|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
20.11.2008 8:25:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

mmmm....spps kofi paše....sm še rogljiček....a mi ga pošlješ.....
user posted image ma ne morem sam tebiuser posted image user posted image user posted image mora pol bit fravštik za vseuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.11.2008 8:26:55   
KOKICA32
Spps, sedaj bnas pa spet razvajaš. A si jih sama naredila ali so Pečjakovi?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.11.2008 8:27:06   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

mmmm....spps kofi paše....sm še rogljiček....a mi ga pošlješ.....
user posted image ma ne morem sam tebiuser posted image user posted image user posted image mora pol bit fravštik za vseuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  itak....sej sem sm dva vzela.....dobre si speklauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.11.2008 8:28:00   
mama_milchy
jutro,

spps; hvala za zajtrk, paše da te nekdo kdaj pa kdaj postreže

No, evo lih na hitro da se javim; midva z Žigcem se sedaj odpravljava na pregled sluha in seveda nosu (zaradi krvavitev), pol mu grem kupit ene čeveljčke - take toplejše; pol ga pa peljem v varstvo, ker grem na masažo - poročam kako je blo.

uživajte pa se beremo popoldan oziroma zvečer

aja, naja, sem ti poslal ZS

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.11.2008 8:29:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  jaz drugače pečem Pečjakoveuser posted image user posted image ta je pa slika iz netauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.11.2008 8:32:04   
mediuhec
dobro jutro user posted image !

ja, ja, počasi bo treba razmislit, kako pričarat božično vzdušje. jaz si vsako leto kaj pripravim. zdaj pa še delam čestitke (zraven pa malo gledam TV).

punce, dajte potem pokazat kakšen ste punčke zašile. jaz sem se enkrat lotila medvedkov, na netu sem našla kroje. zdej kazala jih glih ne bi, ker mi je en rekel: kaj maš to? podgana? ojej!user posted image  nafilala sem ga pa z rižem, pa se ni izšlo. šivi niso bili dovolj močni, pa je začel puščat. potem sem zamenjala s tisto peno - ko so bunde z njo nafilane (sem eno staro raztrančirala).

midva sva pa včeraj naročila voziček! nama je rekla v BC da imajo akcijo (?) ta mesec -10% al kaj. malo mi je čudno, ker to nikjer nisem zasledila.... potem pa dobiš še -5% če daš gotovino.

pridne bodite, čestitke vsem za preglede!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.11.2008 8:32:25   
helimaša
jst bi pa jutr mogla met pregled....pa so me včer klical in ga prestavl na pondelk....baje so mel enoo poplavo in glih jutr pridejo čistit....ma ja....kr neki....sm zato da bojo lahko doma.....že tko komi čakaš da vidš kaj si prdelal v enem mescuuser posted image ....pol te pa odslovijo.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.11.2008 8:34:44   
PERSIDA
Dobrooooo juuuuutro !!!!!!!!!   En šopek user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
20.11.2008 8:35:04   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  jaz drugače pečem Pečjakoveuser posted image user posted image ta je pa slika iz netauser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 884
20.11.2008 8:38:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobrooooo juuuuutro !!!!!!!!!   En šopek user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam.
user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 885
20.11.2008 8:43:44   
PERSIDA
mediuhec - 10% popust od vrednosti vozička boš imela pri naslednjem nakupu.To ugodnost lahko pokoristiš do konca tega meseca.Za 5% gotovinski popust ,pa nisem slišala ,ker sem ta teden hodila poteljice plačat,pa ni bilo nič manj za plačat ,pa iz akcijskega progama tud ni bilo.Še ,pa tako čakam na jogije ,pa bom vprašala saj zgubit nimam kaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 886
20.11.2008 8:47:18   
PERSIDA
spps - pa to mi delaj.Do marca bom že skapirala kakšen program moram imet naložen,da bom lahko poslala tako bogat šopekuser posted image user posted image user posted image .Hvala no še lepše se počutim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 887
20.11.2008 8:53:20   
janaja
Dobro jutro babuške,

spps- hvala za zajtrk je bil res dober user posted image

No in še podatki o naši morfologiji:

kg   +2,5
trebušček oz. trebuh ( me bo razgnal do konca) 113 cm
imeli bomo user posted image ( fantje bodo prevladali user posted image , smo sicer po tihem upali na punčico, ampak bo user posted image  tud vredu)
naslednji pregled 19.12

Pa še sladkor mi bodo dali pregledat, pravijo da je mali za 2 tedna večji user posted image  , upam da se ni kaj za bojčkat

In ve, vidim da  veselo čvekate, bušiji pridno rastejo, smo že čez polovico user posted image user posted image , en dva tri bo tu marec in naši user posted image  

Men se je danes ponoč sanjal, da je moj prinesel malega iz porodnišnice in jaz sem ga doma čakala user posted image , pol pa pogledam v lupinco in je mel full moderno rakezo narjeno ( tamal namreč ) user posted image user posted image user posted image , to pa so sanje....

Lepo se user posted image  in imejte

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 888
20.11.2008 8:54:44   
PERSIDA
tasa_m - dvigni rit sooooonnncccceee je zunaj.Zvečer bi tračkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj ,pa spala.Ko men kompjuter dela te ti spiš.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.11.2008 8:55:08   
dana
Dan punce!

Kolk ste pridne za pisatuser posted image  Jaz sem imela podaljšan vikend zaradi migreneuser posted image , tako da do računalnika tudi priti nisem hotela.
V nosečnosti sem imela zdaj že 3x napad migrene. Najhujš je to ker ne smem vzeti nobenih tablet, razen lekadola, ki mi pa itak nič ne pomaga. Tako da se mi potem zavleče na 2 dni, da pridem k sebi. In sem kar bolniško vzela. Sem se vsaj naspala.

Vidim, da že tečejo debate o okraševanju. Pri nas je največje veselje ko mož in sin postavljata jaslice in krasita smrekco, kaj drugega pa ne; jaz pa piškote pečemuser posted image  Ampak do tam je še 1 mesec. Zdaj sem v akciji nabave za Miklavža, ker se tudi samo takrat obdarujemo.

Drugače pa kar vozim iz tedna v teden. Me včasih že prime da bi zatežila za bolniško da bi bla doma, po drugi strani bi mi blo pa dolgčas doma. Tako da dokler bo šlo, bom kar hodila v službo.
Večjih težav nimam, razen z zaprtjem.

Za srečanje pa vidim da bo kar 5. obveljal. Jaz takrat žal ne morem, ker je predvečer Miklavža in imamo takrat tak običaj, da Miklavž hodi od hiše do hiše, tako da tega ne smem zamuditiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.11.2008 9:00:40   
spps

spps - pa to mi delaj.Do marca bom že skapirala kakšen program moram imet naložen,da bom lahko poslala tako bogat šopekuser posted image user posted image user posted image .Hvala no še lepše se počutim.
tu imaš link pa klikni na željeno slikco in jo kopiraj,nato pa prilepi v forumuser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.11.2008 9:02:25 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.11.2008 9:01:11   
tasa_m

tasa_m - dvigni rit sooooonnncccceee je zunaj.Zvečer bi tračkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj ,pa spala.Ko men kompjuter dela te ti spiš.

dobro jutro,..
sem glih pri zajtrku ostala. user posted image user posted image je spps poskrbela zato.

Sem full slabo spala ponoči, pol pa sem malo zategnila zjutraj,dokler ni sonce v spalnico vdrlo.. Tak da sem že gor prebujena in zbujena user posted image

zdaj pa grem malo pospravljat, ker je huje kot pri c....user posted image . Je res boljše da delaš, pol nimaš časa razmetat, ko pa sem doma pa delo samo prelagam...pol pa se nakopiči.. Tak da če ima katera čas.. dobrodošla. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.11.2008 9:01:22   
mediuhec
mediuhec - 10% popust od vrednosti vozička boš imela pri naslednjem nakupu

hm ja, nama je včeraj malo drugače razlagala. user posted image  sem že zblojena od teh "popoustov".
pa teh 10% vrednosti nakupa lahko koristiš v naslednjih 10 dneh! (se pravi zdaj boziček, ptoem pa to predložiš za lupinico ali kaj drugega)- nekaj se že prišpara, ane?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.11.2008 9:01:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja
spps- hvala za zajtrk je bil res dober user posted image

zajtrk naj bi bil najpomembnejši obrokuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 894
20.11.2008 9:05:26   
mediuhec
sem mogla še sama probat s temi animacijami. pošiljam vam mladiča od mediuhca (pleničarja) user posted image
user posted image   

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.11.2008 9:06:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zdaj pa grem malo pospravljat, ker je huje kot pri c....user posted image . Je res boljše da delaš, pol nimaš časa razmetat, ko pa sem doma pa delo samo prelagam...pol pa se nakopiči.. Tak da če ima katera čas.. dobrodošla. user posted image

jaz tud iščem prostovoljcauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.11.2008 9:06:15   
tasa_m
http://www.ani3.dk/smiles04/smiles1/b_hi.gif

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.11.2008 9:07:01   
tasa_m
meni pa ne gre...user posted image user posted image
hjoj zdaj pa bom glih računalnik zabisala nekam.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.11.2008 9:08:20   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz tud iščem prostovoljcauser posted image user posted image user posted image

no pol pa zamenjajva user posted image
Verjetno se itak nebo nobena javla..ni take pogumne user posted image tu gor. Hehe

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.11.2008 9:09:17   
tasa_m

ne, ne, ne pa ne gre!!! user posted image user posted image kuj prazno mi pošlje, čeprav dam prilepi!!

Ne, nebom se več jezla z tem..ni mi usojeno.. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?