|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
17.11.2008 7:40:55   
arneja
Uuu, Blanči, kakšna nova oblekca user posted image . Brez darilc pa tale stric res ne more priti v vas, tako da sigurno že user posted image v košek meče user posted image .

Goldy, nekaj bo res na prehrani. Se bo kar treba v rito brcniti. Čeprav Gigi pa mislim, da je tudi pazila, pa ni uspelo. Tako da ima še kaj drugega besedo pri vsem skupaj. Koliko časa sta pa vidva pazila pri hrani? Pa pri nas moj čisto lepo zdravo je, jaz sem pa tista, ki bi samo sladkarijo pa krompir vase metala, meso pa bognedaj. Spet ne vem, kdaj sem ga že nazadnje jedla user posted image .

Lučka
, tista knjiga je o neplodnosti. Je Ledenka povedala zanjo. O paru, ki jima ne uspe zanosit. Tebi pa bolj sladko kot slano paše, kaj? Mislim, da bom enaka. Lučka, ti si po enem neuspelem postopku razmišljala, kaj pa če nikoli ne bo uspelo. Si predstavljaš, kako je potem nam, ki nam že trikrat, štirikrat ali celo večkrat ni uspelo user posted image ? Kako bolj intenzivno o tem razmišljamo? Je kar kriza včasih, priznam. Bo pa sigurno nekaj na tem pozitivnem mišljenju, tako da se bom kar v roke vzela user posted image . Pa še hrano spremenit, pa bo tudi nam enkrat uspelo user posted image .

Kruce
, danes pa nič podaljška, kaj user posted image ? Jaz bi pa še lahko spala, pa ne morem. Ah, leta, leta user posted image .

Sapi, naj jajčka danes presenetijo s svojo velikostjo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.11.2008 7:42:22   
netka34
Jutro pupike in Kruce!!

Mal sm ga zažurala ta vikend, pa sej upam, d me niste preveč pogrešale...

Zej grem mal za nazaj brat, upam, d so same člepe novičke!!

Vsem pupam, ki so danes  v akciji, želim SREČNO!!user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.11.2008 7:46:59   
želvica99
Dobro jutro, Kruce hvala za kavico- tole je že celi KF baruser posted image  - kavice različnih oblik in barv.

Tina ti sam lepo počivaj, veš da je mene tud bolelo pred et, morm pa rečt, da manj kot po etuser posted image  Dve uri po et me je začel noro bolet levi jajčnik in cela leva stran, me je bolelo celo noč in še en dan. Pol nehalo, dons ponoč je blo pa spet slabše, sam me je bolelo drugač kot prej, in zdj ko sem šla na stranišče je še slabše.  

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.11.2008 7:50:43   
zarja1
Dobro jutro srčice.....

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.11.2008 7:51:30   
želvica99
Blanč lepa oblekca, naj ti prinese srečouser posted image

Netka ti si pa že na polovici ane? Superuser posted image . Kako si kj?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.11.2008 7:53:00   
želvica99
Dobro jutro Zarjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.11.2008 7:54:57   
arneja
Mandreja, čisto nič krompirja nisi jedla? In samo en mesec si se takole odpovedovala? No, toliko bi pa menda tudi meni uspelo. Če mi je kadit uspelo nehat, mi bo pa menda tudi tole. Se sliši kot manjši zalogaj. Imaš pa prav, če veš, zakaj se odpoveduješ, je lažje. Bo to tvoj prvi otročiček? Nas je toliko tu gori, da vse pomešam. Je pa včeraj tudi pri nas okoli 2-h sonček pokukal na plano user posted image .

Želvica, so drugi včeraj potem kaj dobrega skuhali user posted image ? Pa danes kar malo bolj trebušno gretje vklopi, ko je zunaj takšen mraz user posted image .

O, Shukica, si bila pridna včeraj user posted image ? Kaj pa štrikaš? Pismo, ene punce tu gor ste pa zares pridne user posted image . Glede prahu pa pri nas tudi malo mižimo na eno oko user posted image .

Larči, a ti boš pa danes spet user posted image user posted image videla user posted image ? Pa mogoče še kakšnega lulčka user posted image .

Netka, so nohtki že čisto pogriženi user posted image ?

Bbpikica
, upam, da WC ni več toliko aktualen kot včeraj user posted image .

Gloria, kakšen užitek mora biti vozičkati po sončku, kaj user posted image ? Pa pestvati, ko dragi lika user posted image .

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.11.2008 7:56:08   
miska73
Dobro jutro pupe.

Kruce hvala za kafe... dons bom ene tri rabla, da pridem k seb...

Ponedeljek je user posted image

Ena zanimivost...
http://www.youtube.com/watch?v=bZBHZT3a-FA

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.11.2008 7:57:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.11.2008 8:01:11   
arneja
Aja, Šuki, voščilnice si delala. To pa tudi meni sede user posted image .

Zarji, a koncer bo padel? Kmalu za njim pa še rdeča tečka in boste spet v akciji user posted image .

Lara, a da imaš že tako velik buši? A bomo kakšno slikco videli user posted image ?

Evo, Blanči, zdajle pa sigurno že noge na široko pred Atom držiš user posted image . Naj bi vsaj 5 lepih zrelih celic user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.11.2008 8:11:10   
arneja
Miška, posvečanje tvojemu naravnemu ciklu uspelo user posted image ? Mi smo se mu tudi ta mesec precej posvečali, zdaj pa čakamo, če smo kaj ščarali user posted image .

Ledenka, je super prebrati, da so ti navadne zadeve že premajhne user posted image . To je pa res super razlog za šoping user posted image . Ves ta čas niste nič slončkali user posted image ? Dobri ste.

Abra, kar veliko jej, da bo gimnastičarka čimvečja user posted image . Čez  20 let te bo pa itak že prerastla user posted image .

Tina, ti kar pridno počivaj user posted image . Malo na sončka, pa hitro nazaj ajat.

Joj, Pija, kaj pa tebe daje user posted image ? Jaz bi šla raje se h G pokazat. Ja, pri naših otrocih ne bo tako grozno, ker se bomo postopoma privajali. Če verjameš user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.11.2008 8:20:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Zarji, a koncer bo padel? Kmalu za njim pa še rdeča tečka in boste spet v akciji user posted image .

JAAAAAAAAAAAAAAA, tolk si želim tega user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.11.2008 8:41:22   
mismis
Dobro jutro...najprej da se spraviti k navijanju:
Za jutri navijamo za :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi - da bi foliklčki zrasli
Serendipity- naj tvoj UZ tudi pokaže lepo sliko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LaraLight - naglej se svojih srčkov in naj bo pregled lepo doživetje, naj bodo super rezultati!

Zarjica - da dobro zrihtaš na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Pa še za Blanč za folikleuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa k delu. Mi smo ga tale vikend malo žurali, pa potem v nedeljo počivali. Mislim, da sedaj vsaj dva tedna nočem videti nobenega pira več, potem bo pa itak veseli december.

Daisy, upam da si mi v redu?

Tina1, ti kar počivaj, če te tako boli, nikoli ne veš kolikšna je tista številka celic, ki ti lahko povzroči hiperco.

Pija, a tako tebe otroce zmatrajo. Saj bo, vsaj počasi se človek se navadi na vse. Jaz že vem, mene je moj kosmatinec navadil na vse: vstajanje sredi noči, prepoznavanje pomena glasov...

Sapi, tudi počasi se daleč pride, ti nič ne skrbi, tudi tvoji folikli bodo zrastli, malo piva in jajčkov pa bo

Pikovit, je mehiška v soboto uspela, pa panna cota?

Žižek, kje si mi ti, zadnje čase si tudi bolj malo z nami, imaš full dela?

Zarja, pravš Gibonni, torej greš uživati na koncert. Super

bbpikica, groza za rota virus, res škoda pa je, da nisi mogla ostati vsaj pl ure z nami. Pa drugič

Miška73, ti kar uživaj dokler lahko, kaj bi šele bilo, če tvojemu ne bi bilo nič do digi digi dagiuser posted image user posted image

Kruce, hvala za kavo, res tekne vsako jutro

Arneja, ti imaš tudi nov avatar, super. Mogoče pa to pomeni tudi zate nov začetek

Kajši, se razvajaš v toplicama? Ti kar uživaj, dokler še lahko

Mlinčko family, kako kaj otroce, že kaj brcajo v trebuščkuuser posted image

Netka, a ti si ga tudi žurala okoli ta vikend user posted image user posted image  Še malo pa bo treba lulat

Želvica, te že kaj špika?

Lučka, kako dete, že kaj potrjuje svojo prisotnost?

OK bejbike, zdaj pa moram delati, vsem skupaj omenjenim in neomenjenim želim prav lep dan.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.11.2008 8:41:39   
želvica99
Arneja so me vsi razvajali do konca, no zdj mi pa že dolgčas ratuje, bo kar ok spet kaj delatuser posted image  Kako si ti kaj?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.11.2008 8:45:10   
želvica99
Arneja lep avatarčekuser posted image

Mismis špika me na tisoč in en način, sploh nisem vedla, da je tolk izpeljank iste zadeveuser posted image  Če gre za pozitiven izid naj špika kolkor hoče, sam ko ne vemo.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.11.2008 8:51:49   
gigi1
Dobro jutro...najprej da se spraviti k navijanju:

Sapi - da bi foliklčki zrasli
Serendipity- naj tvoj UZ tudi pokaže lepo sliko

LaraLight - naglej se svojih srčkov in naj bo pregled lepo doživetje, naj bodo super rezultati!

Zarjica - da dobro zrihtaš na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Pa še za Blanč za folikleuser posted image user posted image user posted image

Helou pupike in fanta. Naj bo danes za vse lep dan.
Malo sem bila v ilegali, ger me je M zdelala. Dans sem že boljša user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.11.2008 9:47:50   
mandreja
Dobro jutrouser posted image
Arneja tale bo moj 1 ja in še kar ne dojamem, da je vse skupaj res, a se še ne veselim preveč. Bom počakala AC potem bom pa bolj mirna in vesela.
Ja samo en mesec sem se res striktno držala te prehrane, čeprav priznam sem že prej bila bolj brez bele moke in krompirja, ampak sladkarije.........ojoj. če nisem vsak dan vsaj nekaj sladkega vrgla vase sem se vsa tresla, sem bila pravi odvisnik user posted image no v tem mesecu pa kristalčka sladkorja nisem pokonzumirala, tako, da jaz tu največ krivim sladkor. No glede na to da smo si pa ljudje različni na vsakega nekaj vpliva in drugače.

Veliko sreče da vse enkrat zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.11.2008 9:54:08   
sonček33
Dobro jutro punce!

Spet vam sijeva s sončkom85. Uživajte!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.11.2008 9:56:03   
T1979
user posted image  DaisyE dijo duš. user posted image

Sorry sem šele danes pregledala za nazaj, ker čez vikend nimam računalnika, sem vidla, da te ni med trepetalkami in sem morala vse prebrati za nazaj.  
Kako hudiča pri takem številu jajčk ne uspe? To mi ni jasno. No sej vidim, da tudi Rešu ni glih jasno.

Drži se. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.11.2008 9:57:45   
pikovit
Dan, kako ste punce moje kaj?

Mismis mehiški večer uspel,panna cotta pa je bila fenomenalna.So se vso oblizovaliuser posted image

Dejzi telovadba v smislu aerobike oz. fitnesauser posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.11.2008 10:09:08   
sonček33
Ojla, naša Netka sporoča, da je nekaj časa ne bo na RR, ker ji je crknil monitor. Je jezna ko hudič.  Upam, da bo meni zaupala častno delo - da vam ob času sporočim veselo novičko. No, kak dan naj še počaka s testom, potem pa na juriš.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.11.2008 10:19:15   
žogica13
ojla punce,
jaz iz UZ. moji folikli noro rastejo. samo en malenkost prehiteva. je velikosti 20, ostali pa so 13,15,16,16,18,15 pa na obeh straneh je še več kot 8 manjših. ti pomojem ne pridejo v upoštev, me pa zanima, kdaj ste dobile stopko..koliko so bili folikli veliki. ali mi lahko ta-velik folikel poči in počakam da ostali zrastejo do konca???
jutri imam spet uz.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.11.2008 10:42:30   
gigi1
Žogica user posted image  user posted image  user posted image  si pa prava QQŠka user posted image
Ponavadi dajo stopko pri velikosti vodilnega folikla 21 ali 22. Ja žal obstaja tudi ta možnost, da poči. Suprefact sicer to zavira. Vendar se ne boj. Jutri imaš tako še en UZ. Do takrat pa tako ali tako ni možnosti, da bi počil. Kolikor vem pokajo nekje pri velikosti 24, 25. Naj me punce popravijo, če se motim.

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
17.11.2008 10:43:32   
Bumo
Dan vsem.
Jaz mam pa eno vprašanje. A so že kateri folikelčki počili pred stopko?
Jaz mam ful skrbi, da bom zovulirala prej, kot pa to oni mislijouser posted image  Običajno
mam ovulacijo že tam 8-9 dan ciklusa, pa me je malo strah, da jih bom vse skup prehitela.
Naslednji UZ imam namreč šele v sredo, glih 9 dan ciklusauser posted image

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
17.11.2008 10:43:41   
Goldy
arneja - midva (no, predvsem jaz) sva pazila pri prehrani enih 10 mesecev. Pa tudi spomladi (v 2. postopku) ni ratalo. Samo meni je bilo všeč tudi, ker sem shujšala. Čeprav recimo zdaj v user posted image  polnozrnatih testenin videt ne morem. Mi gre kar gor. Sva pa dejansko črtala belo moko, sladkarije (razen temne čokolade), krompirja nisva, sva pa malo omejila uporabo (ker ga imam zelo rada), testenine polnozrnate, več zelenjave, sadja.... Kaj vem, verjetno je splet okoliščin. Jedla sva vitamine - Q10, E vitamin, matični mleček, kalcij, mož še nekaj....

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
17.11.2008 10:50:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Dan vsem.
Jaz mam pa eno vprašanje. A so že kateri folikelčki počili pred stopko?
Jaz mam ful skrbi, da bom zovulirala prej, kot pa to oni mislijouser posted image  Običajno
mam ovulacijo že tam 8-9 dan ciklusa, pa me je malo strah, da jih bom vse skup prehitela.
Naslednji UZ imam namreč šele v sredo, glih 9 dan ciklusauser posted image

Bumo srčica pozabi na svoj naravni ciklus. To nima sedaj nobene veze s tem. Dobivaš suprefact, ki zavira pokanje foliklov in gonal, menopur, menogon...karkoliže, ki spodbuja rast foliklov.
V postopku je tako, da 9 dan jemanja hormonov folikli zrasejo nekje do velikosti 16, 18mm, lahko pa tudi samo 8 ali 10 mm. Ponavadi dobiš še kakšno dozo hormonov preden so dovolj veliki, da se odločijo za stopko.

Aja tole sem pisala za dolgi postopek. V kratkem gre vse skupaj malo hitreje.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.11.2008 10:53:10 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?