|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
19.11.2008 12:43:40   
sunny24
No, nadaljevanje...

rebeka in balonchy, bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap, tebi so pa res skrivali delo in ti zdej dali vse za nardit!user posted image  Maš prov, lepo je biti nosečka!user posted image

OK, se mi zdi, da sem vse nardila...Pa kaj je danes, si mormo vse glavo prat? Jst bom tudi mogla it (mi je full mučno, k se ne morm sklonit lepo nad banjo), pol pa grem s frendico na eno pijačko in malo po trgovinah pogledat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.11.2008 12:45:04   
sunny24
shuka...user posted image user posted image user posted image   spidermanček...user posted image user posted image user posted image  To si zapomni, da mu boš povedala ko bo velik, kako si ga klicala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.11.2008 12:48:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

shuka...user posted image user posted image user posted image   spidermanček...user posted image user posted image user posted image  To si zapomni, da mu boš povedala ko bo velik, kako si ga klicala...user posted image user posted image user posted image
Glede na to kako pleza po meni me spominja na spidermančka user posted image user posted image in ker jaz vztrajno mislim, da je fantek bo tako ostalo, bi si pa mogla zapisat te mesece v kak dnevnik, da ne pozabim kako je bilo, ko sem bila prvič noseča.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.11.2008 12:53:09   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

kayca, meni tudi pride krvava sluz, ko is nos obrišem, pa dlesni mi nenormalno krvavijo ko si zobe perem. Pa sm si nabavla že uni gravž od zobne paste parodontax, pa nič ne pomaga...To vse spada zravn user posted image .

Vprašajta v lekarni za GengiGel. Meni je v prvi nosecnosti ful pomagal pri krvavih dlesnih.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.11.2008 12:54:32   
Ajvy
Sunny....šmentana muha user posted image

Ja....zgleda da res...no, moja je že oprana....tak da težja opravila za danes so opravljenauser posted image user posted image

Shuka...danes is pa prešerne volje....lep dan želim user posted image user posted image
Jst sem imela pri Tarji....tedenske zapise v nosečnosti...zdej ko berem za nazaj...smeh...ampak tokrat pa mi ni uspelo....sploh zato, ker sva bili na začetku sami...pol pa uvajanje....sem rekla, da bam na koncu povzetek spisala in pa rojstvo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.11.2008 12:54:45   
sunny24
Veš kaj sm jst nardila...copy/pastala sem vse moje poste tu iz rr-februarčice v word in potem bom mela vse po datumu...user posted image  Sej je zamudno, sam kaj, ko drugače bom vse skupi pozabla kdaj je kaj blo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.11.2008 12:57:53   
sunny24
piškot, sem ga že mela, ampak ni nič pomgal. Ker drugače mam jst stalno full vnete dlesni in mi razn enih kojnskih antibiotikov (ki sem jih dobila prov za neki druzga) ni pomagalo nič...Ja, bom pač potrpela še teh par mescov in pol upam, da se spet vrne na prejšne stanje brez krvavitev...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.11.2008 12:58:14   
Urša08
uf ste pridne, vas sploh ne dohajam user posted image

Jaz se že dva dni matram z likanjem, pa še nisem pršla na zeleno vejo user posted image Sem že kr mal obupala. Zdej mam pavzo, pa sm vas pršla mal pokukat. najboljš da se kr spravim brat.

Aha, ena je spraševala za omakico zraven poleptov, jaz naredim kar paradižnikovo omakico, pire krompir pa polpete in je to eden mojih najljubših kosil.

grem brat za nazaj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.11.2008 12:58:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sunny....šmentana muha user posted image

Ja....zgleda da res...no, moja je že oprana....tak da težja opravila za danes so opravljenauser posted image user posted image

Shuka...danes is pa prešerne volje....lep dan želim user posted image user posted image
Jst sem imela pri Tarji....tedenske zapise v nosečnosti...zdej ko berem za nazaj...smeh...ampak tokrat pa mi ni uspelo....sploh zato, ker sva bili na začetku sami...pol pa uvajanje....sem rekla, da bam na koncu povzetek spisala in pa rojstvo....

Res ne vem kaj mi je, tolk je lep sončen dan, mene razganja kot 15 letno mulo, detece razigrano, MŠ se nama danes začenja, kr neki dogaja, prej pa 5 mesecev razen skrbi nič drugegauser posted image

Je pa lepo imeti za spomin svoje misli o prvi nosečnosti, vse čestitke za pridnost in pisanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.11.2008 12:58:21   
petrap
no da se še jaz javim k tistim, ki si mormo danes glavo prat...men si jo prej nikol ni blo treba tako pogosto...zdaj je pa katastrofa....pa še minimalno 1 uro mi vzame, če nočem, da sem k strašilo...user posted image user posted image user posted image ..jaz bi tud šla k frizerju, sam se mi zdi kar malo škoda dinarčkou...bom šla še enkrat se pobarvat preden grem rodit, to  bo pomoje pa tud vse...aja no pa mal mi bo mogla spet konice postrič, sam čist mal, ker hočem, da mi ta moja čupa še mal zraste...

ja dela je ogromno, pa tud sama hočem vse pošlihtan pustit, da me ne bojo pol kregal pa šimfal...bo že...če sem tolk časa zdržala, bom pa še mal, a ne?

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.11.2008 12:59:18   
Pupka
Vidim da se ukvarjate s pranjem las.,., user posted image

Vsaj tu imam da rečem privilegij- sestra je frizerka- ma svoj salon... Tak da sam grem tja, mi opere posuši... user posted image

mam do ramen dolge in noro močne, in goste lase... TAk da jih sušim celo večnost! user posted image

Saj ne grem vsakič, ker včasih se šele pozno zvečer preden grem pod tuš vidim v špegli da bo treba nekaj narest... in pol je kriza z sušenjem ker se že čist utrujena

No sem pa danes ugotovila nekaj drugega:
user posted image  NE MOREM SI OBUT ZOKNOV  user posted image

No, sem se lepo namantrala z levim... oz. me je vse tolko tiščalo tistih par sekund, tak da mi je desnega kar mama obula! user posted image

Meni so dlesni tudi krvavele... Pol sem bla pa en mesec nazaj na brušenju kamna in mi je hkrati rekla naj si kupim eno posebno ščetko, pa je ena A... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.11.2008 13:01:02   
petrap
shuka - super, da si dobre volje...user posted image user posted image user posted image ...pol še nam mal energije daš...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.11.2008 13:05:39   
Vesnozaver
kuku,
res je pralni dan glav februarcic.....sem  si jo tudi jaz dopoldne opralauser posted image user posted image user posted image
zdaj pa grem mesit testo za pico, njamsi

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.11.2008 13:05:48   
sunny24
Pupka, wellcome to the club! Jst si tudi nogavic ne morm več normalno obut, pa tudi škorne mi moj dragi da gor...Tko da...
Dej povej kiro zobno ščetko si si kupla, k morm itak novo nabavit pa bi pol tako ku ti...Če bo kej pomagala!

Ej, a mogoče katera ve za kak čaj za nosečnice-sem nekje prebrala, da menda odvaja vodo...Sam pa nevem kiri je zdej ta ljubi čajček...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.11.2008 13:08:00   
Vesnozaver
pupka  fajn da je mama bila zraven...;)) mislim, da bomo pocasi vse imele te tezave...
pa strizenje nohtov,jejhtata....sem rekla mozeku da naslednjic bo on strigel. Frizurco spodaj pa itak ze sedaj rihta, ker ne vidim nic!user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.11.2008 13:09:05   
brkn83
ajvy - mal kontrole pa mora biti, sej drugače pa itak ne vem kako bi vse skupaj naredili.

Js si bom tudi zvečer morala glavo oprati. Še prej pa morem kopalnico počistit. Zdej sem jo končno pobelila, sedaj pa sledi generalno čiščenje.

Punce zanima me, če katero grabijo kaj krči v nogah. No mene zdej že dve noči - zagrabi me kr v levo nogo, pod kolenom.  Kaj lahko naredim,da se to mi ne bo več dogajalo???oz, da vsaj malo oblažim te bolečine.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.11.2008 13:10:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

shuka - super, da si dobre volje...user posted image user posted image user posted image ...pol še nam mal energije daš...user posted image
Še če bi me videle kako izgledam, bi se šele smejale, z viklerji v glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.11.2008 13:11:16   
Čebel@
čveke čvekaste........me ni pol ure in imam v šusu 2 strani za prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja umivanje glave.......si jo moram jaz tudi pa se mi nekako ne dauser posted image

barbara.....sem z domžal samo moj ima službo v grosuplem......nisem nič kupila ker bom še v pikapolonici pogledala-gledava namreč banjice na stojalih
zdaj moram pa do veterinarja(spet)ker je kuža ponoči bruhala po tabletah proti notranjim zajedalcem in bom dobila nove tabletke......no šibam.....se oglasim ko se vrnem

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.11.2008 13:11:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ajvy - mal kontrole pa mora biti, sej drugače pa itak ne vem kako bi vse skupaj naredili.

Js si bom tudi zvečer morala glavo oprati. Še prej pa morem kopalnico počistit. Zdej sem jo končno pobelila, sedaj pa sledi generalno čiščenje.

Punce zanima me, če katero grabijo kaj krči v nogah. No mene zdej že dve noči - zagrabi me kr v levo nogo, pod kolenom.  Kaj lahko naredim,da se to mi ne bo več dogajalo???oz, da vsaj malo oblažim te bolečine.
Magneziju povečaj dozo!user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.11.2008 13:11:24   
Vesnozaver
brkn : NEHAJ Z PUCANJEM IN POČIVAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.11.2008 13:11:28   
brkn83
js pa se zaenkrat še lahk sama obujem, pa tudi zokne dam sama gor. Tudi s pranjem glave nimam še problemov..................... ampak vidim, da to počasi postaja problem. No ne vem kdo bo meni obuval zokne, ko pa sem sama zjutraj doma- user posted image  se bom mogla nekak potrudit, razen če bom kr celo dopoldan v postelji preživela.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.11.2008 13:12:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: petrap

Še če bi me videle kako izgledam, bi se šele smejale, z viklerji v glaviuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.11.2008 13:13:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

brkn : NEHAJ Z PUCANJEM IN POČIVAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image
se čisto strinjam......mi slabo vest zbujaš k jaz nisem tok pridna

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.11.2008 13:14:44   
brkn83
vesnozaver - ej sej počivam mal vmes, ker če bi vse v enem šusu naredila, potem bi itak že bila konec. Mal delam, pa potem mal počivam, tk da stvari mal bolj počasi napredujejo.

A  ve kupujete magnezijeve šumeče tablete, take, ki jih lahk kupite v vsaki trgovini, ali kakšne druge, ki se dobijo le v lekarni. Js sem zadnjič kupila kr one v tušu, pa se mi ne zdijo slabe. Spijem eno na dan.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.11.2008 13:16:17   
brkn83
majchy- nič ne imej slabe vesti zaradi tega. Js pač moram nekaj delat, ker če ne mi je pa dolgčas, pa tudi vse morem prej narediti, ko user posted image  pride, da bom potem lahk 24 ur njej namenila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!