mismis
|
En lep dober dan vsem skupaj. Danes sta nama Sončka33 in 85 tako lepo sijala, da je bilo res škoda biti v službi. A imamo kaj lepih novičk??? Pija, tudi jaz ti želim, da te taka cmerasta budilka začne čimprej buditi . Pri nas je pa itak taka zadeva, da če bodo otroce bo fotru bodo lepo spale, če bodo pa po mami, bodo pa skoz pokonci in težile. Blanči, kaj ko bi ti vseeno malo počivala dopust pa to, magari se zlaži, da si staknila vročino. To ne bi bilo nič čudnega, zdaj ko je tak čas in razsajajo viroze. Daisy, visoke štikle, zakaj pa ne. Tudi jaz jih nisem nikoli v življenju nosila, sedaj pa hodim v njih že kot manekena (ok z občasnimi spodrsljaji). Kako si ti meni, si v službi ali doma? Konina, za Erazma in Gašperja, pa mali Nevi tudi čestitke, ker je dobila taka lepa sončka za bratca. Lepo se cartajte z vsemi tremi. Žižek, tudi jaz tebe missam, ampak saj veš urniki, urniki, urniki. Ma ja, enkrat bo bolje, če ne prej pa spomladi, ko se bo prav fletno spet usesti na sončka, kakšnega spiti in skuriti, pa čvekati dolgo v noč. Tina, še dobro, da si šla na urgenco, so ti vsaj povedali, da imaš hiperco. Sedaj pa počivaj in uživaj, jutri pa, ko greš po otroke, jih lepo sprejmi k sebi in grej, da bo čez 14 dni PLUSEK . A ja še to, hiperca je dober znak, kot so ti že ženske omenile, nekako poveča možnost vgnezditve. Zarja, na Gibonnija greš, super boš uživala, pa še 4malo fotostimulacije bo n74, za bioenergetika ti povem čez kakšen teden ali dva, ravno sedaj se dogovarjam z eno, ki naj bi bila dobra. Tudi moji sestrični je pomagala, ki je imela takšne probleme kot me, vendar pa je problem, ker ne more vsak priti do te bioenergetičarke, temveč te mora pripeljati nekdo znan. Ta ženska tudi ne zahteva plačila za svoje usluge, temveč ji ti daš toliko, kot misliš, da je njeno delo vredno. Kruce, hvala za jutranje kavice, prav sedejo. Čeprav danes bi te prehitela, če bi šla takoj za računalnik zjutraj, namreč sem šla že tak čas v gozd z mojim na sprehod. Kakšna je kaj situacija pri vas? Lučka, kako je bilo danes v službi? So sodelavke že kaj razbrale iz tvojega srečnega obraza Biba007, my name is Bond, James Bond, kje pa si bila ti v petek, smo te čakale? Nekako se mi zdi, da res pašeš med nas norce. Netka, počasi, dokler ne pride, je še vedno upanje, kar poglej Mlinčko, Jazzzy in Lučko. Vse je še možno dečva moja, ti samo relax. Miška, ti švercer ti, kako kaj tvoj dragi, je še vedno v sladkih 16-letih. Ti moram pa povedati, da je imela sigurno luna nekja pri tem, ta vikend je tudi mene moj preganju vsak dan okoli. Mislim sploh ne vem, kdaj sva obrnila vloge Žogica, to je pa kar lep izkupiček na UZ-ju. Jutri pa sigurno stopka pade? Tudi jaz sem se pridružila na tem forumu po prvem neuspelem postopku, evo zdaj sem pa skoz gor. V tem postopku pa ima, da ti rata Shuka, bemti nikar ne piši takšnih stvari na forum, saj veš, da se meni lomi, ko preberem nekaj takega. Mislim folk, kaj je s temi ljudmi, ko sem jaz dobila mojega kužona sem vzela 14 dni dopusta, da se je navadil name, pa še v garaži smo ga imeli, ker se je meni zdel čisto premajhen, da bi bil lahko zunaj. Ne glede na to, da ga je imela vzreditelj, skupaj z vsemi bratci in sestricami, zunaj v pesjaku. Ampak takrat so greli en drugega, pri nas je bila pa čisto druga zgodba. Pa še po tem, ko sem šla v službo, je moja draga taščica hodila k njemu na dve ure in ga je peljala ven, da se je moja šnofjla lahko mirno pokakala in polula. Bemti, zdaj sem pa res jezna. Ko zveš, kateri sosed ima majhnega kužija, kar sporoči, ma da pripeljem mojo mrcino na vaš konec, da mu pokažem, kako se dela s kužoni. Wp, lepo da si se sestavila in javila, sedaj pa zasleduj svoj cilj in ti bo sigurno uspelo, pa saj januar že trka na vrata. bbpikica, imaš prav pri vsem mi samo še rota virus manjka. Naslednjič, ko bo srečanje, si pa le vzami čas, da se dobimo in spoznamo. Želvica, tvoje težave so lahko posledica hormonov ali pa se kaj dogaja pri tebi. Ni druge, kot potrpeti in zdržati . Evo dokler jaz napišem roman za nazaj, se že Mlinčka in Mlinček po forumu kao kregata. Ma res sta zakon. Lep pozdrav vsem trem, štirim.