kapica
|
Evo,pa sem jaz se nasla cas, da se malo oglasim. Ajvy, jaz sem tud mogla jest tablete za zelezo. V prejsnji so mi dali sirup, katerag nisem nikakor dol spravila, ker je bil tako ogaben. V drugi pa sem imela tablete. Brez okusa, ni bilo slabosti, samo prebava mi je fuul nagajala. Al sem bla zaprta, al pa odprta da sem komaj prisla do stranisca . Jemala sem jih pa menda 4 mesece, pa komaj proti koncu se je vrednost zeleza mal dvignila. Freycha, ojej, to si imela pa res napeto. Vidis da pomaga se mal izpovedat, pa se pol stvari kr nekako obrnejo. Upam da ste vsi trije v toplicah in da bo lep teden, da se nauzijete drug drugega. Corfu, a ti si se pa drugace odlocila? Jaz mislim da je prav no, ce se le da zamenjat sluzbo in it mal pozneje se v solo, ko bojo otoci mal vecji. Vazno da bo tebi lazje, tako se odloci. Rumba, tebe pa res ne bi mogle pozabiti. Kaksno guzvo imas, se mi kr smilis no, da je tak hudo. Pa casa ni, pa utrujenost in vse ostalo. Drzim pesti, da bo slo nekako skozi. Glede izpiranja noska: jaz tud tako delam, da spricnem v eno nosnico in pri drugi ven pritece. Ampak mi je tako hudo to pocet,ker Dino krici zraven kot da ga koljem. Sem rekla da ne bom vec, tako da sem narocila tisto pumpico za izsesavanje smrklja. Upam, da bo v redu. Glede bozicka in ostalih moz, pa sva midva studirala, da bova pustila nekaj let, dokler ne bo zares razumel in mu bova takrat povedala, da jih ni. Tako da bo Miklavz kaj nastavil, Bozicek bo dal kaj bod smrekico, dedek mraz pa bo upam da kje v mestu . Cesnca, a si ze kaj dobrega skuhala? Jaz tud morem nekaj, sicer imam se segedin od vceraj, ampak ne vem ce nam bo se disalo. Ce ne bo volje, pa mogoce kam ven skocimo. Mal si je treba kaj privoscit, a ne? Pri nas ni soncka danes, ej bil pa vceraj en cudovit dan, brez enega oblacka . Anzej je pa res ze pravi korenjak, da tako govori. Dino pocasi zacenja, rece ke(keks), bebi, Nia (bratec).. Saj bo, ampak je res lusno slisat kaksno besedico. Danes sva sla z Dinotom sama na sprehod, Nias in moz sta pa doma ostala. In je bilo tako super, se mi zdi da je Dino prav uzival, da me ej imel za sebe in da ni bilo nobenega vozicka zraven . Tako sva se zlaufala, igrala, je bilo res lusno. Pa se pocistila sem, sam kuhala se nisem .