|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
19.11.2008 19:55:59   
mama_milchy
najaa; glede srečanja v LJ, 5.12. je OK datum; ker pol imamo mi službeno fešto, pa dedka mraza pri meni v službi, pa pri možu; sej ko se uskladimo oziroma zmenimo, bomo vidle kolko nas pride,ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.11.2008 19:58:58   
sahary
hej
nič sekirat zarad kil, jaz sem jih pridelala v prvi nosečnosti celih 34!!
pa je šlo skor vse dol..skor vse hehe
zdaj pa sem jaz tud dolžna podatke, namreč mam 7.5kg več user posted image
pa naslednji pregled mislilm da 11.12, morm pogledat pa drugič napišem
aja pa jaz sem že bila na Ptuju pri dr. Lukmanu ker me je takoo zeloo zanimal spol
sem šla na 3d uz pa sem bila razočarana, za ta denar bi lahka nardil kaj bolj konkretnega, namreč jaz sem si predstavljala da cel UZ poteka 3d,.... no zgledlo je pa tako da je delal navaden UZ pol ko je pa našel organ ki mi ga je hotel pokazat, ga je spremenil v 3d tehniko in mi v bistvu pokazal samo slikco... ne vem jaz sem pričakovala prav film otroka...tud gibanje in vse...
mam pa v petek spet, zatonj mi bo nardil ker se na takratnem UZ obrazen ni videl ker bebica leži obrnjena vame,jaz sam upam da se spol ne bo spremenil, mislim saj vem da se ne more spremenit, hočem reči da ginekolog ne bo spremenil mnenja hehe

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.11.2008 20:04:59   
Najaa
Spoznavno srečanje marčevk 2009, dne xx.12. ob ? uri

- MalaČebelica 5.ali 6.12.
- felix7 5.12.
- Naja30 5.12.
- trezika
- Dali*
- jasna 5.12.
- april09
- jadrnica 5.,6.,13.ali 19. 12.
- tasa_m 5.12.
- mama_milchy  5.12.
- Piruri
- helimaša
- Nina00
- Lolita23 5.12.
- Grahec 5.12.
- PERSIDA 5.ali 6.12.
- Pupa7 po 20.12.
- yania 5.12.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.11.2008 20:05:38   
tasa_m
joojj, pa ka si nor. 2. strani sem zadaj od jutra user posted image user posted image user posted image
grem veselo na delo, da vam lahko pol kaj pokomentiram..user posted image

sem malo prej domov prišla iz jutranje kavice user posted image user posted image , se je zavlekla do kosila in malo dlje. Sta me mali dve tak utrudle, da sem zdaj kuj urco mogla zalegnit..user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.11.2008 20:12:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
pa na otoku zakladov sem dobila eno idejo za angelčke, ki jo bom delno uporabila (sumim pa,da je od naše =jasne=user posted image ).

user posted image user posted image user posted image Čisto možno... Na Otoku zakladov dobiš res veliko, veliko dobrih idej. user posted image Sicer pa imam tudi nekaj zimskih idej za folijske barve na mojem albumu (no, te slikce so za okrasitev omar v sobici od Jureta, ko se bo izselil iz najine spalnice user posted image ), pa tudi angelčki in snežaki iz lončenih lončkov so gor; klik.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
19.11.2008 20:15:27   
pondelak
živjo nosečke!
tudi jaz se že cel teden pripravljam na božič ker me to zelo zelo veseli.za zdaj rišem na steklo(oz. na folijo,potem pa na steklo prilepim),pa me od vsega tega sedenja ( rišem po več ur na dan) že hrbtenica pa rit bolita...user posted image user posted image user posted image prej sem že tudi mašne delala,ki bodo del dekoracije...komej čakam da začnem vse krasit!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.11.2008 20:16:54   
pocka
najaa - hehe, lahko bi skupaj delale,za malo moralne podpore user posted image ,če imaš kako idejo, se priporočam user posted image . Ja, punčka, sem šele odstrigla blago, se bom kar lotila, malo gledam po netu, če najdem kje kak pameten link o tem, pa mi ne uspeva glih...

grem, mi antivirus javlja,da moram restartat računalnik, upam,da ne bo vse skupaj crknilo, ker mojega ni doma, pa ne bo imel kdo "popravit"user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.11.2008 20:22:06   
pocka
jasna - ja,ja so tvoji tisti angelčki, se mi je zdelo, a si lahko malo ideje sposodim? user posted image

najaa - ma te barve za na steklo,so v bistvu te folijske al kako se jim reče, sem kupila kar v merkatorju eno škatlo kjer je bilo malo več barv notri, so kr ene,saj so po mojem vse v redu, booooo, naj pove katera,ki se na to bolj spoznauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
19.11.2008 20:23:55   
mama_milchy
madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, user posted image user posted image user posted image

kaj pa boste bližnjim podarile

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.11.2008 20:27:06   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, user posted image user posted image user posted image

verjetno samo nekaj malega(sem namreč brez službe,pa še podpore ne dobim) tako da kaj boma z dragim kupla...sama nemorem nič

Neposredna povezava do sporočila: 835
19.11.2008 20:30:14   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

verjetno samo nekaj malega(sem namreč brez službe,pa še podpore ne dobim) tako da kaj boma z dragim kupla...sama nemorem nič

midva sicer oba delava pa bova kej malega kupla staršem pa bratom in njihovim otročkom; ostali bodo dobili kakšno vino pa nekaj malega zraven; čeprav je user posted image  na poti, pa še en kup € morava dat arhitektinji za načrt hiše in pol še goro € za delo bajte; kaj češ, denarja ni nikoli dovolj, storškov in ostalega pa ne manjka;

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.11.2008 20:33:56   
pondelak

midva sicer oba delava pa bova kej malega kupla staršem pa bratom in njihovim otročkom; ostali bodo dobili kakšno vino pa nekaj malega zraven; čeprav je user posted image  na poti, pa še en kup € morava dat arhitektinji za načrt hiše in pol še goro € za delo bajte; kaj češ, denarja ni nikoli dovolj, storškov in ostalega pa ne manjka;

mi2 sma tudi ravno prejšnji teden dala evre za načrt hiše pa za gradbeno dovoljenje pa vse to...te stvari so obupno drage,sma do zdaj dala več kot 5000e pa še sploh gredit nisma začela...joj joj

Neposredna povezava do sporočila: 837
19.11.2008 20:37:52   
pondelak
nič grem jaz še nekaj pojem (nič gledat kolko je ura,saj vem da je pozno),sem lačna kot volk...user posted image user posted image saj še se bom smejala temu po porodu (ojej)user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.11.2008 20:38:37   
pondelak
pridne bodite se slišimo ju3 pa lepo pančkajte...user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 839
19.11.2008 20:39:30   
pondelak
aja pa veliko veliko veselih brcik vam želim!!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 840
19.11.2008 20:41:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

ja,ja so tvoji tisti angelčki, se mi je zdelo, a si lahko malo ideje sposodim? user posted image

Seveda lahko. Tudi moji so plagiat enih, samo malo spremenjeni. user posted image

Letos bodo to iz das mase narejeni listki, pa posprejani v srebrno barvo kot podstavki za čajne svečke. No, eni bodo dobili glinene lončke preoblečene v mozaik in notri svečko (bi pokazala pa me shrani.si neki zeza, mi noče dat dodatne možnosti, da bi sliko pomanjšala user posted image ). Pa okrašene stekleničke in v njih cimetov ali teranov liker.  Čisto za vse pa še nimam idej.

folijske barve - Jaz sem jih kupila v Levčku in so mi super. Sam pri folijskih barvah moraš pazit, da jih ne pustiš predolgo na foliji, ker gredo drugače zelo nerade dol in se trgajo, pa kar precej na debelo moraš sat barve, ker če je pretanko se isto trgajo.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
19.11.2008 20:43:56   
tasa_m
končno...sem vas prečekirala, da sem vsaj malo na tekočem.
Vidim da ste vse že v pripravi božičnega vzdušja že. Lepo, lepo user posted image .

Midva sva se tudi z mojim danes pogovajala, kako bova okrasila stanovanje. Pa je videl, da jaz glih nisem nekak za-to božično vzdušje (sem pred leti med božičnimi prazniki izgubila osebo, katera mi je in mi še vedno največ pomeni, tak da..je moje vzdušje okoli božiča je za user posted image ) user posted image .
Se mi je moj user posted image prav zasmilil, ko je rekel upam, da bo Lija bol navdušena nad Božičem..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kar se slikic tiče,nič ni kompliciranega,samo copy/paste varianta

aha, ziher ja user posted image ..meni ne gre..pa sem probala že nevem kaj vse.. pol ko pa hočem poslat pa je sporočilo prazno user posted image user posted image tak da jaz absolutno obvladam, tudi copy/paste variante.. user posted image mate ve neke druge programe pa nočete priznat user posted image user posted image (hecam se).

Lejca user posted image da prideš v Slo., ampak tu je res mrzlo tak da...brrr user posted image
Piruri- čestitke za user posted image .

Vidim,da res user posted image prevladujejo. Ja super pol bodo naše user posted image imele veliko izbiro.. user posted image jupi jeee user posted image

trezika, mihaela01- čestitke za morfo.. (upam, da nisem katere pozabla) user posted image

aja pa še 3D ultrazvok - midva tudi nebova šla na ta 3D, ker sta bila kolega in nisva bila nekak fascinirana nad tem, tak da..

itak sem verjetno spet kaj pozabla ampak,..kaj čmo... user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.11.2008 20:45:51   
tasa_m
pa punce!!!!
komaj nekaj preberem pa napišem pa ste mi že skoraj celo stran napockale zraven... hjoj, pa spet na novo brat skoraj celo stran...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.11.2008 20:58:11   
trezika
Vau, vidim, da vas je že vse zajelo božično vzdušje...js mam tut ful rada te praznike in že tut razmišljam, kako bi se letos lotila okraševanjauser posted image user posted image user posted image  

Na 3D pa midva tut ne bova šla...saj samo še štiri mesece in bomo videli našega pikecauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.11.2008 21:01:57   
mama_milchy

mi2 sma tudi ravno prejšnji teden dala evre za načrt hiše pa za gradbeno dovoljenje pa vse to...te stvari so obupno drage,sma do zdaj dala več kot 5000e pa še sploh gredit nisma začela...joj joj

sej midva sva do sedaj dala 3tisoč cca in sedaj morava še 2jurja strosit pa bodo vsi papirji zrihtani; kje je šele gradnja, tisto nas bo šele stalo; zdaj še zbirava ponudbe, morava njat enega cenejšega pa da bo tudi kvalitetno sezidal; še sreča da imam celo družino nekako v gradbeništvu in poznajo ogromno teh majstrov, enega bomo ja že najdli. In, ja, nočeva da nam delajo sorodniki, ker pol bi skozi govorili kako so nam sezidali hiško, pa še delo bi se pol vleklo, ker ekipo 10ljudi pač je malo težje zbrat (nekateri so še zaposleni) in bla, bla, bla; tako da bova raje plačala pa še hitreje bo pol narejeno; edino notranja dela bomo sami, parkete (brat ima s.p.), keramiko, pleskanje...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.11.2008 21:06:22   
tasa_m
mama_milchy - ti si v službi? Če ja upam, da ti hitro mine...

Kje ste zdaj vse? Jaz sem se naspala zdaj pa sem auf.. user posted image pa nobene tu.
Kmetije je tud konc tak da najaa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 846
19.11.2008 21:07:27   
Najaa
jasna, kako si pa ti pridna, bravo! user posted image  Ful lepo delaš. Te moti, če te kdaj vprašam za nasvet? user posted image

pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala?

Darila bodo tudi pri nas bolj skromna. Je treba šparat. user posted image  Vsaj za odrasle. otroci bodo prišli na svoj račun, ker njih pa res rada obdarujem.

tasa_m, najbolj ziher, da daš sliko sem je ta, da jo najprej shraniš na Shrani.si.  

Neposredna povezava do sporočila: 847
19.11.2008 21:07:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Vau, vidim, da vas je že vse zajelo božično vzdušje...js mam tut ful rada te praznike in že tut razmišljam, kako bi se letos lotila okraševanjauser posted image user posted image user posted image  

Na 3D pa midva tut ne bova šla...saj samo še štiri mesece in bomo videli našega pikecauser posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi zelo rada praznike; sploh pa ker takrat uživam v peki peciva, pa okraševanje, sedaj je Žigec že dovolj velik in mi pri vsem pomaga tako da bo zelo lepo user posted image ; kam pa mislite it za novo leto? boste kr doma al se boste šle kam potepat?

3D; miklavž, božiček, dedek mraz, pust in pol bo že user posted image  prijokal tako da ne bo nič iz 3D UZ; kaj pa vem, me ne pritegne, pa ne vem zakaj ne

vsem, ki ste danes uspešno opravile preglede in M pa čestitke user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.11.2008 21:08:35   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kmetije je tud konc tak da najaa user posted image user posted image

user posted image  Dej nehi, danes sem vse kaj drugega delala kot pa tv gledala.
Ti povem, da so zdej vse šle tisto grozo od Malih vragcev gledat. user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.11.2008 21:10:18   
Najaa

kam pa mislite it za novo leto? boste kr doma al se boste šle kam potepat?

Doma. user posted image  Že 3. leto zapored. user posted image  No ja, lani sem šla malo pred polnočjo na eno fešto, kjer je moj delal, ampak nisem dolgo zdržala in sem šla h svoji princeski domov spat. Letos ponavljam vajo. nasl. leto pa gaaaaaasaaaaa!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?