Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 13:45:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Na hitro vas pozdravim, da vam sporočim, da ima noč čudežno moč in sem danes že dosti boljše volje in definitivno gremo v Čatež Sedaj pa čakam en obisk, nato pa gremo na sončka in se beremo kasneje. Super da je boljše , pa dejte mal sončka tudi do mene poslat mi imamo meglo še vedno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 13:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ****, fancy tole verjetno je pa kar veliko Kairčanov,s ploh pa drugih Egipčanov, ki v takih centrih nimajo kaj početi, ne morejo početi pa plačevanje zdravnikov - kapitalizem brez socialnih korekcij je No, to velja itak za vse države, ki niso socialne verjamem pa, da se mate luštno tam Dober dan... Sicer mal pozno amak na tole sem zelela odgovorit ze 3 dni nazaj pa itak nimam cajta za racunalnik... Ta bolnica ki sem jo nalimala ni najboljsa ali kaj podobnega, nalimala sem jo samo zato ker mi je najblizja in ker sem hodim jaz imamo v Kairu se veliko boljse bolnice in seveda ,ker so v privatni lasti so za placilo in imamo tudi bolnice ,ki so v drzavni lasti,kjer je vse zastonj. Tako da tudi tisti ki nimajo nic denarja lahko dobijo vso oskrbo brezplacno. Je pa res da so tiste brezplacene - drzavne bolnice v veliko slabsem stanju in tudi oskrba je slabsa... tako kot parvi Kasso Nevroloska v Ljubljani...Tisto sem videla pred leti in ze takrat je bila katastrofa... Glede tistega shoping ventra pa sem izbrskala da je naajvecji nakupovalni center na svetu in da so ga gradili Emirati ne Egipcani... Tam pa vemo kako se gradi...samo ce pogledamo Dubaj. Tana kar se tice mer in grafov sem bila kar presenecema ko sem na mizi Pediatrinje videla graf in zgoraj na veliko pise Egiption boys / girls. Seveda sem vprasala ali se razlikuje od Europskih standardov in pravi da ja... Sedaj ko to pisem itak ne vem na kateri strani sploh ze ste morda ze na 5 delu... jaz sem odprla na 120 Da pac odgovorim na tole... Sedaj pa da vidim kam me bo vrglo Aja se to sem pozabila: Tisto z bolnico sem nalimala predvsem zato ker dostikrat tukaj na forumu berem : Joj v Egipt pa jaz ne bi sla z otrokom al pa noseca al pa ne vem kaj..kot da zivimo v sotorih in nimamo ne zdravnikov ne lekarn ma kaj sele bolnice.... Me tok razpalijo taki komentarji in to ponavadi od ljudi ki so zaplankani da bolj ne morejo bit in niso naredili niti koraka iz Slovenije ma kaj Slovenije iz lastne vasi..in pol komentirajo na podlagi tiste " dobre" propagande ki jo nudi TV in razni dokumentarci o arabskem svetu.... Evo sem mogla se to dopisat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 13:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
186 Aha samo 66 strani je za prebrat... ja itak, da jih bom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 13:58:18
|
|
|
|
Anitka
|
Tally sem že zapakirala in poslala tdui k vam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 13:59:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** 186 Aha samo 66 strani je za prebrat... ja itak, da jih bom. Pa veliko užitkov zraven. Se boš pa vmes fajn nasmejala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:00:59
|
|
|
|
Anitka
|
Sovražim zamujanje Moji obiski namreč zamujajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:09:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija pa spi od 11.00 . To je dokaz da se čudeži dogajajo Ja 2 urci Naša je danes odspala 3h, s tem, da sem jo šla zbudit . Danes pa ni veliko jedla, mogoče ima shujševalno in mi hoče nekaj povedat Anitka: noč ima svojo moč, ja to je dokazano Pa prid mal pomagat, da se prekotalimo na peti del Zamujanje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:12:08
|
|
|
|
Estrella*
|
****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:12:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: noč ima svojo moč, ja to je dokazano Pa prid mal pomagat, da se prekotalimo na peti del Zamujanje.... Imajo srečo, da Gal spi, če ne bi se že z njim spakirala na sprehod pa naj se j...
< Sporočilo je popravil Anitka -- 16.11.2008 14:13:54 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:13:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt Dobra si s temi smajliji. Jaz z Moziilo si jih pa ne morem privoščiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa naša svingerka?????? he, he to sem verjetno jaz... Ne mi jih ni se ratalo pogledat... Je ena napisala da dec skoz tarok igra na racunalniku in me je zamikalo sem si dol snela z neta program in sedaj ce ze imam kej cajta nabijam tarok... Drugace pa ne... v cetrtek me je obiskala punca ki zivi v Sharmu - slovenka in sva se zadebatirale pozno v noc ..no jutro saj sva jo z dragim peljala domov ob 1h zjutraj... Potem pa sva sla se na vecerjo pa v kino... v petek sva sla v shoping in pa se pozanimat za clanstvo v enem country clubu... Vceraj smo imeli spet obiske in pa sva sla prov na ogled tistega zgoraj omenjenega kluba... Dali so nama psiholoski test za izpolnit da vidijo ce sva primerna... Izpolnil ga je moj in ce je napisal vse po pravici pol ne v em ce naju bodo vzeli... Ker to je bolj za high class in nobleso in moras imet ne sam denar da placas clanstvo ampak tud njihovo pamet in ego da pases med njih... No dajmo se presenetiti morda pa nas bodo le vzeli inshallah... Bilo bi super... Evo danes pa je sel v sluzbo na teren in imam le mal casa za racunalnik... Sedaj pa ko je glih forum o majckih 2008 : Moj hrosc je cist adijo... Skoz tecnari, tok tecen se ni bil od rojstva... Dones ponoc mu ni bilo prav ne v postli ne v vozicku ne na rokah ne v objemu... tecen da ne znam povedat... in sedaj se cel dan tako naprej... sploh ne vem kaj mu je bolan ni... aso zobki??? Pa danes so nam prisli zdravnik in sestra kar na dom na vratih pozvonijo pokazejo izkaznice da jih posilja vlada - ministerstvo za zdravje vprasajo ce imamo kakega otroka od 1 do 5 let starosti da ga cepijo.. za polio... Severda zastonj.. ampak kaj sem hotla povedat najbolj smesno pri vsem skupi je da ga potem otroka oznacijo .... Ko ga cepijo mu pobarvajo mazincek na roki , noht crn lak... He,he.... kot psi nosijo v Sloveniji svetinco , zgleda da tuki pol po ulicah gledajo kdo se nima crnega nohta na mazincku da ga pocepijo... No jaz sem jim dala da se vpisejo v cepilno knjizico... ampak ne vem no... Saj to da jih ministerstvo poslje med ljudi in zastonj je o.k. ampak da jih pa tako oznacijo se mi je pa zdelo mal smesno , ampak...kaj cmo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:19:56
|
|
|
|
Anitka
|
Uff **** zanimivo je tole življenje pri vas. Tole označevanje otrok mi je bilo res smešno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:20:17
|
|
|
|
Anitka
|
proba Jeeeeee obisk je tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt Eh... moj mi je v petek nabavil vsaj 10 ce ne 20 kg sladkarij... ( cele skatle tvixov , bauntyev inn marsev....piskotov, bonbonov... Ma sem bila tok huda... Sem mu rekla da iscem primeren datum za hujsat, morda 1, december ampak do takrat tega vsega ne bom uspela pojest.. Tako da bo moralo biti 1. januar 2009. Se do takrat ne vem ce nama bo z Samio ratal vse to pojest... Sem bila kar huda , ampak on je hotu sam me razveselit ker ve da imam rada cokolado... in briga njega za moje kile... Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:24:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom Ne se matrat, škoda, da nisi bližje, bi ti rade volje prišla pomagat Ej, noro, to označevanje!!! Kaj pa, ko se lak zbriše?? Še eno firbčno vprašanje imam zate: koliko pa stane recimo pri vaši zdravnici pregled + cepljenje otroka, glede na to, da greš samoplačniško? Katina, prideeeeeeeeeeem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:26:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa naša svingerka?????? he, he to sem verjetno jaz... Ne mi jih ni se ratalo pogledat... Je ena napisala da dec skoz tarok igra na racunalniku in me je zamikalo sem si dol snela z neta program in sedaj ce ze imam kej cajta nabijam tarok... A zdej boš še kvartopirka ratala...a ni mal too much svinger+ kvartopirc Drugace pa ne... v cetrtek me je obiskala punca ki zivi v Sharmu - slovenka in sva se zadebatirale pozno v noc ..no jutro saj sva jo z dragim peljala domov ob 1h zjutraj... Si predstavljam....2 klepetki Slovenki na kup Potem pa sva sla se na vecerjo pa v kino... v petek sva sla v shoping in pa se pozanimat za clanstvo v enem country clubu... Vceraj smo imeli spet obiske in pa sva sla prov na ogled tistega zgoraj omenjenega kluba... Dali so nama psiholoski test za izpolnit da vidijo ce sva primerna... Izpolnil ga je moj in ce je napisal vse po pravici pol ne v em ce naju bodo vzeli... Ker to je bolj za high class in nobleso in moras imet ne sam denar da placas clanstvo ampak tud njihovo pamet in ego da pases med njih... No dajmo se presenetiti morda pa nas bodo le vzeli inshallah... Bilo bi super... Evo danes pa je sel v sluzbo na teren in imam le mal casa za racunalnik... Sedaj pa ko je glih forum o majckih 2008 : Moj hrosc je cist adijo... Skoz tecnari, tok tecen se ni bil od rojstva... Dones ponoc mu ni bilo prav ne v postli ne v vozicku ne na rokah ne v objemu... tecen da ne znam povedat... in sedaj se cel dan tako naprej... sploh ne vem kaj mu je bolan ni... aso zobki??? Naša je bila taka 3 dni, danes je že malo bolje. Nimam pojma kaj je, pomoje spet kaka faza Pa danes so nam prisli zdravnik in sestra kar na dom na vratih pozvonijo pokazejo izkaznice da jih posilja vlada - ministerstvo za zdravje vprasajo ce imamo kakega otroka od 1 do 5 let starosti da ga cepijo.. za polio... Severda zastonj.. ampak kaj sem hotla povedat najbolj smesno pri vsem skupi je da ga potem otroka oznacijo .... Ko ga cepijo mu pobarvajo mazincek na roki , noht crn lak... He,he.... kot psi nosijo v Sloveniji svetinco , zgleda da tuki pol po ulicah gledajo kdo se nima crnega nohta na mazincku da ga pocepijo... No jaz sem jim dala da se vpisejo v cepilno knjizico... ampak ne vem no... Saj to da jih ministerstvo poslje med ljudi in zastonj je o.k. ampak da jih pa tako oznacijo se mi je pa zdelo mal smesno , ampak...kaj cmo ta je pa dobra, ampak vsaj barvo bi lahko zamenjali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:28:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt Eh... moj mi je v petek nabavil vsaj 10 ce ne 20 kg sladkarij... ( cele skatle tvixov , bauntyev inn marsev....piskotov, bonbonov... Ma sem bila tok huda... Sem mu rekla da iscem primeren datum za hujsat, morda 1, december ampak do takrat tega vsega ne bom uspela pojest.. Tako da bo moralo biti 1. januar 2009. Se do takrat ne vem ce nama bo z Samio ratal vse to pojest... Sem bila kar huda , ampak on je hotu sam me razveselit ker ve da imam rada cokolado... in briga njega za moje kile... Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom Ja nkol ti ni prav, babnca. Maš pa zlatga možeka. Moj bi mi jih še s police v trgovin skril, če bi lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom Ne se matrat, škoda, da nisi bližje, bi ti rade volje prišla pomagat Ej, noro, to označevanje!!! Kaj pa, ko se lak zbriše?? Še eno firbčno vprašanje imam zate: koliko pa stane recimo pri vaši zdravnici pregled + cepljenje otroka, glede na to, da greš samoplačniško? Katina, prideeeeeeeeeeem Ko se lak zbrise je pa ze itak prepozno... sedaj en teden jih bodo vse pocepili potem pa spet naslednje leto septembra.. Ker Samia je bila ze lani tako cepljena , so prisli na dom ampak takrat jo niso nic oznacili...To je letos na novo... Eh, bi prav rada delila vse te sladkarije... Sej mogoce bo kak otrok pozvonil za odnest smeti pa mu bom dala malo...( ker je res cist prevec nabavil vsega ... , tko da bo treba mal posenkat.) Pa se Patrick noce jest, pravi da je cokolada nepotreben vnos energije...no da skrajsam v soli se ucijo neki okrog dietetike pa se sedaj zdravo prehranjuje.. Sam me zanima kok casa.. Placam pa v bolnici pregled : 10 euro plus cepiva ( ki so razlicne cene tud po 30 euro je di te per...hepatitis je ceneje samo 5 euro...) Pri zdravnici privat pa placam pregled 20 euro in pa cepiva isto kot v lekarni... na cepivih niv ne zasluzi, samo na obiskih pa si kar preracunaj kok: Jaz sem imela enkrat pri njej stevilko 32 ... sva sla z mozem kar za debelo uro okrog na sprehod ob Nilu, ker se nama ni dal cakat v cakalnici... No pa zracunaj ce v enem dnevu ni potem vzela nobenega za nama in je to 32 x 20 euro. 640euro.... samo v enem popldnevu svoje privatne ordinacije!!!!!! Kje je pa se sluzba , je namrec profesorica na medicinski fakulteti , predava pediatrijo... Potem dela se 2 x na teden ambulanto v bolnici in 2 dneva operira v bolnici in potem se zvecer doma... zdravniki tukaj so multimiljonarji.... sej res da samo delajo.. ampak tud en delavec na cesti lahko cel dan koplje pa ne more zasluzit takih bajnih vsot... Aja se podatek mesecna inzinerska placa je tam od 250 euro naprej tako da ves kaj pomeni tistih 650 euro ki jih ona dobi v enem popoldnevu in veceru...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 14:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt Eh... moj mi je v petek nabavil vsaj 10 ce ne 20 kg sladkarij... ( cele skatle tvixov , bauntyev inn marsev....piskotov, bonbonov... Ma sem bila tok huda... Sem mu rekla da iscem primeren datum za hujsat, morda 1, december ampak do takrat tega vsega ne bom uspela pojest.. Tako da bo moralo biti 1. januar 2009. Se do takrat ne vem ce nama bo z Samio ratal vse to pojest... Sem bila kar huda , ampak on je hotu sam me razveselit ker ve da imam rada cokolado... in briga njega za moje kile... Eh, no sedaj se matram z ze 3 tvixom Ja nkol ti ni prav, babnca. Maš pa zlatga možeka. Moj bi mi jih še s police v trgovin skril, če bi lahko Jah sej ko bo treba pa kej tekstila kako cuno kupit bo pa jamral in rekel ja shujsat moras .... tle je namrec en kup debelih babnic ampak lepe cune pa itak samo za suhe... Ja sedaj sem ubitacna kombinacija svingerka pa kvrtopirka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 15:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 DAN!! Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!! Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi... Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!! Martina . Tudi jaz te razumem.... Vici o blondinkah, jih prezivim, ceprav sem blond se celo nasmejim... vici kar tako o.k. dokler nikogar ne ponizujejo ... Ko pa se zgodi nesreca na cesti ali pa ko rabimo pomoc policije takrat jih pa klicemo, a ne? Le zakaj sej so itak najbolj butasti primerki...kdo bi razumel ta folk. Martina ne si k srcu jemat . Jaz sem full vesela da te poznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 15:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit.. Takih knjig jaz ne bi brala...Videla veliko takih zgodb v zivo in se danes vcasih v sanje pride kak obraz mlade zenske mamice ki je ze zdavnaj ni vec... Kako hudo mi je bilo vedno gledat ko so prihajali otroci na obisk k umirajoci mamici..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 15:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glede odraščanja naših majskih hroščkov bi tudi jaz rekla samo eno: edino, česar se res bojim, je alkohol Plus prepovedane droge... Tega me je groza, drugo bomo že pregurali No zaradi tega in pa " svobodne" spolnosti sva se z mozem odlocila med drugim za zivljenje v Egiptu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 15:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Se dober da ni nobene da imam lahko samogovore...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:00:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal in to sam. Mi smo jo preventivno zvezali. Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske? mixi za selitev A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. **** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. za moža Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet. Kako sesate z otrokom????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:01:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit.. Takih knjig jaz ne bi brala...Videla veliko takih zgodb v zivo in se danes vcasih v sanje pride kak obraz mlade zenske mamice ki je ze zdavnaj ni vec... Kako hudo mi je bilo vedno gledat ko so prihajali otroci na obisk k umirajoci mamici.. Kar kurjo polt dobim. Meni tudi ni hujšega, kot to,da otroci ostanejo sami.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?