|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
15.11.2008 13:41:48   
Ploha
petra88: evo link

http://apl.e-soft.si/doc/5874/Priloga%205%20PRIMERJAVA%20PRISPEVKOV%20PO%20OB%C4%8CINAH.pdf

upam, da prime,...ker jest ne znam to rihtat user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.11.2008 13:58:12   
Ploha
ooooooooo Hijacinta pa ne da si se mal oglasila, mene je že prou skrbel kje hodš,...ja glede srečanja je bilo nekaj govora samo se nismo nč konkretnega zmenil,....Niia, kaj predlagaš mogoče????????

aja pa spet mam eno vprašanje, ni z nosečnostjo povezan pa bom useen kr prašala,...kako zavijate slike, a se to sploh kaj zavija, a se zavijo kot paket (imam pa prozoren celofan) al kako drugače, se daje na sliko kakšna mašna, če je slika namenjena moškemu (starejšemu),...jutri imamo 70 letnico od tasta, pa mamo sliko za darilo zdej pa ne vem kako nej to nekak "upidenam" da bo zgledalo?????

Ronja
: ja sej tole kar si ti naštela je lahko, smo predlani delal herbarij iz plevelov in raznih "rožic" in je čist uizi, sam tale so pa res čist nelogična, ma sj bo že...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.11.2008 15:03:08   
VRTNICA84
Ojla!

Ploha jaz sem podarila gobelin za darilo in mi ga je zavila v cvetličarni tak, da je dala gor samo en trak po dolžini. Ter mali cvetek. Full lepo.
Lahko pa iz celofana narediš trak in daš gor mašlo. Ter kaki suhi cvetek pa je.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.11.2008 15:52:22   
snikolina
Živjo!

Vrtnica a se ti spomneš kaj je v sredo v MŠ babica govorila o epiduralni anesteziji?? A moram poklicat v porodnišnico in se naročit za pogovor al kako? Sem malo pozabila, ker najprej nisem nameravala tega, zdaj pa nekako razmišljam v to smer. Pa je še čas?
Hvala za odgovor.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.11.2008 17:01:43   
barba
Ploha:
1 vprašanje: punce a kej veste tale enkratna plačila od občin, če sem jaz začasno prijavlena pri fantu a pol lahko koristim to plačilo pri njegovi občini, ker je v njegovi občini 100 evrov več kot pa v moji kjer imam stalno prebivališče????

Enkratno plačilo da tista občina v kateri je prijavljen otrok. To pravico bo pač uveljavljal tvoj fant, ker ima v tej občini stalno prebivališče.
Prav tako je potem pri vrtcih, če seveda imate občinski vrtec.

2 vprašanje: Nekje sem zasledila, da študentkam, ki rodijo pripada en študijski let, če je to res me zanima, če morm met vso porodniško jaz, al lahko samo 105 dni pol naprej pa fant, ker bi seveda več dobil. Mi v vsakem primeru pripada dodatno študijsko leto???

Pripada ti dodatno študijsko leto ne glade na to kdo od vaju koristi porodniški dopust. Pozanimaj se na svojem faksu kaj moreš prinesti za dokazila. Pri meni je bili tako, da sem napisala prošnjo pri vpisu v novo študijsko leto in priložilo kopijo otrokovega rojstnega lista. Potem je faks prošnjo obravnaval in so mi dali dodatno leto absolventa. To je blo jeseni 2006 na FMF. Pozanimaj se kako je na tvojem faksu, ti pa vsekakor pripada dodatno leto.

3.vprašanje: ima katera visoko dioptrijo??? Kako je s tem pri porodu, sicer sem zasledila da morš jet u bistvu k okulistu, da pregleda mrežnico tako da sama diptrija ni problem, samo če je imela s tem katera izkušnje,...

Jaz sicer tako visoke diobtrije nimam, se mi je pa po porodu za 1 povečala. Ni slabo če se ped porodom posvetuješ tako z G kot tudi z okulistom. Vem, da so enim zaradi visoke dioptrije odsvetovali naraven porod.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.11.2008 17:24:13   
nina166
Dan!

Pri nas imamo pa danes koline. Pa meni ne pustijo nič delat zraven. Domen pa je čisto navdušen, ko leta tam okoli in čaka, da bodo delali klobase user posted image

Zvezdica mi imamo voziček Hartan Skater...še od Domena. Pri nas je mali spal od začetka pri nama v spalnici v kinderpetu. Sva ga sicer dala včasih spat k nama na sredino, sploh kadar je bil kaj bolan in se je bolj pogosto zbujal, ali pa čez vikend ko sva bila oba doma, se je zjutraj zbudil in hotel malo k nama...da smo se pocartali in še malo nazaj zaspali. Sva se pa zelo izogibala temu, da bi veliko ležal zraven naju, ker sva se bala, da bi se preveč navadil. Pa jaz sem tudi zelo slabo spala, če je bil na sredini. Ko smo izvedeli za novega družinskega člana smo začeli hodit okoli gledat sobe. Sva mu pa že od začetka pravila, da bo v kinderpetu spal zdaj dojenček, on pa je velik fant in dobi svojo sobo. Septembra je imel sobo gotovo in je že prvi dan tako jokal, ker ni smel spat v njej...še nismo imeli ograjice za na posteljo. Potem pa je nasledni dan šel podnevi spat v sobo in od tistega časa spi brez problema celo noč. Mislim, da se je samo enih dvakrat naredilo, da se je zbudil ponoči in jokal tako da sem morala k njemu. Je pa res, da je navajen tako, da gre ened ležat zraven njega dokler ne zaspi. Zjutraj ko se zbudi, pa pride najprej gledat v spalnico, če še spima, če pa naju ni, pa me pokliče. Sem se pa zelo bala, kako bo ko bo moral v svojo sobico in kaj bomo naredili, če ne bo hotel. Malo se še bojim, kako bo ko bo dojenčica, da bo ljubosumen in bo hotel spet spat v kinderpetu. Upam, da ne, ker ne vem kaj bomo pol naredili. Aja, je pa star 2leti in 4 mesece.

Vrtnica kolikor jaz vem, je dispozicijo možno podaljšat. Vprašaj na faksu kak je postopek. Mislim, da moreš oddat prošnjo na Komisijo za študentske zadeve.

Zvezdica mi imamo isto previjalno, samo da nimamo nič vrat, ampak čez celo predale, pa temne barve je. Je pa praktična, ker je kar velika, a ne?

Ploha če bo imel user posted image  stalno prebivališče v občini od očeta, potem pa naj pomoč uveljavlja oče. Saj ni predpisano, da ga more ravno mama, ampak katerikoli od staršev. Dodatno študijsko leto ti pripada v vsakem primeru, kar pomeni, da lahko podaljšaš absolventa za eno leto ali pa še enkrat ponavljaš. Sicer pa če si študentka ne dobiš porodniške, ampak samo starševski dodatek. Mislim, da je dodatno študijsko leto pogojeno samo s tem, da rodiš živega otroka in ne s tem kdo koristi porodniško. Nisem pa čisto prepričana, tako da se pozanimaj na centru za socialno delo in na faksu.

Zdaj pa grem še perilo razvesit, mogla bi še posesat in pobrisat po tleh, pa se mi danes ne ljubi...bom jutri user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.11.2008 17:42:51   
Ploha
ooooo najlepša hvala za odgovore!!!!!!!!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.11.2008 18:31:13   
ronja
kako zavijate slike, a se to sploh kaj zavija, a se zavijo kot paket (imam pa prozoren celofan) al

Meni je lepo, če je slika zavita v kak naraven papir in ima izrezan okenček, da se del slike vidi, tisti z motivom, po možnostiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.11.2008 18:40:10   
sasa78
dober večer souser posted image ,

kako ste? Jaz sem 2 dni počivala kolikor se je le dalo. Ma bo že boljše - mam krče na 15-20 minut in trebuh mi skoz otrdeva. Pa pravim da do 9.12. moram zdržat pol pa bo že kako.

Moj možiček je dobil že potrdilo da je lahko zdraven pri porodu - pa se samo smeje - pravi da bo lahko kar sam opravil z mano ker je bil že 2x zdraven user posted image user posted image user posted image   Pa mu ne verjamem čist!

Sem zasledila tudi da se pogovarjate o epidiralini - jaz je ne rabim, Jana sem rodila v pičlih 3 urah eneja pa v 1 uri s tem da sem bila v porodni samo 15 minut - kako bo sedaj pa še ne vem - po moje hitrouser posted image user posted image user posted image

Pripravljeno imamo že vse za prihod Anžeta - sam neki me zanima KAKŠNE PLENICE BOSTE KUPILE? Jaz bi pampers od 3-6 kg - saj so dobre ne?

Vozički so tud nared, velikega mam 4 kolesnika še od Jana, za na pot mam Peg pregota - ker se zloži bolj na malo.

Danes sem Jana peljala prvič na Angleščino - mali je bil ful navdušen - Enej je pa tulil ker še on ni šel - pa ne vem če bi ga dala nakar da ima šele 3,5 let. Kaj ve menite? Škodlo mu sicer ne bo - ne vem kako pa bo?

nina - imate že koline - to je pa zgodej - mi jih imamo čez dober mesec - al pa še to ne - ne vem kdaj tast planira

zvezdica - kako pa ti kaj? Stanovanje na red - imate še probleme z delavci? Madona se nič ne oglasiš - vem ni časa

ploga - strinjam se z odgovori predhodnice

Aja odločbo o porodniški sem že dobila - kaj pa ve?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.11.2008 21:03:36   
Zvezdica
ekola, mi smo doma, no Liam je ostal pri babici, smo bili še tam na kosiluuser posted image

Kupila sem si blazino za dojenje, tole veliko, ki je v BC znižana na 27€, prej je bila cca 39,90€.  Liamu avtobota al kako se že reče temu, za Miklavža.

Ja, ap izbrala sem neke ploščice, ampak so res hudooooooo drage, en m2 cca 58€. Bemti, a imajo kje kaj ceneje? Imajo sicer tiste navadne, ma meni niso lepe. Če že razbijam sekret pa naj bo tko k je treba- Ker tko sem full gledala na ceno na hodniku pa me skoz žre..... Ok, niso ble najcnej ampak so bile tam midlle class...user posted image Ma ni važno.

Nina, ja res je uporabna mizicauser posted image . Komaj čakam, da naštimam sobco, pa da bo vse zrihtam, ker potem vem da bo user posted image kmalu z nami "zunaj".

Saša hej tiuser posted image . Plenice absolutno pampers oz. lahko tud te od mullerja ali dm-a(še nisem probala al pa sem enkrat) jast bom vzela te newborn, potem pa takoj te 3 -6 kg. Ker je bil liam v točno 4ih tednih težji  za 1560g in je bil pol krepko čez pet v enem mesecu. Toliko rabiš za začetek, kmalu itak prešaltaš na one 4 - 9 kguser posted image

Kar se balkona tiče, so delavci končno svoje opravili, zdaj pa je kriv betonuser posted image user posted image user posted image . Gre za to, da ko se beton namoči skoz vseka vlaga in zdaj je cel šmorn. Sem že prav utrujena od tega.
Kar se ostalih del tiče pa čakam... da bom na vrsti. Mizar svoje že dela, ampak ne bo montiral dokler ne bodo stene poštimane, te pa bodo šele sredi dec. Ma bomo že.

Tak jast se poslavljam, grem tunino solato delat.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
16.11.2008 10:54:40   
Zvezdica
Morgen damice user posted image

sveže skuhana, dišeča.... prijetna prava user posted image samo za vas.

Kako smo danes?
Moj sinko je apal pri babici in sem danes ko rožica.

Grem mal pospravit pol greva pa z mojim po njega.

Pozdravček

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
16.11.2008 12:36:32   
Zvezdica
Pa sej en morem verjet...a še vse spite?

user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.11.2008 15:51:26   
ronja
Jaz sem danes ponoči pospravljala ko neumna svoje prčkarije, ki bodo ostale v stanovanju, danes pa še v kleti (znosil jih je dol seveda lubi - hvala muuser posted image ). potem sem bila vsa na spidu, samo se je mala hotela cartat pri meni, zdaj je pa prišlo za mano in me buši boli za pop***. Tako da nisem šla z njima na sprehod, čeprav je tak lep sonček, da me kar user posted image boli, ko ga gledam skozi okno (ki ga je mimogrede lubi danes pomil, priden ful, a ne?user posted image Sem ful vesela, jaz ne smem preveč po pultu plezat, je pa zdaj 100x lepše)...

No, tako zdaj počivam, po navodilih lubija, seveda...

saša, ti pa maš expres porode! Pri meni je po moje 2. faza tok časa trajalauser posted image . Pa si bila kaj rezana/raztrgana?
Kar se angleščine tiče: prav dosti odnesel verjetno ne bo, se bo mel pa fajn, pa ti maš malo prosto, tak da če imaš denar za take hece, potem ga komot pošlješ. Če pa kaj šparate, potem pa verjetno itak niti ni opcije.

Midva sva pa med to pospravljalno-selilno akcijo videla, da nama ena stena plesniuser posted image . Pa ravno tista, kjer naj bi potem mela Ronja posteljico... Da bi zamenjali sobe tudi ne pride v poštev, ker je druga sobica zelo majhna in bi bila premala za obe punci (midva se stisneva, pa je, onidve bosta pa rabili prostor...)

zvezdica, če si jih lahko privoščita, se nič ne sekiraj! Zakreditala se pa zaradi ploščic verjeno nista, ne?user posted image Bosta pa potem mela ves čas lepo. Midva imava sicer bolj poceni ploščice v kuhinji, so pa vsi navdušeni nad njimi, ker sem jih poslikala in popisala. Tako da vseeno zgledajo fajnuser posted image . V kopalnici so tudi take, samo da so manjdrseče, ampak ena stena je še prazna, ker bi tam rada naredila mozaik - bo treba to zdaj zrihtat, če misliva... Samo je tak velik projekt, da me je kar malo strah - stena ni mala...

plenice bova najprej mela newborn, potem pa 3-6 kg, te verjetno kar od Mulerja, saj Ronji so čisto všeč. Trenutno pa imamo lumpi, ker je mami zadnjič šla v trgovino, meni je pa zmanjkalo, pa sem ji še to naročila in pri sosedu seveda nimajo Mulerjevihuser posted image . Večinoma bo pa itak v sešitih. Zdaj ko sem si naredila malo placa v sobi (no, malo me še čaka, ni še cela miza fraj...), bom lahko spet šivala...user posted image

Danes bo sipina rižota, jutri pa korenčkova juhca in testenine z zelenjvno omako.Včeraj smo bili pri tašči na kosilu, so prišli še stric z bratrancema in teto. Samo meni je tako slaboooooo, kadar tam jemo! Ful se pozna! Kuha malo bolj mastno, pa navadno naredi kakega piščanca v pečici... Je zelo dobro, samo ne ravno najlažje prebavljivo za user posted image .

Ok, grem kuhat, papa!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.11.2008 17:59:39   
lunica12
Lep pozdrav nosecke.....user posted image user posted image In kako ste kaj?No js sem se kr vredu,pa sem le koncno prisla do racunalnika da vam lahko kaj napisemuser posted image Vidim pa da ste se kr razpisale.

Ronja joj kok mas pa ti pridnega mozeka.....res,svaka mu cast,pa kako zate skrbi.Ful lepo.

Sasa-ko bi le moj porod trajal tako kratek cas, bi po mojem kr skakala od veseljauser posted image No bo pa moj prvi porod tako da se  mi sanja ne kako bo vse skupaj zgledalo.Ko bi le trajalo tk kratek cas.

Kje se pa kaj zdaj skrivate?Nobene ni naokroguser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
17.11.2008 8:01:56   
krtekxx
Ooj, sem se samo enkrat oglasila, pa se bom sedaj še drugič. Ta teden začnem malo pripravljati za prihod našega deteta. Najprej moram zmeči vso kramo iz sobice, potem pa razmisliti, katero pohištvo uporabiti.Pa v Ikeo se bom ta teden zapeljala po nakupih posteljnine za otroško posteljico ter božičnih daril za naša fanta.
Drugače pa jaz hodim na preglede k Cerarju v Lj. porodnišnico in sedaj je že ta drugič pregled zgledal tako, da je vzel šiviljski meter in izmeril razdaljo SF. Pri moji ginekologinji bi zagotovo bila deležna doooolgega razgovora in natančnega UZ. Sploh ne vem, zakaj hodim v to patološko ambulanto!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.11.2008 8:09:57   
Anonimen
jutrouser posted image

tak, moja pupa je v vrtcu, ni blo kakih težav, čisto zadovoljna je bila videtuser posted image k navadno je malo panike, ko je doma dalj časa, pa pol malo pojoka, ko jo oddamuser posted image no, dons je šlo ok, bomo vidli jutri, ko bo poštudiralauser posted image mi je pa kr malo čudno bit doma, pa samauser posted image še nism bla se mi zdi...kr čakam kdaj bo začela klicat...pa kaj počne, da je taka tišinauser posted image se bo treba navadit...

joj, jst bi tud mogla počas cunjice si skp spravit, morm  lubija da mi da škatle iz dil, neki že mam dol, morm pregledat pa oprat. sploh se ne morm spravit zraven.

pa kok mi trebuh otrdevauser posted image kr naprej, na 15 minut ziheruser posted image morm jutr vprašat, k mam pregled, k to je pa že tumač...pa včeraj zvečer mi je blo tak čudno...tisti glup filing, kot ko se k menstri pripravljauser posted image tako rahlo špikanje/šraufanje/zbadanje/kaj vem....sm se kr malo ustrašla....sam po moje sem mal pretiravala pa premal počivala...pojma nimam....rodit še neb šla uglavnemuser posted image sem pa v 30. tednuuser posted image

kaj bom počela dans? se morm mal zorganizirat zdej, ko mam cajt...pa bit mal koristnauser posted image v trgovino bi mogla it, bom vidla če se mi bo dalouser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.11.2008 8:41:49   
sasa78
saša, ti pa maš expres porode! Pri meni je po moje 2. faza tok časa trajala . Pa si bila kaj rezana/raztrgana?

nikoli nič in sem po porodu čist normalno sedela - tud po turško - edino kar imam ie da mam maternico in postelco zlepleno in po vsakem porodu sledi narkoza in seveda čiščenje - bom tud tokrat mela - sem se že navajena user posted image user posted image  za otroke pa itak vse nardimo KAJNE!!!!

Kar se angleščine tiče: prav dosti odnesel verjetno ne bo, se bo mel pa fajn, pa ti maš malo prosto, tak da če imaš denar za take hece, potem ga komot pošlješ. Če pa kaj šparate, potem pa verjetno itak niti ni opcije.

Ni panike za denar - sam k Jan hodi bi rad zdej še tamal pa mamo jok - po drugi strani pa nama je to s tamalim 1 uro crklanja -

Majo se pa tako lepo!!!!  Pa liste nosi domov - kaj se naučijo pa je tako enostavno. Jan je prav vesel.

Ekola še nekaj - a mi lahko katera predlaga kaj naj možu kupim za RD? Men je zmanjkalo idej!

V sredo greva pa v LJ v šoping - za miklavža, pa dedka mraza - ne bi rada pol hodila - pa če bo res že decembra Anže tuki pol bo pa sploh težko it v šoping.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.11.2008 8:44:47   
sasa78
Sasa-ko bi le moj porod trajal tako kratek cas, bi po mojem kr skakala od veselja No bo pa moj prvi porod tako da se mi sanja ne kako bo vse skupaj zgledalo.Ko bi le trajalo tk kratek cas.

Nič se bat LUNCA - jaz se nisem - a bo tvoj lubi zdraven - men je ful pomagalo k je bil - pol k je bil Jan vzunej so mu pa kr solze lile - ja bil je sin in to taprvi in to na tastov rojstni dan - pol pa da vidiš fešte - moram rečt da se ti pa življenje spremeni popolnoma k dobiš štručko v roke - vsaj meni se je  pol k dobiš drugo se mi ni toliko - sam več dela je

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.11.2008 9:11:08   
sasa78
kje pa ste danes k mam jaz čas?

Ajaj jutri dopolnim po moje 33 t  samo še 50 dni - ja če bi blo res user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.11.2008 9:21:40   
Anonimen
saša jst pa 75 dniuser posted image madona se mal čujeuser posted image me kr u grlu mal stisneuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.11.2008 9:41:35   
petra88
hej hoj dobro jutro vsem skupaj!
Se vam javim sedaj, prej kot se lotim pospravljanja, ker potem nevem če se bom lahko odlepila od tam user posted image ko bom v elementu in če katera rabi, naj kar reče user posted image
Saša, tvoj ima tudi sedaj RD? Moj ga ima v sredo pa sem mu že kar prejšnji teden kupila, ker se je kar naenkrat odločil da sedaj pa gre v trgovino kupit eno uro za na roko, ker je že toliko časa nima in ne more več brez. Pa sem ga prepričala naj pusti meni financministrske zadevce in naj bo to moje darilo za rd user posted image
ja samo res, teli dnevi se tako hitro odštevajo, takoj bo tu.. kako bo lepo, komaj čakam user posted image jaz sem mojmu že na začetku rekla, da mora bit zraven, da bo še on mal trpel, ko bo moral mene poslušat in me za roko držat user posted image se je že sprijaznil ... hehe
Danes se moram odpravit na CSD, da uredim še te papirje.. kaj je že vse potrebno, za tist paket oz denar ob rojstvu otroka in porodniška, no jaz sem študentka bom morala štimat starševski dodatek.
no toliko na hitro, če me pa danes preveč časa ne bo nazaj pa nič skrbet, lahko da sem zaspala na kauču user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.11.2008 9:44:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Ajaj jutri dopolnim po moje 33 t  samo še 50 dni - ja če bi blo res user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image saša vse ob svojem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

po novem,si pa kolk tednov?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 17.11.2008 9:45:10 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.11.2008 9:49:33   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image saša vse ob svojem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

po novem,si pa kolk tednov?user posted image user posted image user posted image

36 t  35t 4 dni   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.11.2008 9:53:04   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

36 t  35t 4 dni   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol bo pa fora,ko boš nosla čez prvi rokuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.11.2008 10:12:47   
OLjica
Pozdravljene punce,

mam eno vprašanje. Meni se zadnje čase dogaja, ko ležim ali sedim, čutim v trebuščku tak močan enakomeren utrip, kot utripanje srčka ali kot kolcanjeuser posted image  Ne vem kaj je to, ali je to normalno, malo me skrbiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?