pf
|
Taja no da ne boš mislila, da si edina žalostna mamica. Tudi jaz sem na istem. Naša Lana se zredi 600 gramov na mesec, drugi teden imamo tretjo posvetovalnico in tudi ne bo kaj dosti več v tretjem mesecu, no kakih 800 g bi znalo biti. Danes sem se razjokala na mile solze, ker enostavno noče jest. Ona bi jedla na štiri ure po novem, suhec pa taki, da joj. Če ji dam dodatek ga odklanja, če jo silim z dojenjem joka in odvrača tudi dojko. V glavnem katastrofa. Glede na to, da pa pri mleku gre ponudba - povpraševanje varianta, pa itak veš, da manj ko spije, manj je mleka, če bo pa kdaj kak poskok v rasti in bo hotela več dvomim da se bo takrat pa naredilo naenkrat več mleka. Ne vem več, nisem dovolj pametna očitno. Reduciram si prehrano zato, da je ne bi krčki matrali, v bistvu pa itak je tako malo, da je že brezveze. Obupno sem žalostna, ker sem se po CR mogla namatrati, da je mleko prišlo in da sem ga obdržala, zdaj pa tole. Upam, da te nisem še bolj razžalostila in upam, da bo bolje tudi pri vama. Edino kar ti lahko svetujem je, da se probaj čimmanj sekirat, če že meni to ne rata in da poderita vmes kupčka, pa dalje doji.
|