Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 9:44:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Hvala vsem za čestitke za bubija. Včeraj smo šli na tortico, praznovanje pa bo čez vikend. Za bubiko pa skorajda nimam kaj napisat, še vedno je ful pridna ampak zdaj vseeno kliče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 9:45:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem bila eno uro tam, pol pa sem si kar zmislila, da moram domov, ker dobima obisk. Jst zdržim pri takih ponavadi 7 minut in pol.... in pol rečem, da grem, ker mi ni prijetno.... in da mi ni treba bit slabe volje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 10:00:54
|
|
|
|
petra1978
|
Jst zdržim pri takih ponavadi 7 minut in pol.... in pol rečem, da grem, ker mi ni prijetno.... in da mi ni treba bit slabe volje.... Jaz bi tudi mogla to naredit, bi bilo še najbolj pametno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 10:06:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem bila eno uro tam, pol pa sem si kar zmislila, da moram domov, ker dobima obisk. Jst zdržim pri takih ponavadi 7 minut in pol.... in pol rečem, da grem, ker mi ni prijetno.... in da mi ni treba bit slabe volje.... jaz pa k takim sploh nebi šla.Jaz sem taka,da enostavno takih ljudi ne prenašam.Enostavno bi mojega sama tja poslala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 10:07:27
|
|
|
|
arabela*
|
aja,dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 12:11:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznujeta Lena in Lara... čestitke.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 12:18:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznujeta Lena in Lara... obema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 12:19:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem bila eno uro tam, pol pa sem si kar zmislila, da moram domov, ker dobima obisk. Jst zdržim pri takih ponavadi 7 minut in pol.... in pol rečem, da grem, ker mi ni prijetno.... in da mi ni treba bit slabe volje.... ..jaz pa rajši k takim sploh ne grem ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 12:22:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznujeta Lena in Lara... čestitke................. pa Ana tudi............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 15:13:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznujeta Lena in Lara... čestitke................. pa Ana tudi............ še Ani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 15:49:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes praznujeta Lena in Lara... čestitke................. pa Ana tudi............ še Ani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 16:00:20
|
|
|
|
gloria
|
....jaz sem pa včeri končno razvila slike iz porodnišnice in sem se kr ko sem vidla svojga Nika takoj po rojstvu....in ponosnega očkota ko ga drži ....... to pa je prednost ko normalno rodiš in čist drugačen filing ko pa ti ga prinesejo po CR..... ....tko uživajte.....jaz bežim ven za mojim dvema .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 17:54:22
|
|
|
|
taja1235
|
hoj se javlam po dolgem casu dns smo imeli 2 pregled in je Ingrid tezka 4190 ob rojstvu je tehtala pa 2940 in sm cist fertik namrec zredila se je ful premal...pa jo dojim...sam ne vem ce prav...zadnje case mi kr 2 uri skp vlece pa pol 4-6- ur skp spi pa pol spet vlece 2 uri no kokr jo dam stran zacne jokat.......men je pa reklazdravnica nej jo futram 10 min na eni in 10 min na drugi strani....sm tud to ze probala sam joka.... punce kok ve dojite??? dejte se mal razpisat...js prou ne vem vec kaj nej delam ;(((((((((((((( skrbi me pa da ne bo shujsala...sm ji probala dodajat pa noce mi povlect dude.... drhac je pa v dveh mescih zrasla za 5,7 cm kar je pohvalno ;))) no vsaj nekaj.. ena zalostna mamica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 19:55:59
|
|
|
|
pf
|
Taja no da ne boš mislila, da si edina žalostna mamica. Tudi jaz sem na istem. Naša Lana se zredi 600 gramov na mesec, drugi teden imamo tretjo posvetovalnico in tudi ne bo kaj dosti več v tretjem mesecu, no kakih 800 g bi znalo biti. Danes sem se razjokala na mile solze, ker enostavno noče jest. Ona bi jedla na štiri ure po novem, suhec pa taki, da joj. Če ji dam dodatek ga odklanja, če jo silim z dojenjem joka in odvrača tudi dojko. V glavnem katastrofa. Glede na to, da pa pri mleku gre ponudba - povpraševanje varianta, pa itak veš, da manj ko spije, manj je mleka, če bo pa kdaj kak poskok v rasti in bo hotela več dvomim da se bo takrat pa naredilo naenkrat več mleka. Ne vem več, nisem dovolj pametna očitno. Reduciram si prehrano zato, da je ne bi krčki matrali, v bistvu pa itak je tako malo, da je že brezveze. Obupno sem žalostna, ker sem se po CR mogla namatrati, da je mleko prišlo in da sem ga obdržala, zdaj pa tole. Upam, da te nisem še bolj razžalostila in upam, da bo bolje tudi pri vama. Edino kar ti lahko svetujem je, da se probaj čimmanj sekirat, če že meni to ne rata in da poderita vmes kupčka, pa dalje doji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:12:32
|
|
|
|
morango
|
Mala Lara in Ana, srečno ob 2. obmesečnici!!! Z Leno in , ki ima danes rojstni dan, smo se prav veselo prehajali po sončku in se razvajali s hrano. Sva ugotovila, da je tolk lepo, ko imava ob sebi to zlato bitjece. Včeraj sem šla pa jaz pogledat enomesečnega fantka, pa je tolk lušen. in mi je blo kar malo žal, ker cajt tako hitro beži, malčki pa tako hitro rastejo. Mormo res čim bolj izkoristit vsak trenutek z njimi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:14:24
|
|
|
|
taja1235
|
pf hvala za tolazbo mi je nekak lazje ko vem da nism edina no moja vsaj hoce bit skoz na dojki pa tud po dve uri skupi ....sam se isto nc ne zredi....ne vem nism pametna ... moja tud noce umetnga k se hoce kr zadavt ko ji dam flasko groza...ko je prsu dns moj moz sm se tok razjokala da ni res...ji grem zdej dat pa magari bo pol spet dve uri gor....kaj nej...sm tud s cajem probala pa ga noce...groza,,,,nasa je tud taki suhec groza..... drzim pesti da nama rata......in da stece tole dojenje... DRZI SE!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:24:23
|
|
|
|
morango
|
Joj, pf, mi je prav hudo, ko imaš take probleme s hranjenjem. Kaj pa če bi si iztiskala, da vsaj mleko še ohraniš? Mogoče pa bo ob zgonu rasti začela tudi več piti. Jaz dojim kar pogosto, je pa res, da včasih popije manj, drugič se spet tolk naje, da ji kar ven teče. Po potrebi, zgleda. Držim pesti, da tvoja malčica začne bolj jest, ti pa ne obupaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:27:29
|
|
|
|
morango
|
Taja1235, držim pesti tud zate. Ker sem pa tud jaz nova pri dojenju, ti ne znam svetovat. Sem glede tega tolk pametna, da sam svojga otročka kolkr tolk zastopim. In vem, da imam srečo, ker je mala nora sesalka in prav pridno je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:28:55
|
|
|
|
meta21
|
pa da ne smem otroka v mraku ven nosti, ker - ne vem, nebo zrasto al kaj To je ena stara vraža-men je tud ena soseda rekla, ko me je vidla it z vozičkom v mraku domov, da bo mali zdaj zeleno kakal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:36:02
|
|
|
|
meta21
|
Taja in pf, mene narava žal ni obdarila z mlekom oz. je bila zelo skopa in se že dva meseca dojiva zgolj za vzorec... Kaj sem hotla povedat... V P, ko je še obstajalo upanje, da se mi bo mleko začelo delat mi je ena sestra dala nasvet. Takrat me je sicer s svojim tonom sptavla v solze ampak ko zdaj razmišljam za nazaj, je mogoče vse skupaj imelo smisel. Rekla je: Ne vlecite obroka (časovno), ker se vam otrok ne bo redil. Dojenje ni samo aktivnost otroka ampak, včasih, predvsem mame. Mama mora otroka neprestano budit in spodbujat, da aktivno vleče (potem je Lovru dala kazalec pod bradico in ga med dojenjem kar precej grobo dregala). Če najdeta v tem nasvetu kaj dobrega zase, prav, če ne pa držim pesti, da se stvari poštimajo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:36:24
|
|
|
|
morango
|
To je ena stara vraža-men je tud ena soseda rekla, ko me je vidla it z vozičkom v mraku domov, da bo mali zdaj zeleno kakal Meta21, to sem tud jaz slišala. Pol so mi pa razložili, da se je tako reklo zato, ker je zvečer bolj hladno in vlažno, otročki pa včasih niso bli tako zaviti in toplo oblečeni kot danes, in je blo čist možno, da so se prehladili. (ne vem pa, al pol zarad tega zeleno kakajo al kaj?) Zgleda, da je to neka stara preventiva. Seveda pa je vse odvisno od tega, kako ti kdo to reče ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:41:47
|
|
|
|
morango
|
Ena je prej spraševala, kdaj damo dojenčke spat in kako. Lena gre spat nekje med deseto in enajsto zvečer. Ponavadi jo previjem, podojim pol jo še mal držim v naročju in zaspi al pa zaspi na meni trebušček na trebušček in jo pol samo preneseva v zibko, kjer nadaljuje do ene pol štirih, ko se zbudi za jest. Nisem pa je navadila (ne še ), da bi jo ob določeni uri in ritualu odnesla spat in bi se mala uspavala sama. Se mi zdi še premajhna in sem se zdaj kar jaz bolj prilagajala njeni potrebi po hranjenju in spanju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 20:44:14
|
|
|
|
pf
|
Punce hvala za tolažbo, bo že nekak. Meta saj jaz Lano dregam malce pod brado, pa po nosku, pa po uhici, ampak je zaspanka in lenuhec, pa očitno še prvovrstni nejedec in ni haska. Sem pa opazila, da mi je malo na živčke vdarilo to vse skupaj, saj ne da sem živčna, ampak jokam danes in včeraj zaradi tega. Na koncu bova še mogli na kake preiskave iti, če ne bo začela papati. Edina tolažba mi je ta, da so planičke polulane, kaka po trikrat na dan, je dobrovoljna in nasmejana, precej živahna, skozi nori in ne joka in zato si tudi malo mislim, da očitno ni lačna, da je pač to to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 19.11.2008 21:13:35
|
|
|
|
taja1235
|
hvlaa vsem za tolazbo....kaj bi pa na to rekle da mi moja cez dan spi sam dve uri drgac je pa od sedmih zjutraj do desetih zvecer skoz pokonc???!!!??? pa brez joka....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?