tihoupanje
|
Upsssss...Čestitke!!! ..... Kar ne morem verjeti, da ti BC ni pokazal nič, ker ta test zelo hiti s rezultati. Pokaže že 10 enot hormona v urinu, FS 20 enot, CB pa šele 40 enot. Kakorkoli, glavno da si ti . ((Pri meni pa tako.....Če sem bila oplojena v sredo, se danes začne proces vgnezdenja, ki lahko traja do srede. In, če se vse to uspešno zgodi, bi test mogel pokazati zgodnji rezultat čez en teden. To naj bi bila tista raaaahhhla črtica na BC testu po 10.minutah, za katero pravijo, da ne sme biti odčitana. Da ne bi bilo pomote in nejasnosti, sem danes naredila BC test, da se prepričam, kako na testu ni nič in je tudi po eni uri vse belo. In je resnično vse belo. OK. ..Jaz sem pripravljena na naslednji teden. Danes me je malce križ začel boleti, kar je tudi nek dober znak. Teren je pripravljen in zdaj samo čakanje od 8 do 10 dni. Saj bo..... Prosim, naj bodo tiho tiste, ki trdijo, da ne iskati znake in ne razmišljati.....Ker to temo bomo zaprli, če se začnemo pogovarjati o vremenu, recesiji, dietah...... )) Kako je z novimi ? Študiram, da bi uvozniku BC testov predlagala, da na udeleženke RR-ja ustvari poseben popust, da tiste teste lahko večkrat pokurimo. Če je njihova cena v lekarni in trgovinah okrog 2,5 eur, potem je pri uvozniku nekje 1 eur. No, za 1 eur pa ni panike, če vsakih 12 ur lulaš in preverjaš. Kaj ne?! Na testu piše dr.Gorkič. Ta je iz Logatca. Res, ne bi bilo napačno, da bi pri prijavi in registraciji na RR dobili celo en paketek zastonj. Pravzaprav, bi lahko lastnik RR-ja služil s temi testi.... No..biznis.....Jaz bi ga hitro ustvarila in bi vsi bili zadovoljni. Celo to bi organizirala, da ocenjujem rezultate testa, če mi ga ženske pošljejo po pošti, mailu slikice.....Definitivno bi bila na razpolago s nasveti in predlogi. Prodajala bi teste in omogočila pomoč pri očitavanju rezultata. To ženske rabimo. Ne pa, da ti ga drago proda in jih prav briga, kaj se s tabo dogaja..... uffffffffff.. Sem se razpisala.... . Pridem še popoldan preveriti, koliko je novih ... Lep dan vama želim........
|