5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: andya moja ni še obrnjena...v ponedeljek imam kontrolo in če se do ponedeljka ne obrne grem v torek na obračanje. Je katera že bila? no, upam, da se sama obrne Jaz sem mojga imela dva mesca na guzici dol, pa mi je G rekla, da imava do 35.tedna čas, da se obrne, če se ne, grem na posvete za CR, če pa se od 35.t še do konca obrne, pa CR odpade. Obrata ni omenjala, sem hotela najprej počakat. Sem si govorila, da vem da se bo obrnil in da sigurno zadnji dan, da me mal razjezi že ko še je not. In evo ga zlomka, pridem v 35.tednu na pregled in ima glavico dol, en teden prej pa še ne! Pa nisem nič čutila njegovga prevala. In zdaj vztraja v strmoglavljenem položaju. Tako da za obrat ne vem, je pa možno da se še obrne. Razen če je manj plodovnice, potem se radi ne obrnejo, če še niso. IZVIRNO SPOROČILO: tinca123 Končno sem dobila otroške pesmice, ki sem jih tako iskala. Če bi katera imela povejte pa bom poslala oz poskusila nekako spravit na net. Tinca123... Jaz bi jih imela. Jih imaš v Wordu ali na CD-ju ali kako?? IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee mandljevo olje, lekarniško mazilo za rito, cik cak vato, krpice za umivanje, 70% alkohol, pa olivno olje...skratka čim manj pi.zda.rij sploh unih, ki so parfumirane popolnoma odsvetujejo. Eno vprašanje..... Mandljevo ALI olivno olje, ali OBOJE???? Pa še eno... Lekarniško mazilo za ritko....jaz sem kupila od Bebival. A to spada pod lekarniško, ker sem ga tam kupila, ali je katero drugo lekarniško??? (ja, smejte se..ker ne vem )