|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
14.11.2008 12:37:38   
dini
Vem jst vem kaj ti naklepaš, marš tudi ti s seznamauser posted image , jst bom šla hmal - če mi boš pustilauser posted image user posted image user posted image
Jst sm sam h njej šla na pregled in je rekla da sm ok, sej ni še eno leto in pol mimo za dajat spermiogram pa tudi nobene laparo nism mela in je tudi nočemuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.11.2008 12:39:53   
bubika86
no pa dejmo  21.11. user posted image   upam da ne bo  prej pršla tečkauser posted image

hvala giotti !user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.11.2008 12:47:23   
Barcula
Hej ho

Danes je tri tedne odkar mi user posted image zaostaja.Zjutraj sem sem se vstala in naredila test CB bil je - zato sem se odpravila v laboratorij in šla delat krvni test. In bil je - user posted image .
Full sem slabe volje v ponedeljek gem k ginekologinji da vidima kaj bo rekla.
A misli ktera da še mam kaj možnosti da bi blo pozitivno
Jaz nimam več nič upanja user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.11.2008 12:51:08   
dini
Barcula preveč se sekiraš, gnjaviš in ubadaš s tem zato je pa niuser posted image  niti user posted image , bodi mal flegmatik, takim ponavadi rata.user posted image

(odgovor članu Barcula)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.11.2008 13:07:09   
giotti
Tole je za Ellči, par knjigic, vrednih branja:

Avtobiografija jogija
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789612290856

Lila Amrit
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789539661906

Srečanje z jogijem
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789619239209

Veda o jogi (nujno branje za tiste, ki se želijo resno ukvarjati z jogo. Seveda se ne da vsega razumeti, če ne vadiš joge leta in leta redno in disciplinirano. Je pa knjiga, ki ko jo prebereš do konca, lahko ponovno začneš od začetka in odkrivaš nova obzorja, ki jih v prvem brenju še nisi videl in potem ponovno od začetka...)
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=30215

Zavedanje - Anthony de Mello (zame knjiga number 1, od A do Ž se strinjam ter ga čutim, kako je resničen, z vsakim napisanim stavkom)
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789616123419

Devet stopnic (tole je treba jemati seveda z rezervo, no, pa vseeno zna biti kakšna inspiracija notri)
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=961608707

Otroci so tega vredni
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9788681845325

Ženske, ki tečejo z volkovi
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789616359108

Zveneče cedre tajge - Anastazija
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789616365048

Tibetanska knjiga življenja in umiranja
http://www.om-ezoterika.sempco.si/Detajl.asp?id=9789612290344

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.11.2008 13:24:47   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Crvicek: kje se potepaš kaj te dni? Še malo, čisto malo, pa boš med "težko pričakovalkami"...komaj čakam user posted image

Ella, ma sem zakopana v delo. Konec leta se bliža in saj veš kako je. Je pa dobra novička to, da bomo lahko zaprti od 20.12. do 3.1. 2009 in lahko jo kam mahnemo za par dni. Zdaj pa je treba pridno delat, da bomo potem uživali.

Včeraj sem delala do poznega ker sem morala končat eno nujno zadevo, zato sem danes doma in perem, pospravljam, likam, kuham,.... Saj veš da me ženske zmoremo več del hkrati.user posted image user posted image user posted image

Spraševala si za knjige in so ti punce že svetovale, jaz pa ti predlagam da se zamotiš s kakšnimi ročnimi delci, npr. izdelovanje novoletnih voščilnic, okraskov... Nevem če imaš rada take stvari, ma jaz se zelo rada zamotim s tem.

Kdaj nam boš pa pokazala tvojega bušija?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.11.2008 13:26:21   
crvicek
Giotti, kako si?

Kdaj je tvoj dan D?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.11.2008 13:40:13   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane; kratek povzetek mi je všeč, sploh opomba "vožnje s preveliko hitrostjo", zato bom poskusila. Imam naslednji teden cel na razpolago za branje, zato me debelina ne ovira. Samo še dobit jo moram. Hvala za namig user posted image

jaz sem si jo sposodila kar v knjižnici in ker je bila uspešnica kako leto nazaj mislim, da ne bo problema.
sem si pa šele zdaj prebrala opis in se strinjam z 'zato lahko zlahka pozabiš na osnovne fiziološke potrebe, ki ponavadi zmotijo naš bralni tok.'...pri meni je šlo predvsem za spanjeuser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.11.2008 13:41:20   
kalypso
O ja giotti, marsikaj lahko rečemo, da je ujeto, nimam pa nič proti ljudem, ki se ne najdejo in se ne počutijo, da spadajo nekam kjer trenutno so... Se mi smilijo, resnično. Motijo me predvsem drugi, ki jih javno kujejo v zvezde (Moški je noseč, Moški rodil otroka,... in podobno)... Moški NI noseč, ker to ne more biti. Moški Ne bo rodil, ker tega (žal) niti fizično niti psihično niso sposobni, rodila bo "spaka" (prosim ne linčajte me, drugače ne vem kako naj rečem človeku, ki je pol pol, niti ni mišljeno poniževalno), oseba, ki se pred leti ni počutila dobro v svojem telesu (čeprav je ženska bila lepotica, kot sem vidla slike) in se odločila malo poskusit kako je pa v moškem svetu, se začela basat z arcnijami in mislila da je moški. In potem, ko se celo poroči, ugotovi, da pa le ni tako slabo biti ženska, glede na to, da lahko ima otroka. Roko na srce, tudi izgleda niti slučajno ne moški, čeprav ma tistih par kocin na fejsu, kar pa, odkrito rečeno, jih dobi skoraj vsaka ženska, na stara leta user posted image ...

Spoštujem človekovo odločitev, navsezadnje bo on/ona živel s tem (žal pač še en kup otrok zraven, kot zgleda). Mah o tem bi se dalo razpravljat... In potem postanem totalno u bedu, ko ugotovim, da ne glede na vso ljubezen, ki jo bodo ti otroci sprejeli od teh staršev, bodo še vedno nesrečni, ker jih okolica ne bo sprejela. Tak otrok ne bo nikoli šel v šolo (ali kamorkoli v družbo) z veseljem. Žal.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.11.2008 13:43:12   
kalypso
p.s. se ne razburjam, ampak se pa definitvno zdaj bolše počutim user posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.11.2008 13:44:16   
giotti
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 65 od tega že 4 srečkeuser posted image

user posted image   modrih:    20
user posted image   roza:           6
user posted image skupaj:       26

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 23,0% srečk nosečk

Aprličica user posted image in Tanisha user posted image , vem, da nista še prav nič obupani, zato kar pogumno naprej, ker vaju za vogalom čaka plusek user posted image

Katka, če pa ima kdo pravico lulat na testek, si pa to ti. Upam zate user posted image

Tihoupanje, samo pikico strpnosti ti manjka, pa bi bila najbolj poplna in enkratna in sladka pupa na svetu user posted image Sicer pa to potem tudi ne bi bilo okej, ker bi bila preveč perfektna, takšnih pa ni na planetu Zemlja. Sicer pa, kar se tiče mene in kako sem in kako je z znakci, pa ti lahko samo povem, da niti v sanjah še ne morem biti nosečka saj ni minilo niti pet dni od dneva, ko sta se moj jajček in njegov semenček zlila v eno. Velecenjeni gospod Pušenjak, guru na tem področju, pa pravi, da njuno potovanje na medene tedne traja kar 6 do 9 dni in šele od takrat naprej lahko govorimo o tako imenovanem drugem stanju. Torej niti v moji fantaziji še nisem nosečka. Vprašaj, kako sem, ponovno drug teden. Aja, pa hvala, ker misliš name user posted image
Pa še to, Tihoupanje, ker čutim, da si dekle s posebnimi močmi, te prosim, da ne kličeš mraza in snega. Jaz imam za pretečt približno 20 km na teden in ne vem, kako mi bo to uspevalo ob tvojih nič kaj prijetnih vremenskih napovedih. A boš naročila kaj bolj toplega za naslednji teden prosim?

Barcula user posted image , joj, joj, kaj naj rečem. Razen hvala bogu, da imaš v ponedeljek zmenek z G. Da se začne premikat nekam vse skupaj... Želim ti več kot vse dobro in da ne obupaš user posted image

Crvicek, najbrž si zdaj že začutila, kako sem. Moj dan, ko bom zagledala dve črtici je pa še relativno daleč. Tam nekje po 22.11. bom počasi dobivala inspiracijo in fantazije o možnih znakcih, ki pa jih bom, upam, vztrajno podila stran. Sploh zato, ker sumim ta mesec na zelo dolgi cikel. Pa ti, že kaj opazuješ svoje telo glede sluzi in teh zadev user posted image  Hej, avgusta bomo rodile, a deal??? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.11.2008 13:52:15   
SMELIKA
kak je lepo pogledat tale seznam, ko vidiš koliko nas je, ki si želimo biti user posted image  in imeti user posted image . Še lepše pa je, da se vse podpiramo in vzpodbujamo pri raznih ugotovitvah, veselih in manj veselih novicah. Življenje je lepše, če ga deliš z ostalimi in jim dovoliš, da tudi oni pokukajo v naš svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.11.2008 13:54:04   
giotti
Evo, Tihoupajoča, Tanči in Elči, najprej, kje da se potikam, zdaj pa, ko sem pa tu že celo večnost, pa vas ni od nikoder. Ma, kaj bi ve sploh rade user posted image
Mogoče pa tole user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.11.2008 13:54:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

user posted image  Hej, avgusta bomo rodile, a deal??? user posted image

l

saj res giottka, mi je šele zdaj kapnilo, tud če si ti še pri novembrčicah boš v bistvu že med avgustovskami čvekicam a je tako? ker to da bi ble s crvickom in še katero avgustovske  čveke bi bilo pa sploh prelepo.

tihoupanje, meni pa je to zelo všeč ker pove oz. napiše tisto kar si misli in kar je najpomembnejše tisto kar si misli prav tako katera izmed nas pa nima jajc povedat...tko, da zame tihoupanje rules.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.11.2008 13:59:20   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Evo, Tihoupajoča, Tanči in Elči, najprej, kje da se potikam, zdaj pa, ko sem pa tu že celo večnost, pa vas ni od nikoder. Ma, kaj bi ve sploh rade user posted image
Mogoče pa tole user posted image

zame definitivno tole in za vse kofetarce

user posted image

giottka zate pa tole, made with love...

user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.11.2008 14:00:14   
giotti
O, Tanči, si le prilezla ven iz brloga?

Ja, meni je Tihoupanje tudi zakonm, skoraj perfect woman, in ja, prav fino je, ko brez dlake na jeziku povemo vse, kar si mislimo. In jaz, ki imam ženska jajčka, tudi povem, kaj si mislim, in to je, da je Tihoupanje za moje pojme mičken nestrpna. In prav tako jo mam rada. Tole je samo za mojo almost perfect woman user posted image

In zate user posted image , my dear Tanči, sočvekica na avgustovskih nosečkah. Kaj če kar odpreva seznam tam user posted image  PDP je itak znan user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.11.2008 14:03:51   
DannyS
Malo za hec:

Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled.
Mama mu reče: "Ne Janezek, ti bo zrastel trebuh, če boš lizal sladoled."
Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti, Janezek pa reče: "Prav ti je, kaj pa si ga lizala."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.11.2008 14:05:20   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

giottka zate pa tole, made with love...

user posted image

Ej, s temle pa si me zadela v prav vse čustvene kotičke moje obstojnosti. Hvala, Tane user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.11.2008 14:08:01   
tane
tako je sem prišla na plano... pa sonček tudi v Ljubljani, kje pa je naš virtualni sonček danes a počiva in boža bušija.

meni se dons ne da več delat, ampak tu moram pa vseeno bit do 17h potem pa vikeeeeend!

kdaj imaš ti PDP potem, saj veš...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.11.2008 14:11:17   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Malo za hec:

Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled.
Mama mu reče: "Ne Janezek, ti bo zrastel trebuh, če boš lizal sladoled."
Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti, Janezek pa reče: "Prav ti je, kaj pa si ga lizala."

user posted image user posted image user posted image

user posted image

super DannyS.

no, vse ki pričakujete + v teh dneh tako se zdrži do dneva D, se malo o knjigah pogovarjamo pa  vice si pravimo zdaj naj pa še crvicek kako spletno stran pritisne gor, kjer imajo fajn ideje za noveletne okraske in čestitke...

< Sporočilo je popravil tane -- 14.11.2008 14:13:25 >

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.11.2008 14:14:47   
giotti
Uf, jaz pa še moram delat, bo treba kar do večera tipkat ... ker sem tukajle tako zelo zabluzila spet in ponovno, ker me ne pustite na miru user posted image

PDP... kaj se ne šteje prvi dan M plus 1 teden plus 9 mesecev? Torej, 3.8. pri meni, ampak ker vem, da je ta mesec malo daljši cikel, bo moj PDP kar 8.8. Kaj praviš na takle datum? Pa ti, kdaj je tvoj PDP? In pa Crvicek? No, katera bo zdaj odprla seznam user posted image

DannyS, dober je, vic mislim.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.11.2008 14:20:13   
dini
Res dober vic jauser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.11.2008 14:22:10   
giotti
Dini,
a tako ti je potem G rekla... Leto in pol, da prej ne dela preiskav? To pa najbrž zato, ker še nisi v letih, ko bi te otroci primerjali s staro mama, kar je super in fantastično in sem presrečna, da si se odločila tako zgodaj za detece. In koliko let šteješ, če ni skrvinost? No, pa ko si pod 30, se to še zelo ponosno pove.
Skratka, tudi jaz upam in seveda verjamem, da ti ne bo treba na prav nobeno dodatno preiskavo, ker te plusek itak čaka za vogalom user posted image

Jej, zunaj pa sonce user posted image user posted image user posted image user posted image Še en razlog, da grem ven in odložim delo še za kakšno urco user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.11.2008 14:26:03   
dini
+ čaka za vogalom ja, me prav zanima, sploh se nismo še menle od preiskav, sam vsi pravjo da 1 leto in pol je normalno. Imam jih 23, pa ti?user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.11.2008 14:35:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

tako je sem prišla na plano... pa sonček tudi v Ljubljani, kje pa je naš virtualni sonček danes a počiva in boža bušija.

meni se dons ne da več delat, ampak tu moram pa vseeno bit do 17h potem pa vikeeeeend!

kdaj imaš ti PDP potem, saj veš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image virtualni sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala in mi polepšala dan še bolj kot ga imam.Ne jaz se ta teden bolj dragemu posvečam dopoldan ker popoldan dela ,tako da sva saj malo skupajuser posted image .Sedaj sem pospravila stanovanje,grem umiti lase,polikati lase in potem prosto po prešernuuser posted image user posted image
Seveda pa veselo božam bušija ,ki veselo raste in je danes star 17 tednov ,jupi smo v 18 tednu-še malo in bo polovica tukaj.Joj kako gre hitrouser posted image user posted image

Pa ti kakko se meni kaj počutiš,delaš ,pa delaš no pa sej še 2,5 h in greš domovuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Spalni položaj
Admin

Kako date svojega dojenčka spat?

Na trebuh. (17%)

Na hrbet. (67%)

Na en bok. (0%)

Na oba boka menjaje. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!