|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
17.11.2008 22:25:19   
dolenjka
O Lillchy, instant net dela user posted image  user posted image  user posted image

Listek user posted image  user posted image  user posted image  za organizacijo ju3šnjega čveka user posted image

No, zdej pa res grem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.11.2008 6:54:22   
jencili
prvauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.11.2008 7:08:32   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Mi smo pa dones kar pridno jedli, Jaenz je čist nor na kaki vanila, ga bom zdej mogla večkrat kupit user posted image
Kosilo: zelenjavna mineštra - popražena čebulica, korenček, bučke, cvetačka, piščanček, mini barila peresniki in mali sirčka za okus user posted image  zmazal zvrhan taglobok krožnik user posted image

Jutri grem pa dat odpoved, držte pesti, da me šef ne bo pojedu user posted image  mi že zdej želodec obrača, ker mi je to tko mučno narest...

Februarka user posted image  za izvide, pa ful mate dobro gugalnico, mi bi jo tud mel, sam je nimamo kam motirat user posted image  user posted image

Dolenjka, ti nič ne zavidam, da tako kmalu zaštartaš s polnim delavnikom user posted image  kako boš pa z dojenjem zrihtala, sej vedve se še dojita čez dan, ne?

Pina, a si ziher za cucelj, ker sem ga zadnjič iskala v mullerju, pa ga nisem najdla? za tole flaško:user posted image user posted image na prvi sliki je pa cucelj, ki ga rabim user posted image

sproti ko berem pišem, tko da se opravičujem, če je že kera odgovorila.
Včeraj sm bla v Muellerju in vidla te cuclje. Sta po dva skupaj pakirana in prideta 2,95€.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.11.2008 7:16:48   
pina-1
Jutro.
Mi smo tudi že vsi pokonci. Noč je minila brez posebnosti. Dan bo pa bolj umirjen danes. Se je treba psihično pripravit na jutriuser posted image

Pa še neki od hrane:
Za malico bomo mele jabolko banano in hruško s kosmiči, za kosilo pa rižoto. NO tko, zdej grem pa punce odpravit.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 18.11.2008 7:18:15 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.11.2008 7:35:13   
mala_pikica
Dobro jutro!

Jaz se danes tudi lahko pohvalim, saj je Luka prespal v bistvu vso noč, le enkrat proti jutru se je zbudiluser posted image user posted image .

Bamby; hvala za linke, ti si pa že čisto not padlauser posted image . Nekaj od tega bom ziher nabivila. Kaj pa imaš ti za Anajo, si se že odločila?

Februarka; aha zgleda, da sem jaz nekaj zbrkala. Sem mislila, da je Lariska imela že večkrta vnetje sečil. Pa, če ti je pediatrinja rekla, da se lahko kopa, potem pa le uživajte.

Janey; joj meni je res žal, da je zdaj to vmes prišlo, ker bi lahko jaz peljala. A druga pa nobena ne gre iz MB? Pa upam, da bo Jakec čimprej zdrav. A danes ne gresta na kopanje?

Punce pri nas pa je ful mrzlo zunaj, je letos prvič belo zunaj od slane.

Za kosilo pa bo imel Luka; krompir, blitvo in teletino. Mi imamo še takšen dojenčkasti jedilnik.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 18.11.2008 7:43:16 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.11.2008 7:39:44   
lillchy123
jutro
vstali ob 6huser posted image - a ta moj otrok ne ve, da mora mami zjutri spat?user posted image
je pa zunaj jasno brez oblačka- takoda se zadekava in greva na en sprehod.
larisa, prideš?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.11.2008 7:40:42   
misar
jutro

no sem prav vesela da spet po dolgem času nisem taprva...danes smo mel dve budnici in po obeh popravek. ob 1h in 4h, sem jo obakrat mogla mal k seb v posteljo dat nazaj, da je trdno zaspala, pol pa šele prestavila v njeno posteljico user posted image . je pa zvečer padla dol že ob 19:30, brez kopanja, ubožica je bla tko utrujena kot jaz od včerajšnjega celodnevnega laufanja.

zdaj je zvečer že postal standard, da se zbudi eno uro po tem, ko jo dam spat in če je ne vzamem ven je vik in krik, ko jo pa vzamem, pa že takoj spi naprej. pol jo odnesem v dnevno sobo, si jo položim na prsni koš in ona še nadaljnih 15 min spi ko polh v mojem naročju, potem jo odnesem nazaj v posteljico in lahko spi tud 4 ureuser posted image . če je pa ne dvignem in jo recimo sam božam pa se ful zbuja. očitno rabi pred konkretnim spancem še mal cartanja user posted image

neni, kaj zdej, greš ju3 z mano v LJ al se bom spet mogla sama cjazit. prosim, sporoči mi danes.

meti, jaz mam glih tak cucelj, jih majo v DM-ju, gor na pakungi piše babylove, ko pa odpreš pa nuby. ista pašta je.

grem prinčipesko previt, se je pošteno usrala user posted image user posted image , pa nahranit.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.11.2008 8:32:50   
Februarka08
Jutro.

Danes se je princesi neki obrnilo in je ob 6h potegnila svojega zajca in s tem dala vedt da je pripravljena za nov danuser posted image o ne... sem hit zajca umaknila, dala dudo in zaprla vratauser posted image pol sem jo pa spet slišala 20 čez 7user posted image tako da upam da je kaj zaspala če ne bo kriza danesuser posted image zdej je že v arestu, ker tud pol minutke nimam miruuser posted image sem si šla glavo umit, je bla takoj za mano in hop, že na banji... pa jo nesem nazaj, pa pogledam, spet za ritjouser posted image tale moj spidi gonzales je res spidiuser posted image

Zdej pa kavica, zajtrk za bejbo, potem pa ven na sončkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.11.2008 8:34:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

meti, jaz mam glih tak cucelj, jih majo v DM-ju, gor na pakungi piše babylove, ko pa odpreš pa nuby. ista pašta je.

ja, jaz sem tud že to premišljevala... ker sem ga tud kupla v DM-u pa je od Nuby-auser posted image
Pa user posted image za spanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.11.2008 8:38:41   
dolenjka
Jutro user posted image

No, naša noč kar ok, duda ob 00.30 in 4h, jedli smo 6.20 in potem mislim, da ni več zaspala user posted image  Nekaj je pela in se pogovarjala...tko da jo je moj prinesel k nama 7.30 user posted image  Zdej je HB že šel, ker če je med tednom doma, nama vse podre user posted image
No, sej kmalu pride, sam dopoldanski ritem hočem imet tko kot je treba user posted image

Carica se pridno igra na tleh, jaz kofetkam, zunaj je lepo in brez oblačka sam na 3 stopinje pa mi2 zdele niti v sanjah ne greva user posted image  Itak bo čez 15 minut jedla malico, pol gre pa počas v pančevo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.11.2008 8:39:37   
misar
hvala, hvala februarka, spanje je bilo res veliko boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja res so to eni in isti cuclji, sam ko sem gledala te flaške v BC od nuby so ble ful dražje, v dm-u kao od babylove pa ful nižja cena, odprem, pa mi tud na flaški piše nuby user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.11.2008 9:05:07   
lillchy123
midva sva že nazaj s sprehoda. je pa res mraz. ta mal je bil zadekan ko indijanček, men so pa skor prsti odpadli. bo treba jutri za kake rokavice pogledat.user posted image
zdaj že spančka, mami pa kofetka pa na rr visi user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.11.2008 9:08:04   
Janey
jutro

o spanju raje nič ne rečem, ker zdaj ima pa novo foro...ob 1h (do takrat je celo spal) se je na vso moč z glavo zaletel v posteljo in ful jokal. sem ga valda vzela k sebi in je pri meni zaspal...spet na trebuhu, in se zbujal na 10 min in se na vseh 4ih z glavo tiščal v mene...in to je trajalo do ene pol 5, ko sem mu dala flašo in je valda spet vse ven spluval, pol sem pa šla po tastare cuclje (2, ker zdaj smo dali 3) in je pojedel, zaspal in spal do 6, se malo spet zaletu v mene z glavo, sem ga spet obrnila na trebuh in je spal do 7. za bruhat. sem ko zombi, podočnjake imam take da je groza.

no ker ni mel zvečer vročine in tut zdaj je ves podivjan grema na plavanje...mala_pikica me pol gremo na kavo lahko prideš zraven

dolenjka res bomo prišli...itak bomo meli pot v lj, pa se bomo zmeniliuser posted image user posted image

spakirala sem nama že, jaz zajtrkujem, jaka pa malo počiva, da bo lahko pol norel na bazenuuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.11.2008 9:08:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

midva sva že nazaj s sprehoda. je pa res mraz. ta mal je bil zadekan ko indijanček, men so pa skor prsti odpadli. bo treba jutri za kake rokavice pogledat.user posted image
zdaj že spančka, mami pa kofetka pa na rr visi user posted image

jaz sem si jih že včeraj oblekla ko sem ob dravi hodila, ker je bil mraz za crknit...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.11.2008 9:34:47   
jencili
jutro,

user posted image user posted image user posted image
Dan se je začel super, upam, da zdrži tako tudi do konca.
Taj je super spal ponoči. Ob 20.20 se zaspal, mel popravek dude ob 21h, pol pa budnica ob 00.00 in PAZI TO ob 6huser posted image user posted image user posted image
Še to ne vem, če bi se zbudu, sam je šel moj na šiht in je kolovratu neki okol.
No, pol sva se do 7.15 mal špilala s fiziološko itd. pol šla pa nazaj spat in ravnokar vstalauser posted image user posted image user posted image

Zdej se pa mal okrepiva (mu bom 1. dala jagodo za probat, sam še mal poguma zbiram, čeprov mi je P. rekla pri 3 mescih, da lahko probam in če ne bo reakcije, ni problema, zdej je pa že 6 mes. mimo, jst pa še kr neki zaviramuser posted image user posted image ), jst pojem tovstke s tuno - njami, pol pa šibava na sončka. Ja, tud mi ga mamo dons, težko verjet, ne?!
Ella, sta kje v mestu dons? Midva greva v nabavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.11.2008 9:38:48   
dolenjka
Naša je pojedla banano z borovnicami in pahuljicami in je šla glih kar spat, ker je tako zgodaj vstala user posted image

Jencili, jaz sem Taju včeraj zvečer vibracije pošiljala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Taja user posted image  user posted image  user posted image
Jaz ji tudi še nisem dala jagod in je tudi do naslednje sezone jagod ne bo dobila, sej jih bo pol celo življenje lahko jedla, jih bom imela na vrtu user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.11.2008 9:45:54   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Naša je pojedla banano z borovnicami in pahuljicami in je šla glih kar spat, ker je tako zgodaj vstala user posted image

Jencili, jaz sem Taju včeraj zvečer vibracije pošiljala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Taja user posted image  user posted image  user posted image
Jaz ji tudi še nisem dala jagod in je tudi do naslednje sezone jagod ne bo dobila, sej jih bo pol celo življenje lahko jedla, jih bom imela na vrtu user posted image

ZLATA SI! Prosim ponavljaj to vsak večer pred spanjemuser posted image . Sej veš, eni medtirajo, eni molijo, ti boš pač pošiljala vibracijeuser posted image

Kar se pa jagod tiče...sej vem, da jih bo lahko še dolg jedu. In vem, da se nama nikamor ne mudi in glih to me bremza. Po drugi strani pa, če mi je P. rekla, da lahko, si mislim ok, bom probala pa hit vidla al je to to, al še malo počakamo. No ja...se bom še odločila, sej se še veselo igra in mam jst čas malo razmislituser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.11.2008 9:47:51   
jencili
pismo, spet sm pozabila...

hotla sm še to povedat, da sm učer mal pop* po taki noči in se odločila, da dava Taja spat v drugi prostor. No in rezultat tega sem napisala prejuser posted image . Upam samo, da je res kej na tem, ker od zdej naprej spi tulele in ne več pr meni.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.11.2008 9:48:07   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  če bi bilo to res tako, ti z veseljem pošljem šleper vibracij še čez dan 2x user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.11.2008 9:51:46   
misar
jaz ji ne bom dala jagod iz enega enostavnega razloga, ker v tem letnem času pač ne rastejo, se pravi je to precej umetna zadev. trenutno furam hruške, jabolka in zmrznjene borovnice ter slive od sadja, ker banan itak ne mara. user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 18.11.2008 9:52:02 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.11.2008 9:51:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

pismo, spet sm pozabila...

hotla sm še to povedat, da sm učer mal pop* po taki noči in se odločila, da dava Taja spat v drugi prostor. No in rezultat tega sem napisala prejuser posted image . Upam samo, da je res kej na tem, ker od zdej naprej spi tulele in ne več pr meni.

jaz verjamem, da je nekaj na tem, ker je Tara 1. prespala noč ko je spala v svoji sobici pri 3 mesecih user posted image  Je pa res, da sedaj ni več tako, ampak mislim, da so zdaj zobi user posted image  Ne vem, ampak verjamem v to, kar si napisala user posted image

Ejo, danes se pa vidimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej prideta, a ne user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.11.2008 9:52:31   
jencili

user posted image  user posted image  user posted image  če bi bilo to res tako, ti z veseljem pošljem šleper vibracij še čez dan 2x user posted image  user posted image  user posted image

probat ni grehuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.11.2008 9:53:32   
dolenjka

probat ni grehuser posted image

Ok, ti samo povej termine user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.11.2008 9:53:43   
jencili

jaz ji ne bom dala jagod iz enega enostavnega razloga, ker v tem letnem času pač ne rastejo, se pravi je to precej umetna zadev. trenutno furam hruške, jabolka in zmrznjene borovnice ter slive od sadja, ker banan itak ne mara. user posted image

sej jagode so tud lahko zmrznjeneuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.11.2008 9:55:07   
dolenjka

sej jagode so tud lahko zmrznjeneuser posted image

ja itak, jaz sem zase dala gozdne zmrznit, da ji vsaj malo pojem ko neham dojit na polno user posted image  No, sam še vedno ne upam, čeprav samo še 2x na dan dojim user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......