|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
19.11.2008 14:00:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
tejkaz - a čisto nič ne razmišljaš o plavanju user posted image

joj seveda boš sedaj še rabila.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.11.2008 14:02:46   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

Imam pa eno vprašanje - kako sčistite muce v nosu, če so samo muce in ni nič prehlajena, da bi ji teklo iz noska. Jaz jih po nasvetu patronažne čistim z vatko pokapano s fiziološko in zvito v ''svitek''. Včasih kar gre, največkrat pa jih samo še globje spravim, namesto, da bi jih izbezala ven. Pa še brani se zdaj tako...Ali lahko uporabim el.aspirator, ali je ta bolj za sluz?

Jest uporabim kar palčke za ušesa oziroma tiste, ki so namenjene za čiščenje nohtov ob strani ob lakiranju. Pa mi gre full lepo vn. So pa take tanke, kot da bi zvitek nareduil z vato.

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.11.2008 14:05:38   
majči22
A ste vidle tale video o rokovanju z dojenčkom:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.11.2008 14:08:10   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz ga eni prodam, če katera želi. Rdečga. Uporabljen je bil samo enkrat

kupim

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.11.2008 14:13:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz ga eni prodam, če katera želi. Rdečga. Uporabljen je bil samo enkrat

kupim

....sem prepozna vidim, nič hudega,.....user posted image . Mi gremo v toplice v Strunjan 16-21 decembra in bomo probali plavat.
user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.11.2008 14:17:40   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
tejkaz - a čisto nič ne razmišljaš o plavanju user posted image

Ne, čisto nič. Z Evo smo enkrat šli. Pa je bolj uživala če je bila brez njega. Letos je pa že z rokavčki sama plavala oz brcala po vodi. Z Jašem pa dvomim da bomo pred pomladjo kam šli, potem bo pa že tako velik, da ga bo G malo držal pa bo.

Zmenite se katera ga hoče, zdaj imam že dve ponudbi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.11.2008 14:18:32   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Moja je tudi tako spala - eno nogo gor user posted image

user posted image

joj! kako je bila micana user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.11.2008 14:22:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

....sem prepozna vidim, nič hudega,.....user posted image . Mi gremo v toplice v Strunjan 16-21 decembra in bomo probali plavat.
user posted image

Lahko imaš user posted image  Greš pred nas na toplice user posted image  Mogoče tudi naša ne bo imela rada. Bom enkrat šli prej za 3 ure in bom videla, če ima rada brez.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.11.2008 14:27:07   
Češnjica

Oooo, tole je pa iz Kranjske porodnišniceuser posted image user posted image user posted image . Ta gospa je tudi meni kazala handling in fizioterapevtske vaje za nogice (smo imeli namreč čisto navzven obrnjeno stopalce). Hvala majči22, zdaj lahko malce ponovim, ker se takrat nisem vsega zapomnila.

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.11.2008 14:41:51   
Neža7

Imam pa eno vprašanje - kako sčistite muce v nosu, če so samo muce in ni nič prehlajena, da bi ji teklo iz noska. Jaz jih po nasvetu patronažne čistim z vatko pokapano s fiziološko in zvito v ''svitek''. Včasih kar gre, največkrat pa jih samo še globje spravim, namesto, da bi jih izbezala ven. Pa še brani se zdaj tako...Ali lahko uporabim el.aspirator, ali je ta bolj za sluz?

Jest uporabim kar palčke za ušesa oziroma tiste, ki so namenjene za čiščenje nohtov ob strani ob lakiranju. Pa mi gre full lepo vn. So pa take tanke, kot da bi zvitek nareduil z vato.

jaz enako. navadne za ušese namočeno z malo fizološko, da gre ven bolje lažje user posted image  to delamo vsako jutri in večer.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.11.2008 14:45:02   
Neža7

Oooo, tole je pa iz Kranjske porodnišniceuser posted image user posted image user posted image . Ta gospa je tudi meni kazala handling in fizioterapevtske vaje za nogice (smo imeli namreč čisto navzven obrnjeno stopalce). Hvala majči22, zdaj lahko malce ponovim, ker se takrat nisem vsega zapomnila.

V LJ niso nič kazali. Itak bi vse pozabila, ko bi prišla domov user posted image  Mislim, da noben tako dela, ali pa? Kot vemo, da je pestro z user posted image .

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.11.2008 15:56:49   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

jaz enako. navadne za ušese namočeno z malo fizološko, da gre ven bolje lažje user posted image  to delamo vsako jutri in večer.

No sej jest tud uporabim fiziološko. Jest ji pa kr stisnem notr ene par kapljic (imam od Nivee), da se mal razrahlja potem pa palčko notr in vn potegnem, če že prej ne kihneuser posted image .

No glede tistega videa o rokovanju. A katera tako dviguje in polaga otroka? Jest jo ne in sm se kr mal zamislila, če je vseeno vredu,da ne bo kaj narobeuser posted image jest jo držim za vrat oziroma glavco in ritko oziroma mal večji del in jo položim na hrbet.
Če jo pa na bok dam jo pa primem za ramo(tako da tud glavco držim) pa za kolk(ma tko čez no) ma sej ne znam povedat, kar mislem.user posted image Kako pa ve to delate?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.11.2008 16:12:07   
Tamy30
heja,
kak je lustkan tamali ko opazuje nove igracke obesene v mobilah, user posted image sem si jih nekaj izposodila od svakinje, so tako zanimive, konjicek ki se guga, pa jezek ki se trese, hehe zdaj je obadva zagrabiluser posted image

Andreja se 2 dni pa bos najbolj srecna mamicauser posted image mislim nate in na Eneja da se cimprej pozdravi.
Češnjica, jaz uporabljam samo el. aspirator, in potegne ven od sluza do trdih muck.
Neža, hm, tudi sama sem imela CR, samo pri spolnih odnosih pa me nic ne boli. Ok, ce se slucajno prevec nasloni name, mi je neprijetno. Drugace pa se vedno ko se potim tam pri sivu, se mi zdi da predel okoli njega ni moj, vem se hecno slisi, samo je tak cuden obcutek. Pa ko se pripravlja grdo vreme me se vedn opika pri sivih. No baje mine, ali pa tudi ne.

Video handlinga, si ga je zanimivo ogledati, samo meni je zdravnica pri 3 mesecih na razvojnem pokazala pravi handling, pravilno polaganje in dvigovanje dojencka. Ja no, Martin je bil ze tako velik, da je zdravnica rekla da naj poskusava takole polagati in dvigovati, ker nisem nikoli od rojstva takole ga dVigovala, pa je bilo vseeno vse dobro. Nekaj krat sem ga res poskusala, tako dVigniti, samo mi je bilo ful cudno, da pol vec nisem vedla ali res ne znam, kaj hitro pa sem opustila, tak da pac pazim, pa vseeno ni nic narobe.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.11.2008 16:35:19   
tatly
KAK je lepa nezauser posted image
tejkaz-se imas obroč?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.11.2008 17:30:55   
Zoja Miša
user posted image  
Obljuba dela dolg, pa evo naju pri babici in dediju na obisku. Jaz z novo frizurouser posted image
Kot vidite, podaljšanje las itak ne pride v poštevuser posted image . Bil je pač samo preblisk.

Tejkaz naše slike bodo, ko bo fotoaparat prišel k sebiuser posted image . Tale je z drugega, slabšega, ampak vsaj delauser posted image .

Hvala vam za info glede vrečke. No, bom videla kako jo bom uporabljala.
MI2 bili na obisku. Pikica veliko spi danes, ko pa ne spi, je pa sitnauser posted image .

Handling, ne izvajam ga dosledno, upam, da ji s tem ne škodim preveč!
Neža, lepe fotke!

Bella, tudi meni je hudo za tvojo prijateljico. Upam, da si opomore, mene bi po mojem to psihično ubilo.user posted image
Pa upam, da ti čim prej zrihtajo net!

Nyna, jaz plenice kupujem le v Mullerju, kaj vem navadila sem se.

Jaz pa študiram, da bi šli plavati. Na DIFu se začne z januarjem. Vendar moram P vprašati, če je lahko kaj narobe zaradi te njene viška luknjiceuser posted image

Šibam

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.11.2008 17:38:33   
mishel
DOBER VEČER!!!

Da na kratko pokomentiram. David je ponoči pokrit s kovtrčkom, ki mu ga rahlo zaklačim za jogi, je pa res, da spi mirno.

Tudi midva ne izvajama več hendlinga, ker se tako zdaj že sam obrača na vse strani .

Iz noska mu tudi jaz čistim s palčkami za uho. Gre še najbolje, kljub rahlemu upiranju user posted image .

Glede plenic pa smo mi ostali na Lidelovih. Jaz sem bila z njimi najbolj zadovoljna, poleg Mullerjevih, ki bi jih mogla hodit kupovat v Velenje user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.11.2008 17:46:30   
bella02
user posted image --> veste, kaj to pomeni!!! Da mi spet dela netuser posted image

tejkaz, te je lepo spet brat, sem se prej že spraševala, kje si.
Glede pesmic je tako: jest mam to vse na CD-jih in moja škatla ni za presnemavanjeuser posted image , imam pa gor božične pesmice od IlDivo (saj so?). Kaj bi pa rada? Letos moram kupit še prav tiste cerkvene pesmice. Mal manj hodim zdaj v cerkev in ob jaslicah tiste pesmi nardijo še prav posebno vzdušje. Če ti lahko kako pomagam, povej!
Pri zobarju sem dobila injekcijo in je blo OK. Je bila moja zobarca navdušena nad Tejo, ko sem ji pokazala slikco na mobiju. Rekla je, naj ji drugič prinesem več slik. Je bla vsa navdušenauser posted image

Zoja Miša, jaz imam 2 taka žakla, ki ima celo zašite rokavčke, sem ju še jaz nosila. Pri Tjaši ju nisem imela. Tjaša je imela samo take brez rokavov, smo pa imeli ful vročo sobo in je mela skoz tople roke. Zdaj imamo hladno sobo in je fajn, da ima roke notri. Varianta je, da vzameš body št. 86 in zašiješ rokavčke, pa bo uredu. Jaz bi tako naredila in ta bodi oblečeš čez bodi, ki ji je prav.

plenice: Hofer ima nove, za velikost mislim da 4-9kg, al nekaj podobnega. Sem imela eno za čez noč in ni premočilo. Moram porabit še 3 pakete Pampersk (navadne, brez raztegljivih trakcev), še vedno so to tiste, ki sva jih dobila za darilo. Za ponoči imam Mullerjeve in ko mi jih zmanjka, bom vzela al Pampers fit active al pa Hoferjeve.

Mi je začela kri tečt iz nosu, pa jest greva s Tejo. Dokončam kasnejeuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.11.2008 18:13:43   
sayuri
JAz nimam nč cajta brat. user posted image  Bom jutri polovila vse za nazaj. Sem bla spet na kafetu v Supernovi user posted image  s februarčicami, ki so res fejst punce. user posted image  Naša dva štruklja sta bla spet ful pridna. Tko da punce...naslednjič se v Supernovi dobimo user posted image . Jima tisti luft zgleda ful paše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.11.2008 18:38:01   
Neža7
Hvala punce user posted image

Neža že pol ure spi. Jaz bom morala iti kuhat za jutri user posted image

S tamalo sva se lepo sprehajala preden sem jo nahranila, knjigico prebrala in poslala spat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.11.2008 18:41:11   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

No sej jest tud uporabim fiziološko. Jest ji pa kr stisnem notr ene par kapljic (imam od Nivee), da se mal razrahlja potem pa palčko notr in vn potegnem, če že prej ne kihneuser posted image .

No glede tistega videa o rokovanju. A katera tako dviguje in polaga otroka? Jest jo ne in sm se kr mal zamislila, če je vseeno vredu,da ne bo kaj narobeuser posted image jest jo držim za vrat oziroma glavco in ritko oziroma mal večji del in jo položim na hrbet.
Če jo pa na bok dam jo pa primem za ramo(tako da tud glavco držim) pa za kolk(ma tko čez no) ma sej ne znam povedat, kar mislem.user posted image Kako pa ve to delate?

So tako lepi, o kihajo user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.11.2008 18:48:21   
naty13
Čer.

Jošt spančka od 18h. Pa ne vem, kdaj bo že avf, ker je  sredi hranjenja zaspal. Revež je bil buden od 14h dalje. Saj je bil priden, ampak potem je na flaši čist konc, zmanjka energije za vlečt. user posted image  

Drugače smo pa meli tudi mi Tejka budnico že ob 23.30user posted image  Zmašil flašo in spal do 7.45. Vmes sva jedla okrog 5.30. Sem mu nardila flašo, se je nekaj oglašal, pa pridem v sobo in spi. user posted image user posted image  Sem mu vseen dala pol za pojest.  Za jutri pa ne bo nič z vozičkanjem, mamo ravno sredi dopoldneva cepljenje.

Smo uživali zunaj na sončku. user posted image  Baje bo vikend slab - sneg. user posted image

Jutri imamo ob 11.15 celjenje, sem danes klicala. user posted image  Upam, da bomo lepo prenesli brez kakšnih reakcij.

plenice - mi imamo Pamperske, največ iz Mullerja, pa tudi iz drugje. Sem pa zaenkrat zadovoljna z usemi.

Zoja Miša super za frizurco. user posted image user posted image user posted image

Bella super za dobro prestanega zobarja. user posted image user posted image user posted image  Jaz se moram naročit februarja. user posted image

Sayuri super za čvek in kofetkanje. user posted image user posted image user posted image

Kaj če bi izvedli srečanje v decembru, naprimer 23.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo predlog. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.11.2008 19:11:04   
naty13
Kje ste vseuser posted image user posted image user posted image  Tejka sploh ti se zadnje čase odvajaš od RR. user posted image

Neža in Tejka sem pozabila prej user posted image user posted image user posted image , ker sta zakopali bojno sekiro. user posted image  Vse tukaj smo za svoje otroke najboljše mamice, vse delamo prav in narobe, nobena pa ne dela vse prav. user posted image  Tejka ti pa še kar naprej izražaj svoja mnenja in deli nasvete tako kot do sedaj, ker so zelo uporabni. user posted image

Si kuham večerjo. So se mi hrenovke zaluštale, pa ajvar in zenf. Mmjammmmii. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.11.2008 19:13:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Čer.

Jošt spančka od 18h. Pa ne vem, kdaj bo že avf, ker je  sredi hranjenja zaspal. Revež je bil buden od 14h dalje. Saj je bil priden, ampak potem je na flaši čist konc, zmanjka energije za vlečt. user posted image   

Sem mu nardila flašo, se je nekaj oglašal, pa pridem v sobo in spi. user posted image user posted image   

Moja je tudi čist uničana že ob 17:00 user posted image  Moja je popila 170ml (zmešano s riževo kašico) potem malo jok, ker je bila že tako zaspana potem jo dam v posteljo in koma ob 18:00 user posted image

Meni so to zadnjih caš kar pogosto dogaja. Vstanem, da ji flaško naredim potem pridem do sobe in spi user posted image  (to je okoli 5:00uri)user posted image  potem spet malo glasove, ko grem nazaj v posteljo potem počakam, da se rahlo zajoče, kar je včasih 1 uro po tistim, ko me je zbudila user posted image user posted image  Ko pojej zaspi med nama za 3ure user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.11.2008 19:17:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kje ste vseuser posted image user posted image user posted image  Tejka sploh ti se zadnje čase odvajaš od RR. user posted image

Neža in Tejka sem pozabila prej user posted image user posted image user posted image , ker sta zakopali bojno sekiro. user posted image  Vse tukaj smo za svoje otroke najboljše mamice, vse delamo prav in narobe, nobena pa ne dela vse prav. user posted image  Tejka ti pa še kar naprej izražaj svoja mnenja in deli nasvete tako kot do sedaj, ker so zelo uporabni. user posted image

Si kuham večerjo. So se mi hrenovke zaluštale, pa ajvar in zenf. Mmjammmmii. user posted image

user posted image

Jaz sem pa čist noro na grizolino zadnje 2 tedna user posted image  da to je bila večerja zame user posted image

SEDAJ PA RES MORAM KUHAT ZA JUTRI IN POTEM SE UČIT user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.11.2008 19:18:11   
tejkaz
Moja dva tudi že spita.

Zoja Miša, si čisto drugačna. Lepa frizurca. Tako sem se jaz ostrigla ko sem Evo rodila. Zdaj sem pa vesela, da imam daljše lase. Nič hudga če ni fotk. Bodo že.

Srečanje - jaz sem za 23.12 user posted image

Bella, Il Divo imam tudi jaz. Prav vse njihove pesmice. Ob Izabele mi gredo kar kocine pokonci. Nič hudega, če ne moreš presneti. Bom pa iz mininove potegnila dol, pa bo.

Plenice - še vedno ostajam zvesta Mullerjevim Beauty Baby. Bi se moral še Muller izmisliti kakšne zvezdice ali pike. Bi verjetno taprva nabrala vse pike.

Ko sem gledala filmček sem najprej rekla - o, kranjska porodnišnica. Meni ni nihče pokazal nobenega handlinga, nič. Na splošno so naju s cimro obravnavali čisto drugače. No, ne vem kako se druge, ampak vedno je rekla - drugorodke morate to že vedet ali znat.

Majči, jaz se poskušam čimbolj držat pravilnega handlinga. Jaša je trd. Pa ga skušam malo pomehčati. Res pa je da ga vedno ne morem in ne znam. Dvigujem ga tako da ga z eno roko dam na bok, z drugo sežem med noge, z dlanjo pod glavo in ga z eno roko dam k sebi. Pestujem ga v eni roki v položaju lupince. Nazaj ga dam na bok z medenico naprej in na koncu glavica. Kupček podira, tako da ima obe roki čez mojo ramo. Kravice pase tako da ima rokici stegnjeni naprej in se ne naslanja na njih. Igrava se tako da ima nogice v zraku, rit pa na podlagi. Upam da si predstavljaš.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?