Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:12:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_milchy - ti si v službi? Če ja upam, da ti hitro mine... Kje ste zdaj vse? Jaz sem se naspala zdaj pa sem auf.. pa nobene tu. Kmetije je tud konc tak da najaa ja, ja, kaj češ nekdo mora služit dinarčke sej še malo pa grem tudi jaz domov; še imamo pridnega nočnega, ki pride vedno tolko prej zato jaz kidnem že pred 22-to; jutri pa moram že ob 7-ih ustat, ker greva z Žigcem na kontrolo na ORL
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:14:04
|
|
|
|
Najaa
|
mama_milchy, ti se skoraj vsak dan pelješ mimo mene. Pa se še nikoli nisi ustavila na kafetu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:22:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, ti se skoraj vsak dan pelješ mimo mene. Pa se še nikoli nisi ustavila na kafetu. draga moja, a naj se povabim ja, pa res, zdaj sem pogruntala; res bi lahko šla kdaj prej od doma, pa bi se kje dobile; v pon. in torek delam tudi popoldan od 15 ure dalje, tako da bi se lahko recimo ob 13-ih kje dobile; če ti seveda odgovarja,ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:24:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, ti se skoraj vsak dan pelješ mimo mene. Pa se še nikoli nisi ustavila na kafetu. draga moja, a naj se povabim ja, pa res, zdaj sem pogruntala; res bi lahko šla kdaj prej od doma, pa bi se kje dobile; v pon. in torek delam tudi popoldan od 15 ure dalje, tako da bi se lahko recimo ob 13-ih kje dobile; če ti seveda odgovarja,ne? Če si ti za, velja. Meni odgovarja, ker enkrat do treh grem po tamalo v vrtec in bi komot lahko šle prej na kavo. Kdaj? Pon. ali torek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:28:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kmetije je tud konc tak da najaa Dej nehi, danes sem vse kaj drugega delala kot pa tv gledala. Ti povem, da so zdej vse šle tisto grozo od Malih vragcev gledat. hehe, kaj takega sploh ne gledam, ker me zgrabi strah, da bo pri nam tud tak
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jasna, kako si pa ti pridna, bravo! Ful lepo delaš. Te moti, če te kdaj vprašam za nasvet? Hvala. Itak, da me lahko kadarkoli vprašaš za nasvet, če bom vedela in znala. Drugače pa tudi jaz gledam male vragce. Ko to gledam si rečem, da je Jure še zelo vzgojen in priden otrok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:35:48
|
|
|
|
tasa_m
|
ali pa gledajo fuzbal.. Ko smo tak dobri, da kr glava boli..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:36:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jasna, kako si pa ti pridna, bravo! Ful lepo delaš. Te moti, če te kdaj vprašam za nasvet? Hvala. Itak, da me lahko kadarkoli vprašaš za nasvet, če bom vedela in znala. Drugače pa tudi jaz gledam male vragce. Ko to gledam si rečem, da je Jure še zelo vzgojen in priden otrok. Aha, si imela čas med reklamami pa si gor priletela, a ne? No zdej jih je pa že konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:41:26
|
|
|
|
Klaudia
|
Oprostite da vam takole skačem v vaše debate. Doma imam namreč čaj za lažji porod. Sestri ga je ostalo še za dve , ja veliko preveč ga je kupila. Gre se za čaj avstrijskega zeliščarja. Piti ga je treba začet po dopolnjenem 34. tednu!! Če katero zanima naj mi piše na ZS in ji povem več. LP in prekrasno nosečnost še naprej in lahek porod vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:41:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Če si ti za, velja. Meni odgovarja, ker enkrat do treh grem po tamalo v vrtec in bi komot lahko šle prej na kavo. Kdaj? Pon. ali torek? lahko v ponedeljek tam okoli 13-te urce, ker pol do 14:30 moram jaz prit v službo, da se še preoblečem v uniformo; ti pa povej kje ti je lažje? jaz recimo da tvoje kraje poznam,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:45:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Če si ti za, velja. Meni odgovarja, ker enkrat do treh grem po tamalo v vrtec in bi komot lahko šle prej na kavo. Kdaj? Pon. ali torek? lahko v ponedeljek tam okoli 13-te urce, ker pol do 14:30 moram jaz prit v službo, da se še preoblečem v uniformo; ti pa povej kje ti je lažje? jaz recimo da tvoje kraje poznam, Če ti je ok, se ustavi v mojih krajih. Itak greš mimo. Ti bom poslala številko na zs, pa se v ponedeljek zmeniva, kje točno se dobiva. Super.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:46:35
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala? velja... S čim bom nafilala glavo, ma ne vem, imam ene stare pliškote doma,ki so za stran, tako,da bom verjetno kar tisto filo uporabila za celo punčko, zdaj sem šele pri obrazku...mene pa lasi malo begajo, kako jih boš ti naredila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:50:11
|
|
|
|
tasa_m
|
eh babnice, niste za akcijo.. Grem spat,sladke sanje vsem in naj vas malo pobincajo, da boste vedle da niste same..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:51:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala? velja... S čim bom nafilala glavo, ma ne vem, imam ene stare pliškote doma,ki so za stran, tako,da bom verjetno kar tisto filo uporabila za celo punčko, zdaj sem šele pri obrazku...mene pa lasi malo begajo, kako jih boš ti naredila? U, to je pa dobra ideja. Mi imamo tudi miljon pliškotov za stran, pa jih lahko uporabim... hvala! Laski bi lahko bili kar iz volne, ne? Po moje bi najlepše tako prišlo. tasa_m, mi smo za akcijo, sam ko jaz pridem gor, ponavadi vse pobegnete.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:57:17
|
|
|
|
pocka
|
kako nismo za akcijo...saj punčke šivamo , probaj,boš videla kako je fajn najaa - volno imam tudi jaz v mislih,kakšno bolj debelo, ampak a boš ti vsako nitko posebej skozi vlekla ali kaj . Aja,sem ti prej pozabila povedat, Taja je v Kortah v vrtcu...ma kaj te pupe naj bi vsi naredili ali so prav na nosečnice navalili?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 22:04:46
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas je vzg. večim staršem ponudila, če bi delali, pol so se pa odločili, kdor pač ima čas. Jaz sem že med njimi. Jaz bom verjetno kar vsako posebej not vlekla, druge ni. Varianta je tud npr. klobuk in na njega našiješ nekaj las ali pa samo repek, kako gleda izpod njega in pol klobuk na glavo. Si predstavljaš? Ali ruto. Si kje na netu našla kaj o tem? Imaš kakšen link? Jaz nisem nič uporabnega našla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 22:23:10
|
|
|
|
pocka
|
Ja razumem kaj misliš,tale ideja s kapico mi je všeč,bom še videla. Ne nisem nič našla, niti nobene pametne slikice ni, no verjetno je,ampak jaz ne najdem ,jaz si malo pomagam z eno punčko iz cunj,ki jo je Taja dobila. Ja, mogoče so res ocenili kdo bi lahko imel največ časa,zame vejo,da sem na bolniški, sicer samo še par dni, ampak imam v planu končati do takrat. A je katera gledala, jutri bodo imeli v Hoferju darilne škatle, bom šla mogoče pogledat, pa še tista pisala bom verjetno vzela. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8973.htm http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8980.htm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 22:28:48
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, sem gledala te škatle in pisala tudi. Mogoče se pa jutri v hoferju vidiva. Punce, jaz vas zapuščam počasi. Mi oči skup vleče. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 22:34:20
|
|
|
|
helimaša
|
čer! ma kok ste pridne....sej ne morem vrjet.... jst sm mela bl posran dan.....me je glava cel dan bolela....sicer me še vedno....samo se tolažim da grem hmau u mižule.....drgač pa....Maša ponoč ni nč spala....se je zbudila sred noči in sm ji mogla vse igrače skup znest da se je igrala....dvakrat sm ji mogla povedat pravljico....vmes sm jo mogla še čohat..... glavnem porazno.....zjutri sm bla k cuna.....ob pol dvanajstih sm mela pa frizerja.....v glavnem groza....nč nism bla razpoložena..... v glavnem obupna sm..... ok punce to je blo sm na hitr....zdej pa vas pozdravljam lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 6:19:04
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! ste bile pa spet včeraj popoldan aktivne ,jaz sem pa včeraj pop. malo peljala na sist. pregled, pa je trajalo vse skupi skor dve uri vidim,da ste že čisto padle v božično vzdušje-jaz pa imam en predlog za vse-vse ,ki ustvarjate,mi pošljete izdelek al pa dva ,pa bom jaz tud mele okrašeno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 6:43:02
|
|
|
|
spps
|
coffee............
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:10:13
|
|
|
|
helimaša
|
mmmm....spps kofi paše....sm še rogljiček....a mi ga pošlješ.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:22:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, kako ste kaj. Spps je bila ponovno hitra in nam dostavila kavico, no meni kakao. Mmmmm je pasal.... Madonca ste ene ustvarjalne, da se podstopite izdelovanja takih in drugačnih božilčno-novoletnih darilc in okraskov. Jaz pa nič. Sem eno leto čestitke delala, pa sem bila potem tako ponosna na njih, da mi jih je bilo skoraj škoda poslati. Jaz pa bom nakupila darila je najbližjim. Bom imela zaradi tako ali tako toliko stroškov, saj je to moja prva in morava vse kupiti. Pa nikogar v bližini nimam, ki bi mi lahko kakšno stvar posodil. Eh... No, stanovanje pa si vsako leto okrasim. Na stekla vrat na teraso navesim lučke, pa na ograjo balkona prav tako, pa svečke in eterična olja ter indijske palčke prižgem. Mmmm, mi je všeč vonj po cimetu in jabolkih v tem času. Pa po pomarančah in mandarinah. Pa Dedke Mraze na stekla oken nalepim (sem jih tudi eno leto iz barv za na stekla naredila- na folijo, da jih lahko večkrat uporabim).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 20.11.2008 8:22:32
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro punce...spps hvala za kavico, sem si privoščila še en svež rogljiček zraven,se je moj ustavil v pekarni,ko se je vračal iz službe ... šibam zdaj...grem v hoferja tiste škatle pogledat
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?