|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
14.11.2008 21:48:02   
SANEK1
Ja na Sončni upraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne ne delam, poskušam pisat diplomo, upam da mi pred majem uspeuser posted image

Lahko bi se kaj doble...kaj pravišuser posted image
seveda ste vabljene tudi vse ostaleuser posted image user posted image user posted image
Kje pa se Pupi skrivauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
14.11.2008 21:51:23   
Ajvy
Zdravo....
midva sva šla danes v en mali šoping...je kar pasalo.....
sem si zrihtala ene železove tablete, po katerih še nihče ni bruhal..tak da sem kar malo vesela....

Bačko...kolk si pa zdej noseča?? Jst sem imela prvi UZ v 12 tednu nosečnosti....ne smeš govorit, da se je slabo začelo....verjamem, da si žalostna....ampak vseeno ne smeš tako razmišljati....
user posted image user posted image user posted image

Rumba...tebe pozabili...ti pa si smešna...bodi pridna....

Baja.....bogeci...to pa je moralo biti grozno.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo da ni nič hudega....držim pesti da se vse porihta....
Glede izpiranja noska...jst to delam v sede....v šprico nabijem fiziološko, jo na hitro spustim skozi nos...potem pa še TArja spiha ven preostalo...potem pa še posesam...smrkljčke....

Ronči...kako si???
Lepo da si se vsaj malo javla....da vemo, da še migaš....

Freycha...pri nas je tako:
MIklavž bo nosil sadje in sladkarije
Božiček bo pri babici ( verna)
Dedek Mraz pa bo doma....
KAko bom pato vse razložila pa še ne razmišljam....

sanek ...super za minljivost slabosti....user posted image user posted image

MAdejka...tebi je pa še kar slabo ??Bogica....vem kako je...samo tudi to mineuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
14.11.2008 21:52:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja rumba, v bistvu nobenega od teh mož realno ni......

kolkr za koga...zame Dedek Mraz še vedno obstaja.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.11.2008 22:04:05   
madejka
Ajvy hvala, vem da bo minilo... se skoz tolažim!user posted image Fora pa je, ko sem zdaj 2 dopoldneva delala, mi v službi nič ni blo slabouser posted image Jaz si menda samo domišljam to al kakuser posted image

Sanek a pol sma že dve na sončni upraviuser posted image Le pridna bodi da ti res uspe pred majem!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.11.2008 22:05:04   
madejka
Sanek aja pa ja jaz sem za meeting!user posted image user posted image user posted image Sicer sem samo dop. z avtom, pop. ga nimam. Lahko pa prideta na obisk!user posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
14.11.2008 22:19:18   
rumba
Ćer!

madejka, user posted image user posted image user posted image  hvala. user posted image  
A ko dela ti pa ni slabo? Mogoče se tako zamotiš, da niti ne opaziš, oz. nisi toliko pozorna na to, ali pa ti mogoče samo paše malo drugačnega tempa. 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.11.2008 22:21:09   
Ajvy
A sem vam povedala....Tarja ima novo foro al kako naj temu rečem.----vse kar jo vprašaš....dol pogleda in reče: nočm....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.11.2008 22:23:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

A sem vam povedala....Tarja ima novo foro al kako naj temu rečem.----vse kar jo vprašaš....dol pogleda in reče: nočm....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, fajn, da si lepo prenesla železo!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 14.11.2008 22:24:08 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
15.11.2008 12:17:25   
Češnca
Dan!

Kje ste vse? Ste pobegnile na sonček, ki se je končno mal pokazal? user posted image

Freycha javi, kako je šlo in se nam pohvali, kako uživate. user posted image

Ajvy user posted image  te izjave so najboljše! user posted image  Anžej je pa včeri zavpil za dedijem: "Deda ke si?". user posted image  Ja, deda je zakon!

madejka te popolnoma razumem! Upam, da slabosti počasi, a vztrajno minejo!!!

SAnek daj javi se večkrat, no. Pa Žive že dolgo nismo videli na kakšni fini fotki - jo morm Anžeju mal pokazat, da je ne pozabi. user posted image

Šibam kuhat - kar mi je tkooooo zeloooooo odveč, da se ne da napisat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
15.11.2008 13:23:36   
kapica

Evo,pa sem jaz se nasla cas, da se malo oglasim.
Ajvy, jaz sem tud mogla jest tablete za zelezo. V prejsnjiuser posted image  so mi dali sirup, katerag nisem nikakor dol spravila, ker je bil tako ogaben. V drugi pa sem imela tablete. Brez okusa, ni bilo slabosti, samo prebava mi je fuul nagajala. Al sem bla zaprta, al pa odprta da sem komaj prisla do straniscauser posted image .  Jemala sem jih pa menda 4 mesece, pa komaj proti koncu se je vrednost zeleza mal dvignila.
Freycha, ojej, to si imela pa res napeto. Vidis da pomaga se mal izpovedat, pa se pol stvari kr nekako obrnejo. Upam da ste vsi trije v toplicah in da bo lep teden, da se nauzijete drug drugega.
Corfu, a ti si se pa drugace odlocila? Jaz mislim da je prav no, ce se le da zamenjat sluzbo in it mal pozneje se v solo, ko bojo otoci mal vecji. Vazno da bo tebi lazje, tako se odloci.
Rumba, tebe pa res ne bi mogle pozabiti. Kaksno guzvo imas, se mi kr smilis no, da je tak hudo. Pa casa ni, pa utrujenost in vse ostalo. Drzim pesti, da bo slo nekako skozi.
Glede izpiranja noska: jaz tud tako delam, da spricnem v eno nosnico in pri drugi ven pritece. Ampak mi je tako hudo to pocet,ker Dino krici zraven kot da ga koljem. Sem rekla da ne bom vec, tako da sem narocila tisto pumpico za izsesavanje smrklja. Upam, da bo v redu.
Glede bozicka in ostalih moz, pa sva midva studirala, da bova pustila nekaj let, dokler ne bo zares razumel in mu bova takrat povedala, da jih ni. Tako da bo Miklavz kaj nastavil, Bozicek bo dal kaj bod smrekico, dedek mraz pa bo upam da kje v mestuuser posted image .
Cesnca, a si ze kaj dobrega skuhala? Jaz tud morem nekaj, sicer imam se segedin od vceraj, ampak ne vem ce nam bo se disalo. Ce ne bo volje, pa mogoce kam ven skocimo. Mal si je treba kaj privoscit, a ne? Pri nas ni soncka danes, ej bil pa vceraj en cudovit dan, brez enega oblackauser posted image . Anzej je pa res ze pravi korenjak, da tako govori. Dino pocasi zacenja, rece ke(keks), bebi, Nia (bratec).. Saj bo, ampak je res lusno slisat kaksno besedico.

Danes sva sla z Dinotom sama na sprehod, Nias in moz sta pa doma ostala. In je bilo tako super, se mi zdi da je Dino prav uzival, da me ej imel za sebe in da ni bilo nobenega vozicka zravenuser posted image . Tako sva se zlaufala, igrala, je bilo res lusno.
Pa se pocistila sem, sam kuhala se nisemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
15.11.2008 13:45:19   
Freycha
jjeeaaaa z 10. sem naredila izpit!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
15.11.2008 18:18:16   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jjeeaaaa z 10. sem naredila izpit!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piflerka, piflerka, piflerka....!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
15.11.2008 18:28:23   
kapica
Freycha cestiiitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . To je sigurno dobra motivacija za naprej, a neuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
15.11.2008 20:02:36   
Ajvy
Zdravo...skurjena sem do konca in še naprej....
DAnes smo šli na rojstni dan od 3-letne deklice....kolk zanimivo jih je bilo opazovat...same punčke....dvojčiči-4 leta, ena punčka 3 leta,punčka,ki je praznovala in naša miška piška....sploh nisem mogla verjet...se je kar lepo ujela zraven....se ni dala kej dosti motit....TArja je itak tak veselko...ji pa parkrat ni blo jasn..ko je ostala brez igrače..al ji pa kakšna ni dovolila se z njo igrat....
MOja piška miška....mislim, da sem preveč zaščitniška....

Madejka....kako pa si ti na sončni upravi??

Rumba...ma..mi je ena zrihtala vitaminčke od nutrilite...pa je res kul..pa še bolj se počutim....ker tiste me je pa res strah jest...user posted image

Češnca...jst se včasih prav sprašujem od kje jih pobirajo....tolk majhni..pa tolk nabriti...Tarja zdej prime punčko...povoha in reče :puuuuuu...in potem jo moram jst previt....ona pa zraven komentira...brisa, maza..nica....v glavnem ni nam dolgčasuser posted image user posted image

KApica...mah sej tega me je bilo najbolj strah...stranskih učinkov...sam tele so super....
Super za tako fin sprehod...verjamem ,da je Dino užival ko te je imel samo zase....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
15.11.2008 20:04:35   
Ajvy
Freycha...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

B R A V O user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
15.11.2008 20:41:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

B R A V O user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, ker si verjela vame user posted image

pa vsem hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
15.11.2008 20:42:51   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
15.11.2008 20:57:32   
Freycha
BTW javljam se iz Dolenjskih toplic, kjer je fuulll super! Sobo imamo full lepo in veliko, lepo urejeno, za Dito je lepo poskrbljeno, od postelje, do barvic in nekih igrač, ki so jo čakale, pa stolček pri večerji - res so pomislili na vse user posted image user posted image  

Problem je samo malo v Diti, ker ima učke vnete (BTW če se ne motim, sem se ravno včeraj hvalila, da učkov še ni imela vnetih user posted image ), pa popoldne je imela vročino, ampak sem se vseeno odločila it in ni mi žal. Po večerji so bili učki boljši, ona pa full živahna. Tako živahna, da je šla spat uro in pol kasneje, kot ponavadi user posted image  Upam, da bo tudi zjutraj tako dolgo spala user posted image  

Jutri si bomo malo ogledali Dolenjske toplice, mogoče celo v NM skočili, v glavnem ne bo nam dolgčas.user posted image user posted image

Zdej pa z v.d. možekom v avli vsak pred svojim pc-je visiva, zraven pa baby-fon in uživava...... No, ko se naužijeva interneta, greva pa na eno pijačko - je treba 10. proslaviti user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
15.11.2008 21:01:46   
corfu
 Freycha, najprej čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dobrodošli na dolenjskem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preko katere šole pa delaš na daljavo? Doba, al kaj je že?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.11.2008 8:56:06   
Ajvy
Freycha...super za toplice...fajn se sliši......user posted image user posted image user posted image
A da imajo tak fajn za otroke poskrbljeno..to je pa super...kakšni so pa kaj bazenčki??
Upam,da sta fajn proslavila 10.tko user posted image user posted image

Corfu...kako kaj kaže pri vas??

PUnce eno lepo nedeljo vam želim.....
MI gremo danes na en rojstni dan......po včerjašnjem je spala kot top....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.11.2008 9:11:51   
Češnca
Pa je Anžej dobil novega prijateljčka Nejca!!! Joj, kako sm vesela!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.11.2008 10:55:22   
kapica
Cesnca, cestiiitke za Nejcauser posted image user posted image user posted image .
Ajvy, jaz sem tudi opazila, da se dino bolje igra z mal starejsimi otroci. Po mojem zato, ker se znajo bolje igreat in ga zraven potegnejo. Lepo da je tarja uzivala, naj danes tudiuser posted image .
Freycha uzivajteuser posted image user posted image .

Jaz danes tud uzivam. Najprej sem se naspala, sedaj mal potelovadim, pol si provoscim fino kopel....user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.11.2008 11:33:30   
bačko
Dan!
Freycha čestitam za izpit!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas bomo bolj Božička praznovali.Meni je najbolj všeč.user posted image user posted image
Ajvy sem v 11 tednu!Samo po izračunu zadnje menstroacije.Dejansko bom zvedela šele na pregledu ki ga imam 25.11.Takrat bom (upam) imela UZ in bom dejansko vedela v katerem tednu sem.
Sanek me veseli da so slabosti minile.Upam, da bodo tudi moje.
No bodite pridne.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.11.2008 16:41:36   
Freycha
Dober dan!

dane smo mogli it z Dito k zdravniku v NM, ker je imela precej vnete učke. Je dobila kapljice (antibiotik), ker to ni od prehlada, ampak virusna okužba (vrtec).

Ajvy bazenov jaz še nisem videla od blizu, ker meni niti ni do njih, bolj bom šla zaradi Dite, ona pa zdej itak ne sme v vodo, ker je to kužno in lahko še koga okuži user posted image  bomo par dni počakali......

Corfu, ne preko Dobe, ampak B2user posted image  Daj povej, kateri dan bi ti ustrezalo?

rumba I don't consider my self za piflarko.... sploh ne predmeta informatika, ko se je težko piflati user posted image user posted image user posted image  je pa to res pomoje najboljša ocena, kar sem jih kdaj dobila v času šolanja. Nobena 5.ka v srednji oz. osnovni ni bila tako suvereno pridobljena user posted image

češnca čestitke za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image

Praznovala pa nisva baš nešto, ker sva proti 22h že kar šla v sobo, oba crknjena. Danes sva pa tudi hotela, da bi kako kitico odspala med Ditinim počitkom, pa se je non stop drla. Je samo nekih pol ure spala user posted image  Sem tako zaspana, da bom verjetno že ob 21h v postelji user posted image user posted image user posted image

Nič, grem še malo čez net zasrfat, potem pa se vračam k mojima dvema, ki se igrata v sobi....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.11.2008 20:01:40   
Ajvy
večer.....
danes nisem popoldan nič spala....smo imeli ene obiske, potem pa še popoldan na rojstni dan....crkjot sem....amapk je bil pa super danuser posted image user posted image

Češnca...pa ste le dočakali prijateljčka Nejcauser posted image user posted image  čestitke mamici in očku

Kapica...ja, danes je tudi uživala....ampak so bili malo predivji...pa je bla kr pogumna....pol pa ji ni blo več...sva kuhali...z atijem je pa vlakce vozila....
kako si??Uf..to pa je uživancija..še mal pa bom pomisnla da si šla s Freycho u topliceuser posted image user posted image

BAčko....dej si naštimi ticker...da lahko spremljam tvojo nosečnost....
Aha...no sej...jst sem imela tudi prvi UZ v 12. tednu....ne sekiraj se..tako je prav....v praksi ni prej UZ razen če gre za tvegano ali pa umetno nosečnost...pa nikar grdih misli,,,to si izbij iz glave....

Freycha....a antibiotik bo hitro pomagal...1,2,3 bo kot nova....
Kakšni zgledajo pa od daleč bazeni??user posted image  (nisem se mogla zadržat, oprosti...)

TAko...ne grem še spat...gledam zločinski um ob 22....kje je še to...
Včerja sem se crknjena ulegla v pojsteljo..že oba ob devetih...pol pa nisem mogla zaspat do pol enih...sem vmes še perilo obesla....šla milionkrat na wc....fešta

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?