|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
17.11.2008 22:06:39   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Še mal o moji materniciuser posted image . Sem jo pokazala, je reku ginič vse OK in dal zeleno luč za nafilat jo. Hehe, ja pol pa že, ne. Očitno ne bo treba čakat na januar.

No, potem pa kar. user posted image

Snorlax, kak kej zdravje? A misliš, da je noga povezana s tekom ali je slučajno? Kake mrzle obkladke si devaj, pa počivaj, drugega se pa ne spomnim. Če bo hudo, se pa raje pejt pokazat, bohved, kaj bi to bilouser posted image .

Ej, nisem toliko pametna. Boli me res od prejšnjega ponedeljka, ko sem se malo bolj matrala. Čez teden ni bilo časa, malo pa sem tudi nalašč mirovala, če bo kaj boljš, pa ni nič. Danes sem šla hodit (nič tečt), pa malo krajšo turo, pa je kar za silo šlo. Boli pa še kar in občasno zateka. Boljš je samo ponoči, ko je noga dvignjena in pri miru. Najbolj me jezi, če so slučajno copati krivi. Pa take priprave sem imela. user posted image

Jaz grem jutri spet pod nož, tokrat si bom dala odstranit nekaj znamenj na obrazu. Tak da pol ne bom več vještica, ker ne bom imela tiste groze na nosu. Sam upam, da me ne bo zafušala (grem k plastični kirurginji, ker na dermatologiji so mi take brazgotine naredili po telesu, da sem raje vještica, kot da kaj takega na ksihtu okoli nosim).

Joj, daj se nehaj rezat. Saj si čisto fajna, taka kot si. Jaz nisem videla nikoli nobene pike na nosu. user posted image Za letos si po moje dovolj skoz dala, no. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.11.2008 22:08:33   
snorlax
Aja, glede stanovanj. Jaz ne bi nikdar več šla v blok, pa če mi da kdo 10 sobno stanovanje zastonj. Pač enostavno nisem človek za v blok.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.11.2008 22:28:54   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Moram rečt da so mi Vaši nasveti fullll olajšali mojo predstavo Celja! Darja 33, hvala za ponudbo, vendar ne vem če si opazila v mojih prejšnjih postih-namreč imava še 2 user posted image , pa bi najdla najraje nekaj z atrijem ali večjim balkonom-če tvoje stanovanje ima večji balkon, bom se pogovorila z ljubijem, ker niti ne planirava selitev stanovanja do januarja.

Komi čakam da se preselimo pa da se udeleživa z mojo Leilo (če se lahko) vaših srečanj!

Pa lahko noč!

Svetujem ti, da se kr obrneš na darjo, ker v Ce boš težko našla stanovanje z balkonom, sploh pa z velikim balkonom ali atrijem za v najem. Darjino stanovanje ima po mojem balkon, ker glede na kvadraturo približno vem kje se nahaja, ker je to v mojih koncih. Lokacija je fantastična.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
18.11.2008 8:10:50   
Naty*Taja
Hojla!Pozdravljene vse nove. Kar se tiče Celja, je men tudi luštno mesto proti kaki Ljubljani. Nisem pa mestni človek, tak da bi težko živela v bloku.  Sicer pa Zanica, če imata kužka bi pa mogoče gledala v smeri najema kake manjše hiške? Tudi to se oddaja, verjetno tudi v bližini mesta. Sej tam Lava je skor čist blizu? No pa naša V (madona se ne spomnim njenega nika!)če se ne motim ima hiško v najemu tam čisto zraven Jančike recimo....Meni se zdi škoda živalce v bloku, sploh v kakem višjem nadstropju. Če si pa v hiši pa zagradiš kak del okrog hiše in je lahko kr zunaj.
Drugače pa go, go  Janči, bova res lahko skup vozičkali!!
Pa Snorči, po moje bi blo tudi dobro, da se spraviš k dohtarju!

Lep pozdravček - zunaj se dela lep sončen dan...

MONTIGNAC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
18.11.2008 9:38:21   
HuAnita

Pozdravljene Celjanke!

Midva sva se odločila preseliti v Celje, za podjetje sva že nadjla prostore in skladišče, še stanovanje je ostalo.... Ker ne poznam Celje, samo parkrat sem bila tam, zanima me kako vam je všeč življenje v Celju?
Npr. ali se lahko dobi vrtec (imamo hčerko 1,5 leta), katerega bi mi priporočale, kateri del Celja je fajn za živet da je v bližini narava, ker imava še dve psički... Je v bližini kakšen bazen? Fitness?
Morala bom spoznati nove ljudi-najti nove prijateljice.... V naprej hvala za nasvete!

Vaša bodoča Štajerka!

Piši mi na ZS - če te zanima naslednje: Vem za 2 dvosobni stanovanji - eno na Zelenici (nasproti 'tvojeve' rdeče Tuševe stavbeuser posted image , eno pa cca 500 m naprej, blizu ZŠAM oz. letnih bazenov. Oboje prodajajo. 1. je potrebno NUJNE adaptacije, 2. je bilo pred 3. leti popoolndoma prenovljeno...)

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
18.11.2008 9:39:54   
HuAnita
d

Haha, upam da bo vse v redu. Sicer mi je v centru zelooo všeč novi blok "Celjski objekt"-rdeči blok z velikim Tušem v pritličju. Če bi kupovala, bi kupila kar tam- pa tudi če ne bi imela psov...

Moje mnenje - jaz pa tam ne bi nikoli kupila. Spodaj trgovina, še menda ful lokalov pride, pa takoj ob cestiuser posted image , ampak hvala bogu- vsak po svoje, mislim pa, da le nekaj km iz CE dobiš za tak denar ornk zemljo s kakšno hišo gor, ki je morda niti ne bi bilo treba veliko obnavljati... Izbira je pač stvar posamezika.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.11.2008 10:25:21   
Zanica
Dobro jutro Štajerke!

Naty-Taya, gledala sem tudi hiše za najem, pa kolk sem videla so hiše samo za delavce, jih hočejo stlačit 15-30 delavcev in keširajo 2000-3000 evrov na mesec. Tako da če katera pozna bi bila hvaležna za kako informacijo. Sicer bi res najraje hišo, ker smo trenutno v stanovanju z atrijem ki je res super zadeva če imaš pse, za "nujne"primere! Drugače ne bi imela atrij zato da jih ne moram v sprehod peljat, ker jim itak ni zanimivo lulat v atriju, včasih raje trpijo da gremo ven, moje zmešančke! Fajn je tudi jih nekam dat ko imamo obiske, vržem jima kosti in se zabavajo, da ne skačejo na goste. Tko da, če ne bi najdla stan. z atrijem, bi bili za začetek zadovoljni z balkonom..... Enkrat prideva z možem v Celje, na malo podrobnejši ogled mesta, pa mogoče zavijeva v kakšno agencijo...

Zelo sem vesela vaših odgovorov in nekatere so mi tudi poslale info na ZS, veliko HVALA!!user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
18.11.2008 13:40:47   
Dali*
Danes pa nč kej ne čvekate...se vidi, da je super vreme, pa nas ven vleče. No, večina pa vas je najbrž v službah.

Lep sončen dan vam želim...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.11.2008 16:50:20   
snorlax
Ojla. Jaz sem doma s tamalim. Imamo drisko.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
18.11.2008 20:29:38   
Jančika_
U, Snorči, a kolektivno imate drisko? Ja šit no.

Evo, mam tri pike manj. Že prej jih nisem mela ravno stouser posted image , zdaj bo pa sploh kriza. Snorči, tista na nosu me je začela pošteno motiti potem, ko so mi sfušali nos. Vem, da je to drugim manj ali nič opazno, ampak jaz se vsak dan gkedam v špegu in sem rabila nekaj časa, da sem se sprijaznila s spremembo. Nosa si po moje nikoli ne bom dala popravljati (danes mi je kirurginja rekla, da bi mi morali hrustanec vzeti iz uhlja, ker so mi odstranili precej pretinauser posted image , no ja, to me nič ne zanima), znamenje sem si pa privoščila za dušo. Drugi dve znamenji (na vratu) pa sta me motili tud sicer, vedno sem se zahaklala za katerega, pa otroka sta me ščipala, pa take fore. Ti dve mi je izrezala in zašila (ker so mi iz njiju rasle dlake in le-tem laser ne bi prišel do živega), ono na nosu pa mi je skurila z laserjem. Zdaj imam gor obliže, tako da ne vem, kako zgleda, takoj po posegu je bilo pa fajn za videt.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
18.11.2008 20:48:52   
teta beta
Ej, Jančika, kam si pa šla to? To pa mene zanima, imam eno smotano znamenje na rebrih in se sploh ne spravim zraven, da bi si dala odstranit. Ampak če si v enem dnvu konec, bi pa šla. Koliko si pa plačala?

No, zdaj ko že toliko govorimo o nepremičninah. Darja, če še iščeš, sem danes zvedla, da se bodo prodajale gradbene parcele med Petrovčami in Libojami, pod Mirosanom, mislim, da na levo stran. Ampak so šele v fazi parceliranja.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
18.11.2008 20:49:10   
Janeja
Snorlax, a kar vsi ali samo tamali? Tale driska je en user posted image . Držim pesti, da je pri vas tisti slavni enodnevni virus. Jaz sem na žalost trpela kar 5 dni skupaj. Jest mi ni nič pasalo, driska katastrofalna. Posledica - 3kg, čist neprostovoljno. Čim prej se pozdravite.

Jančika, zdaj vidiš, kako te ena taka pika na nosu začne s časom motit. Jaz sem si jo šla tudi z nosa izrezat, pa ste takrat vse rekle, da je nobena sploh videla ni. Meni je pa živče parala vsakič, ko sem šla mimo ogledala. user posted image
Pa naj vama rata user posted image že v prvem krogu user posted image . Držim pesti!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
18.11.2008 21:33:38   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Ej, Jančika, kam si pa šla to?

Semle: http://www.plasticnakirurgija.si/ Sicer ni poceni (cenik najdeš pri Naročanju), je pa vseeno ceneje kot drugje, kjer sem se zanimala. Po moje izračunu bi dala 250 (pri enem drugem toliko za eno znamenje!), dejansko sem pa plačala 180. Pojma nimam, od kod razlika, ampak sej ni važno, samo da ni obratnouser posted image .

Ja, Janeja, drugi res ponavadi ne opazijo, jaz se tistega tvojega sploh ne spomnim. No, pri meni je opazil tudi moj heroj. Pa daleč od tega, da bi ga motilo, ampak je bil takoj za odstranitev in me je prav naganjal, ko sem oklevala zaradi keša.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
18.11.2008 22:20:56   
bela vrtnica
Večer!

Da se malo oglasim. Pri nas je kar pestro. Zara ma zadnje dni težave z uspavanje oz. spanjem. Mi čez dan sploh noče kaj spati, zvečer pa kriza se uspavati. Traja in traja predno zaspimo. Upam, da bo to obdobje kmalu mimo. Mate kakšen dober nasvet kako jo prelesičiti, da zaspi?

Drugače pa smo ok. Dans smo mal rojstni dan MM praznovali. Sem se tako napokala, da bom izgubljene kg kar hitro pridobila. No, če sem pa tko fajno torto spekla. Se moram malo pohvalit.user posted image

Sem vidla, da se menite o idealnih lokacijah v Celju. Tudi jaz sem osebno zelo navezana na Celje (zato sem pa Mariborčana v Celje pripeljala)user posted image . Se mi zdi prav super mesto. Sem včasih živela na Trubarjevi in sem bila odvisna od sprehodov ob Savinji. Pol pa sva se z mojim preselila v najem na Vojkovo in pol še na Goriško (Lava), zdaj pa sva kupila stanovanje v Novi vasi. Se mi zdi, da se človek tako hitro navadi na novo lokacijo in sem v Novi vasi prav zadovoljna. Je vse tako blizu (city, planet, mercator, mesto...). Pa sem včasih mislila, da se ne bom mogla navadi nikjer drugje živet pa sploh ni tako hudo. Je pa res pomembno, da imaš normalne sosede in mi ji tle kar imamo.

Žal nisem prebrala vse za nazaj, a je mogoče kakšno srečanje v planu? Bi vas tako rada spoznala, ker je pol veliko lažje brat, ko imaš sliko in nick povezan.

Nočko!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
18.11.2008 22:59:55   
HuAnita
Darja33, moja teta nepreklicno prodaja gradbeno parcelo. (žaluser posted image  - mi bi jo takoj kupili, če bi imeli ke$!!) Več na ZS, pokliči, če te zanima.

Dobrodošle nove.

Jančika, jaz imam ta materina znamenja tkao moteča ravno na takih predelih (modrc predel, boki..., vrat), da M. pravi, da je najboljše, če naga hodim okrog, da me ne bo motilouser posted image   Ko me enkrat zasuje kak nepričakovan ke4, si jih grem odstranit, ker jih imam ene 5 takih iberžnih, zraven pa bi še malo špeka okoli trebuha odtsranilauser posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
19.11.2008 6:09:11   
snorlax
Janči, sem tako nerodno napisala. Ne, samo mali ima drisko. Pa še to ni neke hude sile, samo trebušček ga boli, ko ga zašraufa vsake toliko časa, da se kar zvija v dve gubi. Tole traja od nedelje. V ponedeljek je šel sicer v vrtec in je bilo OK, zvečer pa ga je orenk zvilo. Sem mislila, da bo do danes vredu, pa ni in sem morala ostat doma. Bom pa morala še jaz k zdravniku, da mi pogledajo to mojo nogo, ker je zmeraj huje. V petek moram pa tavečjega peljat v Mb, ker je njegova osebna zdravnica ugotovila, da so mu dva meseca dajali napačna zdravila. Ok, dobro, da je šlo samo za neke vrste vitamin, ki pa je bil aktiven, moral pa bi bit neaktiven ali nekaj takega. Tako, da neke škode menda niso naredili, če bi pa še dlje časa trajalo, bi pa menda ne bilo vredu. Darja bi več vedela o tem.

Joj, sem šla gledat cenik. Če bi si jaz dala popravit, tisto, kar me moti, bi rabila enih 10.000 EUR. user posted image

Mene moti samo ena rjava pika na vratu, ampak ne zaradi estetike, temveč, ker se mi včasih zahakla kaka nitka od bluze noter ali pa me mali pokraspa. Takih znamenj pa menda ni dobro preveč ranirati. Imam pa eno orenk znamenje na hrbtu, ki me ne moti, samo sončit si ga menda ne smem preveč. Spomnim se iz otroštva, ko smo hodili na morje, da mi je mama vedno lepila flajšter gor.

Skabi, imaš ZS.user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
19.11.2008 9:19:20   
skuštrana
Dobro jutro!

Bela vrtnica
, jaz sem tudi živela na Goriški 1 letouser posted image In ne bi večuser posted image

Janči, jaz tudi ne vem o kakšni piki, madežu govorišuser posted image pA VESELO NA DELO, SEDAJ...

Evo, tako, jutranja tortura je za nami, Liza je na varnem, v vrtcuuser posted image
Včeraj smo bili cel dan na Krku, bilo je super vreme, ni bilo ravno toplo, bilo je pa sončno in je malo pihljalao, ravno prav da odnese bacile pa-pauser posted image ...Pa Liza je šla sčistit ušesa, vau, ji je res šlo ven..Iz vsakega uha en full velik čep, fuuujjj..Mogoče bo sedaj kaj bolj ubogljivauser posted image , ker bo boljše slišala...

Lepotne operacije so pa drgač na Hrvaškem cenejše. No, če katero zanima...user posted image

Lep dan vsemuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
19.11.2008 13:02:33   
katja_p
Oj!

Sem videla, da ste se pogovarjale o stanovanjih. Js sm tud priseljena v CE in morm rečt, da mi je tu blazno všečuser posted image . Mal manj kot dve leti sem bla v Novi vasi (v tistih rdečih stolpnicah) in sploh ni blo švoh. Tud ostali stanovalci v bloku so blu super, res nobenih problemov. No, zdaj sem pa pol leta na Ostrožnem, je pa tud čist drug filing.

Če želip met velik stvari blizu in bit hkrati še bliz mesta, je Lava kul, al pa Otok. Čist v centru pa js ne bi bla, tud Ljubljanska mi ne odgovarja, ker je mal preveč hrupna. Sicer pa mogoč res ni švoh mal okol Celja pogledat ... prot zahodu: Prebold, Žalec, Petrovče, Polzela ... itak je vse blizu, pa še velik narave je user posted image

Bethany je še vedno v enem kosu in so jo že naše decembrke začele prehitevat. Tale njena beba sploh ni za akcijo user posted image

Me pa zanima, Celjske čvekice, kolk mate ve kaj stare otročke? Ker zdej se vam bomo me novopečene pridružile, ko nimamo še nobenih izkušenj.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
19.11.2008 13:33:43   
barika
Dan

zdej pa še mene zanima

moj kolega išče stanovanje za najem, stroški do 350€ mesečno v okolici Lave, dolgega polja..kar koli samo da je blizu mesta.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
19.11.2008 18:40:47   
skuštrana
Hm, tole je pa res postal nepremičninski forumuser posted image

Dali, danes mi je odgovorila italijanka, sem jo že odpisala..Zdej bi te pa spet malo rabila user posted image Je naročila, zdej ji moram pa javit kam mi naj plača...

Sem mislila nekaj pametnega napisat, pa sem pozabilauser posted image user posted image Sovražim, ko se mi to naredi...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
19.11.2008 19:52:48   
skuštrana
Sem se spomnila kaj sem mislila napisat. Hotela sem malo pojamrat, ker so mi propadli plani za novo leto..Smo planiral it v Beograd, pa so app za novo leto 50% dražji user posted image user posted image , kar pomeni za en ušiv studio cca 80e na dan..Halooouser posted image No, v glavnem zdej pa ne vem kam naj gremo...V Bg bomo šli pa kdaj drugič, ker kar je preveč je pa preveč..Pa tako sem se veselila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
19.11.2008 19:58:49   
skuštrana
Ah, še tole, potem pa zaključim z monologiuser posted image
user posted image naša družina 2005
user posted image naša družina 2007

user posted image naša družina 2009

A razumeteuser posted image user posted image Ali rabite prevoduser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
19.11.2008 20:01:35   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ah, še tole, potem pa zaključim z monologiuser posted image
user posted image naša družina 2005
user posted image naša družina 2007

user posted image naša družina 2009

A razumeteuser posted image user posted image Ali rabite prevoduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a moremo že čestitat, al še malo počakamo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
19.11.2008 20:11:54   
darja33
Skuštrana, ja končno si povedala!!!! Js sem kr zdržala da nisem nobenmu povedla (zdravniška skrivnost?!). Skuštranka je noseča!!!! No, pa sem si dala duška.

Jančika, zakaj hudiča pa ti PLAČUJEŠ te posege?! To se vse da nardit z napotnico za plast.kirurga, je pa seveda treba napisat da se ti znamenje spreminja, to je torej razlog za odstranitev ne pa tvoja kaprica...
Torej tiste z pikami pejte do svojga dohtarja po napotnico...

Ropotuljca že maš net? Da ne boš spet česa zamudila...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
19.11.2008 20:13:16   
Naty*Taja
E Skuštrana bravo in ... sem mela prav, a? user posted image   Je res plodno tole leto, a en? No fino, bova pa midve enkrat skup...kdaj pa, če ni skrivnost?
Jaz vem še za eno novo nosečko in sem ful vesela.. pa ni z neta, sam ne upam okol govort, ker ni blo še nič povedanega, sem slučajno ugotovila...user posted image In pestro fajn bo!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.