Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 8:58:14
|
|
|
|
tane
|
drugače pa za tiste, ki jih je obiskala. in seveda čestitke novi srečki upsss, lepo nosečnost in veliko cartanja. aquica mi je všeč tvoja nova preobleka sonček, čestitke za prve brcike, sem vesela da se tokrat vse odvija kot se mora.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:21:52
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, kako ste, ker je ponedeljek?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:39:11
|
|
|
|
katka11
|
jutro! najprej cestitke novi ! lepo nosecnost ti zelim upss. nc moje se ni. sem pa delala test in je -, . tko, da cakam da pride in pol spet hitr gre, da gremo v 3 krog...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:42:31
|
|
|
|
ursa30
|
jutro punce. jaz že veselo v službi, dela imam čez glavo sem vas na brzino prišla pozdravit. brala za nazaj nisem nič, ste ble preveč pridne vas bom kasneje, ko bo čas vsem novim nosečkam čestitke ella, sem prebrala, da bo fantek, čestitke
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:46:01
|
|
|
|
tane
|
ursa30, dobrodošla nazaj, upam, da je počutje ok in da hitro pride da bosta lahko šla v nov boj
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:49:04
|
|
|
|
ursa30
|
hey tane. počutje je super tudi jaz upam, da bo čimprej prišla , mi je tomaževič rekel, da bi jo morala dobiti normalno, bomo videli. upam, da se vam pridružim že decembra...pa ma da nas čimveč zagleda
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:51:49
|
|
|
|
spps
|
čestitke novi nosečki ma nosečke,kje se skrivate?naj še bo tekom dneva kakšne nova,da polepša to turobno vreme
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:52:01
|
|
|
|
dini
|
ursa30 držim pesti da bo čim prej
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 9:55:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane sonček, čestitke za prve brcike, sem vesela da se tokrat vse odvija kot se mora. hvala ti sonce moje.No naj pa sporočim ,da sem tako zelo prehlajena ,da se bom bolj malo javljala dokler se ne pozdravim .najprej me je 3 dni grlo bolelo za kozlat,no sedaj pa od včeraj ko me je grlo nehalo boleti pa smrkam ko nora.Ah bo že ,samo upam ,da se ne bo kaj preneslo na plodek. lep dan še naprej in naj se javi kaka nosečka
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 10:08:33
|
|
|
|
dini
|
Joj bogi sonček, jst sm tudi mal prehlajena, upam da se čim prej pozdravimo. to je moj čajček zate
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 10:27:53
|
|
|
|
sonček85
|
hvala za čajček,tudi jaz pošiljam čajček vsem ki ste prehlajene zdaj grem pa res v horizontalo
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 10:33:03
|
|
|
|
dini
|
Hvala sonček
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 11:04:47
|
|
|
|
dini
|
Punce kdaj boste kej lulale na testke?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 11:07:51
|
|
|
|
crvicek
|
sonček, čestitke za brcike! Pa hitro se pozdravi, pij veliko čajčak, jej grenivke, pomaranče in limone in boš kot nova.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 11:09:43
|
|
|
|
crvicek
|
tane, čestitke za 4 zvezdice! Bravo čvekica! A si vidla linke za hand made decorations? Sem napisla pri decemberčicah.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 11:11:56
|
|
|
|
crvicek
|
pa čestitke novi ! Urša, dobrodošla nazaj! Joj kako bi blo fanj, če bi se nam že decembra pridružila. Si pisala Miklavžu, za vsak slučaj?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 11:43:11
|
|
|
|
giotti
|
God morgen in naj bo današnji dan res božansko lep Jaz sem ful polna energije, ker sem se končno po dolgem času zares tako naspala, da sem sama sebe zbudila in kar vstala brez tistega neprestanega prigovarjanja in kreganja z mojim telesom, da zdaj je pa že skrajni čas, da se postavi na noge. Kak je to fin občutek. Nosečka seveda še nisem, ker moja dva zaljubljenčka še kar potujeta do toplega gnezdeca in tudi občutki so absolutno nenosečniški, tako da je zaenkrat vse pod kontrolo. Zgodilo se mi je tudi to, da sem za kar nekaj ur v soboto in še za malo manj ur v nedeljo pozabila na to, da bom nosečka že čez par dni. Kakšen napredek, sem kar ponosna. Me je pa včeraj dopoldne presenetila kri iz nosa, problemček, ki sem ga že kdaj v življenju sicer zaznala (ene trikrat), vendar mislim da že par let nisem zazanala krvi v tistem predelu teles. No, seveda je vzrok popolnoma in do konca logičen, namreč počila mi je ena žilica, ker sem pred tem prav intenzivno delala dihalne vaje. Torej, imejte dan, ki ga ne boste pozabile in bo tako poln vtisov in lepot, da bo vreden omembe svojim vnukom, ko jim boste govorile o svojih spominih na mladost Polno ljubezni vsem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 12:21:55
|
|
|
|
giotti
|
Aja, tole sem še prejle hotela napisat, pa sem pozabila... to je za vse upajoče, ki želimo, da nam "znaki" povejo, če smo nosečke. Zadnjič sem na Pušenjakovi strani prebrala, da se nosečniški znaki začnejo pojavljati šele, ko tudi test nosečnosti potrdi nosečnost. Torej, če sumimo, da imamo nosečniške znake, potem lahko mirne duše naredimo test. Če so ti naši občutki res posledica nosečnosti, bo test pozitiven, če ne, nam pa pač hormončki malo Sicer pa večina pravi, da se zanosi šele takrat, ko na to niti ne pomislimo in pride kot presenečenje. Tako da če ta teorija drži, potem se jaz od novembra lahko poslovim in grem upat na december... joj, ne, ne smem se tam prijaviti, ker bom s tem že začela razmišljat. Torej edina varianta, da zanosim, je, da več ne berem niti ne pišem. Hm, bom še razmislila. Ali pa da sploh ne seksam, ker takrat gotovo ne bom na to možnost niti pomislila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 12:29:15
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek pa čestitke novi ! Urša, dobrodošla nazaj! Joj kako bi blo fanj, če bi se nam že decembra pridružila. Si pisala Miklavžu, za vsak slučaj? čvriček, hvala na miklavža sem pa čisto pozabila, takoj zdele mu grem pisat al pa nastavt z vami bom v decembru, če ne kot borka pa kot navijačica
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 12:30:43
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek pa čestitke novi ! Urša, dobrodošla nazaj! Joj kako bi blo fanj, če bi se nam že decembra pridružila. Si pisala Miklavžu, za vsak slučaj? črviček, hvala. na miklavža sem pa čisto pozabila. mu grem takoj zdele pisat...al pa nastavt v decembru bom z vami, če ne kot borka pa kot navijačica
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 12:31:23
|
|
|
|
ursa30
|
ups
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 12:56:54
|
|
|
|
ella.
|
Hej, jesenčice, Urskica, živjoooo. Lepo, da okrevaš tako hitro, pa da ne bi res Miklavžu nastavljala, bo tvoj dragi hud Giottka, juhej, da si spočita, jaz pa cele noči cajtnge berem in movieje gledam, zjutraj se pa vlečem po kopalnici, ne vem, kaj me mučiiii Tanček: piromanček, živjo Sonček; get well soon! Pa res veliko pij in tople nogice imet!!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 13:22:27
|
|
|
|
sonček85
|
hvala vsem ,sem vas prišla malo pokukat,ko se mi juhica greje ,potem pa nbazaj pod kovter.Imam pa oblečene debele nogavičke ellči tako da me ne bo zeblo.Hvala vsem
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 13:36:21
|
|
|
|
dini
|
Priden sonček ki kuha juhico
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 17.11.2008 14:49:39
|
|
|
|
tane
|
crvicek, hmmm...4 zvezdice, aha šele po kratkem razmisleku sem dojela, uf saj ne vem a je to kompliment, da tkole čvekam in visim tu gor delodajalca raje ne vprašam. sem prečekirala oba linka in tisti prvi mi je ful všeč ampak jaz že nekaj let ne pošiljam čestitk, tako, da sem bolj iskala ideje za darilca pa mogoče kake novoletne okraske. Sem že sama pomislila na okraske iz testa, kaj vem mogoče se jih pa lotim, samo da jih ne bo potem kdo še z večjim veseljem potrgal iz smrekce, ja je za razmislit. pošljem link, če najdem kaj koristnega...zaenkrat nisem našla še nič giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri tem sonček, če boš lepo čajčke, pa med pa limone in pomaranče kot je rekla že crvicek pila/jedla bo tvoja pikica samo še bolj zdrava. ellči, helou, no samo vprašanje časa, kdaj boš tudi ti začutila prve brcike.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?