|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 17.11.2008 21:25:11
|
|
|
|
Jančika_
|
No evo, so babe že vse napisale. Celje je mesto po mojem okusu. Sicer se kmalu (? hja) selimo v kraj po Barikinem okusu (Petrovče), ampak kaj veliko dlje od Celja pa skoraj ne bi hotela it. Barika, boš prišla kaj na obisk . No, tudi v P. je fajn infrastruktura - vrtec, šola, pošta in lekarna so skorajda preko puta in na kupu, pa bus in vlak redno vozita, tudi s kolesom je blizu do Celja. In da ne govorimo o tekaških stezah ob Savinji, do katerih je od naše hiše samo pljunek. Za vzgajat otroke je tole zakon, sploh ogromen vrt. Če ne bi imela otrok, pa vprašanje, če bi šla ven iz Celja. Prej bi kak vikend v naravi nabavla. Meni je zakon it peš v mesto. Še mal o moji maternici . Sem jo pokazala, je reku ginič vse OK in dal zeleno luč za nafilat jo. Hehe, ja pol pa že, ne. Očitno ne bo treba čakat na januar. Snorlax, kak kej zdravje? A misliš, da je noga povezana s tekom ali je slučajno? Kake mrzle obkladke si devaj, pa počivaj, drugega se pa ne spomnim. Če bo hudo, se pa raje pejt pokazat, bohved, kaj bi to bilo . Jaz grem jutri spet pod nož, tokrat si bom dala odstranit nekaj znamenj na obrazu. Tak da pol ne bom več vještica, ker ne bom imela tiste groze na nosu. Sam upam, da me ne bo zafušala (grem k plastični kirurginji, ker na dermatologiji so mi take brazgotine naredili po telesu, da sem raje vještica, kot da kaj takega na ksihtu okoli nosim).
|
|
|