|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
19.11.2008 8:29:43   
tasa_m
...ker nam spps zjutraj ni postregla z user posted image grem zdaj k sestrični  in njenima malima princeskama...
se tipkamo pol..
user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.11.2008 8:39:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

...ker nam spps zjutraj ni postregla z user posted image grem zdaj k sestrični  in njenima malima princeskama...
se tipkamo pol..
user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.11.2008 9:19:43   
ada2
dobro jutro!

mene tudi mantra križ, pa nekam dol v stegno mi sili bolečina, ampak kaj hočemo, tako pač je, saj prvič skoraj nisem vedela, da sem noseča, sem nekak mimogrede vse opravilauser posted image , drugič se jje že malo poznalo na počutju in storilnosti, zdaj tretič je pa že skoraj odvečuser posted image , ampak mi je isto rekla tudi moja zdravnica zadnjič, da je imela ona prav take občutke za vsako nosečnost posebej, tako, da se ne mislim sekirat.... pa dokler sem lahko doma, ko se lahko vležem kadar mi paše itak ni problema, če bi mogla pa nazaj delat, pa...user posted image user posted image user posted image

no, lep sončen dan vam želim, lepo ga izkoristite, jaz se bom počasi lotila nušine sobe, ker v soboto praznujemo adamov RD in bo gužva, pa bo najbolje, če se otroci igrajo v otroški sobi.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.11.2008 9:51:28   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer punce...

mal prej sva z mojim rezervirala letalsko karto ,user posted image user posted image user posted image , to pomeni ,da 20.decembra pridem v slovenijo. sama brez mojega mozeka ,tak da mi bo prav prisla kaksnadruzba ,pa  kavica pa seveda tortica.user posted image  Bom pa pr mojih v Celju , pa mogoc kak dan tud v Lj al pa v Portorozu. Sem brez avta tak ,da ( za celje) priporocam center ,da ne bom predalec hodla...hvala...user posted image  Ostanem do 10.januarja, potem se vracam ,ker moram nadaljevat s predavanji.user posted image ma sem ze zdej tak crkjena ,da ne vem kako bo ?! me zanima kak mate kej vreme,da se pripravim...

lp Lejca

Ja super lejca... Če boš v CE se boma zmenile za kavico, da si podelima Sicilijansko izkušnjo. No, moja je že mimo, tvoja pa še traja. Posreduj mi tel. št. na zs, pa se boma zmenili. Če ne prej, pa vsekakor januarja, ko se bo malce umirilo.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.11.2008 9:52:20   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Kako ste?user posted image

Jaz sem se zbudila bolana, glava mi je težka, vroče mi je....Danes pa moram kuhinjo pospravt!!!
Pozabila sem kaj sem prebrala.user posted image

Za vse, ki vam danes ni najboljše user posted image user posted image , jaz grem kuhinjo pospravljat, no vsaj poskusit, potem pa ležat.

caw

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.11.2008 9:56:54   
Dali*
Dobro jutro1

Tko, pozajtrkova sem, prebrala sem vas tudi...zdej grem pa hitro ven, ker je čudovit sonček. Kosilo že imam skuhano. Včeraj sem naredila krompirjev golaž, potem pa naredim še puding, pa je. Pol, ko pridem noter, pa mam za likat, pospravljat, sesat, kopalnico spucat.....Joj...

Popoldan pa grem na r.d. babice od mojega lubita, ki praznuje 98. let, pa ji razen tega, da ne more hodit in da bolj slabo sliši nč ne fali. Jutri imamo morfologijo, tko, da si tipkamo enkrat v petek spet.

No, pa sej predno grem, vas še pridem pozdravit.

Lep je dan....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.11.2008 10:03:16   
MalaČebelica
ojla!

sem se prebila skozi vaše tipkanje. zdaj sem pa spet lačna, čeprav sem že zjutraj jedla. pa še na wc moram skočit ker mi mali skaklja po mehurju.

brcike - kaj to se vam tudi dogaja, da je kaki dan fuuuuuuuuuuuuuuul aktiven, pol pa naslednji dan skoraj nič, tak da prav štejem gibe in študiram, kak dolgo se lahko zgodi, da ne čutiš gibov in kdaj moreš k gin...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.11.2008 10:31:57   
mama_milchy
Jutro še od mene,

kao ste? vidim, da ste vse že pridne in nekaj dleate; no, jaz sem bila pridna in plačala še zadnje položnice prek neta tako da je sedaj mir do novega meseca; drugače pa sem že sobe pospravla, pa cunje zložla, zdaj grem še bajto posesat in pol kosilo; aja, čaka me še rahla generalka v koplanici. Popoldan pa grem veselo na delo.
Jutri pa drage moje, grem na masažo - poročam kako je blo.
Žigec je v vrctu tako da ni ovir pri čiščenju;
Kaj kuhate? Jaz imam ribico pa solatko za kosilo - še nardit jo moram.

Se beremo več ksno;

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.11.2008 10:35:50   
PERSIDA
Lep dan vsem!!!
tasa_m - upam,da je glava danes kaj boljša.Vem kako je z glavobolom,ker imam s tem probleme iz otroštva.

jjasna -user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se čimprej vrneš na stare tire.Le počivaj.

pregledi - vsem ,ki ste imele preglede ,čestitke.

spps - me ,pa res vsak dan nasmejiš z raznimi slikicami.Meni še manjka kakšna šola pri tebi za računalnik,glede slikic-dodajanja.

No vidim ,da ima vsaka posebej neke težave.Mene to malo mori ,ker po naravi nisem tako občutljiva.Zdaj v nosečnosti ,pa me malo nekaj špikne ,pa sem za cel dan fuč.Mam ,pa jaz čist drugačen problem.Mene ,boli pod prsmi al ,pa v trikotniku.Sicer vem ,da imam maternico  zelo visoko,ker na vsakem pregledu sem v prednosti za štiri tedne.Mislim,da sta se tamičkena spravila na moja rebra ,al kaj že mam tam.A ima katera podoben primer?Bog ne daj,da moram kihnit.Takrat mislim ,da mi trikotnik raztrga.

Še enkrat uživajte v tem dnevu,pa čimmanj težav.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.11.2008 10:59:46   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

nekej vas pa res morem vprašat.do zdaj se mi je že ene 3x zgodil nekakšen "napad"...postane mi ful vroče,noge in roke mam ful težke tak da niti stat nemorem,omotična sem in malo mi je slabo...ko se vležem je po nekaj minutah boljše...mislite da je to zaradi pritiska?sicer mam normalnega pri g pa mam povišanega...
mislite da bi mogla k g ali os zdravniku??

Jaz bi šla na tvojem mestu kar h G. Nikoli ne veš in predvidnost tudi ni nikoli odveč!

LEJCA - tudi jaz pridem 20. decembra sicer z mojim lubijem, ma mi da zmeri frej ko sva v Slo user posted image Tko da nama kavica sigurno ne uide!!! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je danes tudi zame že boljši dan, hehe spet tako sonce, da bom popoldan prebila na balkonu user posted image Sm se namenla kuhat gratinirane polnjene bučke z mesom in mozzarello, pa se mi zdaj tako ne da.... jao jao ma bom že sfolgala, sam zato ker bo jutri v zameno kuhal moj lubi rižoto s škampi njaaaammmmi  user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.11.2008 11:01:25   
felix7
pišuka, punce, ste vse neki pridne - pospravljate, kuhate, hodite po nakupih... Jaz pa še kar počivam od teh presnetih ledvic, žal od antibiotika ni pravega učinka in sem daneš še bolj zanič. Sem pa ugotovila, da mi blazno paše, če si križ in pas pregrejem, tako da sem včeraj zvečer sedela čisto ob kaminu in se crkljala na toplem.
Mož je tudi cele dneve od doma, tako da mi je malo dolgčas, na tvju ni nič pametnega, so mi pa dostavili služben laptop, tako da lahko delam user posted image  ampak se mi ne da (vsaj ne še zdaj).

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.11.2008 11:04:20   
Nina00
jjasna85 drži se. Ti želim čim več sončka zunaj in v tvojih mislih! user posted image

yania user posted image  za tvojo malo, da bo hitro boljše. Kar se pa tiče magnezija pa mirno lahko popiješ 2 tbl Magnesola na dan, tud če popiješ še nekaj Donata. Če imaš zdrave ledvice, se bo izločil, če bi ga bilo slučajno več kot ga rabiš. Probaj par dni, ko bo boljše pa zmanjšaj na 1 tbl na dan. Če se pa poslabša, pa spet dvigneš.

Imena. Midva sva tokrat za punčko hitro izbrala. Za fantka pa tudi napredujeva - imava že dva finalista user posted image  Sedaj bova pustila malo odležat. Pa saj je še čas. Ne vem kaj se mi tokrat tako mudi z izbiro imena. Prvič sva se v takem času nekako šele spomnila, da bo treba začet izbirat ime user posted image

Naja mene tudi vezi zategujejo, pa parkrat me je že tudi vez na sramni kosti zvečer bolela. Ni kaj, user posted image  res rastejo user posted image

Kokica32 še dobro, da je splahnelo user posted image  Če pa bi ti kdaj (ali pa kateri drugi) zatekla le ena noga in bi bila golen ob gnetenju boleča, pa se je treba it pokazat zdravniku. Ker so taki znaki, če se naredi strdek v veni, k čemur smo nosečnice bolj nagnjene kot sicer. Taka oteklina pa ne uplahne sama od sebe, razen če strdek odleti naprej, največkrat v pljuča. To pa ni špas. Pa upam, da te nisem preveč zasekirala, samo me je zaskrbelo.

pondelak, če se ti to kar si opisala zgodi med stanjem, je najbolj verjetno zaradi padca pritiska. V tem primeru, če moraš kje stat pa čakat, ves čas stiskaj mišice v golenih in stegnih, se prestopaj,... skratka ne stat na miru.

Piruri čestitke za morfo in user posted image .

Spps a pol mate pa že svojo kuhno user posted image  Jaz tudi rajš kr po logiki probam, preden preberem navodila. A kaj, ko moja logika ni vedno enaka njihovi user posted image

Tasa_m, Lolita23 user posted image

Persida, se pa ornk pozna, da sta dva. Nas vse vodiš po teh težavah. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.11.2008 11:21:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - me ,pa res vsak dan nasmejiš z raznimi slikicami.Meni še manjka kakšna šola pri tebi za računalnik,glede slikic-dodajanja.

No vidim ,da ima vsaka posebej neke težave.Mene to malo mori ,ker po naravi nisem tako občutljiva.Zdaj v nosečnosti ,pa me malo nekaj špikne ,pa sem za cel dan fuč.Mam ,pa jaz čist drugačen problem.Mene ,boli pod prsmi al ,pa v trikotniku.Sicer vem ,da imam maternico  zelo visoko,ker na vsakem pregledu sem v prednosti za štiri tedne.Mislim,da sta se tamičkena spravila na moja rebra ,al kaj že mam tam.A ima katera podoben primer?Bog ne daj,da moram kihnit.Takrat mislim ,da mi trikotnik raztrga.

Še enkrat uživajte v tem dnevu,pa čimmanj težav.
kar se slikic tiče,nič ni kompliciranega,samo copy/paste variantauser posted image

ma jaz tud nisem po naturi občutljiva,zdaj se mi pa zdi,da še sam jamramuser posted image
mam jaz na momente tako ostro bolečino v spodnjem delu,zgleda ,da ima lego naša bebica tako-me je tud groza kihnituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.11.2008 11:23:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pišuka, punce, ste vse neki pridne - pospravljate, kuhate, hodite po nakupih... Jaz pa še kar počivam od teh presnetih ledvic, žal od antibiotika ni pravega učinka in sem daneš še bolj zanič. Sem pa ugotovila, da mi blazno paše, če si križ in pas pregrejem, tako da sem včeraj zvečer sedela čisto ob kaminu in se crkljala na toplem.
Mož je tudi cele dneve od doma, tako da mi je malo dolgčas, na tvju ni nič pametnega, so mi pa dostavili služben laptop, tako da lahko delam user posted image  ampak se mi ne da (vsaj ne še zdaj).
ti si kr odpočij,delo bo počakalouser posted image user posted image user posted image
jaz danes še  nisem nič naredilauser posted image ,bom pa šla čufte kuhat,se mi jih je zluštalouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.11.2008 11:25:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Spps a pol mate pa že svojo kuhno user posted image  Jaz tudi rajš kr po logiki probam, preden preberem navodila. A kaj, ko moja logika ni vedno enaka njihovi user posted image

aha,že skoraj dva tednauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma,pomivalc mi je zdaj skoz spiral vredu,sam včerajšnje pranje je blo mal čudnouser posted image user posted image user posted image
še zdaj imam tist okus po cetu v ustih-bljekuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.11.2008 11:25:13   
KOKICA32
Kokica32 še dobro, da je splahnelo user posted image  Če pa bi ti kdaj (ali pa kateri drugi) zatekla le ena noga in bi bila golen ob gnetenju boleča, pa se je treba it pokazat zdravniku. Ker so taki znaki, če se naredi strdek v veni, k čemur smo nosečnice bolj nagnjene kot sicer. Taka oteklina pa ne uplahne sama od sebe, razen če strdek odleti naprej, največkrat v pljuča. To pa ni špas. Pa upam, da te nisem preveč zasekirala, samo me je zaskrbelo.

user posted image ---madonca, pa ponavadi ne paničarim, samo ko sem to prebrala pa mi ni bilo vseeno. user posted image Na srečo je oteklina po masaži in topli kopeli upadla.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.11.2008 11:43:46   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image ---madonca, pa ponavadi ne paničarim, samo ko sem to prebrala pa mi ni bilo vseeno. user posted image Na srečo je oteklina po masaži in topli kopeli upadla.

Oprosti! Nisem hotla panike naredit. Ampak včasih je boljš, če kako stvar veš, da ne čakaš doma, da bo minilo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.11.2008 11:47:04   
KOKICA32

Oprosti! Nisem hotla panike naredit. Ampak včasih je boljš, če kako stvar veš, da ne čakaš doma, da bo minilo.

Ne, ne me narobe razumeti...super za take informacije! Hvala!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.11.2008 12:05:26   
Pupa7
No pa mi je ratal skuhat user posted image no ja, zdaj je v pečici, še motovilček nardim in lala njami... al sm skoz tok lačna da je joj...

Dans sm si mogla it kupit novo trenerko (sm vzela kar nosečniško) samo hlače sicer in sm za zadovoljstvom ugotovila, da so ble sam 20€, glede na to da je tuki itak vse tko grdo drago... in zdaj se valjam po kavču, mali izvaja svoje akrobacije in čakam lubija da pride na kosilce user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.11.2008 12:15:33   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+6 kg, 89 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 18 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 31 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.11.2008 12:16:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

No pa mi je ratal skuhat user posted image no ja, zdaj je v pečici, še motovilček nardim in lala njami... al sm skoz tok lačna da je joj...

Dans sm si mogla it kupit novo trenerko (sm vzela kar nosečniško) samo hlače sicer in sm za zadovoljstvom ugotovila, da so ble sam 20€, glede na to da je tuki itak vse tko grdo drago... in zdaj se valjam po kavču, mali izvaja svoje akrobacije in čakam lubija da pride na kosilce user posted image

jaz pa danes nimam nekega apetitauser posted image (no,saj imam še dost rezerveuser posted image user posted image user posted image )
jaz sem vsak dan bolj utrujena,a to ni normalnouser posted image

nekam je zatišje ratalo....kje ste?kuhate?user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.11.2008 12:18:42   
Najaa
Hojla.

Jaz sem pa šla danes že zjutraj okoli 9h na kavico in sva s prijateljico sedeli vzunaj. Ful je pasalo mal svežega hladnega zraka, sam zdaj me nekaj ščipa okol mehurja in trebuha. Upam, da ne bom zarad tega kakšno vnetje staknila. user posted image  Lulam pa itak ves čas skoz. Včeraj mi je mali na mehurju sedel, dobesedno! user posted image  Nekaj me je skoz rukal tam okoli in sem šla poslušat z AS in ugotovila, da je tam glava. user posted image  Neke čudne razgibalne vaje so tole z glavo! user posted image  Danes se smejem, včeraj me je pa res ful bolelo, sem se kar malo ustrašla.
Zdaj sem si pa dala tako fajn balkan muziko, je pa spet fešta tam dol! user posted image

Kosilo - pašta v paradižnikovi omaki in fižolova solata. Ja vem, čudna mešanica, ampak meni paše. user posted image

lejca, jaz bom ziher okoli božiča v Celju, pa se lahko zmenimo za kakšno kavo še z drugimi celjankami.
Pripravi se, da je tu mrzzzzzzlo!user posted image

Piruri, super za user posted image , boste imeli parček. user posted image

pondelak - tako se jaz počutim, ko imam nizek pritisk.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.11.2008 12:51:06   
pocka
evo nas iz shoppinga, smo spet ob nekaj evrčkovuser posted image , jooj tej nakupi,sva že v nabavi daril,da ne bo vse na kupu pol...

kosilo - danes se je dragi javil,da bo skuhal, bodo pa čevapi in še ene klobasice, pa krompirček v pečici z zelenjavo, pa solatka...mmmmm, že diši iz kuhinje, komaj čakamuser posted image

mi bomo tudi za božične praznike v Celju, mogoče se vam pa tudi jaz pridružim na kaki pijači,če me boste hoteleuser posted image , pa če bom utegnila, ker preden vso žlahto obletamo kar traja, pa kolege....bo kar pestro....no,odvisno kako dolgo bomo ostali gor

Jaz sem se počasi lotila izdelave božičnih okraskov in ostale dekoracije,da bo pravočasno narejena, letos bo Taji že bolj zanimivo,se moram potrudit. Je pa po trgovinah že čisto novoletno vzdušje, so prav nori no, vsako leto prej je, danes so v šparu vrteli po zvočnikih sveto noč, haaaloooo,smo šele novembrauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.11.2008 13:00:14   
Pupa7
no pa smo pojedli, bilo je odlično user posted image

pocka - čevapi, joj kako bi jih hahaha pa sm ravn dobr pojedla pa bi vseen še kak čevap kam stlačla user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem na balkon na sonček mal štrikat user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.11.2008 13:01:31   
Pupa7
Piruri - čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image jeiii kok bo enih lušnih fantkov, ma bojo mel bol švoh izbiro, kje so pupike user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?