kayica24
|
Halo trebuškarce čvekaste!!! Ve pa ste zmagale s tem čvekanjem 100%!! Saj je fajn,mamo kaj za brat! Na pregledu vse super, srček lepo bije, rastemo tudi, je pa res, da je skozi skoraj vso nosečnost manjša za kak teden Drugače mi je pregledal tudi MV, ki je lepo zaprt in dolg čez 3 cm... Sem pa bila včeraj v laboratoriju...Me je poslala osebna zdravnica(h kateri sem šla, ker nekaj pokašljujem)...Izvidi-katastrofa! !!!!Skoraj nič ni štimalo...Samo levkociti, pa sedimentacija, pa trombociti,pa neke 3 stvari še, ostalih 15 meritev pa mimo Ko sem sama pregledovala izvid, sem tako že bila z eno nogo v grobu, no zdravnica pa mi potem strokovno pove da sem SLABOKRVNA!!!!!in mi predpisala sirup-železo, ki ga moram jemat vsaj mesec dni, če ne do konca nosečnosti;čez mesec dni pa kontrola v laboratoriju.... Grozno!No, saj se tudi slabo počutim...Zmeraj nekaj otrujena, ali pa se mi kaj zvrti, pa bleda non-stop s podočnjaki,itd... A je še katera med vami slabokrvna? In zdaj v 28. tednu, ko sem vstopila v 3.trimesečje , so se mi začele pojavljat slabosti-take brez bruhanja,ampak me čist onemogočijo... Al je to zarad slabokrvnosti glih? Aha zanima pa še me(sem pozabla zdravnico vprašat),trebuškarce moje,vam tudi teče kri iz nosu!?Pa ne tako, da bi vam prav tekla, ampak da opazite kri, ko si obrišete nos..Sem brala, da se to dogaja pri nosečnicah, no, pri meni se redno..Zmeraj ko obrišem nos... Tako, malo sem pojamrala , zdaj mi je lažje... Aha, še za seznamček...10.12. imam ponoven pregled...Tokrat že čez 3t, ker ginekolog čez 4 t ne more!!!JUHU!!!! Lep dan Vam želim, pa uživajte v sončku,če še ga imate...Pr nas na štajerskem ga je kolko hočeš...