|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 19.11.2008 6:09:11
|
|
|
|
snorlax
|
Janči, sem tako nerodno napisala. Ne, samo mali ima drisko. Pa še to ni neke hude sile, samo trebušček ga boli, ko ga zašraufa vsake toliko časa, da se kar zvija v dve gubi. Tole traja od nedelje. V ponedeljek je šel sicer v vrtec in je bilo OK, zvečer pa ga je orenk zvilo. Sem mislila, da bo do danes vredu, pa ni in sem morala ostat doma. Bom pa morala še jaz k zdravniku, da mi pogledajo to mojo nogo, ker je zmeraj huje. V petek moram pa tavečjega peljat v Mb, ker je njegova osebna zdravnica ugotovila, da so mu dva meseca dajali napačna zdravila. Ok, dobro, da je šlo samo za neke vrste vitamin, ki pa je bil aktiven, moral pa bi bit neaktiven ali nekaj takega. Tako, da neke škode menda niso naredili, če bi pa še dlje časa trajalo, bi pa menda ne bilo vredu. Darja bi več vedela o tem. Joj, sem šla gledat cenik. Če bi si jaz dala popravit, tisto, kar me moti, bi rabila enih 10.000 EUR. Mene moti samo ena rjava pika na vratu, ampak ne zaradi estetike, temveč, ker se mi včasih zahakla kaka nitka od bluze noter ali pa me mali pokraspa. Takih znamenj pa menda ni dobro preveč ranirati. Imam pa eno orenk znamenje na hrbtu, ki me ne moti, samo sončit si ga menda ne smem preveč. Spomnim se iz otroštva, ko smo hodili na morje, da mi je mama vedno lepila flajšter gor. Skabi, imaš ZS.
|