kalypso
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: tane giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri tem Wow, kakšen dober recept. Tega pa nisem vedela Hej, kaj misliš, da če na primer danes od štirih do petih ne mislim na to, da se bosta potem vgnezdila? Kaj moram pa potem narest? Tudi ne mislit, da se bo hormon začel proizvajat? Hej, S*, koliko dni pa je pri tebi ta faza, ki praviš, da je kratka? To me IZREDNO zanima, I promise! Pa še, ali ti temperatura takoj naraste ali narašča par dni preden se ustali na tisti dokončni višji? In pa, kakšna je razlima med nizko in visoko temperaturo? Aja, by the way, pupe, niso vse stvari takšen, kot izlgledajo. Jaz sem samo navidez nekativna, a ne Dini? V resnici sem dosti bolj pridkana, a ne Ellči? Drugače pa jaz tudi , da pride Crvicek v mrzlo, megleno in polno izpušnih plinov Ljubljano Tale kratka faza tud mene zanima (jaz mam namreč 11 dni dolgo, O pa pozno, 18. dan Giotti, men BT prejšnji ciklus sploh ni padla, je pa potem ene 3 dni naraščala, je pa bla do M višja od normalne (36,5 -> 36,8 ali 36,9). Ampak saj veš, da je čist različno o ženske do ženske, pa še ful odvisno o spanja. Sem danes ugotovila, ker sem ponoči res slabo spala, kakšne 4 ure samo, pa še to sem se premetavala, da imam strašno nizko BT takrat (36,2), zato sem jo kar skenslala, ker itak ni merodajna. Najbolj OK mi kaže takrat ko spim res dobro vsaj 6 ur... Takrat mam "normalno" 36,5.
|