|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 15:24:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Aja, kaj mi še katera malo pove za kaki...Manci ni bil všeč to sem zasledila...
Please, kr drugač pa se bom mulila.......user posted image  da sem bla spregledana...

Naš Gal ima kaki rad, ker je fajn sladek. Ga je jedel samostojno in pa pomešanega z banano.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.11.2008 15:25:00   
Anitka

Punce, kakšno mate kaj mnenje o hojicah? Že uporabljate, al sploh boste, al ne? Mene ni prepričala...user posted image  po moje je ne bom nabavla....
Jana, Nejc jo uporablja, ne? esem vidla slikico....

Mi je ne bomo uporabljali. Glede mnenja pa sem neopredeljenauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.11.2008 15:25:33   
Čmrlika
evo sem popapala en kaki ravnokar, pa se spomnim, da ste ne že dajale ...
Kako ste pa gga pripravle? Me zanima, verjetno ga lahko dat spasiranega tud zmrznit.? jih mama za izvoz, Taja pa ga papa kot velika...bi ji rada še kdaj kasneje dala...

evo tole me muči ...še vedno,.......user posted image
Sem ji ga zjutraj nardila z jabolkom in keksom...nisem folgala zajemat, je kr hotla v skledico zlest user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.11.2008 15:25:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes je naša orto tečka, je tako kot Erazem user posted image večkrat po malemuser posted image  in spala je samo 2h dopoldanskega spanja. Sedaj dobi flašo in v mižakle, upam, da nadoknadi še za dopoldan. user posted image user posted image Še v vozičku je težila kot gluha svi...

Danes je pa dolgčas tu , se vidi, da je sonček zunaj

Sorry Estrella user posted image user posted image user posted image ampak jaz sem se zdaj tako nasmejla tej izjavi - kot gluha svi...user posted image user posted image user posted image Še nisem tega slišala.

Zanimivo, sem mislila, da je to v splošni rabiuser posted image  A si predstavljaš gluho svi..., ko kruli in cvili na ves glas???user posted image Taka je naša danes.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.11.2008 15:26:38   
Čmrlika
Mi je ne bomo uporabljali.

Zakaj pa ne? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.11.2008 15:26:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hej hej

no midva sva nazaj s plavanja in potepanja po H&M-u, sva zaprla spet 80€, ampak je pa Nejc dobil kopalni plašček, čeveljčke, bodije in trenirkico..

zdej je ravn pojedel krompirček in zelenjavo, jst pa grem delat polnjene palačinke za atija in mene.

no včeraj mu nisem dala keksolina pred spanjem, in se je zbudil že po 2 urah, sicer sem mu dala samo čajček, pa je spal naprej še 2 ure, ampak se pozna tale keksolino za večerjo..

anitka ti si me spraševala s čim ga mešam če se prav spomnem?
jst mam od milupe biscuit v katerem je že mleko zraven, unega prav keksolino, ki se meša z melkom, pa sem zmešala z riževim mlekom, 1x pa s svojim, sam svojega nimam več za izvozuser posted image

Hvala za odgovor. Kje pa se dobi to riževo mleko?user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za odličen nakup.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.11.2008 15:28:34   
Anitka

Mi je ne bomo uporabljali.

Zakaj pa ne? user posted image

Mah kaj pa vem. user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.11.2008 15:28:52   
Estrella*

Kako ste pa gga pripravle? Me zanima, verjetno ga lahko dat spasiranega tud zmrznit.? jih mama za izvoz, Taja pa ga papa kot velika...bi ji rada še kdaj kasneje dala...

Sem ji ga zjutraj nardila z jabolkom in keksom...nisem folgala zajemat, je kr hotla v skledico zlest user posted image

Lepo papa Taja, naša ga pa danes nekam štrajkauser posted image Iz obroka v obrok manj poje. Se že bojim nočiuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.11.2008 15:51:32   
barbaw
Ne mi zamerit, ker ne morem vsega komentirat. Še vedno nekaj posparavljam pa ni konca. Zdaj sem se vrgla še v otroško sobo in mi mora moj zvrtat luknje v omari, da lahko prestavim polico, drugače jih bom mogla kar sama.
Sem zdaj oprala plesen na steni v dnevni sobi in smrdi kot user posted image . Tistega, ki mi je delal odtok bi najraje .... Vrat bi mu zavila. Ker imamo sedežno naslonjeno na steno je nastala plesen. Če ni to en hudič od narave. Pa ful je nevarna za zdravje. Zdaj imam odmaknjeno od stene samo ne vem kako dolgo bo trajalo, da se vse skupaj presuši, pa še toplo ni več zunaj. Luftam pa kolikor se da, ampak tole mene kar duši, pa še čistila sem s čistilom, ki vsebuje arekino, ki me še bolj duši. user posted image
Razmišljam, da bi škrata preselila na zgornjo posteljo. Zdaj je bilo tam skladišče. user posted image  Pa je začel mali user posted image  plazit gor in jo moram pospravit. Nekaj sem že, nekaj pa čaka na novo polico. Upam, da mi do konca tedna rata. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.11.2008 15:52:19   
barbaw

Lepo papa Taja, naša ga pa danes nekam štrajkauser posted image Iz obroka v obrok manj poje. Se že bojim nočiuser posted image

Tvoja Alja bi se lahko malo po moji zgledovala, moja pa malo po tvoji. user posted image  Upam, da ti vseeno nameni mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 460
18.11.2008 16:03:35   
barbaw

Čvek, pa ne vem kje naj bi bil, verjetno naslednji teden.

Kaj jaz to slišim(beri berem)???

Neposredna povezava do sporočila: 461
18.11.2008 16:06:03   
barbaw
Aja, fotke s srečanja ...zelo lepe, user posted image , sem vam pa favš za tako široka srečanja...user posted image  vas je lepo pogledat na slikcah...

Zakaj pa ne greš na srečanje??? Ok, Estrella je malo daleč za 10h zjutraj, kaj pa drugam?

Aja, kaj mi še katera malo pove za kaki...Manci ni bil všeč to sem zasledila...
Please, kr drugač pa se bom mulila.......user posted image  da sem bla spregledana...

Nimam pojma, če ga lahko zmrzneš. user posted image  Jaz ga frišnega dajem.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.11.2008 16:06:35   
barbaw
Trenutno imate dovolj z moje strani. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.11.2008 16:07:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tvoja Alja bi se lahko malo po moji zgledovala, moja pa malo po tvoji. user posted image  Upam, da ti vseeno nameni mirno noč.

No pol bi pa dobile resnično ubijalsko kombinacijouser posted image Komaj folgam sedajšno tečko......veš, da se že sama sebi zdim zlajnana plošča, ko samo čakam, da zraste. Vem, da me čakajo neljuba presenečenja, samo jaz se vseeno lažje spopaden z otrokom, ki govori in razume, kot pa s tako malim dojenčkom. Nekako mi ne sede bit skoz na voljo za previjanje, futranje in igranje....Vem , da se grozno sliši in da sem sama zavestno rinila v to situacijo, ampak jaz sem tega ritma že pošteno SITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.11.2008 16:08:06   
Estrella*

Trenutno imate dovolj z moje strani. user posted image

Kam te pa sedaj nese????

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.11.2008 16:11:48   
Estrella*

Ne mi zamerit, ker ne morem vsega komentirat. Še vedno nekaj posparavljam pa ni konca. Zdaj sem se vrgla še v otroško sobo in mi mora moj zvrtat luknje v omari, da lahko prestavim polico, drugače jih bom mogla kar sama.
Sem zdaj oprala plesen na steni v dnevni sobi in smrdi kot user posted image . Tistega, ki mi je delal odtok bi najraje .... Vrat bi mu zavila. Ker imamo sedežno naslonjeno na steno je nastala plesen. Če ni to en hudič od narave. Pa ful je nevarna za zdravje. Zdaj imam odmaknjeno od stene samo ne vem kako dolgo bo trajalo, da se vse skupaj presuši, pa še toplo ni več zunaj. Luftam pa kolikor se da, ampak tole mene kar duši, pa še čistila sem s čistilom, ki vsebuje arekino, ki me še bolj duši. user posted image
Razmišljam, da bi škrata preselila na zgornjo posteljo. Zdaj je bilo tam skladišče. user posted image  Pa je začel mali user posted image  plazit gor in jo moram pospravit. Nekaj sem že, nekaj pa čaka na novo polico. Upam, da mi do konca tedna rata. user posted image  

barbaw, će imaš kak kaloriferček ali pa kaj podobnega, daj to med steno in sedežno, pa zalavfaj prkrt na dan za kako uro. Al pa kupi kako eksihativno sredstvo, ki nase veže vlago.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.11.2008 16:13:37   
barbaw

No pol bi pa dobile resnično ubijalsko kombinacijouser posted image Komaj folgam sedajšno tečko......veš, da se že sama sebi zdim zlajnana plošča, ko samo čakam, da zraste. Vem, da me čakajo neljuba presenečenja, samo jaz se vseeno lažje spopaden z otrokom, ki govori in razume, kot pa s tako malim dojenčkom. Nekako mi ne sede bit skoz na voljo za previjanje, futranje in igranje....Vem , da se grozno sliši in da sem sama zavestno rinila v to situacijo, ampak jaz sem tega ritma že pošteno SITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja glih ni tečna. Se je umirila odkar je zdrava. Zelenjave pa še vedno noče jest. je pa pridna za mlekca. Še vedno ga izvažam v kanalizacijo. user posted image
Meni se zdi, da rabiš ti malo spremembe v vsakdanu. Tudi meni se to kdaj zgodi pa kaj spremnim, pa je spet ok.
Odneslo pa me je v spalnico po Majo, ki se je zbudila. user posted image

Ven pa nisem upala iti, ker je vseeno prehladno in se bojim, da bi se Maja spet prehladila in zbolela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
18.11.2008 16:14:20   
Estrella*
NO, PA SEM SAMA OSTALAuser posted image  IN SEDAJ SEMuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
18.11.2008 16:14:43   
barbaw

barbaw, će imaš kak kaloriferček ali pa kaj podobnega, daj to med steno in sedežno, pa zalavfaj prkrt na dan za kako uro. Al pa kupi kako eksihativno sredstvo, ki nase veže vlago.

Hvala, da si me spomnila. Imam na podstrešju pravo zadevo. Moram mojega počakat, da grem to iskat. Zlata si. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
18.11.2008 16:15:55   
špelin@
Estrella*, a Alja spet štrajka?? user posted image user posted image user posted image  O današnji tečnobi pa raje sploh ne bi user posted image  Imam enega hudega sitkota doma... user posted image

barbaw, plesen je ena hudo trdovratna zadeva: če se je stena 1x "naleze" se lahko znova in znova pojavlja... user posted image  Moj user posted image  je na koncu enostavno zbil s stene vse do golega cegla in na novo pokital steno ter pobelil, šele tako smo se plesni rešili.

Anitka, le glej, da boste v Čateških fajn uživali user posted image

Čmrlika, jaz hojice nisem imela za noebenega otroka in je tudi zdaj ne bom imela. Mnenja posebnega nimam, mi je vseeno, ker se s temi zadevami niti ne ukvarjam - itak v stanovanju nimam prostora za to user posted image

Kaki: tega še niti jaz nisem jedla user posted image  Zato tudi otroci še niso prišli do njega user posted image  Ja, pa sem ga 1x poskusila: v službi ga je sodelavka jedla in mi ni bil preveč všeč user posted image

jana81, mmmmmm, polnjene palačinke... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
Malo boljše smo spali, ampak res samo malo boljše. Zbujal se je na 2 uri ali manj, se podojil in spal naprej. Enkrat smo pa tudi sluz črpali in jokali.

user posted image  user posted image user posted image user posted image

nina7, če se ne boš javila, boš dobila neopravičene user posted image

hijenca, kako je šla Vidku v slast juhica?? Gregi je bil danes ob kosilu ves razočaran, ker drugače vedno kaj dobi, ravno danes pa ni bilo nič primernega zanj in je samo žalostno strmel v moj krožnik user posted image  Sem ga čisto razvadila, ker vedno iz svojega krožnika izbrskam kaj zanj in dam v njegovo skledico, da se skupaj mastimo user posted image  Posebej pa zanj ne kuham - se bom jutri potrudila, da bo "padel" kakšen korenček in cvetača user posted image

kasso, potem Varja rada je zelenjavo?

tally, upam, da sta ujeli kaj sončka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Danes grem pa popoldan spet ven, mami peljem k okulistu, ker rabi nova ocala...Me prav zanima kok bo ta sport tuki kostal...Povem pol. user posted image
Me pa res zanima, koliko bo stalo user posted image

Drgac pa...pri nas je zdej zacelo bit tud mraz zvecer in ponoci...In zacela se je sezona bosih nog spodaj in japanke zgoraj pa bunda in sali pa kape user posted image user posted image user posted image

Ko srecam kak primerek, ki ne bo opazil da imam aparat poslikam, da se mal nasmejite...user posted image user posted image
Pazi, da ne boš tepena user posted image

Omar ima pa veliko obrokov - je mali fino komot in po malem papca user posted image

valentina2006, jutri fajn opravita pri P user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da se tvoj princ kmalu pozdravi!!!

Soncnica Sandra ***, a eni mislijo, da morajo biti otroci celo zimo samo notri??? user posted image

Srčekgirll, midva z Gregcem hočeš-nočeš pridno hodiva vsak dan ven ne glede na vreme - že zaradi male pike, ki gre v vrtec user posted image

Hvala enako... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.11.2008 16:16:58   
špelin@

user posted image  

Tale smajli je pa glih za mojo veliko piko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
18.11.2008 16:18:20   
Estrella*

Moja glih ni tečna. Se je umirila odkar je zdrava. Zelenjave pa še vedno noče jest. je pa pridna za mlekca. Še vedno ga izvažam v kanalizacijo. user posted image
Meni se zdi, da rabiš ti malo spremembe v vsakdanu. Tudi meni se to kdaj zgodi pa kaj spremnim, pa je spet ok.
Odneslo pa me je v spalnico po Majo, ki se je zbudila. user posted image

Ven pa nisem upala iti, ker je vseeno prehladno in se bojim, da bi se Maja spet prehladila in zbolela. user posted image

Spremembo rabim in to pošteno. Sj pol en časa guram in kot si napisala, nastopi kriza(kot današnja), se odklopin, a kaj ko so ti odklopi čedalje bolj pogostiuser posted image
Že pri Andražu se mi je kegljalo in sem šele potem zadihala, ko sem šla v službo. Rabim malo dogajanja brez user posted image Sicer pa vem, da me razumeš kaj hočem napisat in kako se počutimuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.11.2008 16:18:22   
barbaw

NO, PA SEM SAMA OSTALAuser posted image  IN SEDAJ SEMuser posted image

Jaz sem tukaj, ampak imam malo v naročju in grize slinčka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
18.11.2008 16:22:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image  

Tale smajli je pa glih za mojo veliko piko user posted image

Ko sem ga popala, sem se ravno na njo spomnilauser posted image in seveda tiste faloteuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.11.2008 16:26:38   
Estrella*
user posted image EVO, TA JE PA ZA MAJČICE!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?