Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 19:55:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
najaa; glede srečanja v LJ, 5.12. je OK datum; ker pol imamo mi službeno fešto, pa dedka mraza pri meni v službi, pa pri možu; sej ko se uskladimo oziroma zmenimo, bomo vidle kolko nas pride,ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 19:58:58
|
|
|
|
sahary
|
hej nič sekirat zarad kil, jaz sem jih pridelala v prvi nosečnosti celih 34!! pa je šlo skor vse dol..skor vse hehe zdaj pa sem jaz tud dolžna podatke, namreč mam 7.5kg več pa naslednji pregled mislilm da 11.12, morm pogledat pa drugič napišem aja pa jaz sem že bila na Ptuju pri dr. Lukmanu ker me je takoo zeloo zanimal spol sem šla na 3d uz pa sem bila razočarana, za ta denar bi lahka nardil kaj bolj konkretnega, namreč jaz sem si predstavljala da cel UZ poteka 3d,.... no zgledlo je pa tako da je delal navaden UZ pol ko je pa našel organ ki mi ga je hotel pokazat, ga je spremenil v 3d tehniko in mi v bistvu pokazal samo slikco... ne vem jaz sem pričakovala prav film otroka...tud gibanje in vse... mam pa v petek spet, zatonj mi bo nardil ker se na takratnem UZ obrazen ni videl ker bebica leži obrnjena vame,jaz sam upam da se spol ne bo spremenil, mislim saj vem da se ne more spremenit, hočem reči da ginekolog ne bo spremenil mnenja hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:04:59
|
|
|
|
Najaa
|
Spoznavno srečanje marčevk 2009, dne xx.12. ob ? uri - MalaČebelica 5.ali 6.12. - felix7 5.12. - Naja30 5.12. - trezika - Dali* - jasna 5.12. - april09 - jadrnica 5.,6.,13.ali 19. 12. - tasa_m 5.12. - mama_milchy 5.12. - Piruri - helimaša - Nina00 - Lolita23 5.12. - Grahec 5.12. - PERSIDA 5.ali 6.12. - Pupa7 po 20.12. - yania 5.12.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:05:38
|
|
|
|
tasa_m
|
joojj, pa ka si nor. 2. strani sem zadaj od jutra grem veselo na delo, da vam lahko pol kaj pokomentiram.. sem malo prej domov prišla iz jutranje kavice , se je zavlekla do kosila in malo dlje. Sta me mali dve tak utrudle, da sem zdaj kuj urco mogla zalegnit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka pa na otoku zakladov sem dobila eno idejo za angelčke, ki jo bom delno uporabila (sumim pa,da je od naše =jasne= ). Čisto možno... Na Otoku zakladov dobiš res veliko, veliko dobrih idej. Sicer pa imam tudi nekaj zimskih idej za folijske barve na mojem albumu (no, te slikce so za okrasitev omar v sobici od Jureta, ko se bo izselil iz najine spalnice ), pa tudi angelčki in snežaki iz lončenih lončkov so gor; klik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:15:27
|
|
|
|
pondelak
|
živjo nosečke! tudi jaz se že cel teden pripravljam na božič ker me to zelo zelo veseli.za zdaj rišem na steklo(oz. na folijo,potem pa na steklo prilepim),pa me od vsega tega sedenja ( rišem po več ur na dan) že hrbtenica pa rit bolita... prej sem že tudi mašne delala,ki bodo del dekoracije...komej čakam da začnem vse krasit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:16:54
|
|
|
|
pocka
|
najaa - hehe, lahko bi skupaj delale,za malo moralne podpore ,če imaš kako idejo, se priporočam . Ja, punčka, sem šele odstrigla blago, se bom kar lotila, malo gledam po netu, če najdem kje kak pameten link o tem, pa mi ne uspeva glih... grem, mi antivirus javlja,da moram restartat računalnik, upam,da ne bo vse skupaj crknilo, ker mojega ni doma, pa ne bo imel kdo "popravit"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:22:06
|
|
|
|
pocka
|
jasna - ja,ja so tvoji tisti angelčki, se mi je zdelo, a si lahko malo ideje sposodim? najaa - ma te barve za na steklo,so v bistvu te folijske al kako se jim reče, sem kupila kar v merkatorju eno škatlo kjer je bilo malo več barv notri, so kr ene,saj so po mojem vse v redu, booooo, naj pove katera,ki se na to bolj spozna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:23:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, kaj pa boste bližnjim podarile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:27:06
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, kaj pa boste bližnjim podarile verjetno samo nekaj malega(sem namreč brez službe,pa še podpore ne dobim) tako da kaj boma z dragim kupla...sama nemorem nič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:30:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, kaj pa boste bližnjim podarile verjetno samo nekaj malega(sem namreč brez službe,pa še podpore ne dobim) tako da kaj boma z dragim kupla...sama nemorem nič midva sicer oba delava pa bova kej malega kupla staršem pa bratom in njihovim otročkom; ostali bodo dobili kakšno vino pa nekaj malega zraven; čeprav je na poti, pa še en kup € morava dat arhitektinji za načrt hiše in pol še goro € za delo bajte; kaj češ, denarja ni nikoli dovolj, storškov in ostalega pa ne manjka;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:33:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy madonca, ve ste pa pridne in skozi nekaj ustvarjate, kaj pa boste bližnjim podarile verjetno samo nekaj malega(sem namreč brez službe,pa še podpore ne dobim) tako da kaj boma z dragim kupla...sama nemorem nič midva sicer oba delava pa bova kej malega kupla staršem pa bratom in njihovim otročkom; ostali bodo dobili kakšno vino pa nekaj malega zraven; čeprav je na poti, pa še en kup € morava dat arhitektinji za načrt hiše in pol še goro € za delo bajte; kaj češ, denarja ni nikoli dovolj, storškov in ostalega pa ne manjka; mi2 sma tudi ravno prejšnji teden dala evre za načrt hiše pa za gradbeno dovoljenje pa vse to...te stvari so obupno drage,sma do zdaj dala več kot 5000e pa še sploh gredit nisma začela...joj joj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:37:52
|
|
|
|
pondelak
|
nič grem jaz še nekaj pojem (nič gledat kolko je ura,saj vem da je pozno),sem lačna kot volk... saj še se bom smejala temu po porodu (ojej)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:38:37
|
|
|
|
pondelak
|
pridne bodite se slišimo ju3 pa lepo pančkajte...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:39:30
|
|
|
|
pondelak
|
aja pa veliko veliko veselih brcik vam želim!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ja,ja so tvoji tisti angelčki, se mi je zdelo, a si lahko malo ideje sposodim? Seveda lahko. Tudi moji so plagiat enih, samo malo spremenjeni. IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kaj pa boste bližnjim podarile Letos bodo to iz das mase narejeni listki, pa posprejani v srebrno barvo kot podstavki za čajne svečke. No, eni bodo dobili glinene lončke preoblečene v mozaik in notri svečko (bi pokazala pa me shrani.si neki zeza, mi noče dat dodatne možnosti, da bi sliko pomanjšala ). Pa okrašene stekleničke in v njih cimetov ali teranov liker. Čisto za vse pa še nimam idej. folijske barve - Jaz sem jih kupila v Levčku in so mi super. Sam pri folijskih barvah moraš pazit, da jih ne pustiš predolgo na foliji, ker gredo drugače zelo nerade dol in se trgajo, pa kar precej na debelo moraš sat barve, ker če je pretanko se isto trgajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:43:56
|
|
|
|
tasa_m
|
končno...sem vas prečekirala, da sem vsaj malo na tekočem. Vidim da ste vse že v pripravi božičnega vzdušja že. Lepo, lepo . Midva sva se tudi z mojim danes pogovajala, kako bova okrasila stanovanje. Pa je videl, da jaz glih nisem nekak za-to božično vzdušje (sem pred leti med božičnimi prazniki izgubila osebo, katera mi je in mi še vedno največ pomeni, tak da..je moje vzdušje okoli božiča je za ) . Se mi je moj prav zasmilil, ko je rekel upam, da bo Lija bol navdušena nad Božičem.. IZVIRNO SPOROČILO: spps kar se slikic tiče,nič ni kompliciranega,samo copy/paste varianta aha, ziher ja ..meni ne gre..pa sem probala že nevem kaj vse.. pol ko pa hočem poslat pa je sporočilo prazno tak da jaz absolutno obvladam, tudi copy/paste variante.. mate ve neke druge programe pa nočete priznat (hecam se). Lejca da prideš v Slo., ampak tu je res mrzlo tak da...brrr Piruri- čestitke za . Vidim,da res prevladujejo. Ja super pol bodo naše imele veliko izbiro.. jupi jeee trezika, mihaela01- čestitke za morfo.. (upam, da nisem katere pozabla) aja pa še 3D ultrazvok - midva tudi nebova šla na ta 3D, ker sta bila kolega in nisva bila nekak fascinirana nad tem, tak da.. itak sem verjetno spet kaj pozabla ampak,..kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:45:51
|
|
|
|
tasa_m
|
pa punce!!!! komaj nekaj preberem pa napišem pa ste mi že skoraj celo stran napockale zraven... hjoj, pa spet na novo brat skoraj celo stran...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 20:58:11
|
|
|
|
trezika
|
Vau, vidim, da vas je že vse zajelo božično vzdušje...js mam tut ful rada te praznike in že tut razmišljam, kako bi se letos lotila okraševanja Na 3D pa midva tut ne bova šla...saj samo še štiri mesece in bomo videli našega pikeca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:01:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mi2 sma tudi ravno prejšnji teden dala evre za načrt hiše pa za gradbeno dovoljenje pa vse to...te stvari so obupno drage,sma do zdaj dala več kot 5000e pa še sploh gredit nisma začela...joj joj sej midva sva do sedaj dala 3tisoč cca in sedaj morava še 2jurja strosit pa bodo vsi papirji zrihtani; kje je šele gradnja, tisto nas bo šele stalo; zdaj še zbirava ponudbe, morava njat enega cenejšega pa da bo tudi kvalitetno sezidal; še sreča da imam celo družino nekako v gradbeništvu in poznajo ogromno teh majstrov, enega bomo ja že najdli. In, ja, nočeva da nam delajo sorodniki, ker pol bi skozi govorili kako so nam sezidali hiško, pa še delo bi se pol vleklo, ker ekipo 10ljudi pač je malo težje zbrat (nekateri so še zaposleni) in bla, bla, bla; tako da bova raje plačala pa še hitreje bo pol narejeno; edino notranja dela bomo sami, parkete (brat ima s.p.), keramiko, pleskanje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:06:22
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_milchy - ti si v službi? Če ja upam, da ti hitro mine... Kje ste zdaj vse? Jaz sem se naspala zdaj pa sem auf.. pa nobene tu. Kmetije je tud konc tak da najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:07:27
|
|
|
|
Najaa
|
jasna, kako si pa ti pridna, bravo! Ful lepo delaš. Te moti, če te kdaj vprašam za nasvet? pocka, na koncu poslikava in si pokaževa, a prav? Povej, s čem boš glavo nafilala? Darila bodo tudi pri nas bolj skromna. Je treba šparat. Vsaj za odrasle. otroci bodo prišli na svoj račun, ker njih pa res rada obdarujem. tasa_m, najbolj ziher, da daš sliko sem je ta, da jo najprej shraniš na Shrani.si.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:07:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Vau, vidim, da vas je že vse zajelo božično vzdušje...js mam tut ful rada te praznike in že tut razmišljam, kako bi se letos lotila okraševanja Na 3D pa midva tut ne bova šla...saj samo še štiri mesece in bomo videli našega pikeca jaz imam tudi zelo rada praznike; sploh pa ker takrat uživam v peki peciva, pa okraševanje, sedaj je Žigec že dovolj velik in mi pri vsem pomaga tako da bo zelo lepo ; kam pa mislite it za novo leto? boste kr doma al se boste šle kam potepat? 3D; miklavž, božiček, dedek mraz, pust in pol bo že prijokal tako da ne bo nič iz 3D UZ; kaj pa vem, me ne pritegne, pa ne vem zakaj ne vsem, ki ste danes uspešno opravile preglede in M pa čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:08:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kmetije je tud konc tak da najaa Dej nehi, danes sem vse kaj drugega delala kot pa tv gledala. Ti povem, da so zdej vse šle tisto grozo od Malih vragcev gledat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 19.11.2008 21:10:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy kam pa mislite it za novo leto? boste kr doma al se boste šle kam potepat? Doma. Že 3. leto zapored. No ja, lani sem šla malo pred polnočjo na eno fešto, kjer je moj delal, ampak nisem dolgo zdržala in sem šla h svoji princeski domov spat. Letos ponavljam vajo. nasl. leto pa gaaaaaasaaaaa!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?