špelin@
|
Estrella*, a Alja spet štrajka?? O današnji tečnobi pa raje sploh ne bi Imam enega hudega sitkota doma... barbaw, plesen je ena hudo trdovratna zadeva: če se je stena 1x "naleze" se lahko znova in znova pojavlja... Moj je na koncu enostavno zbil s stene vse do golega cegla in na novo pokital steno ter pobelil, šele tako smo se plesni rešili. Anitka, le glej, da boste v Čateških fajn uživali Čmrlika, jaz hojice nisem imela za noebenega otroka in je tudi zdaj ne bom imela. Mnenja posebnega nimam, mi je vseeno, ker se s temi zadevami niti ne ukvarjam - itak v stanovanju nimam prostora za to Kaki: tega še niti jaz nisem jedla Zato tudi otroci še niso prišli do njega Ja, pa sem ga 1x poskusila: v službi ga je sodelavka jedla in mi ni bil preveč všeč jana81, mmmmmm, polnjene palačinke... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Malo boljše smo spali, ampak res samo malo boljše. Zbujal se je na 2 uri ali manj, se podojil in spal naprej. Enkrat smo pa tudi sluz črpali in jokali. nina7, če se ne boš javila, boš dobila neopravičene hijenca, kako je šla Vidku v slast juhica?? Gregi je bil danes ob kosilu ves razočaran, ker drugače vedno kaj dobi, ravno danes pa ni bilo nič primernega zanj in je samo žalostno strmel v moj krožnik Sem ga čisto razvadila, ker vedno iz svojega krožnika izbrskam kaj zanj in dam v njegovo skledico, da se skupaj mastimo Posebej pa zanj ne kuham - se bom jutri potrudila, da bo "padel" kakšen korenček in cvetača kasso, potem Varja rada je zelenjavo? tally, upam, da sta ujeli kaj sončka IZVIRNO SPOROČILO: **** Danes grem pa popoldan spet ven, mami peljem k okulistu, ker rabi nova ocala...Me prav zanima kok bo ta sport tuki kostal...Povem pol. Me pa res zanima, koliko bo stalo Drgac pa...pri nas je zdej zacelo bit tud mraz zvecer in ponoci...In zacela se je sezona bosih nog spodaj in japanke zgoraj pa bunda in sali pa kape Ko srecam kak primerek, ki ne bo opazil da imam aparat poslikam, da se mal nasmejite... Pazi, da ne boš tepena Omar ima pa veliko obrokov - je mali fino komot in po malem papca valentina2006, jutri fajn opravita pri P Pa upam, da se tvoj princ kmalu pozdravi!!! Soncnica Sandra ***, a eni mislijo, da morajo biti otroci celo zimo samo notri??? Srčekgirll, midva z Gregcem hočeš-nočeš pridno hodiva vsak dan ven ne glede na vreme - že zaradi male pike, ki gre v vrtec IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol bi pa dobile resnično ubijalsko kombinacijo Komaj folgam sedajšno tečko......veš, da se že sama sebi zdim zlajnana plošča, ko samo čakam, da zraste. Vem, da me čakajo neljuba presenečenja, samo jaz se vseeno lažje spopaden z otrokom, ki govori in razume, kot pa s tako malim dojenčkom. Nekako mi ne sede bit skoz na voljo za previjanje, futranje in igranje....Vem , da se grozno sliši in da sem sama zavestno rinila v to situacijo, ampak jaz sem tega ritma že pošteno SITA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala enako...
|