|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
17.11.2008 14:33:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Zdaj me firbec matra- zakaj glih Hudinja in Nova Vas ni fajn? A je to nekaj kot Fužine v Ljubljani?

skor tolk ja, pa ni miru, za otroke glih ni no (to je moje osebno mnenje), no sej tud naš blok je user posted image , kar se miru tiče, ker ta folk pora ob desetih zvečer, tolčejo po stenah  ...men se bo enkrat sfuzlalo. Drugače je pa v našem okolišu kar mirno, a ne Jančika.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
17.11.2008 14:37:38   
Zanica
Barika, a mi prosim spročiš kakšno stanovanje (velikost)? Lahko tudi na ZS.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
17.11.2008 15:40:47   
Dali*
Zanica...naša bodoča celjanka. Fino! Celje je eno fantastično mesto. Vse je super blizu. Veliko je sprehajalnih poti, trgovin, fejst ljudi...

Škoda, da se nisi javila prej. Oddajala sva trosobno stanovanje v Centru...sedaj je žal že oddano.

Sicer pa izbiraj med Otokom, Na zelenici, Trubarjeva, Čopova, Vojkova, Center. Mesto je blizu (5-10 min hoje), sprahajalna pot za Savinjo je čez cesto, vrtci so na relaciji do 400m, trgovine, pošta, banka...alles.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
17.11.2008 15:46:58   
Edinka
Nova vas in Hudinja ... Ne želim biti žaljiva, ampak so nekakšne ljubljanske Fužine. Zakaj? Ker vem, kaj se je dogajala pri mojem bivšem sošolcu doma, ko je dobil poziv za nabor. Žur cel teden vsak dan do poznih jutranjih ur. Verjetno ni najboljše okolje za majhnega otroka in psa. Pa ni edini takšen. Pa tudi s parkiranjem je v teh dveh naseljih pod bloki velik problem. Se strinjam z Dali*. Te lokacije so čudovite.
Torej, dobrodošla!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
17.11.2008 16:00:57   
skuštrana
Zanica...naša bodoča celjanka. Fino! Celje je eno fantastično mesto. Vse je super blizu. Veliko je sprehajalnih poti, trgovin, fejst ljudi...

Tole je meni v Ce najbolj všeč, ker je vse blizu...Povsod prideš peš ali pa s kolesom. Tu, kjer sem pa sedaj pa rabim za vsak drek avto ali pa javni prevoz..user posted image user posted image In to me živcira..

Zanika, a ti si prišla iz Hr, jaz pa na Hruser posted image user posted image Samo men je tukaj boljše kot v Celju (razen kar se velikosti mesta tiče - jaz bi malo manjše, morje je le morje user posted image ) Pa dobro izberita...Za oglase pa poglej na Bolhi, tam se včasih najde kaj..Ali pa v Novem tedniku (celjski časopis), samo če imata otroke bodi pripravljena, da boš težko našla...user posted image user posted image Full nočejo jemat družin z otroki...Vem, imam izkušnjeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
17.11.2008 16:02:55   
Zanica
Hvala punce za nasvete! Pol Hudinja res ne pride v poštev, ker sem prej živela v bližini Ljubljanskih Fužin....
Se pravi iščem nove bloke z mladimi družinicami (a sem to prav napisala?)
Selitev itak pride v poštev šele po Novem Letu, ker imava plačano tukaj do konca Februarja. Bo treba stanovanje prebelit, pobrusit parkete (parket je zadnja klasa, 3 leta sva v istem stanovanju), popravit par drobtinic, spokat in pravac- CELJE!

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
17.11.2008 16:04:13   
skuštrana
Nova vas in Hudinja, no, res ni najboljše, samo tako hudo pa spet ni..A ne Ropotuljica user posted image Povsod imaš takvih i onakvih. Jaz sem bila na Lavi - groza od groze. Full odvisno na kakšen blok, zgradbo naletiš...Drugače je meni na Lavi všeč, ker je veliko zelenja blizu, sprehajaš se lahko po mili volji...Blizu je šola, vrtec imajo full lep. Samo blok kjer sva bila mi2 je bil pol socialnih primerov, non stop eno sranje, policija....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
17.11.2008 16:08:42   
skuštrana
Punce, mojima2 se je danes zmešalo user posted image Sem sama z njima in sva šla z Arsom po Liz v vrtec, pa smo šli še na igrišče, pol nazaj grede smo itak ostal v gužvi na cesti..Grr..Ampak ko smo prišli domov, sta oba začela rjovet 8ne dret se, ampak pravo rjovenje)..Sem mislila da se mi bo zmešalo, mali se je drl pol ure...Liza je pa solidaran in se dere zraven..Opči kaosuser posted image No, v glavnme zdejle gledata baby einstein, no ne gledata več ker že slišim Arsa da lazi proti meni in se dere..Pa-pauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.11.2008 16:09:13   
Zanica
Skuštrana, kam si se odselila? Jaz prihajam iz Poreča.

Midva sva pripravljana plačat kar nekaj mesecev v naprej, ko slišijo vsoto, težko rečejo ne, tudi če imava pse! Itak se razume da po odhodu pustiš stanovanje kakšnega si ga najdel... Stanovanje v privat hiši nočeva, da nam lastniki vsak dan prihajajo, kot tašče! V tem stanovanju v Ljubljani je lastnik prišel 2x-vprašat ali bova podaljšala.

Meni je boljše v Sloveniji kot na Hrvaškem... Poreč je turistično mesto, poleti živo, pozimi mrtvo. Tam  bolj skrbijo za turište kot za domače... Pa ful drugačen mentalitet- uh to nikoli nisem mogla sprejet.... Bljak. Sicer me za Poreč vežejo moji prijatelji in familija, pa morje, seveda!

Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.11.2008 16:23:05   
skuštrana
Pa ful drugačen mentalitet- uh to nikoli nisem mogla sprejet....

Ha, ha vidiš..Men pa ravno to odgovarja, sem pač balkanka v duši user posted image Sem pa v Rijeki...

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.11.2008 16:27:35   
Zanica
Tudi moja sestra je v Reki! Tam je študirala, najdla moškega svojega življenja in zdaj imata 10- mesečno pupiko! Uh Reka je pa- PESTRA!

Reka in Poreč-sploh ne moreš primerjat. Reka je veliko bolj "urbana" kot Poreč. Ni zaradi balkanauser posted image .

Upam da si se naorožala z toplo jakno proti vetru.... Ko piha, piha do kostiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.11.2008 16:30:00   
skuštrana

Upam da si se naorožala z toplo jakno proti vetru.... Ko piha, piha do kosti

Vem, vem..Sem tu že 10 let user posted image Sem že prava Primorkauser posted image Vmes sva bila 1,5 v Ce, ampak nam ni odgovarjalo..Smo šli nazaj. Drugače sem Laščanka, zato pa čvekam tule pri mojih celjskih čvekah user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 17.11.2008 16:31:23 >

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.11.2008 17:27:57   
mavo
Zanica, tudi jaz sem priseljenka v Celju. Tu sva (od maja letos smo) že tri leta in ne bi več šla nazaj. Sem se preselila  z Gorenjske, moj mož je pa s Koroške, Celje pa sva si izbrala malo zaradi služb, predvsem pa zaradi finančnih razlogov (v Lj ali Kr si za denar, s katerim sva tu kupila stanovanje, nebi mogla niti sobe kupituser posted image ).
V glavnem, oba sva čist navdušena, živiva pa v istem naselju kot Barika in Jančika (približno istem, zračne razdalje je za dolžino enega nogometnega igriščauser posted image ). Kar se pa dužbe tiče, jaz sem vso tule gor spoznala, pa ti moram rečt, da so vse fejst babe tud v živouser posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.11.2008 18:07:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Barika, a mi prosim spročiš kakšno stanovanje (velikost)? Lahko tudi na ZS.

se bom pozanimala in ti sporočim.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.11.2008 18:52:21   
darja33
Zanica, js imam eno stanovanje na Otoku, Ljubljanska (mal višje od unga tuševga, stolpnca), pa moja dva najemnika greta menda z novim letom ven. No 2 in pol sobno, 64 kv.metrov, pa balkon, pa opremljeno.

Sicer pa punce na zapadu ništa novog. Juter se pridružim "mamam" dans sem pa delala. Mi kr odgocvarja tale šiht, da nisem čist v tem kakanju, pa uvajanju GH, pa zobkih...
Aja, včeri sem opazla da ima D že pol zgornjega zoba zunaj. Pa sej po pestrem vikendu (fešte...) itak ni čudno da nisem nič opazla.

Mavo jutri pa zares...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
17.11.2008 18:56:59   
darja33
Aja kteri del mesta je taboljši?!

VALJDA OTOK ALI CENTER. Je pa res da so tu tudi cene višje. Pač žal statistika kaže da je na Hudinji in Novi vasi (pa tudi LAva) veliko kriminala, drog, kraj, nemirov, in največ policijskih posredovanj...

Ropotuljca prideš juter?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
17.11.2008 18:58:49   
skuštrana
Ropotuljca prideš juter?

Ropotulka nima neta, pošlji ji sms user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.11.2008 19:24:21   
snorlax
Čer!

Joj, koliko novih. user posted image Dobrodošle! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.11.2008 20:20:20   
Janeja
Uf, sem že mislila, da sem forum sfalila in prišla na neko nepremičninsko debato. user posted image   Hecam se, super, da prihajajo nove Celjanke, pa čeprav sem jaz malo stran. user posted image Se bomo pa na srečanjih in feštah Celjank spoznale.
Pa dobrodošle vse nove čveke! user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.11.2008 20:45:52   
teta beta
Čer!

Dobrodošle nove! Del Celja - kaj pa vem, jaz bi šla malo ven. Sicer pa kar se tiče teh naselij - od mojga sestra vzgaja v Novi vasi 4 otroke user posted image . Sicer so v hiši, a čisto sredi NV. ČE bi jaz bila tam, bi imela verjetno enega samega, pri drugem bi se pa že probala selit.

Darja, user posted image za zob! No, jaz sem enkrat pisala, da ga ima naš mogoče tudi - nima ga, seveda.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.11.2008 21:25:11   
Jančika_
No evo, so babe že vse napisale. Celje je mesto po mojem okusu. Sicer se kmalu (? hja) selimo v kraj po Barikinem okusu (Petrovče), ampak kaj veliko dlje od Celja pa skoraj ne bi hotela it. Barika, boš prišla kaj na obiskuser posted image .

No, tudi v P. je fajn infrastruktura - vrtec, šola, pošta in lekarna so skorajda preko puta in na kupu, pa bus in vlak redno vozita, tudi s kolesom je blizu do Celja. In da ne govorimo o tekaških stezah ob Savinji, do katerih je od naše hiše samo pljunek. Za vzgajat otroke je tole zakon, sploh ogromen vrt. Če ne bi imela otrok, pa vprašanje, če bi šla ven iz Celja. Prej bi kak vikend v naravi nabavla. Meni je zakon it peš v mesto.

Še mal o moji materniciuser posted image . Sem jo pokazala, je reku ginič vse OK in dal zeleno luč za nafilat jo. Hehe, ja pol pa že, ne. Očitno ne bo treba čakat na januar.

Snorlax, kak kej zdravje? A misliš, da je noga povezana s tekom ali je slučajno? Kake mrzle obkladke si devaj, pa počivaj, drugega se pa ne spomnim. Če bo hudo, se pa raje pejt pokazat, bohved, kaj bi to bilouser posted image .

Jaz grem jutri spet pod nož, tokrat si bom dala odstranit nekaj znamenj na obrazu. Tak da pol ne bom več vještica, ker ne bom imela tiste groze na nosu. Sam upam, da me ne bo zafušala (grem k plastični kirurginji, ker na dermatologiji so mi take brazgotine naredili po telesu, da sem raje vještica, kot da kaj takega na ksihtu okoli nosim). 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.11.2008 21:46:50   
mavo
A ste vidle, Bethany je še vedno prijavljena na forumu; jao, koliko dni si pa že čez rok?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.11.2008 21:51:20   
Bethany
Čeeer, sedanje in bodoče celjanke!

Madonca, ste tak prehvalile tole naše mestece, da če še ne bi tle živela, bi se hotla kr preselit. user posted image user posted image Sej res, se pridružujem vašim mnenjem, v Celju je kar kul živet. No, js sem sicer malo stran, tak da mi peš do mesta glih ni mačji kašelj (ziher več kot ura hoje), je pa z rolerji ali s kolesom luštna rekreacija.

Kar se tiče življenja v blokih, bi tudi sama najraje zbrala kak Otok, ko si takoj v centru mesta in takoj v parku. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
17.11.2008 21:53:06   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

A ste vidle, Bethany je še vedno prijavljena na forumu; jao, koliko dni si pa že čez rok?

Jaaaa, še kr prisotna in prisebna!! user posted image user posted image Danes štejemo 4. dan čez rok. Bravo mi... user posted image

Ma naša tamala me nič ne šmirgla... joj, če že zdej ne uboga, kaj šele bo?? user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
17.11.2008 21:55:42   
Zanica
Moram rečt da so mi Vaši nasveti fullll olajšali mojo predstavo Celja! Darja 33, hvala za ponudbo, vendar ne vem če si opazila v mojih prejšnjih postih-namreč imava še 2 user posted image , pa bi najdla najraje nekaj z atrijem ali večjim balkonom-če tvoje stanovanje ima večji balkon, bom se pogovorila z ljubijem, ker niti ne planirava selitev stanovanja do januarja.

Komi čakam da se preselimo pa da se udeleživa z mojo Leilo (če se lahko) vaših srečanj!

Pa lahko noč!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.