Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:25:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? nina7: pa pr teb je pravi full house , ne bolje rečeno bus station. Še dobro, da si na varni nadmorski, ker drugače bi bilo še več obiskov Ja sem na neki alla nina dieti. Bomo videli koliko bomo oklestili Če ne bo šlo zadovoljivo dol v mesecu dni, udarim ta hudo varianto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:27:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No pa še eno vprašanje , če se slučajno keri svita, al pa če ma kera izkušnje: Koliko imajo direktorji majhnega podjetja (d.o.o.) plače (neto)? če je direktor eden od lastnikov, si ponavadi izplačuje minimalno plačo, pa vse prispevke - ostalo pa drugače (posredno) dobi - se najbolj splača tako sicer je pa to ful različno - odvisno predvsem, kako dobro jim gre in katera panoga je vse od 1500 neto navzgor - lahko tudi čez 5000 - odvisno od zgornje vrstice Tana, pa kaj si ti študirala(ekonomijo???)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:31:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No pa še eno vprašanje , če se slučajno keri svita, al pa če ma kera izkušnje: Koliko imajo direktorji majhnega podjetja (d.o.o.) plače (neto)? če je direktor eden od lastnikov, si ponavadi izplačuje minimalno plačo, pa vse prispevke - ostalo pa drugače (posredno) dobi - se najbolj splača tako sicer je pa to ful različno - odvisno predvsem, kako dobro jim gre in katera panoga je vse od 1500 neto navzgor - lahko tudi čez 5000 - odvisno od zgornje vrstice Hvala za odgovor. Za prvo varianto je res ponavadi tako. Bolj me je zanimalo, če ni lastnik. Tenks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* daril full ne maram kupovati, ker nikoli ne vem kaj kupit, kakšnih brezveznih stvari pa ne maram dajat. Ampak dostikrat ne preostane drugega. Obdarujemo pa naše in bratove otroke, stare starše, prababico in ponavadi še brata od mojga. Tiste, ki pridejo na božično večerjo. So pa ponavadi za odrasle bolj skromna, za otroke pa se izprsimo. Naša ma še par dni po novem letu RD in dobi dvojna darila od nas, in je vsa vzhičena ene par dni. Jest mam pa par dni pred novim letom RD pa nikol nisem dobila dvojnih daril, no ja razen od moje mami, in se mi je vedno zamal zdel, ker se nikol niso spomnil name. Pa ne tolk zarad daril, ampak so mi tud dostkrat pozabil čestitat. Zdej mi je čist vseen, tud sama največkrat pozabim, sam kot otrok sem bila pa občutljiva na to. Jaz tudi nisem nikoli dobivala dvojna darila pa imam RD malo pred božičem. Prvi, ki mi ji dal dvojno darilo je bil moj dragi in pa tašča. Mami pa nikoli niti sestre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:34:59
|
|
|
|
hijenca
|
< Sporočilo je popravil hijenca -- 18.11.2008 18:36:59 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:41:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? nina7: pa pr teb je pravi full house , ne bolje rečeno bus station. Še dobro, da si na varni nadmorski, ker drugače bi bilo še več obiskov Ja sem na neki alla nina dieti. Bomo videli koliko bomo oklestili Če ne bo šlo zadovoljivo dol v mesecu dni, udarim ta hudo varianto Samo glej, da se ne boš spremenila kot ena sorodnica. Je bila prej precej okrogla (več kil je imela kot ti in je tudi bolj "mala") in vesela, zdaj pa je shujšala in je ful zatežena in zagrenjena. Sploh si ni več podobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:43:04
|
|
|
|
barbaw
|
Naša je pogruntala, da je parv luštno ritat. Sicer je njej teritorij še majhen, a me zanima, kdaj se bo povečal. To bo še luštno. Bom mogla pazit, da ne bodo kakšne škratove igrače, ki niso zanjo ostale na tleh oz. pri roki, da se ji ne bi kaj zgodilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 18:58:25
|
|
|
|
Aurea
|
Hoj mi smo s plavanja, super je bilo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj te imam med prijatelji Sem še enkrat poslala vabilo. Povej če vidiš Ja, hvala, Estrella, sem dobila, ampak mi noče odpret linka Joj tale prenovljeni RR je pa res v XXXX ****, ja, to sem mislila, igralni center z lokom. Pri nas je še kar v veljavi, ker jo posadom pod lok, jo obdam z blazimnami in ona potem prijema igračke. A Omar se pa že kar plazi Naša je še v fazi, ko leze ritensko in se ziba na vseh štirih naprej-nazaj. Imamo pa zelo podoben urnik hranjenja kot vi, predvsem ponoči. Bogve, kdaj se bomo lahko malce konkretneje naspali Ti kar slikaj to modo v Egiptu in nam nalimaj gor! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** AUREA: a ti nisi dobila na ZS linka za slikice????? Ja, od Estrelle misliš, sem dobila ampak mi noče odpret, grrr... Pravi: The page cannot be displayed IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Zdej pa morem še jaz mal v akcijo po stanovanju. Čeprav mene nered niti ne moti toliko. Se mi zdi da pol manj pospravljam kot ve, ampak mi je ravno do Pakistana pa nazaj, če ni vse po predalčkih. Likam pa sploh ne. Ja, lenoba sem, res. hvala enako se podpišem (likam res samo ta nujne stvari, še najbolj pa sovražim pomivanje kopalnice)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:01:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? Sem mislila da si se vrgla na nav. jogurte kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:01:50
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce, kakšno mate kaj mnenje o hojicah? Že uporabljate, al sploh boste, al ne? Mene ni prepričala... po moje je ne bom nabavla.... Jana, Nejc jo uporablja, ne? esem vidla slikico.... Mi je ne bomo uporabljali. Glede mnenja pa sem neopredeljena Ne bomo uporabljali. Pediatri je tudi ne odobravajo, v razvojni pa odsvetujejo. Baje imajo otroci lahko probleme s stopanjem, ker hodijo kot baletke - po prstih. Enako škodljive se mi zdijo gugalnice za med vrata, takšne, ko v njih stojijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:03:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo sem popapala en kaki ravnokar, pa se spomnim, da ste ne že dajale ... Kako ste pa gga pripravle? Me zanima, verjetno ga lahko dat spasiranega tud zmrznit.? jih mama za izvoz, Taja pa ga papa kot velika...bi ji rada še kdaj kasneje dala... evo tole me muči ...še vedno,....... Sem ji ga zjutraj nardila z jabolkom in keksom...nisem folgala zajemat, je kr hotla v skledico zlest Čmrlika, a si kar vse skupaj zmiksala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:17:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? nina7: pa pr teb je pravi full house , ne bolje rečeno bus station. Še dobro, da si na varni nadmorski, ker drugače bi bilo še več obiskov Ja sem na neki alla nina dieti. Bomo videli koliko bomo oklestili Če ne bo šlo zadovoljivo dol v mesecu dni, udarim ta hudo varianto Samo glej, da se ne boš spremenila kot ena sorodnica. Je bila prej precej okrogla (več kil je imela kot ti in je tudi bolj "mala") in vesela, zdaj pa je shujšala in je ful zatežena in zagrenjena. Sploh si ni več podobna. Mislim, da ne bo kake spremembe, ker zatežene sem že sedaj Pol bom bla pa zadovoljno zatežena Glede igrać pa tudi mene skrbi, saj jih je polno ta majhnih od Andraža, ki jih pozab pospravit, pol pa končajo za sedežno, pod njo, pod nevemkje in ko bo mala postala raziskovalec, bomo morali extra pazit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:19:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej grem pa pojest en navadni jogurt A zdej greš po mojih stopinjah? Sem mislila da si se vrgla na nav. jogurte kot jaz. Ne zard hujšanja, ampak mali rabi za v šolo jogurtov lonček in sva ga poem pojedla vsak fifti:fifti Nisem vedela, da si prešaltala na navadni jogurt. aurea, sem se nate spomnila ob tem:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:22:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša je pogruntala, da je parv luštno ritat. Sicer je njej teritorij še majhen, a me zanima, kdaj se bo povečal. To bo še luštno. Bom mogla pazit, da ne bodo kakšne škratove igrače, ki niso zanjo ostale na tleh oz. pri roki, da se ji ne bi kaj zgodilo. Že ve zakaj rita, da je mama ne bo mogla naklestit po njej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:25:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina: mi bomo prešli na 3 GH verjetno okoli 7m, če pa bo hotla mleko pit pa bom še malo zavlekla. Itak mi že sedaj zmanjkuje idej, kaj ji dat, kaj šele bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:31:26
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: lepe fotke. Mi je všeč, da si se osredotočila na hroščke. Jaz vedno vse drugo poslikam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:42:15
|
|
|
|
aurora28
|
Da se pofotkam v 5. delu in ne morem verjeti, da je že 21 stran . Pri nas nič novega, Gal je kar dosti GH, največ sadja in keksolino, sem opazila, da ne pije več veliko mleka, zato mu čez dan dajem tudi čaj, okus malina - šipek, ki ga obožuje. Sem mu danes skuhala zelenino juhico in se je malo pačil, ampak vseeno za začetek pojedel 5 žlic. Midva z dragim gledava in študirava katera jogija bi kupila in se bova najverjetneje odločila kar za trgovino Relaxx, saj sva naletela na super prodajalko, ki nama je vse dobro razložila in za moje težave definitivno odpade spominska pena. Sem zadovoljna, da nama je posredovala ogromno informacij in bova kupila verjetno jogi z 7 komfornimi conami. Sem se probala vležt in je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:42:40
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw , just for you Kaj res ni nobene???Pol grem pa še jaz.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:46:14
|
|
|
|
hijenca
|
Moj je pa danes že . Je bogega reveža , prej je imel 37.5 ˙C, takoj mi je zaspal, kasneje mu še enkrat zmerim. Je bil preveč naporen dan. Grem zdaj malo , pa cote še moram , pa sebe še , pa , pa pozabim da še moram .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:47:10
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana, pa kaj si ti študirala(ekonomijo???) si nora! nisem jaz za ekonomijo sicer pa dvomim, da to učijo na faksu :)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:48:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw , just for you Kaj res ni nobene???Pol grem pa še jaz. iiiii Hvala!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:49:22
|
|
|
|
Naty*
|
Oj! Sm prišla do 19. strani, jutr naprej... ful me trebuh boli ... Lepo spite! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja no Naty zdaj vem po Žanu katera je. Sm hotla rečt, da sm edina s fantkom, da ne moreš zgrešit, pa sm vidla, da si že ugotovila . **** Omar je pa že ful zrasel , postlca je pa res lepa. IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Naty, luštne slikce! Vidim, da Žana tudi zanima glasba, lepo, lepo. Katera je pa gospodična zraven? A ni on z Anjo-Tio? Žan skoraj nima druge izbire, kot da bo glasbenik, ker je pri nas v bajti skoz muska . Kar se pa Anje tiče, pa kr po Nejcu gleda pa vsake tolk še po kakem, tko da ma tud Žan proste roke . Ta punčka je pa drugač od sestrične hčerkica . ss ne sekiraj se zaradi pametne sosede. A veš kako je to, me itak nič ne vemo in ne znamo . Za enga maš premalo oblečeno, za druzga preveč, tretji ti bo rekel, da je lačna ... Sam sekirat se ne! valentina dobr opravta na posvetovalnici! IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naty srček je tvoj Žanko, pa tak močen fant. Hvala , ja močen je pa res, v vseh pogledih . Super, da ste boljše spali, sej bo šlo še na bolš!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:54:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana, pa kaj si ti študirala(ekonomijo???) si nora! nisem jaz za ekonomijo sicer pa dvomim, da to učijo na faksu :) ok, verjetno kako pravo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:55:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty: pocajtaj se Mene pa nekaj šravfa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 19:56:16
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* No pa še eno vprašanje , če se slučajno keri svita, al pa če ma kera izkušnje: Koliko imajo direktorji majhnega podjetja (d.o.o.) plače (neto)? ti je že tana7 napisala. lahko min. za direktorja, ki je 600 eur, ali pa .. ni omejitev
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?