ronja
|
zvezdica, mislim, da v nosečnosti ne smeš nič razen lekadola... Vsaj meni oz. lubiju zame v lekarni niso hotli nič dat lani, ko sem bila čisto boga... Probaj pojest ene dve vrečki bronhijev, pa res si z brizgo ornk s pritiskom v nos nalij fiziološko, to kar pomaga, samo moraš res veliko not nalit - mi nimamo tako malih noskov . ulla, še kako so lahko zaloge prazne, tile mali paraziti nam vse požrejo! pa čim malo migaš, še ti sprazniš, ni kej... Sicer pa samo da ni nevarno za , pa je ok, a ne? Hehe, ulla, tvoja Ulla pa ni po mamici, a ne? Vse pospravit, pa to Upam, da bosta tudi moji punčko tako radi hodili v vrtec... saša, bravo za lepo večerjico in vse skup! Le naredita to tradiconalno, 100% paše:) Kiro knjigo sta to gledala? No, jaz mam tudi že veliko daril urihtanih (čeprav mamo mi dedka mraza in mam še čas ): fondi za očetov rd, motikco, grabljice, lopatko za taščo (kupila bova še semena, pa lončke, pa rokavice pa še kake prčkarije za vrt, morava videt, kaj vse še obstaja - glavno, da mam idejo, hehe) za rd (tadva mata oba rd v dec., kar je smotano, ker moraš vedet 2 darili - vsaj meni se zdi tako fer...). Potem mam en steklen pladenj z nekimi listki za mojo mami za dedka mraza, pa pladenj z motivom kave za taščo in za fotra ali pa za brata (moram še poizvedet, v kateri fazi je moj ljubi oče trenutno - kava ali čaj - sicer dobi pa različne zelene čaje...), zraven pride še kava (to bova rajši potem kupila, da bo sveža), pa stepalec za smetano, pa poslikane skodelice s krožnički, moram še poslikat. Pa kake kocke sladkorja, bele in rjave, pa tak ... Za brata in njegovo punco sem mislila, da bi jima kupila masažno mizo - je malo večji zalogaj, ampak mu ne dam vsako leto kaj tako velikega, pa zdaj mam glih dobro idejo... Za njegovega brata nimam nobene ideje, ker tako nikoli v življenju še ni bil ničesar (razen sina) vidno vesel, tako da nimam nobene motivacije. Mogoče kak darilni kompletek s svečko, azijski motivi in to, ker je mal na tako mahnjen... (lubi se je hecal, da če bi gor pisalo "approved by dalaj lama", potem bi bil ziher ful vesel ) Tudi za njegovo drago nimam pametne ideje, čeprav se jih nekaj najde, da ne bo glih nič. samo je vseeno ne poznam toliko, da bi vedela, kaj ji bo RES ful všeč... Za tamaldva pa ni problema - kake igračke . saša, lahko pa sebi kupiš knjigo Popolna ljubimka, tam maš tudi precej različnih "metod", pa preizkusiš v praksi, verjetno bo mel od tega še več kot od ene, kako tebe zadovoljit .
|