|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
16.11.2008 11:47:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Jana a si se pozdravila?

še vedno me boli želodec če kaj pojem, ampak jest pa morem ne? Bruham pa ne več.

user posted image user posted image user posted image  zate in še kup user posted image user posted image user posted image  za vse druge bolančke.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
16.11.2008 12:08:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

tilči a ti si pa tvojga kr za stalno deložirala???user posted image

Se bom morala zvečer odkupituser posted image , ker obljublja en izlet popoldne nekam na sonceuser posted image , ker pri nas je vse zameglenouser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
16.11.2008 12:09:40   
Estrella*
user posted image

A VAM JE VŠEČ????

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
16.11.2008 12:10:05   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Jana a si se pozdravila?

še vedno me boli želodec če kaj pojem, ampak jest pa morem ne? Bruham pa ne več.

user posted image user posted image user posted image  zate in še kup user posted image user posted image user posted image  za vse druge bolančke.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
16.11.2008 12:11:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

A VAM JE VŠEČ????

grozauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
16.11.2008 12:12:17   
tilči
Kdaj pa imate namen postaviti smrečico?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
16.11.2008 12:13:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Čim kasnej. Ponavadi 24.12

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
16.11.2008 12:17:00   
tally

user posted image

A VAM JE VŠEČ????

O moj boguser posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4608
16.11.2008 12:17:37   
tally

Čim kasnej. Ponavadi 24.12

Tut tam nekje!

Neposredna povezava do sporočila: 4609
16.11.2008 12:19:32   
jana81

jst jo kakor imam čas, lani sem jo že v začetku decembra. Letos jo bomo čimkasneje zarad Nejca.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
16.11.2008 12:32:16   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
A uno ta pikantno slikco si pa izpustila?user posted image user posted image user posted image

A je kakšna pikantna?? Jaz sem samo te dobila... user posted image  Pokaži, pokaži user posted image
Ne upam, sej je podobne sorte kot una od Srčekgirluser posted image . Lohk pa dobiš e-mail.

Aja, imaš čas jutri ali v torek dopoldne?
Ja, ta dva dni šparam zate in komaj čakam snidenjeuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
16.11.2008 12:34:09   
mixi
ojla majčice na hitro se javim, se opravičujem ker nimam časa brat za nazaj prejšnji teden smo se končno preselili definitivno in zdaj smo na svojem. Mam pa še cel kup stvari za pospravit tako da ne grem nikamor in si čim več ki se da dajem stvari na mesto. Naša tamala že pridno vsako jutro kliče tatija zdaj je ugotovila da če kriči tata da se on odzove in tako ga vsako jutro ko se zbudi začne klicat. Drugače smo vredu jemo vse in pridno pančkamo. Posvetovalnico pa mamo 25 pa vam javim nove podatke. Obveznost kliče

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
16.11.2008 12:35:02   
Estrella*

A uno ta pikantno slikco si pa izpustila?user posted image user posted image user posted image

A je kakšna pikantna?? Jaz sem samo te dobila... user posted image  Pokaži, pokaži user posted image
Ne upam, sej je podobne sorte kot una od Srčekgirluser posted image . Lohk pa dobiš e-mail.

Aja, imaš čas jutri ali v torek dopoldne?
Ja, ta dva dni šparam zate in komaj čakam snidenjeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Zadnejm stavku sem se prav fino nasmejala

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
16.11.2008 12:35:09   
Katina
jana81 user posted image user posted image .

Mi navadno postavimo smrekico takoj v decembru, da pričaramo prednovoletno vzdušje. Dobro da ste me spomnile, da bo to že čez 14 dni user posted image . Sem zaradi vremena čist pozabila na to.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
16.11.2008 12:38:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

ojla majčice na hitro se javim, se opravičujem ker nimam časa brat za nazaj prejšnji teden smo se končno preselili definitivno in zdaj smo na svojem. Mam pa še cel kup stvari za pospravit tako da ne grem nikamor in si čim več ki se da dajem stvari na mesto. Naša tamala že pridno vsako jutro kliče tatija zdaj je ugotovila da če kriči tata da se on odzove in tako ga vsako jutro ko se zbudi začne klicat. Drugače smo vredu jemo vse in pridno pančkamo. Posvetovalnico pa mamo 25 pa vam javim nove podatke. Obveznost kliče

user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
16.11.2008 12:39:42   
Katina

Estrella*; Zadnejm stavku sem se prav fino nasmejala
Zdej si me pa odkrila user posted image . A ti zadnjič ni nič kapnilo?

o mixi, izgubljena in zopet najdena? Jaz se tud trudim, da ne pridem med izbrisane. Ej, a si ti sigurna, da se je kaja rodila maja? Ker rase ful hitreje od naših in tud ful hitreje napreduje user posted image Maš kakšen nasvet za nas? Naš je namreč 4 dni mlajši, pa mu le včasih pride na misel, da bi pel tatatatatata... jaz ga pa vztrajno učim mama, pa nič ne zaležeuser posted image , lump maliuser posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
16.11.2008 12:50:59   
tally

o mixi, izgubljena in zopet najdena? Jaz se tud trudim, da ne pridem med izbrisane. Ej, a si ti sigurna, da se je kaja rodila maja? Ker rase ful hitreje od naših in tud ful hitreje napreduje user posted image Maš kakšen nasvet za nas? Naš je namreč 4 dni mlajši, pa mu le včasih pride na misel, da bi pel tatatatatata... jaz ga pa vztrajno učim mama, pa nič ne zaležeuser posted image , lump maliuser posted image .

Naša pa poje dedede, mama pa tatata pa ni šans user posted image , prej začne dežek delat user posted image
Obrača se še vedno ne , na trebuščku noče bit user posted image . Ona bi sedela, pa sej ji rata par minut pol se pa zvrne user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
16.11.2008 12:51:06   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4618
16.11.2008 12:51:12   
Srčekgirll
Oj!
No, sej ne bom več takih slikc gor popala. Cenzure pa ne znam nardit. SORRY!user posted image
Uuuuu, dns je pa tko lepo vreme, sonček. Mi2 z Viudkom sva bla že na enem sprehodu, pa še pol bova šla popoldne.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
16.11.2008 12:52:29   
Soncnica Sandra ***
pa poje dedede, mama pa tatata pa ni šans user posted image , prej začne dežek delat user posted image
Obrača se še vedno ne , na trebuščku noče bit user posted image . Ona bi sedela, pa sej ji rata par minut pol se pa zvrne user posted image

Pri nas je tudi cel dan na sporedu dadadadad, tatatatatata, aaaaaaaaa

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
16.11.2008 12:52:38   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!
No, sej ne bom več takih slikc gor popala. Cenzure pa ne znam nardit. SORRY!user posted image
Uuuuu, dns je pa tko lepo vreme, sonček. Mi2 z Viudkom sva bla že na enem sprehodu, pa še pol bova šla popoldne.

Mi imamo še vedno meglooooo. Kr noče zgint od sončka pa danes ne bo ničuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
16.11.2008 12:55:43   
Estrella*

bolj se boš trudila, slabše bo. To sem prakticirala pri Andražu, pa je on vztrajno gonil ata,ata, jaz pa ne mama, mamauser posted image Obveljala je njegovauser posted image  Saj ko je bilo kaj narobe, je pa itak vedno mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
16.11.2008 12:55:47   
tally

user posted image

Tale pišček je pa zanimivuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4623
16.11.2008 12:59:29   
tally
Emilija pa spi od 11.00user posted image . To je dokaz da se čudeži dogajajouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
16.11.2008 13:38:57   
Anitka
Ojla!

Na hitro vas pozdravim, da vam sporočim, da ima noč čudežno močuser posted image user posted image user posted image in sem danes že dosti boljše volje in definitivno gremo v Čatežuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa čakam en obisk, nato pa gremo na sončka in se beremo kasneje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?