|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
17.11.2008 14:57:32   
ella.
sonček, a maš tiste ta štrikane ultra seksi nogavičke? user posted image Jest mam ene take debeeeeeele (mi jih je babi seštrikala) in ko jih nataknem, moj stran beži user posted image pa še pikajo me...

crvicek: a boš ti kaj v LJ kdaj prišel? Sta Tane in Giottka rekli, da obstaja šansa, da te spoznam user posted image

Tane;
sej se mi zdi, da se neki dogaja, ampak zaenkrat vibracije pripisujem...prebavi user posted image

btw; danes ste prav dolgočasno počasne pri pisanju...mal izzivaaaaaaam, da vidim, če bo kej boljše user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.11.2008 15:04:28   
ella.

giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri tem

Tane, ti tut izzivaš!!!! user posted image A ne, Giotti???

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.11.2008 15:07:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri tem

Tane, ti tut izzivaš!!!! user posted image A ne, Giotti???

no, ti si dojela sarkazem...bomo videli če bo tudi giottkicauser posted image RES JE! guilty, pa jo moramo malo pohecati, da se mal razkuri potem pa takoj kakšen dolg post napiše, ti imaš pa ZS, tebe pa še tam nadlegujem...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.11.2008 15:16:10   
crvicek

crvicek: a boš ti kaj v LJ kdaj prišel? Sta Tane in Giottka rekli, da obstaja šansa, da te spoznam user posted image

Ejla Ella! Tudi jaz bi te rada spoznala, ma nevem še če bom v decembru kaj po LJ hodila. No, ma če decembra ne bo uspelo, pa enkrat po novem letu prav sigurno. Takrat pa bo že zelo velik tvoj buši, naš pa bo komaj začel rast user posted image . Se moramo kar potrudit z Giottko in Tane.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.11.2008 15:16:23   
ella.
Tane, sem ti pisala na ZS istočasno :)) ni kej, great minds think alike :)
prav imaš, meni se zdi, da Giottka že tipka reply ;) sej je že čas!! user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.11.2008 15:18:53   
ella.
crvicek super, pa januarja, a NL praznike boš "zdoma" preživela?

ja, trio nosečk, k boste skos lulat hodile!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.11.2008 15:19:29   
crvicek
Giotti, lepo da si se spočila in naspala. Včako toliko je že treba napolnit baterije, ne?

Pomoje tebi ne bo rablo se selit v december, saj boš ti že ta mesec nosečka. Boš vidla, da so ti nasveti Ellie in Tane pomagale.user posted image user posted image user posted image Še par dni potrpljenja.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.11.2008 15:24:11   
S*
Evo moje poročilo od ginekologinje. Najprej smo malo poklepetale, nato je podrobno preučila moje grafe (si merim T že 4ciklus). Z menoj je vse O.K. in tudi ultrazvok kaže, da bo ovulacija v prihodnjih dneh. Glede grafa je rekla, da ji tipičen, le da imam malo kratko lutealno fazo, vendar se da to s hormončki tudi podaljšat. Ker pa je za menoj že histeroskopija in laparoskopija in sem jaz zdrava, bo treba mojega user posted image  poslati na spermiogram. Sej to sem potihem tudi pričakovala. Mi je pa dala tudi meni napotnico za neplodnostno, saj je rekla, da je brezzveze da izgubljava čas in da je najbolje da se skrati naročiva, ker če bo spermiogram slab, bova kar takoj obravnavana.
No to je to. Sedaj pa se moram samo še odločit ali pokličem v LJ ali pa Reša in greva takoj v akcijo. V LJ se baje vse skupaj zelo vleče, pri Reškotu pa gre bolj hitro. Bomo videli, se je treba vsest in malo razmislit.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.11.2008 15:25:28   
ella.
aja, future trio nosečk, ker bom jest sinčka rodila, a bi kera od vas mogoče razmislia, da bi dala tole ime svoji hčerkici? K je men tko všeč...

Branka:
Ženska ljubkovalna oblika imena Branislav, ki je izpeljana iz slovanskega elementa bron, kar pomeni "zaščita", in slav "slava".

user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.11.2008 15:25:38   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

crvicek, hmmm...4 zvezdice, aha šele po kratkem razmisleku sem dojela, uf saj ne vem a je to kompliment, da tkole čvekam in visim tu goruser posted image delodajalca raje ne vprašam. sem prečekirala oba linka in tisti prvi mi je ful všeč ampak jaz že nekaj let ne pošiljam čestitk, tako, da sem bolj iskala ideje za darilca pa mogoče kake novoletne okraske.
Sem že sama pomislila na okraske iz testa, kaj vem mogoče se jih pa lotim, samo da jih ne bo potem kdo še z večjim veseljem potrgal iz smrekce, ja je za razmislit. pošljem link, če najdem kaj koristnega...zaenkrat nisem našla še nič

Tane, za delodajalca pa se ne sekiraj, saj v času ko delaš - efektivno delaš, tako da če se primerjaš s kakim bolj počasnim sodelavcem in potegneš črto konec dneva, narediš isto ali še več kot on. Vsaj jaz si to tako razlahgamuser posted image user posted image user posted image .
Glede novoletnih okraskov, pa kot sem ti že napisala, nisem čisto nič našla. Tako sem priatsala na standardnem slanem testu. Ma za tvojo user posted image pa ni panike tudi če bo kakšnega zmazala, saj ne bodo strupeni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.11.2008 15:28:58   
ella.
S*, pa sta korak bližje ;) Držim pesti, da bodo tudi vojački od dragega poskočni, močni in hitri user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.11.2008 15:31:40   
S*
Ella hvala za lepe želje. Bomo videli kako bo, sem pa vesela, da sem spet naletela na dobro ginekologinji, ki nič ne zavlačuje. Je rekla da je brez veze da nekaj zavlačujeba in naj kar pohitiva, pa je kar sama dala napotnico še zame.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.11.2008 15:34:22   
giotti

giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri temuser posted image

Wow, kakšen dober recept. Tega pa nisem vedela user posted image  Hej, kaj misliš, da če na primer danes od štirih do petih ne mislim na to, da se bosta potem vgnezdila? Kaj moram pa potem narest? Tudi ne mislit, da se bo hormon začel proizvajat? user posted image

Hej, S*, koliko dni pa je pri tebi ta faza, ki praviš, da je kratka? To me IZREDNO zanima, I promise! Pa še, ali ti temperatura takoj naraste ali narašča par dni preden se ustali na tisti dokončni višji? In pa, kakšna je razlima med nizko in visoko temperaturo?

Aja, by the way, pupe, niso vse stvari takšen, kot izlgledajo. Jaz sem samo navidez nekativna, a ne Dini? V resnici sem dosti bolj pridkana, a ne Ellči?

Drugače pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da pride Crvicek v mrzlo, megleno in polno izpušnih plinov Ljubljano user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.11.2008 15:37:07   
ella.
S*, sem pogledala na seznam in videla, da začenjata 5. krog...se mi zdi, da nadaljnje preiskave sploh ne bodo potrebne, čeprav super, da si res tako hitro vzela stvari v svoje roke! Je fino vedeti, da smo zdravi. Držim pesti, da bo čimprej plusek brez dodatnih zapletov. V bistvu...kar verjamem v to! user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.11.2008 15:41:02   
S*
Giotti pri meni je T prvih 15-18 dni nekje od 35,5-35,7 in mi nato naraste na 37°C in tako ostane do cca. 2 dni pred pričakovano user posted image , nato se spusti nazaj na 36,5 in tako vem da jo bom dobila. Lutealna faza pri meni je od 10-13 dni, problem pa je ker se mi T zadnje 3 dni postopoma zmanjšuje in ne pade direkt iz 37 na 36,5°C. Je pa rekla ginekologinja, da če bodo user posted image od mojega O.K., da mi bo predpisala ene hormonske tabletke, ki to fazo podaljšajo in pomagajo plodu da se ugnezdi.

Upam da sem bila dovolj izčrpna, če imaš pa še kakšno vprašanje, kar reči, če bom le znala ti ga natipkam.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.11.2008 15:43:09   
giotti

aja, future trio nosečk, ker bom jest sinčka rodila, a bi kera od vas mogoče razmislia, da bi dala tole ime svoji hčerkici? K je men tko všeč...

Branka:
Ženska ljubkovalna oblika imena Branislav, ki je izpeljana iz slovanskega elementa bron, kar pomeni "zaščita", in slav "slava".

Ja, jaz bom mela hčerkico, samo bo imela še veliko bolj plemenito ime, sorry, da tole zame ni dovolj plemenito user posted image

Sicer pa, kaj te ovira pri tem, da je tvoj sinček, Brane, Branko ali Branislav user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.11.2008 15:43:17   
dini
Ja, giotti je samo na videz neaktivna.user posted image user posted image user posted image Pridna optimistka je, in ta mesec more bituser posted image , smo se obe odločle da bomo trmasteuser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.11.2008 15:45:03   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ella hvala za lepe želje. Bomo videli kako bo, sem pa vesela, da sem spet naletela na dobro ginekologinji, ki nič ne zavlačuje. Je rekla da je brez veze da nekaj zavlačujeba in naj kar pohitiva, pa je kar sama dala napotnico še zame.

vidiš, super, kot sem ti rekla, da mogoče bo pa ta kul G. torj ti tudi tako zgodaj napovejo da bo O v nekaj dneh, se pravi ti si opravičena danes in greš lahko iz RR, pa kar takoj v akcijo.

glede spermiograma oz. vojačkov našihuser posted image malo za šalo malo zares...sva z mojim včerajuser posted image (saj pravim takrat ko še ni treba najrajši)no, in po koncu ugotovim, da mi res veliko user posted image ven priteče pa on pravi, 'ja seveda saj že nekaj dni nisem masturbiral, (no o tem, da moj in verjetno še kakšen skoraj ali celo vsak dan to počnejo prej sploh nisem vedela) ker si rekla da ne smem, pa na 2-3 dni ' , pa sem se tako smejala, saj vem se verjetno ne bi smela in mu v smehu rekla, da še ni cajt za to, da mora šele čez kake 2 dni začet prakticirat abstineco sam s seboj in se 'ukvarjat' samo z menojuser posted image , no, upam, da nisem preveč osebna ampak meni je bilo to takoooo smešno

< Sporočilo je popravil tane -- 17.11.2008 15:46:22 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.11.2008 15:46:30   
kalypso
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

giottka, ti kar lepo uživaj in nič ne misli, saj veš kaj vse pravijo, da bo takrat ratal, ko bomo odmislile...pa srečno pri temuser posted image

Wow, kakšen dober recept. Tega pa nisem vedela user posted image  Hej, kaj misliš, da če na primer danes od štirih do petih ne mislim na to, da se bosta potem vgnezdila? Kaj moram pa potem narest? Tudi ne mislit, da se bo hormon začel proizvajat? user posted image

Hej, S*, koliko dni pa je pri tebi ta faza, ki praviš, da je kratka? To me IZREDNO zanima, I promise! Pa še, ali ti temperatura takoj naraste ali narašča par dni preden se ustali na tisti dokončni višji? In pa, kakšna je razlima med nizko in visoko temperaturo?

Aja, by the way, pupe, niso vse stvari takšen, kot izlgledajo. Jaz sem samo navidez nekativna, a ne Dini? V resnici sem dosti bolj pridkana, a ne Ellči?

Drugače pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da pride Crvicek v mrzlo, megleno in polno izpušnih plinov Ljubljano user posted image

Tale kratka faza tud mene zanima (jaz mam namreč 11 dni dolgo, O pa pozno, 18. dan user posted image

Giotti, men BT prejšnji ciklus sploh ni padla, je pa potem ene 3 dni naraščala, je pa bla do M višja od normalne (36,5 -> 36,8 ali 36,9). Ampak saj veš, da je čist različno o ženske do ženske, pa še ful odvisno o spanja.
Sem danes ugotovila, ker sem ponoči res slabo spala, kakšne 4 ure samo, pa še to sem se premetavala, da imam strašno nizko BT takrat (36,2), zato sem jo kar skenslala, ker itak ni merodajna. Najbolj OK mi kaže takrat ko spim res dobro vsaj 6 ur... Takrat mam "normalno" 36,5.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.11.2008 15:47:11   
ella.
Giottka, Branka ali pa Branko pa res ni primerljivo!!!!!!! Si me pa skoraj ujela user posted image

A hčerkica se ti je sanjala...kok lepo...a misliš, da bi lohk jo moj tamal upecal? ;) Bi jo peljal najprej po Evropi, ko bi pa še mal zrasla, pa v Indijo...pa ful bi pazil nanjo. user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.11.2008 15:49:23   
ella.

Tane noooooo, a morš glih vse delit z nami??!!!!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.11.2008 15:49:42   
S*
zares...sva z mojim včeraj (saj pravim takrat ko še ni treba najrajši)no, in po koncu ugotovim, da mi res veliko ven priteče pa on pravi, ja seveda saj že nekaj dni nisem masturbiral, (no o tem, da moj in verjetno še kakšen skoraj ali celo vsak dan to počnejo prej sploh nisem vedela)ker si rekla da ne smem, pa na 2-3 dni , pa sem se tako smejala, saj vem s ene bi smela in mu v smehu rekla, da še ni cajt za to, da mora šele čez kake 2 dni začet prakticirat abstineco sam s seboj in se 'ukvarjat' samo z menoj

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Le kateri moški pa se bo ukvarja samo z namiuser posted image , pobožne želje. No ne vem, ampak moški so glede sexa zares z Marsa.user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.11.2008 15:51:13   
giotti
Ja, S*, ful me te stvari zanimajo, pa sem že hotela preusmerit to temo na temo Ovulacija, pa tam to kar ne zaživi. Ker mi res ni, da se skoz o tem pogovarjam na tej temi, v bistvu pa me to ful zanima in bi se pa tam z veseljem o tem pogovarjala. Bi ful rada vidla grafe nosečk, pa kako je bilo pri njih s temperaturo.

A, tebi pa pada kar tri dni? Kako zanimivo. Meni pa narašča tri do štiri dni. Kdaj mi pa pade, pa sploh ne vem, ker prej dobim M, preden opazim, da je temperatura padla. Na primer, zjutraj ob sedmih je še visoka, ob osmih pa že M. Kdaj potem pade ne vem, ker si prve dni M ne merim. Me pa tole naraščanje rzpotegnjeno tudi do 4 dni skrbi. Ker od tega dne, ko zares naraste na končno vrednost pa do M je tudi pri meni največ 10 dni, nazadnje je bilo na primer samo 8 user posted image  Kaj ti je kaj rekla, če je to povezano s količino progesterona al kako je s tem?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.11.2008 15:51:48   
tane

Tane noooooo, a morš glih vse delit z nami??!!!!!!

no, no look who's talking...nam je vsem zaupala, da ji je prijazen zdravnik lulčka pokazaluser posted image a misliš, da ga bo meni tudi?user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.11.2008 15:55:51   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

zares...sva z mojim včeraj (saj pravim takrat ko še ni treba najrajši)no, in po koncu ugotovim, da mi res veliko ven priteče pa on pravi, ja seveda saj že nekaj dni nisem masturbiral, (no o tem, da moj in verjetno še kakšen skoraj ali celo vsak dan to počnejo prej sploh nisem vedela)ker si rekla da ne smem, pa na 2-3 dni , pa sem se tako smejala, saj vem s ene bi smela in mu v smehu rekla, da še ni cajt za to, da mora šele čez kake 2 dni začet prakticirat abstineco sam s seboj in se 'ukvarjat' samo z menoj

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Le kateri moški pa se bo ukvarja samo z namiuser posted image , pobožne želje. No ne vem, ampak moški so glede sexa zares z Marsa.user posted image

ja to maš pa tud prav, sej sem bila res presenečena, da je to tako resno vzel, če je res ampak... no, me veseli, da sva zdaj to razčistila in bo zdaj RES vzdržen, a sem optimistka, mah moraš biti če ne ne bo nič. seveda je bil pa takoj ZA, ko sem rekla, da sta dva vsak dan od konca M in je v prvo rataluser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!