|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
17.11.2008 8:58:14   
tane
drugače pa user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih je obiskala.

in seveda čestitke novi srečki upsss, lepo nosečnost in veliko cartanja.

aquica mi je všeč tvoja nova preoblekauser posted image

sonček, čestitke za prve brcike, sem vesela da se tokrat vse odvija kot se mora.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.11.2008 9:21:52   
dini
Jutro punce, kako ste, ker je ponedeljek?user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.11.2008 9:39:11   
katka11
jutro!

najprej cestitke novi user posted image ! lepo nosecnost ti zelim upss.
nc moje user posted image se ni. sem pa delala test in je -, user posted image . tko, da cakam da pride in pol spet hitr gre, da gremo v 3 krog... 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.11.2008 9:42:31   
ursa30
jutro punce. jaz že  veselo v službi, dela imam čez glavo user posted image
sem vas na brzino prišla pozdravit. brala za nazaj nisem nič, ste ble preveč pridne user posted image user posted image user posted image  vas bom kasneje, ko bo čas user posted image
vsem novim nosečkam čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

ella, sem prebrala, da bo fantek, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.11.2008 9:46:01   
tane
ursa30, dobrodošla nazaj, upam, da je počutje ok in da hitro prideuser posted image da bosta lahko šla v nov bojuser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.11.2008 9:49:04   
ursa30
hey tane. počutje je super user posted image
tudi jaz upam, da bo čimprej prišla user posted image , mi je tomaževič rekel, da bi jo morala dobiti normalno, bomo videli.
upam, da se vam pridružim že  decembra...pa ma da nas čimveč zagleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.11.2008 9:51:49   
spps
čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma nosečke,kje se skrivate?naj še bo tekom dneva kakšne nova,da polepša to turobno vremeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.11.2008 9:52:01   
dini
ursa30 držim pesti da bo čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.11.2008 9:55:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sonček, čestitke za prve brcike, sem vesela da se tokrat vse odvija kot se mora.

hvala ti sonce moje.No naj pa sporočim ,da sem tako zelo prehlajena ,da se bom bolj malo javljala dokler se ne pozdravim .najprej me je 3 dni grlo bolelo za kozlat,no sedaj pa od včeraj ko me je grlo nehalo boleti pa smrkam ko nora.Ah bo že ,samo upam ,da se ne bo kaj preneslo na plodek.

lep dan še naprej in naj se javi kaka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.11.2008 10:08:33   
dini
Joj bogi sonček, jst sm tudi mal prehlajena, upam da se čim prej pozdravimo.user posted image to je moj čajček zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.11.2008 10:27:53   
sonček85
hvala za čajček,tudi jaz pošiljam čajček vsem ki ste prehlajeneuser posted image zdaj grem pa res v horizontalo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.11.2008 10:33:03   
dini
Hvala sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.11.2008 11:04:47   
dini
Punce kdaj boste kej lulale na testke?user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.11.2008 11:07:51   
crvicek
sonček, čestitke za brcike!user posted image user posted image user posted image Pa hitro se pozdravi, pij veliko čajčak, jej grenivke, pomaranče in limone in boš kot nova.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.11.2008 11:09:43   
crvicek
tane, čestitke za 4 zvezdice! user posted image Bravo čvekica!

A si vidla linke za hand made decorations? Sem napisla pri decemberčicah.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.11.2008 11:11:56   
crvicek
pa čestitke novi user posted image !

Urša, dobrodošla nazaj!user posted image Joj kako bi blo fanj, če bi se nam že decembra pridružila. Si pisala Miklavžu, za vsak slučaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.11.2008 11:43:11   
giotti
God morgen in naj bo današnji dan res božansko lep user posted image

Jaz sem ful polna energije, ker sem se končno po dolgem času zares tako naspala, da sem sama sebe zbudila in kar vstala brez tistega neprestanega prigovarjanja in kreganja z mojim telesom, da zdaj je pa že skrajni čas, da se postavi na noge. Kak je to fin občutek.

Nosečka seveda še nisem, ker moja dva zaljubljenčka še kar potujeta do toplega gnezdeca in tudi občutki so absolutno nenosečniški, tako da je zaenkrat vse pod kontrolo. Zgodilo se mi je tudi to, da sem za kar nekaj ur v soboto in še za malo manj ur v nedeljo pozabila na to, da bom nosečka že čez par dni. Kakšen napredek, sem kar ponosna. Me je pa včeraj dopoldne presenetila kri iz nosa, problemček, ki sem ga že kdaj v življenju sicer zaznala (ene trikrat), vendar mislim da že par let nisem zazanala krvi v tistem predelu teles. No, seveda je vzrok popolnoma in do konca logičen, namreč počila mi je ena žilica, ker sem pred tem prav intenzivno delala dihalne vaje.

Torej, imejte dan, ki ga ne boste pozabile in bo tako poln vtisov in lepot, da bo vreden omembe svojim vnukom, ko jim boste govorile o svojih spominih na mladost user posted image

Polno ljubezni vsem user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.11.2008 12:21:55   
giotti
Aja, tole sem še prejle hotela napisat, pa sem pozabila... to je za vse upajoče, ki želimo, da nam "znaki" povejo, če smo nosečke.

Zadnjič sem na Pušenjakovi strani prebrala, da se nosečniški znaki začnejo pojavljati šele, ko tudi test nosečnosti potrdi nosečnost. Torej, če sumimo, da imamo nosečniške znake, potem lahko mirne duše naredimo test. Če so ti naši občutki res posledica nosečnosti, bo test pozitiven, če ne, nam pa pač hormončki malo user posted image  Sicer pa večina pravi, da se zanosi šele takrat, ko na to niti ne pomislimo in pride kot presenečenje. Tako da če ta teorija drži, potem se jaz od novembra lahko poslovim in grem upat na december... joj, ne, ne smem se tam prijaviti, ker bom s tem že začela razmišljat. Torej edina varianta, da zanosim, je, da več ne berem niti ne pišem. Hm, bom še razmislila. Ali pa da sploh ne seksam, ker takrat gotovo ne bom na to možnost niti pomislila user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.11.2008 12:29:15   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Urša, dobrodošla nazaj!user posted image Joj kako bi blo fanj, če bi se nam že decembra pridružila. Si pisala Miklavžu, za vsak slučaj?user posted image user posted image user posted image

čvriček, hvala user posted image  na miklavža sem pa čisto pozabila, takoj zdele mu grem pisat user posted image  al pa nastavt user posted image user posted image user posted image

z vami bom v decembru, če ne kot borka pa kot navijačica user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.11.2008 12:30:43   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

črviček, hvala. na miklavža sem pa čisto pozabila. mu grem takoj zdele pisat...al pa nastavt user posted image user posted image user posted image user posted image

v decembru bom z vami, če ne kot borka pa kot navijačica user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.11.2008 12:31:23   
ursa30
ups user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.11.2008 12:56:54   
ella.
Hej, jesenčice,

Urskica, živjoooo. Lepo, da okrevaš tako hitro, pa da ne bi res Miklavžu nastavljala, bo tvoj dragi hud user posted image
Giottka, juhej, da si spočita, jaz pa cele noči cajtnge berem in movieje gledam, zjutraj se pa vlečem po kopalnici, ne vem, kaj me mučiiii
Tanček: piromanček, živjo user posted image
Sonček; get well soon! Pa res veliko pij in tople nogice imet!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.11.2008 13:22:27   
sonček85
hvala vsem ,sem vas prišla malo pokukat,ko se mi juhica greje ,potem pa nbazaj pod kovter.Imam pa oblečene debele nogavičke ellči tako da me ne bo zeblo.Hvala vsemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.11.2008 13:36:21   
dini
Priden sonček ki kuha juhicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.11.2008 14:49:39   
tane

crvicek, hmmm...4 zvezdice, aha šele po kratkem razmisleku sem dojela, uf saj ne vem a je to kompliment, da tkole čvekam in visim tu goruser posted image delodajalca raje ne vprašam. sem prečekirala oba linka in tisti prvi mi je ful všeč ampak jaz že nekaj let ne pošiljam čestitk, tako, da sem bolj iskala ideje za darilca pa mogoče kake novoletne okraske.
Sem že sama pomislila na okraske iz testa, kaj vem mogoče se jih pa lotim, samo da jih ne bo potem kdo še z večjim veseljem potrgal iz smrekce, ja je za razmislit. pošljem link, če najdem kaj koristnega...zaenkrat nisem našla še nič

giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri temuser posted image

sonček
, če boš lepo čajčke, pa med pa limone in pomaranče kot je rekla že crvicek pila/jedla bo tvoja pikica samo še bolj zdrava.

ellči, helou, no samo vprašanje časa, kdaj boš tudi ti začutila prve brcike.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?