako knjigo...pravljice ali pa sveto pismo za najmlajše. Jaz ne kupujem rada igrač, ker se nam je že naredilo, da smo kupili kako igračo, pa jo je otrok že imel.

Ploha ne sekiraj se...tudi če boš imela cr, samo da bo z user posted image  in s tabo vse vredu. Če ti ga bodo naredili ti ga bodo sigurno zato, ker je to nujno. Ker kar tako ga ne delajo. Boš videla, da si boš kmalu opomogla, dojila pa boš ravno tako lahko brez problema.

Vidim da vse nekaj nakupujete. Tudi mi smo bili v ponedeljek v nabavi. Sicer smo šli samo po čevlje za malega, pa so bile tolk drage, da smo šli kar domov. Za ene čevlje in ene škornje sva dala 110€...meni se zdi to tak drago. Pa še kar hitro preraste.

A mogoče katera ve, kje bi lahko dobila viličarja na pedalke ali na akumulator? Moja dva hočeta Domnu kupit tak viličar za miklavža. Ga ima ata in je mali čisto navdušen in zdaj sta se odločla da more dobit svojega. Enkrat sem ga vidla v avstriji, ne vem pa če ga imajo tudi kje v sloveniji. Da ne boma po nepotrebnem hodla tako daleč.

ronja daj povej mi kako ti uspe zraven Ronje kaj napisat tu gor? Meni zraven mojega to sploh ne uspe.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
19.11.2008 17:13:14   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ne vem, a ste smo se že pogovarjale tukajle o tej temi - namreč o angelcare blazini??? Midva jo bova najbrž kupila, ker jaz sem en velik apnik in že ko nečaka spita pri naju, jaz vedno ponoči hodim gledat, če dihata. ta velik ima pogosto laringitične napade, nečakinja pa je hud alregik...in mene pol skrbi. Tako da bova investiraal v to, da bom bl mirna.

Super zadeva in ti res priporočam, da si jo kupiš. Midva sva jo imela pri Domnu...sicer ne angelcare, ker mislim, da je takrat še ni bilo, ampak Nanny. Je pa to ista zadeva, samo različni proizvajalec...pa razlikuje se v kakih malenkostih (npr. oblika, barva, velikost). Je pa potem še BabySense, ki je tudi enaka prejšnjima dvema. Res je kar draga stvar. Za angelcare ne vem koliko pride, midva sva dala za Nanny leta 2006 malo manj kot 40.000sit. Je pa res vredna svojega denarja. Jaz sem ponoči spala brez skrbi, če sem se pa zbudila, pa sem samo pogledala če lučka vredu utripa in zaspala nazaj. Našo sem potem posodila sestrični, zdaj pa ji morem rečt, da mi jo prinese nazaj, če še dela. Drugače boma kupila novo. Res je to super zadeva, sploh za take, ki nas rado skrbi user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
19.11.2008 17:14:49   
petra88
ojla! najprej en user posted image za vas, ste tako pridne... komaj vas uspem prebrat, kar tako naprej user posted image
ja najbolš da nam ulla da številko in mi vsi pišemo nej (to bo vesela smsov), sam če je ona za? al pa če se katera druga javi? Saj bi se jaz, samo mislim da sem premalo tukaj, da si to častno nalogo zasluži ena druga user posted image
sam tolk na hitrco da se oglasim, da veste da sem še med živimi, sedaj čakam možeka, da greva v trgovino par stvari nakupit, ker potem pride njegova žlahta mu za rd voščit. eni se starajo, kaj češ user posted image
no se še oglasim, lep večer

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
19.11.2008 19:08:31   
temtem
Živjo punce,kako ste kaj?
Danes sva šla z dragim naročit voziček...in sploh ne morem verjet...čakalna doba za Mutsy vozičke v Baby centru je 2-3 mesece!!!! Pa to je noro!!!Apsolutno sem zmedena, in ne vem kaj naj naredim, ker če bom čakala tri mesece, me bo otrok prehitel...Pa, mislim, kaj delajo s temi vozički??? Kaj , nimajo čisto nobenega na zalogiuser posted image  Mislim, celo kuhinjo čakaš en mesec, tole pa...za ****...Nič, midva sva ga kar naročila, z vsemi možnimi dodatki...sem se kar sprostila pri izbiri...itak bo tast plačaluser posted image user posted image user posted image !!!
Drugače je pa prodajalka rekla da je največ naročil Mutsy-jev, in sploh vozičkov, za januar!!! Pravi, da smo ženske bile kar pridne maja....
Uživajte, kolikor se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image

temtem

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
19.11.2008 19:27:59   
nina166
Vas morem kar vprašat predno pozabim. Ali se bo katera dala testirat za streptokok?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
19.11.2008 20:35:27   
Anonimen
čeruser posted image

nina v CE grem rodit, kdaj maš ti? ( se mi ne da seznama iskatuser posted image )

ja ok, če se v glavnem strinjate, evo cifra 040512413, jo kr tule napišem, upam sam da je kak psiho ne najde pa da me gnjavi pol sred nočiuser posted image s tistimi, k bodo pa falile tole, se bomo pa prek zsjev menli, da ne bom kar naprej objavlala cifreuser posted image
pa k boste pošiljele sms, ne pozabit napisat nicka zravenuser posted image

madona tile trije magneziji nič ne koristijouser posted image no, 2 dni je verjetno premalo, samo sem upala da bodo rezultati vidni takojuser posted image

sej ne vem, abi mogla še kej napisatuser posted image user posted image čist sm out...taka blesavauser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
19.11.2008 21:14:36   
ronja
ronja daj povej mi kako ti uspe zraven Ronje kaj napisat tu gor? Meni zraven mojega to sploh ne uspe.

- ko spi, pa se mi ne da delat kaj bolj pametnega (recimo prevajat o elektrarnahuser posted image ) ali pa ne smem delat kaj bolj pametnega, da se ne zbudi od galame (recimo pečt, šivat, pospravljat na veliko...)
- ko je - rada sama je, pa ji kar pustim, pa dostikrat ji naredim kak finger food, sicer se pa tudi z žlico vedno boljše znajde... No, seveda je treba pomagat, ampak vmes lahko kako vrstico napišemuser posted image ,
- ko kaka, pa se vmes z njo pogovarjamuser posted image
- ko se igrava, pa z eno roko obračam liste v knjigici in oponašam živali, z enim učkom pa špegam in berem, kaj ste napisaleuser posted image

Sicer pa jaz res hitro tipkam - enako hitro kot govorim, tako da gre to pri meni hitro; tipkam na 10 prstov slepo, tako da mi ni treba tipkovnice gledat, lahko komot malo medtem animiramuser posted image . Ona je zadovoljna, da se z njo ukvarjam, jaz pa da mi ni treba non stop razmišljat samo na stopnji 16 mesečne punčkeuser posted image .

temtem, saj mogoče bo že prej tu ta tvoj vozek. Sicer bo pa jan. mrzlo in ne bomo mogle ravno nekih maratonskih sprehodov delat - vprašanje, koliko nam bojo sploh z novorojenčki pustili ven - pod minus naj ne bi glih dosti hodili baje... No, pa za vsak slučaj si sling nabavi za začetek - so otroci itak radi not, sploh pozimi, ko je toplo, ko se tiščijo mamiuser posted image . Pa bo vse porihtano, tudi če vaju mali prehiti.

nina, jaz sem zadnjič enkrat vprašala svojo g., kaj meni o tem streptokoku in mi je tako odgovorila: da če ga prej nisem imela (kar bi morala baje opazit), potem je malo verjetnosti, da bi ga v user posted image fasala, ker se prenaša z analnimi odnosi in s tangicami - pride namreč iz debelega črevesa... No, pri meni ni nič od tega aktualnouser posted image , tako da se ne sekiram. Rekla je še, da je bila ona zadolžena za testiranje teh testov za streptokok in je ugotovila, da niso zanesljivi, tako da ne priporoča, ker rezultat ni nujno res neg., če piše, da je neg. in obratno... Skratka, mene je prepričalauser posted image .

Aja, jaz mam spet drisko, ampak to verjetno nobene ne zanima, ker ni nič novegauser posted image . No, vsaj spucana pa bom, a ne?user posted image

ulla, magnezij ne more pomagat čisto takoj, najprej se morajo zaloge napolnit, dokler so spraznjene, maš pač simptome, ni kaj,... boš videla, čez čas pomaga, ampak moraš striktno 3x na dan pit, nič manj!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
19.11.2008 21:20:16   
Ploha
no evo mene, sem malo boljše volje zaradi 2 stvari,...
prva je ta da sem zjutraj naredila kolokvij,...tiste žužke, tako da mi je vsaj to ratalo,...

najprej da se zahvalm za vse spodbudne besed od vas, k mi res veliko pomenijo
, je pa tko,...prejle sem že bila pri okulistu na pregledu in sem tako vesela je rekla, da je porod lahko naraven, vaginalen, da je z učki vse v redu,...tko da bomo probal normalno rodit pa bo,...če se bo pa kaj kompliciralo pri drugih zadevah pa itak v vsakem primeru sledi CR, tako da vsaj v osnovi dobo kaže,...jupiiiiiiiiiiii

Ronja: ja enkrat se bom pa res oglasila,...v teh dneh ne, ker me nekaj bolezen grabi, pa ne bi rada kaj k vam prinesla,...

sej sploh ne vem kako je zdej s srečanjem, spet ni nobena navdušena al kako, samo niia, ronja, hijacinta,....Niia kaj praviš se dobimo al ne????????

nina166: jaz streptokok že imam, oz. mi je kr v materinsko napisala, da bojo potem v P vedel kako in kaj.

sončni žarek: kaj ti si mela 1 CR?? Zaradi kakšnega posebnega razloga al kaj je bilo???????

glede sporočanja katera je rodila, jaz sem tudi bolj na koncu, pa če slučajno ullo kaj prehiti, vam dam še jaz svojo tel.št. za rezervo user posted image
051371394

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
19.11.2008 21:40:32   
Klaudia
Oprostite da vam takole skačem v vaše debate.
Doma imam namreč čaj za lažji porod. Sestri ga je ostalo še za dve user posted image , ja veliko preveč ga je kupila. Gre se za čaj avstrijskega zeliščarja. Piti ga je treba začet po dopolnjenem 34. tednu!!
Če katero zanima naj mi piše na ZS in ji povem več.

LP in prekrasno nosečnost še naprej in lahek porod vsem user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3871
19.11.2008 22:07:36   
ronja
ploha, čestitaaaam!!! bravo, no vidiš, vse se zrihta, brezveze se vnaprej sekirat, ne?user posted image
ja, prehladkov res ne rabimo tu, ti si pa dobrodošla (viruse pa pusti domauser posted image ). če ne prideš v kratkem teh kukijev sicer ne bo več, ker sem jih naredila "samo" 48, zdaj jih je mogoče še 30, ne vem... dam jim še 2 dni max., se mi zdi, da bojo v tem času 100% zginliuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
20.11.2008 0:02:11   
Zvezdica
Ojla čvekice mojeuser posted image

Bom si shranila cifreuser posted image . Še vedno sem vsa user posted image user posted image user posted image , driske pa ni več (hvala bogu) sem pa spet vsa otečena.

Tako me sinusi matrajo, spet seveda sam zdaj k sem nosečka, verjetno res razen lekadola ne smem nič. Sicer že tko ne jemljem zdravil, raje vse natur zrihtamo, ampak zdaj je res grozno.

A menite da lahko kake operil v nos stresem, vsaj te otroške? Ker tale fiziološka meni nič ne pomaga.

Tak, nisem za kake konstruktivne debate, pošiljam pozdravček in se beremo jutri.

NOČKO

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.11.2008 0:04:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
20.11.2008 0:04:51   
Zvezdica
uh bemti, sam še 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
20.11.2008 7:06:39   
krtekxx
Ojla, jaz pa poznam eno, ki so ji dovlili po 3 CR zanosit še četrtič. Vse je bilo OK, njen g. je Pušenjak. Mislim, da je zadnjega rodila eno letoo nazaj.
Jaz hodim k Cerarju zaradi tega, ker je to moja 7.nosečnost. Doslej je bilo 6 neuspešnih, sumili so pa na genetsko napako, ki jo pa žal niso mogli odkriti. No, tokrat sem noseča po postopku PGD (predimplatacijska genska diagnoza), ko zarodku na stopnji cca. 8 celic pregledajo kromosome. Zgleda, da tokrat bo.
Včeraj sem šla v IKEO kupit posteljnino pa posteljico za našega dojenčka, pa še en kup drugih igračk za darila ob praznikih. Včeraj sem tudi dobila odločbo iz CSD-ja o enkratni pomoči ter porodniškem dopustu. Sicer pa sem že nekaj časa na bolniški, kerr sem septembra prebolela meningitis.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?