scorpiogirl
|
Helow! tole vaše čvekanje še berem (pa k sreči niste neki ful pridne ), komentirat pa velik ne morem ... se me nekaj loteva ... glava me boli pa vročina me je že naskočila ene tri seminarske me še čakajo, pa bojo še kakšen dan počakale (pa hvala vsem za pohvale špeh že raste je pa res, da ne bi nič delala, če ne bi bli datumi, do kdaj je treba ... to me pa vseen prisili )... sem še sama doma, ker so se MM-ju v ponedeljek začele ene terapije in bo zdejle vsaj dva tedna samo za vikend doma pa dost jamranja ... Ketrin, tole knjigo misliš: Spi, dete, spi: kako navadite malčka mirno spati: jedrnat vodnik po metodi dr. Eduarda Estivilla. Zolika, huda majčka moj ma samo tisto I look just like my daddy Nile, upam, da se kmalu znebite golazni Roberta, si sprožila virus baje je to nalezljivo ... v naši žlahti so znotraj enega leta 3 Majček, Nal ima iste fore ... je že čist morto zaspan ... ga dam v posteljico, frajer skor v miže poišče rešetke in vstane ... ko mu dam dudo, takoj spi ... samo je lahko čez par minut že ista situacija pa po novem se, ko se zbudi, ne pritožuje, ampak raje vstane in firbca okol razen ponoči, ko je seveda treba takoooooooooooooooj dobit za jest Sasy, koledarje lahko narediš tud pri kom, ki fotografije razvija (pri nas vem, da koledarje GM dela), je še najmanj dela. http://www.foto-gm.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=19&Itemid=36 pa vidim, da si že ful pridna z izdelavo ... mogoče res najbolje kar do fotokopirnice ... sicer sem jst mislila naredit okvirje iz das mase pa Nalovo sliko noter ... pa bo mogoče tole s koledarjem skor bolj zanimivo ... bo za premislit Srečka, a tud v HM ni tistih nogavičk? pred časom so imeli take fajne s Snoopyjem ma, mene je tud prodajalka v Baby centru nat , ko mi je prodala 17-18 številko. je rekla, da je to za eno leto pa pol no, lih čist premajhne niso, za več kot mesec pa ne bojo ... sem že tud 19-20 šla iskat. no, pa je nekaj komentarjev se vseen nabralo ne gre, ne gre ... odvisnost pač. no, Nal zdej očitno spi (je že pred 19. zaspal, ker je pozabil popoldansko kitico oddremat, pa je blo že nekaj vstajanj v spanju), upam, da ne bo imel več telovadbe do jutra ... pa svizcu ni treba nič okol hodit uživejte, jst bom kmal za v posteljo ... grem še mal pred TV (spat) ... nočko