|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
16.11.2008 13:45:14   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla!

Na hitro vas pozdravim, da vam sporočim, da ima noč čudežno močuser posted image user posted image user posted image in sem danes že dosti boljše volje in definitivno gremo v Čatežuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa čakam en obisk, nato pa gremo na sončka in se beremo kasneje.

Super da je boljšeuser posted image , pa dejte mal sončka tudi do mene poslat user posted image mi imamo meglo še vedno

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
16.11.2008 13:46:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

, fancy tole
verjetno je pa kar veliko Kairčanov,s ploh pa drugih Egipčanov, ki v takih centrih nimajo kaj početi, ne morejo početi user posted image
pa plačevanje zdravnikov - kapitalizem brez socialnih korekcij jeuser posted image user posted image No, to velja itak za vse države, ki niso socialne
verjamem pa, da se mate luštno tam user posted image

Dober dan...

Sicer mal pozno amak na tole sem zelela odgovorit ze 3 dni nazaj pa itak nimam cajta za racunalnik...user posted image

Ta bolnica ki sem jo nalimala ni najboljsa ali kaj podobnega, nalimala sem jo samo zato ker mi je najblizja in ker sem hodim jaz imamo v Kairu se veliko boljse bolnice in seveda ,ker so v privatni lasti so za placilo in imamo tudi bolnice ,ki so v drzavni lasti,kjer je vse zastonj.

Tako da tudi tisti ki nimajo nic denarja lahko dobijo vso oskrbo brezplacno. Je pa res da so tiste brezplacene - drzavne bolnice v veliko slabsem stanju in tudi oskrba je slabsa... tako kot parvi Kasso Nevroloska v Ljubljani...Tisto sem videla pred leti in ze takrat je bila katastrofa...

Glede tistega shoping ventra pa sem izbrskala da je naajvecji nakupovalni center na svetu in da so ga gradili  Emirati ne Egipcani...
Tam pa vemo kako se gradi...samo ce pogledamo Dubaj.user posted image

Tana kar se tice mer in grafov sem bila kar presenecema ko sem na mizi Pediatrinje videla graf in zgoraj na veliko pise Egiption boys / girls.
Seveda sem vprasala ali se razlikuje od Europskih standardov in pravi da ja...

Sedaj ko to pisem itak ne vem na kateri strani sploh ze ste morda ze na 5 delu... jaz sem odprla na 120 user posted image user posted image  Da pac odgovorim na tole...

Sedaj pa da vidim kam me bo vrglo user posted image user posted image

Aja se to sem pozabila:

Tisto z bolnico sem nalimala predvsem zato ker dostikrat tukaj na forumu berem : Joj v Egipt pa jaz ne bi sla z otrokom al pa noseca al pa ne vem kaj..kot da zivimo v sotorih in nimamo ne zdravnikov ne lekarn ma kaj sele bolnice....

Me tok razpalijo taki komentarji in to ponavadi od ljudi ki so zaplankani da bolj ne morejo bit in niso naredili niti koraka iz Slovenije ma kaj Slovenije iz lastne vasi..in pol komentirajo na podlagi tiste " dobre" propagande ki jo nudi TV in razni dokumentarci o arabskem svetu....

Evo sem mogla se to dopisat...user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
16.11.2008 13:47:13   
Anonimen
186 user posted image user posted image user posted image  Aha samo 66 strani je za prebrat... ja itak, da jih bom.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
16.11.2008 13:58:18   
Anitka
Tally sem že zapakirala in poslala  user posted image   tdui k vam.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
16.11.2008 13:59:16   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

186 user posted image user posted image user posted image  Aha samo 66 strani je za prebrat... ja itak, da jih bom.user posted image user posted image

Pa veliko užitkov zraven. user posted image user posted image user posted image Se boš pa vmes fajn nasmejala.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
16.11.2008 14:00:59   
Anitka
Sovražim zamujanje  user posted image   Moji obiski namreč zamujajo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
16.11.2008 14:09:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Emilija pa spi od 11.00user posted image . To je dokaz da se čudeži dogajajouser posted image

Ja 2 urciuser posted image Naša je danes odspala 3h, s tem, da sem jo šla zbudituser posted image . Danes pa ni veliko jedla, mogoče ima shujševalno in mi hoče nekaj povedatuser posted image

Anitka: noč ima svojo moč, ja to je dokazanouser posted image Pa prid mal pomagat, da se prekotalimo na peti deluser posted image  Zamujanje....user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.11.2008 14:12:08   
Estrella*
****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražišuser posted image  Evo kaka bom ko pridem v Egipt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.11.2008 14:12:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: noč ima svojo moč, ja to je dokazanouser posted image Pa prid mal pomagat, da se prekotalimo na peti deluser posted image  Zamujanje....user posted image

Imajo srečo, da Gal spi, če ne bi se že z njim spakirala na sprehod pa naj se j...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 16.11.2008 14:13:54 >

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.11.2008 14:13:33   
Anitka

****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražišuser posted image  Evo kaka bom ko pridem v Egipt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si s temi smajliji. Jaz z Moziilo si jih pa ne morem privoščitiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.11.2008 14:15:43   
Anonimen

Kje je pa naša svingerka??????

user posted image user posted image  he, he to sem verjetno jaz...

Ne mi jih ni se ratalo pogledat... Je ena napisala da dec skoz tarok igra na racunalniku in me je zamikalo sem si dol snela z neta program in sedaj ce ze imam kej cajta nabijam tarok...user posted image user posted image

Drugace pa ne... v cetrtek me je obiskala punca ki zivi v Sharmu - slovenka in sva se zadebatirale pozno v noc ..no jutro saj sva jo z dragim peljala domov ob 1h zjutraj...

Potem pa sva sla se na vecerjo pa v kino... v petek sva sla v shoping in pa se pozanimat za clanstvo v enem country clubu...
Vceraj smo imeli spet obiske in pa sva sla prov na ogled tistega zgoraj omenjenega kluba...

Dali so nama psiholoski test za izpolnit da vidijo ce sva primerna...user posted image user posted image user posted image user posted image  Izpolnil ga je moj in ce je napisal vse po pravici pol ne v em ce naju bodo vzeli...user posted image user posted image user posted image  Ker to je bolj za high class in nobleso in moras imet ne sam denar da placas clanstvo ampak tud njihovo pamet in ego da pases med njih...

No dajmo se presenetiti morda pa nas bodo le vzeli inshallah... Bilo bi super...

Evo danes pa je sel v sluzbo na teren in imam le mal casa za racunalnik...

Sedaj pa ko je glih forum o majckih 2008 :

Moj hrosc je cist adijo... Skoz tecnari, tok tecen se ni bil od rojstva... Dones ponoc mu ni bilo prav ne v postli ne v vozicku ne na rokah ne v objemu... tecen da ne znam povedat... in sedaj se cel dan tako naprej... sploh ne vem kaj mu je bolan ni... aso zobki???

Pa danes so nam prisli zdravnik in sestra kar na dom na  vratih pozvonijo pokazejo izkaznice da jih posilja vlada - ministerstvo za zdravje vprasajo ce imamo kakega otroka od 1 do 5 let starosti da ga cepijo.. za polio...

Severda zastonj.. ampak kaj sem hotla povedat najbolj smesno pri vsem skupi je da ga potem otroka oznacijo ....user posted image user posted image user posted image

Ko ga cepijo mu pobarvajo mazincek na roki , noht crn lak...user posted image user posted image user posted image

He,he.... kot psi nosijo v Sloveniji svetinco , zgleda da tuki pol po ulicah gledajo kdo se nima crnega nohta na mazincku da ga pocepijo...user posted image user posted image

No jaz sem jim dala da se vpisejo v cepilno knjizico... ampak ne vem no...

Saj to da jih ministerstvo poslje med ljudi in zastonj je o.k. ampak da jih pa tako oznacijo se mi je pa zdelo mal smesno , ampak...kaj cmo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.11.2008 14:19:56   
Anitka
Uff **** zanimivo je tole življenje pri vas. Tole označevanje otrok mi je bilo res smešnouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.11.2008 14:20:17   
Anitka
user posted image proba

Jeeeeee obisk je tu

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.11.2008 14:20:49   
Anonimen

Eh... moj mi je v petek nabavil vsaj 10 ce ne 20 kg sladkarij... ( cele skatle tvixov , bauntyev inn marsev....piskotov, bonbonov...

Ma sem bila tok huda...user posted image user posted image

Sem mu rekla da iscem primeren datum za hujsat, morda 1, december ampak do takrat tega vsega ne bom uspela pojest.. Tako da bo moralo biti 1. januar 2009. Se do takrat ne vem ce nama bo z Samio ratal vse to pojest...

Sem bila kar huda , ampak on je hotu sam me razveselit ker ve da imam rada cokolado... in briga njega za moje kile...

Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.11.2008 14:24:16   
špelin@
Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom user posted image user posted image user posted image

Ne se matrat, škoda, da nisi bližje, bi ti rade volje prišla pomagat user posted image
Ej, noro, to označevanje!!! Kaj pa, ko se lak zbriše?? user posted image
Še eno firbčno vprašanje imam zate: koliko pa stane recimo pri vaši zdravnici pregled + cepljenje otroka, glede na to, da greš samoplačniško? 

Katina, prideeeeeeeeeeem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.11.2008 14:26:52   
Estrella*

Kje je pa naša svingerka??????

user posted image user posted image  he, he to sem verjetno jaz...

Ne mi jih ni se ratalo pogledat... Je ena napisala da dec skoz tarok igra na racunalniku in me je zamikalo sem si dol snela z neta program in sedaj ce ze imam kej cajta nabijam tarok...user posted image user posted image

A zdej boš še kvartopirka ratala...a ni mal too much svinger+ kvartopircuser posted image

Drugace pa ne... v cetrtek me je obiskala punca ki zivi v Sharmu - slovenka in sva se zadebatirale pozno v noc ..no jutro saj sva jo z dragim peljala domov ob 1h zjutraj...

Si predstavljam....2 klepetki Slovenki na kupuser posted image

Potem pa sva sla se na vecerjo pa v kino... v petek sva sla v shoping in pa se pozanimat za clanstvo v enem country clubu...
Vceraj smo imeli spet obiske in pa sva sla prov na ogled tistega zgoraj omenjenega kluba...

Dali so nama psiholoski test za izpolnit da vidijo ce sva primerna...user posted image user posted image user posted image user posted image  Izpolnil ga je moj in ce je napisal vse po pravici pol ne v em ce naju bodo vzeli...user posted image user posted image user posted image  Ker to je bolj za high class in nobleso in moras imet ne sam denar da placas clanstvo ampak tud njihovo pamet in ego da pases med njih...

No dajmo se presenetiti morda pa nas bodo le vzeli inshallah... Bilo bi super...

Evo danes pa je sel v sluzbo na teren in imam le mal casa za racunalnik...

Sedaj pa ko je glih forum o majckih 2008 :

Moj hrosc je cist adijo... Skoz tecnari, tok tecen se ni bil od rojstva... Dones ponoc mu ni bilo prav ne v postli ne v vozicku ne na rokah ne v objemu... tecen da ne znam povedat... in sedaj se cel dan tako naprej... sploh ne vem kaj mu je bolan ni... aso zobki???

Naša je bila taka 3 dni, danes je že malo bolje. Nimam pojma kaj je, pomoje spet kaka fazauser posted image

Pa danes so nam prisli zdravnik in sestra kar na dom na  vratih pozvonijo pokazejo izkaznice da jih posilja vlada - ministerstvo za zdravje vprasajo ce imamo kakega otroka od 1 do 5 let starosti da ga cepijo.. za polio...

Severda zastonj.. ampak kaj sem hotla povedat najbolj smesno pri vsem skupi je da ga potem otroka oznacijo ....user posted image user posted image user posted image

Ko ga cepijo mu pobarvajo mazincek na roki , noht crn lak...user posted image user posted image user posted image

He,he.... kot psi nosijo v Sloveniji svetinco , zgleda da tuki pol po ulicah gledajo kdo se nima crnega nohta na mazincku da ga pocepijo...user posted image user posted image

No jaz sem jim dala da se vpisejo v cepilno knjizico... ampak ne vem no...

Saj to da jih ministerstvo poslje med ljudi in zastonj je o.k. ampak da jih pa tako oznacijo se mi je pa zdelo mal smesno , ampak...kaj cmo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra, ampak vsaj barvo bi lahko zamenjaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.11.2008 14:28:53   
Estrella*

Eh... moj mi je v petek nabavil vsaj 10 ce ne 20 kg sladkarij... ( cele skatle tvixov , bauntyev inn marsev....piskotov, bonbonov...

Sem mu rekla da iscem primeren datum za hujsat, morda 1, december ampak do takrat tega vsega ne bom uspela pojest.. Tako da bo moralo biti 1. januar 2009. Se do takrat ne vem ce nama bo z Samio ratal vse to pojest...

Sem bila kar huda , ampak on je hotu sam me razveselit ker ve da imam rada cokolado... in briga njega za moje kile...

Ja nkol ti ni prav, babnca. Maš pa zlatga možeka. Moj bi mi jih še s police v trgovin skril, če bi lahkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.11.2008 14:43:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne se matrat, škoda, da nisi bližje, bi ti rade volje prišla pomagat user posted image
Ej, noro, to označevanje!!! Kaj pa, ko se lak zbriše?? user posted image
Še eno firbčno vprašanje imam zate: koliko pa stane recimo pri vaši zdravnici pregled + cepljenje otroka, glede na to, da greš samoplačniško? 

Katina, prideeeeeeeeeeem user posted image

Ko se lak zbrise je pa ze itak prepozno... sedaj en teden jih bodo vse pocepili potem pa spet naslednje leto septembra.. Ker Samia je bila ze lani tako cepljena , so prisli na dom ampak takrat jo niso nic oznacili...To je letos na novo...

Eh, bi prav rada delila vse te sladkarije...user posted image user posted image   Sej mogoce bo kak otrok pozvonil za odnest smeti pa mu bom dala malo...( ker je res cist prevec nabavil vsega ...user posted image  , tko da bo treba mal posenkat.)

Pa se Patrick noce jest, pravi da je cokolada nepotreben vnos energije...no da skrajsam v soli se ucijo neki okrog dietetike pa se sedaj zdravo prehranjuje..user posted image user posted image   Sam me zanima kok casa..

Placam pa  v bolnici pregled : 10 euro plus cepiva ( ki so razlicne cene  tud po 30 euro je di te per...hepatitis je ceneje samo 5 euro...)

Pri zdravnici privat pa placam pregled 20 euro in pa cepiva isto kot v lekarni... na cepivih niv ne zasluzi, samo na obiskih pa si kar preracunaj kok:

Jaz sem imela enkrat pri njej stevilko 32 ... sva sla z mozem kar za debelo uro okrog na sprehod ob Nilu, ker se nama ni dal cakat v cakalnici...

No pa zracunaj ce v enem dnevu ni potem vzela nobenega za nama in je to 32 x 20 euro. 640euro.... samo v enem popldnevu svoje privatne ordinacije!!!!!!

Kje je pa se sluzba , je namrec profesorica na medicinski fakulteti , predava pediatrijo... Potem dela se 2 x na teden ambulanto v bolnici in 2 dneva operira v bolnici in potem se zvecer doma...

zdravniki tukaj so multimiljonarji.... sej res da samo delajo.. ampak tud en delavec na cesti lahko cel dan koplje pa ne more zasluzit takih bajnih vsot...

Aja se podatek mesecna inzinerska placa je tam od 250 euro naprej tako da ves kaj pomeni tistih 650 euro ki jih ona dobi v enem popoldnevu in veceru...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.11.2008 14:46:00   
Anonimen

Ja nkol ti ni prav, babnca. Maš pa zlatga možeka. Moj bi mi jih še s police v trgovin skril, če bi lahkouser posted image

Jah sej ko bo treba pa kej tekstila kako cuno kupit bo pa jamral in rekel ja shujsat moras .... tle je namrec en kup debelih babnic ampak lepe cune pa itak samo za suhe...user posted image user posted image

Ja sedaj sem ubitacna kombinacija svingerka pa kvrtopirka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.11.2008 15:00:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

DAN!!

Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!!

Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi...

Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!!

Martina user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz te razumem....

Vici o blondinkah, jih prezivim, ceprav sem blond se celo nasmejim... vici kar tako o.k. dokler nikogar ne ponizujejo ...

Ko pa se zgodi nesreca na cesti ali pa ko rabimo pomoc policije takrat jih pa klicemo, a ne? Le zakaj sej so itak najbolj butasti primerki...kdo bi razumel ta folk.

Martina ne si k srcu jemat user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem full vesela da te poznam user posted image  

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.11.2008 15:18:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku
full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit..

Takih knjig jaz ne bi brala...Videla veliko takih zgodb v zivo in se danes vcasih v sanje pride kak obraz mlade zenske mamice ki je ze zdavnaj ni vec...

Kako hudo mi je bilo vedno gledat ko so prihajali otroci na obisk k umirajoci mamici..

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.11.2008 15:58:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Glede odraščanja naših majskih hroščkov bi tudi jaz rekla samo eno: edino, česar se res bojim, je alkohol user posted image  Plus prepovedane droge... user posted image  Tega me je groza, drugo bomo že pregurali user posted image  

No zaradi tega in pa " svobodne" spolnosti sva se z mozem odlocila med drugim za zivljenje v Egiptu.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.11.2008 15:59:29   
Anonimen
Se dober da ni nobene da imam lahko samogovore...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.11.2008 16:00:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal user posted image  in to sam.

Mi smo jo preventivno zvezali. user posted image  Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. user posted image

Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. user posted image

Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. user posted image  Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske?

mixi user posted image user posted image user posted image  za selitev

A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo.

**** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. user posted image  za moža

Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. user posted image

Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet.

Kako sesate z otrokom????

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.11.2008 16:01:32   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku
full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit..

Takih knjig jaz ne bi brala...Videla veliko takih zgodb v zivo in se danes vcasih v sanje pride kak obraz mlade zenske mamice ki je ze zdavnaj ni vec...

Kako hudo mi je bilo vedno gledat ko so prihajali otroci na obisk k umirajoci mamici..

Kar kurjo polt dobim. Meni tudi ni hujšega, kot to,da otroci ostanejo sami. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?