Tamy30
|
heja, kak je lustkan tamali ko opazuje nove igracke obesene v mobilah, sem si jih nekaj izposodila od svakinje, so tako zanimive, konjicek ki se guga, pa jezek ki se trese, hehe zdaj je obadva zagrabil Andreja se 2 dni pa bos najbolj srecna mamica mislim nate in na Eneja da se cimprej pozdravi. Češnjica, jaz uporabljam samo el. aspirator, in potegne ven od sluza do trdih muck. Neža, hm, tudi sama sem imela CR, samo pri spolnih odnosih pa me nic ne boli. Ok, ce se slucajno prevec nasloni name, mi je neprijetno. Drugace pa se vedno ko se potim tam pri sivu, se mi zdi da predel okoli njega ni moj, vem se hecno slisi, samo je tak cuden obcutek. Pa ko se pripravlja grdo vreme me se vedn opika pri sivih. No baje mine, ali pa tudi ne. Video handlinga, si ga je zanimivo ogledati, samo meni je zdravnica pri 3 mesecih na razvojnem pokazala pravi handling, pravilno polaganje in dvigovanje dojencka. Ja no, Martin je bil ze tako velik, da je zdravnica rekla da naj poskusava takole polagati in dvigovati, ker nisem nikoli od rojstva takole ga dVigovala, pa je bilo vseeno vse dobro. Nekaj krat sem ga res poskusala, tako dVigniti, samo mi je bilo ful cudno, da pol vec nisem vedla ali res ne znam, kaj hitro pa sem opustila, tak da pac pazim, pa vseeno ni nic narobe.
|