Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 20:14:11
|
|
|
|
darja33
|
Aja Snorlax in Huanita, JAAAA še iščem bajto al pa parcelo. Pošljita mi prosim kak ZS!!! Sploh Savinjski konc mi je zanimiv...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 20:15:13
|
|
|
|
teta beta
|
Jeeeee, skuštrana, čestitke!!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 20:22:18
|
|
|
|
skuštrana
|
Skuštrana, ja končno si povedala!!!! Js sem kr zdržala da nisem nobenmu povedla (zdravniška skrivnost?!). Skuštranka je noseča!!!! No, pa sem si dala duška. Jap, prava dohtarca si..Sem te preizkusila Naty, po mojih izračunih naj bi bilo 19.6...Prvi pregled imam pa 25., tako da takrat bom vedela več, glede na to da sem imela samo 1mens po porodu.. Sem morala povedat, ker bi me drgač itak razneslo
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 19.11.2008 20:23:36 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:05:09
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Zara ma zadnje dni težave z uspavanje oz. spanjem. Mi čez dan sploh noče kaj spati, zvečer pa kriza se uspavati. Traja in traja predno zaspimo. Upam, da bo to obdobje kmalu mimo. Mate kakšen dober nasvet kako jo prelesičiti, da zaspi? Po moje je prehodno obdobje. Jaz sem v takih primerih najprej razmislila, če se je v našem življenju kaj tako spremenilo, da bi lahko to vplivalo na spanje. Potem pa sem enostavno vztrajala pri dotedanjih uspešnih postopkih in dnevnem redu, pa je bilo kmalu mimo. Največ dva tedna ke trajalo. Predvsem pri Vasju je bilo tako, tamali do zdaj ni imel kakih večjih izpadov. Ti bom še jutri kaj več povedala, saj se vidimo, ne ! IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Jančika, zakaj hudiča pa ti PLAČUJEŠ te posege?! To se vse da nardit z napotnico za plast.kirurga Ti bom pokazala, kako so mi naredili na napotnico . Jih ne spustim več zraven . OK, na telesu bi še šlo, ampak na nosu pa a-a! Poleg tega mi je na nosu naredila z laserjem (kar še nisem slišala, da bi delali na napotnico) in je danes že praktično ok, samo krastica je še. Bom pa prišla po napotnico za odstranitev bradavic. No, zdaj pa še: SKUŠTRANKA, JEEEEE ! Tokrat si pa povedala precej prej kot zadnjič, hihi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:21:19
|
|
|
|
Janeja
|
Skuštrana čestiiiitaaaamm! Naslednje leto bo pa res pestro in polno novih . Uživajte vse , pa brez hudih slabosti. Jaz se bom za nekaj časa kar odjavla s tega čveka, ker tole z novimi postaja pa nalezljivo. V nedeljo je pa moj sodelavec postal 1. očka. Sinček se mu je rodil v 33 tednu vendar je pravi korenjak in bosta z mamico zelo hitro doma. Ne vem kaj se tole v naši firmi dogaja. Že tretji nedonošenček. So fantje ugotovili, da ni več moderno 9mesecev na dojenčka čakat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:26:26
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ah, še tole, potem pa zaključim z monologi naša družina 2005 naša družina 2007 naša družina 2009 A razumete Ali rabite prevod a moremo že čestitat, al še malo počakamo? Tole si napisala v hrvaščini. Rabim prevod1
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:27:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Naty, po mojih izračunih naj bi bilo 19.6...Prvi pregled imam pa 25., tako da takrat bom vedela več, glede na to da sem imela samo 1mens po porodu.. IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Bemti, stara! Potem bova pa čez ene 17 let s stovim otrokom skupaj pila!!!! To je tudi moj RD.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:30:32
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Jeee, Skuštrana .... No, ja, sicer je že tata zadnjič nekaj namigoval, mi je blo sumljivo kot le kaj, pa niti šlukca vinčka... hm hm hm A pol naše robinzonske drugo leto odpadejo al kaj? Hmnja..... Datum je pa k v redu, boš tam nekje blizu mene. Bomo lahk skup praznovali A BG je pa tako drag? Mi smo se vam pa mislili pridružit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:30:48
|
|
|
|
HuAnita
|
Janeja, se stinjam, tule ni več za okoli hodit. Mimogrede zanosiš. Ampak za to moraš nekako jajčece in spermij skupaj spravit, to pa mi zellllo reeeedko počnemo zadnje čase. Ni časa Skratka, čestitke pogumnim udeleženkam 3. kroga. Mi smo še vedno prepičani, da ostanemo pri 2 krogih.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 21:39:54
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Sem mislila nekaj pametnega napisat, pa sem pozabila Še dobro, da si se pol spomnila .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:19:57
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mi smo še vedno prepičani, da ostanemo pri 2 krogih. Jaz ti ne verjamem. Na žur se tudi vedno prijaviš, pol te pa ni .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:34:38
|
|
|
|
mavo
|
UUUaaauuu, Skuštrana, čestitam še jaz . Matr, vsakič ko pridem sem gor, je ena na novo noseča. Le katera bo naslednjič ? Pa vse v tretji krog, svaka čast! Ma, jaz pa samo izgledam, kot da bi bla noseča, a to tud velja? Mi bomo začeli na drugem delat takoj, ko bo minilo eno leto, do takrat pa moram čim bolj shujšati in dobiti nazaj malo zdrave kondicije, da bom taka fit nosečnica. Pa še zaradi praktičnega razloga moram shujšat - marca bom rabla uniformo nase spravit, pa nisem ziher, a mi bo le prav A bo še katera name počakala, a boste vse že v veselem decembru v nedogled ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:39:54
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Jeee, skuštrana, a pol bomo skup vozičkali? HA! A sem vas??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:42:11
|
|
|
|
jerebica
|
uuuu to pa so novičke, bravo naty-taja in bravo skuštranka. Mavo sej vem da že maš dolg ta podpis, sam sem ga šele dans prebrala glu,glu , je dober ni kej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:51:57
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica HA! A sem vas?? Ti babji... Mene si dobila.... Ampak, zarečenega kruha se največ poje...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 22:59:56
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica HA! A sem vas?? Ti babji... Mene si dobila.... Ampak, zarečenega kruha se največ poje... BLB... M me je že vprašal, če še mam mireno
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 2:40:19
|
|
|
|
žanek
|
Samo en dan me ni na netu in vklopim kr tako zdejle mal računalnik in kaj vidim. Skuštrana, ČESTITKE ! Se spomniš, ko smo z ropotuljico čvekale en večer, pa smo se hecale, da ste na dopustu delali malo bosanko ali malega črnogorca. Pa še res je . Si mi bila že takrat sumljiva . Zdej pa res komaj čakam SREČANJE 12.12, bomo imele dost za čvekat (kot da drugače nimamo) . IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Jaz se bom za nekaj časa kar odjavla s tega čveka, ker tole z novimi postaja pa nalezljivo. Se podpišem pod tole ! Sam mi pa kr mal lušte delate . Sem vedno govorila 2 otročka in konec, zdej pa ne vem no... Punce, kaj pravite a gremo kar vse v 3 krog ? Boljš da grem spat . Nočko.
< Sporočilo je popravil žanek -- 20.11.2008 2:54:25 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 5:56:39
|
|
|
|
snorlax
|
Oooooo, Skuštrana! Čestitke!!! Zdaj pa še Barika, Jančika....še katera? Darja, saj sem ti že enkrat napisala, da vem za eno bajto v Migojnicah. Zrihtana je v nulo (no, pred leti je bila, ko sem bila na obisku), prodajata jo moja sodelavca (mož in žena), ker bi rada šla v blok (sta že malo starejša in ne moreta več sama delat okrog bajte). Mogoče se lahko zmenite tudi za kako menjavo in doplačilo. Ti bom zrihtala telefonsko in poslala SMS.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 7:05:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Skuštrana sva pa nekje skup! Jaz pa tam konec junija začetek Julija... niti točno ne vem, ker...si nisem zapisovala Klinc, če je pa tolk vsega, pa niti nismo imeli namena. Huanitka - tole tvojo trditev morem mal spodbit - če pri nas lahko rata od parkrat na mesec... Mah ja, tak to je, če si kr naprej v gužvi, pa enkrat ima en sestane, pa drugi prej zaspi, drugih obratno, pa ko čakam na kavču me zmanjka, preden možek uspe vse naredit za šiht... itd in potem se kr zategne, ampak rata lahko pa vseeno in to nenačrtno!! Tak, da nič se ne tolaži... Evo zdej grem pa na šiht...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 8:05:58
|
|
|
|
snorlax
|
Naty, ti je še slabo? Jančika, te fejst boli? No, jest se pa končno spravljam k dohtarju tole mojo nogo pokazat.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 8:45:00
|
|
|
|
katja_p
|
Skuštrana, čestitke!!!! Se morm kr strinjat, da je plodno tole leto
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 8:57:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Žanek, jaz sem ZA tretji krog. Kr takoj . Kdaj se vidimo? Katja_p, so kakšne novice od Bethany? Nič se ne javi... Snorlax, javi, kaj je z nogo. Pri meni se stanje izboljšuje - tisto na nosu se itak ful lepo celi, sam zgleda mal hecno, ko je taka krastica; od tistih dveh na vratu je pa eno znamenje na dotik že skoraj neboleče, drugo pa je boljše kot včeraj. Počasi bo. Kje je pa Piki ? V službi verjetno?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 9:33:33
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, hallo Bethany, kje si???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 10:24:04
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany je še kar lepo doma, CTG še nč ne kaže, njena pa je tud še čist aktivna. So pa en teden po PDP.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 20.11.2008 10:47:19
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mi smo še vedno prepičani, da ostanemo pri 2 krogih. Jaz ti ne verjamem. Na žur se tudi vedno prijaviš, pol te pa ni . Pa veš, da ko žulim nečaka, kar pomislim, kako bi še imela takega malega pajaca... Pa imam vgraviran klik v glaviu - punca, dosti je, da te 2 nosita v riti!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.