|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
18.11.2008 10:50:23   
sasy20
Naš mali se je po 2 urah zbudu zdej pa tud midva šibava v knjižnico, DM-a pa mal okol...papa

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.11.2008 10:51:00   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

E. Leclerc ima pvc spodnji del...obuvalo 100% poliester...smo pogledali ja...Pikapolonica pa nima številke...sva pogledali na Rudniku...Pikapolonice mislim da v Lj drugje ni...bomo pregledali še City park pa mercato ju3 ko bomo imeli avto he he

Pikapolonica je tudi v Domžalah - pokliči, če imajo, pa grem lahko jaz iskat...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.11.2008 10:57:34   
simvir
Hej!

Tudi mene razveseli sonček, ko zjutraj pogledam skozi okno. Mi smo ga imeli tudi v nedeljo in je bilo na soncu prav toplo.

Za javljanje skoraj ne najdem časa, tudi če sva sama doma. ko je buden, je ves čas akcija, pa še rač imam v njegovi bodoči sobi in zraven mene nima kaj počet. Spi pa dvakrat po eno urco, tako da preden kaj za kosilo pripravim, pa vas mal preberem, se že zbudi.
Lazi že posod naokrog, takoj je za mano v kopalnici, tudi stopnice so zanimive, ampak več kot na prvo še ni splezal. Zdaj se dviguje ob vsaki možni stvari in kdaj še ne znese, potem je pa jok. Pa predali so res zelo nevarni za prstke, smo včeraj že sprobaliuser posted image .

Ponoči po hranjenju ob 2h ne in ne zaspati nazaj. Je bil najprej v svoji postelji, potem med nama, ko pa je začel cukati in plezati po meni, je šel pa kar nazaj v svojo postlo, jaz pa vsake toliko do njega. Že par noči ga neki sračka z budnostjo ponoči, on bi sedel, pa vriskal. Upam, da bo čimprej spet spal. Potem je pa gospod do 8h potegniluser posted image .

Pomalical je že eno huško in pol velikega jabolka. Sem mu pa prvič dala zraven malo skute.

Še vedno nam malo teče z noska, ampak ni sile. Je pa mene včeraj nekaj napadalo. Me je vse bolelo, tudi glava, pa zeblo meje, danes zjutaj mi je bilo vroče, zdaj sem pa okuser posted image . No še dobro da sem.

Ste tudi meni naredile skomine s koledarji, upam da bo tudi meni uspelo. Vem pa da so ene dale delat koledarje v DM.

Mi imamo doma tudi nogavičke z bremzicami, spodaj pa žabice, ker imamo spodaj ploščice po tleh (sicer imamo tudi talno, ampak ne preveč toplo), on pa večino časa pleza naokrog. Tiste nogavičke s podplatom ima iz HM-ja, pa ga po nogici kar preveč stiskajo.

Kmalu pride MM domov, ima danes dopust, je imel enega dr-ja. Upam, da mi danes uspe vsaj kakšno okno pomit, bom še jaz kaj zaslužilauser posted image user posted image user posted image  (no ne bom plačala).

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.11.2008 11:12:22   
Ketrin
Ja, pismu... sej še šla nisem pa ste celo stran in pol naklofale.... Alo zdej pa vse ven na sonce, ne zabijat časa tuki gor....user posted image user posted image

Sasy, jaz imam tudi koledar do maja že narejen... Pošlji mi mail na zs, pa ti pošljem... čist tko za idejo....

Posadka, če v četrtek prideš in se vidimo, sledijo ideje za abrahama... se mi ne da pisatuser posted image

Zdej pa res šibam, ura je že čez 11user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.11.2008 11:28:22   
Majček28
dan, kako je lepooooo zuni, pa mrrrrraz tud...ja, je že prav tko, a ne?

Brinček spančka, tko da ima kakšno minutko časa da se mal javim. Spal smo fullll dobr (zdej ko sem se pohvalila se bo verjetn spet pokvarl!!! ), tankal samo 1x user posted image  on 6h smo pa vstali. Pa ker je bilo lepo jutro sploh ni blo tko težko. Smo spucal noska s fiziološko in je ven prišlo spet 1 tono neki rumenga, upam da to pomen da bo kmal OK...sicer pa imava v petek itaq ORL.
Čakam da se zbudi, pomalicava eno sadno mešanico potem pa greva ven.

Srečka me očitno čist ignorira, ne odgovarja na SMS, ne dviguje telefona, tko da....user posted image

Ketrin fajn šopingiraj potem pa modna razstava, a prov user posted image

Joan, pri nas je tako dretje pri pucanju noska da je joj...potem se pa sluz še sproti dela...grrrr....Brina pa zraven ponavlja med jokom nenenene in pol je men tko hudoooo....ampak ker je treba je pač treba, upam da bo čimprej OK... pa upam da bo tudi tvoj princ kmalu boljše in brez vročine

Zdaj ste pa še mene s temi koledarji čist zapalile, super ideja. Jaz sem hotla narest majčke z Brinino sliko pa zraven kakšen napis, npr. Super dedi ali pa Super babi. No, sej to lahko še vedno.

...zdej grem pa mal zabušavat predno  se princeska zbudi

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.11.2008 11:30:33   
NiLe
Daaan ... uf, tale golazen od user posted image mi bo naredila nekaj sivih las in tono dodatnega dela, ampak ne bom se predala user posted image user posted image user posted image ... danes je dan za iztrebljanje in upam, da se te zoprnije čim prej losamo.

Vidim, da ste pridne, ustvarjalne, zapravljive ...pa hitro na sončka, da ne boste preveč klofale, ker sem že tako ali tako v zaostanku z branjem. Me3 se sedaj oblečemo in šibamo na sončka. Pa v lekarno, trgovino in knjižnico.

Pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.11.2008 14:51:57   
Isabellabina
Uf ,dan še od mene

Ma sem tko leteča da računalnik lepo samujeuser posted image

Evo dons sem nabavla cement ,pa robnike,da bo loh naš dragi "zabetoneru "poden za pesjak ,še preden začne zunaj ornk zmrzovat.

Presnet,sm si omislila kužata,zdej pa eurčki letijo k zmešani iz denarnice.Hudir je k je treba vse na novo narest in temu potrebno je treba spraznt denarnico.user posted image

Koledar--jz mam letošnjega narejenega do meseca marcauser posted image user posted image user posted image ,za leto 09 pa sploh ne vem če bom zmogla ustvarjat,sej še slik u album nimam cajta sprot nalimatuser posted image ,bomo vidl....

jernej zdele panča ,pojedl smo tud že ,en otrok je zuni ,en dela snežinke iz papirja eno pa še čakam da pride iz šole,ma ta dolgo danes spetuser posted image

Ketrin --lepo nakupuj sicer si pa zdele sigurn že čist nova!

Evo G.Miklavž je tud dons že nekaj nakupoval in je lažji za 33 eurrčkovuser posted image

Čestitke vsem obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hm kaj še     .......ne vem vas moram še mal prebrat

Aja--Nile----ta golezen je ful skoraj neuničljiva,vrag naj jih pocitra,upam da se jih kmalu znebite!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.11.2008 14:56:03   
Isabellabina
Aja...Nile....če ti kaj pomaga...jaz sem vso sedežno in vsa sedišča pošpricala s paro iz likalnika...upam da razumeš kaj mislim s tem,tud tam kjer otrok se igra in leži--postelja,igrače pa sem vse zaprla v polivinilasto vrečko in dala v zamrzovalnik za ene 3 tedne pol sem jih pa vrgla u stroj!Sewm se jih kar hitro znebila res pe so takrat še imeli en šampon ki je takoj uničil golazen ,zdej ga pa ni več na tržišču.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.11.2008 15:02:07   
Isabellabina
Ah ja ...zamašen nosek....jaz dajem mešanico Operila in fiziološke,sam to skoraj vedno samo ko se gre spat,da ima vsaj ponoči nekaj ur mir.Čez dan se že lažje švercaš z fizio in vackom ,ponoč pa jaz ne morem sesalca laufatuser posted image Še boljši je pa Olinth ,ker ima nekaj noter ki ne suši sluznice!Jaz sem si kupila enkrat operil razpršilo in tisto na pol ponucala sedaj to napolnim z že prejšnjo mešanico!

Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.11.2008 15:07:25   
Jo@n
Pa še en pozdravček od naju. Kljub napovedi, da bova ostala doma, sva jo mahnila malo na zrak, je bil mali tako oblečen in zadekan... Pa mu je kotistilo, saj je potem odspal svojo polurno kitico. Kaj več se pa ni pustil prepričat. Ga imam kar v ležalniku, pa malo gleda naokrog, meče igrače dol in mi da mir, da sem lahko kosilo skuhala. Omakca za špagete je gotova, barila bo skočila v lonec, ko pride MM domov. Solatka pa že natrebljena čaka v hladilniku.

Za malega se pa kuha zelenjavni mix, stročji fižol grah in bučke, na popraćeni čebulici. Za zgostitev bom pa še žlico riža dodala.

Šibam, alarm.

Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.11.2008 15:31:25   
simvir
Mala dva spita, MM je zunaj, pa sem si vzela malo časa. Je prej MM odpeljal Tevža na sprehod (je končno ugotovil, da je Nejca večkrat peljaluser posted image ), jaz sem pa uspela tri okna pomit in to kljub mrazu. Ma do Božiča bom že do konca prišlauser posted image user posted image user posted image .

Big mamma - ja s psom je kar precej stroškov, pa tudi veliko dela. Ampak ko te pa s tistim svojim pasjim pogledom v dobro voljo spravi, pa vse pozabiš, a ne. Tako nekako kot pri naših otročkih.
Tole z mešanico za nos bom pa tudi jaz verjetno sprobala, imam tudi tisto razpršilo.

Nile upam, da se res dokončno znebite živalic, je pa pri user posted image  verjetno še bolj zoprno kot pri user posted image .

Ketrin je verjetno že vsa nova, pa še fajn družbo ima. Meni so tudi taka generacijska srečanja ful lušna. Moja mama in ata komaj čakata da mala dva pripeljem. Takoj zgledata 20 let mlajša, ko se z njima igratauser posted image . Sploh ata je ves poskočen pa jih bo drugo leto 80 napolnil.

Joan fajn da je J. že boljše. A ti pa že čebulo prepražiš zanj, jaz še nisem, pa bom tudi probala.

Mi 3je bomo pa ko se zbudita malo k mojim šli, gre oči čez dva dni na operacijo (pruh), pa ga gremo malo obiskat. Pol nekaj časa ne bo mogel vnukov v luft metatuser posted image user posted image user posted image .

Nič grem še kaj narest dokler je tišina.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.11.2008 15:57:53   
SpeliG
Da se še midve javiva: sva s sprehoda, čeprav je zunaj mraaaaz, ampak če si dobro oblečen ni panike. Zdaj sem dala Martino spat, pa izvaja neke akrobacije in klepeta, zvezdica uspavanka zgleda laufa za brezveze...No, se bo že vdala, še vedno se je.user posted image  Zadnje dni se hoče dvignit za rešetke posteljice in se postavit na nogice, pa ji ne bo uspelo (verjetno...?!), ker ima dvignjeno posteljico, ni naravnost in je to dviganje zelo oteženo. Čeprav so kar majstri, teli malčki...

Saj ni res, pa je, danes je pogledal ven novi zobek, torej sedmi, vem pa da bo sledil še osmi, ker sem zdej že tolk naštudirala te zobke, da vidim da vedno rastejo v paru. In zgornja enkica je še brez para...

Koledarji so dobra ideja, meni so že en cajt v mislih. Vsa darila povezana s fotografijami so meni zelo všeč, ker obožujem fotografije. Mene ni okužil digitalc, pri nas se še vedno dajejo fotke razvijat, kljub temu da imamo digitalni foto. Potem zvečer mal pregledujem albume in pišem Memo cards, ...Ja, sem ena romantična dušica, pač in rada imam spomine na lepe trenutke.

Domače živali seveda stanejo in z njimi je veliko dela ampak pri nas so to družinski člani (no, STA) in zato se z njima tako tudi dela. Zato mi je zadnjič naš sosed mal dvignil pritisk, ko je rekel, da je  njegov (skoz na ketno privezan pred hišo, nikoli počesan ali skopan kokeršpanjel)pes dobil bolhe od našega psa, s katerim si lahko samo povohata smrčke čez ograjo. Naša psička pa redno skopana (že zarad Martine mora bit tud pes tipi topi), postrižena, počesana,cepljena proti vsemu možnemu in namazana z ampulami proti bolham...Res, no comment. Ampak na nevestne lastnike psov sem že vajena, v nedeljo smo bili na sprehodu v Tivoliju in je bil po mojem naš pes edini privezan, kljub znaku da je vrvica obvezna. Očitno je naš najbolj problematičen..user posted image

Pa sem še ful hotla napisat in seveda ementaler...Lepo se imejte!!!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.11.2008 18:13:11   
Majček28
...ja kje pa ste...a ste zmrznle al vas je pa kdo ukradu user posted image

...no, zdej je pa še mene en tat prišel iskat....

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.11.2008 18:29:46   
resnično srečna
jest sem tuki..Iza pa pančka kao popoldansko kitico...smrklja...prej ni hotla it...potem se je nažrla obare...mrknila ob 16.30...in evo njo...še zdaj spi...upam, da bo kmalu auf...da potem se malo poigrav, pripraviva z večerno spanje, popijeva kašico in da mrkne nazaj v mižule...

sicer je tole bolj humano kot zbujanje ob 5.30...ampak upam, da ne misli vlečt do jutra... 

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.11.2008 18:34:14   
Jo@n
Majček, pa ne da te je vzel eden od dobrih mož?

Srečka, mi pa pogrešamo eno popoldansko kitico, a je mogoče pr vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.11.2008 18:59:33   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečka, mi pa pogrešamo eno popoldansko kitico, a je mogoče pr vas?

očitno he he...pišuka smrklja še vedno vleče dreto...in očitno jo bo še naprej...samo spet me bo sredi ledenega jutr, ko tako paše se gret pod kovtrom, vrgla pokonci...barabonka...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.11.2008 19:32:42   
lepa posadka
Čeeeer!

Ja, danes ste vse mrknile. Mi smo imeli spet pester dan. S Tomažem sva malo pohajala, zapravila nekaj Evrov za torbe za pancerje - končno..., srečala našo Tasyo in Lano, ki je menda zadnje čase pridna, pridna. Tasyo vsa v elanu, kot smo je vajeni. Morda se kmalu najavimo k njej na obisk, saj ji danes že montirajo vrata :-))) Tasyo, saj nisi huda, ker sem kar jaz sčvekala :-)))
Potem sva s Tomaže imela malo crkljanja, pa hranjenje (danes je celo polenta šla v tek). Pa sem potem spekla eno pecivo s sadjem... to je pa res ajnfah recept... tega mi je dala botrca in je verjetno edina stalnica v moji pečici. No, pa kar se spodobi, da očetu še torto spečem, v hladilniku pa nisem imela hudo veliko rekvizitov... sem spekla orehovo jabolčno torto. Je celo uspela, čeprav mi je bilo vmes 10x žal, da sem se je lotila, ker je kar nekaj dela... pa vmes je bilo treba po otroke, pa Tomaž je eno glasno vmes zapel... (je dopoldan odkril kraljestvo rož... in konzumiral malo zemlje... sem pomislila, da ga to zvija), pa še testo se ni lepo valjalo. No, kakorkoli že... uspelo je, in torta je bila zelo okusna. Sedaj smo malo popraznovali pri atetu... in prilezli siti domov, medtem ko naš ati služi kruh - danes v NG. Ga čaka še dolga pot domov :-(

Tako... toliko od nas. Otroci se počasi spravljajo v kopalnice, tako da bom vskočila ssedaj... Morda vas še kaj preverim čez slabo urico, ko bo v hiši mir.

Vsem nahodnim... pa super, da ste šli vseeno na zrak. Pa naj bo nocojšnja noč samo še lažja.
Vsem obmesečnikom.... tudi eno sladko tortico :-)))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.11.2008 19:44:00   
trnuljčica
Čer,
pri nas je novo da smo prespali noč. Sicer smo šli spat pozno-kar je pri nas zadnje 14 dni postalo običaj, ampak spali smo pa do 8.30user posted image . Sicer je imel pred tem vročino in sem mu dala svečko, spal pa je. Upam, da ne zaradi vročineuser posted image , temveč ker je treba tudi spati... Sicer me je tole 2 tedensko spanje v povprečju 4 do 5 deljenih uric total dokončalo. Tako da sem sedaj dva dni not vnašala z dvournim spanjem podnevi. Je pač ata ta čas čuval. Ker bla sem že čisto adijo... Točno tako kot pred tem, ko zboliš...

Sedaj čakam da MM pride s treninga in grem v kino. Dobro ste prebrali- grem. Sama. Jutri namreč MM odsoten in mora že ob 5 uh vstat. Meni je pa boljše, da grem sama, kot da sploh nikamor ne grem. Varstva zadnje čase pa tako štrajo... Če bo tako še dolgo bomo res organizirali profesionalno varstvo... Ma kaj, ko vsaki, ki ji rečem misli, da se hecam... A ste opazile kako se punce in fantje ne upajo pazit otrok??? Če pomislim, da si v tujini na tak način služi žepnino vsak najstnik...  Celo enega fanta, ki je bil navdušen nad našim user posted image in je uzjavil, da bo mel ful otrok, sem vprašala. BTW hodi na zdravstveno in je celo prišel v stik z  user posted image ... Pa je mislil da se hecam... Na sploh če njih ni strah, je pa njihove starše... Saj študentje so isti... Očitno imajo vsi otroke pozno, prej pa sto let ni nobeden videl nobenega in se bojijo...

Sedaj je prišel MM...

čAO

Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.11.2008 20:15:07   
misa79
Čer.

Danes pa je res bil zelo lep dan. Sicer mrzlo, a kaj čmo. Zima prihaja. Tut to more bit, čeprav je men poletje velik boljš.

Danes sva se z malim potepala po Celju in kofetkala z dvema super aprilčicama in njunima user posted image . Smo imeli en mini mitinguser posted image . Je blo prav lepo. Bomo še ponovili. Potem pa sva šla še na obisk k prababici, kamor sta prišla še babi in dedi, pa na kosilo in nazaj domov. Je malega tole pohajanje kar zdelalo in zdaj že lepo spi.

S koledarji pa ste tut men nardile lušte. Ne vem, če ne bomo probal kaj spacat. Lahko pa ga daš tut tiskat pri Hoferju. Pride okol 10 eur. Tu je link:
http://www.hofer-fotoizdelava.si/index.php?id=26

Pa mislim, da ima DM tud to ponudbo, moram še prevert.

Pa tud ideja z majicami ni napačna......... Ma babice in dedki bodo veseli vsega, sam da bo v zvezi z user posted image . Vsaj pri nas.......

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.11.2008 20:15:17   
Jo@n
Ekola, mali princ je v mižalah. Čiščenje noska uspelo, kopanje in kašica tudi. user posted image

Srečka, a Izika še vedno drnjoha? Se mi zdi, da boš jutri kmalu auf user posted image .

Trnuljčica, super za spanje, upam da se Sven kmalu pozdravi. Si me pa nasmejala s tistim, kako povpraševanje po varstvu naleti na gluha ušesa...

Posadka, ti, ti! Ko berem tvoje poste, bi se najraje v hladilnik zaprla. Pa že plane delam, kdaj bom spet kaj pekla. Te bom dala na ignore...

Grem tole poslat in F5 stisnit, pa če ne bo nič pametnega na netu, mal po hladilniku brskat...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.11.2008 20:22:35   
misa79
Seveda, sem pozabla. Trnuljčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Upam tudi jaz na kakšno podobno presenečenje.

Joan tudi jaz se komaj upiram klicem hladilnikauser posted image Ne vem, če mi bo uspelo. Bo verjetno spet on zmaguuser posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.11.2008 20:26:39   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečka, a Izika še vedno drnjoha? Se mi zdi, da boš jutri kmalu auf user posted image .

čarovnica Jo@n...itaq...se je zima začela pa je naša medvedka zadrnjohala očitno zimsko spanje...sam upam, da ne bo lakotnica ponoči hotela, da ji večerjo kuham...dobi joško pa pika...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.11.2008 20:47:13   
scorpiogirl
Helow!

tole vaše čvekanje še berem (pa k sreči niste neki ful pridne user posted image ), komentirat pa velik ne morem ... se me nekaj loteva ... glava me boli pa vročina me je že naskočila user posted image ene tri seminarske me še čakajo, pa bojo še kakšen dan počakale (pa hvala vsem za pohvale user posted image špeh že raste user posted image je pa res, da ne bi nič delala, če ne bi bli datumi, do kdaj je treba ... to me pa vseen prisili user posted image )... sem še sama doma, ker so se MM-ju v ponedeljek začele ene terapije in bo zdejle vsaj dva tedna samo za vikend doma user posted image
pa dost jamranja ...

Ketrin, tole knjigo misliš: Spi, dete, spi: kako navadite malčka mirno spati: jedrnat vodnik po metodi dr. Eduarda Estivilla.

Zolika, huda majčka user posted image moj ma samo tisto I look just like my daddy user posted image

Nile, upam, da se kmalu znebite golazni user posted image

Roberta, si sprožila virus user posted image user posted image user posted image baje je to nalezljivo ... v naši žlahti so znotraj enega leta 3 user posted image user posted image

Majček, Nal ima iste fore ... je že čist morto zaspan ... ga dam v posteljico, frajer skor v miže poišče rešetke in vstane ... ko mu dam dudo, takoj spi ... samo je lahko čez par minut že ista situacija user posted image pa po novem se, ko se zbudi, ne pritožuje, ampak raje vstane in firbca okol user posted image razen ponoči, ko je seveda treba takoooooooooooooooj dobit za jest user posted image

Sasy, koledarje lahko narediš tud pri kom, ki fotografije razvija (pri nas vem, da koledarje GM dela), je še najmanj dela. http://www.foto-gm.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=19&Itemid=36
pa vidim, da si že ful pridna z izdelavo ... mogoče res najbolje kar do fotokopirnice ...
sicer sem jst mislila naredit okvirje iz das mase pa Nalovo sliko noter ... pa bo mogoče tole s koledarjem skor bolj zanimivo ... bo za premislit user posted image

Srečka, a tud v HM ni tistih nogavičk? pred časom so imeli take fajne s Snoopyjem user posted image ma, mene je tud prodajalka v Baby centru natuser posted image , ko mi je prodala 17-18 številko. je rekla, da je to za eno leto pa pol user posted image no, lih čist premajhne niso, za več kot mesec pa ne bojo ... sem že tud 19-20 šla iskat.

no, pa je nekaj komentarjev se vseen nabralo user posted image ne gre, ne gre ... odvisnost pač.

no, Nal zdej očitno spi (je že pred 19. zaspal, ker je pozabil popoldansko kitico oddremat, pa je blo že nekaj vstajanj v spanju), upam, da ne bo imel več telovadbe do jutra ... pa svizcu ni treba nič okol hodit user posted image

uživejte, jst bom kmal za v posteljo ... grem še mal pred TV (spat) ... nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.11.2008 20:53:19   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Majček, Nal ima iste fore ... je že čist morto zaspan ... ga dam v posteljico, frajer skor v miže poišče rešetke in vstane ... ko mu dam dudo, takoj spi ... samo je lahko čez par minut že ista situacija user posted image pa po novem se, ko se zbudi, ne pritožuje, ampak raje vstane in firbca okol user posted image razen ponoči, ko je seveda treba takoooooooooooooooj dobit za jest user posted image

Točno tako je tudi pri nas user posted image . Če si dost hiter z dudo zaspi takoj nazaj, drgač pa je hudič. Ja naši malčki so pridni in še v spanju trenirajo in izboljšujejo novo naučene prvine...........user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
18.11.2008 20:59:10   
lepa posadka
Čeeeer!

Evo, na vaš računa sem zeksala enega bandidosa, še naložila na ogenj, pokrila otročke in prilezla do rr. Uspavanje res ni noben problem... če pa hočem, da vmes, ko uspavam ta malega, š ta velik violončelo vadi... potem pa je to zelo zahteven projekt... ker ta velik 100x neha in vpije po hiši: mami, je bilo dobro?, pa mami, tako ne gre... pa mami, pridi pogledat... pa, mami, punci tle sestavljata puzzle pa me motita :-))) Najprej sem se smejala, ker sem itak pričakovala... potem me je pa že ujezilo, ker kar ni nehal! NO, HB je Tomaž kot ponavadi hitro utonil v spanec... da sem ukrepala dalje. Potem ni bilo težav :-))) Sedaj že vsi veselo drnjohajo... MM me je klical, da bi pojedel enga BigMaca... pa, ker imamo MCDOnalds blizu doma, se bo verjetno na poti domov tam oglasil... pa sem mislila it spat... Saj za dieto itak nisem karakter... pa čakam na popraznični čas. Do takrat pa tudi, če sem malo hripava... tole pokašljevanje pa je del mojega vsakdana že kar pomnim.

Trnuljčica... veš, jaz tudi čakam na kakšno podobno presenečenje... :-))) Glede varstva pa... iz katerega konca MB si? Morda lahko kaj povprašam...

Joan... tista ''butelka'' zadnjič je bila super. Sem se morala kar borit za kakšen košček. A je to navadna kukr orehova... pa namesto orehov lešniki? Kolk lešnikov na kolk jajčk? Notri je bila pa itak samo smetana, al ne?

Misa... a ni tisti koledar samo na eni strani? Kako pa kaj MIhec? A že hodi :-))) No, super da uživate tudi v zimi.

Srečka... bo spet poste za dobro jutro pisala? NO, naj medvedka odspi eno dolgo rundo... pa četudi bo zjutraj prej, kaj ne? No, vsaj jaz si tako želim :-)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

medicina ali naravna pot
cupacups

kaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?

zdravila,mazila (66%)

domače pripravke (34%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!