|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 21:48:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubiuser posted image user posted image Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat

Uauuuuuuu sem ti kar malce favšuser posted image user posted image , jaz pa zaradi dojenja nimam šans iti kam za dalj časa. Uživaj puncauser posted image user posted image user posted image

Naty zdaj sem ga tudi v spalno vrečo dala, pa bom jutri poročala kakšna bo noč.

Nia5 učenje spanja se res zelo enostavno sliši - to je kot vsepovsod - teorija že, v praksi pauser posted image user posted image user posted image . Glede oblačenja pa tudi mene včasih ima, da bi včasih komu kaj rekla, amapk kot praviš ni moja stvar. Sem pa zadnjič v trgovini (v kateri je bilo zelooooooooo toplo) videla mislim, da enih 9 mesecev starega otroka, ki je bil tako zelo oblečen pri 18-ih stopinjah zunaj!!!, da je bil siromak ves rdeč v obraz - na sebi je imel bundo in volneno kapo in dobro, da se ni videlo kaj je imel še spodajuser posted image user posted image user posted image Moj Gal pa je imel bodi s kratkimi rokavi in čez majčko z dolgimi rokavi, hlače, nogavičke in zokne.

Hijenca upam, da se tvoje zdravje kmalu izboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw kako jaz pogrešam kakšno dobro knjigo, a trenutno žal niti naročenih revij ne utegnem prebrati.

Hranjenje - pri nas je Gal danes z zizanjem kar malo štrajkal, zato je imela mami že kar boleče, težke zizeuser posted image user posted image Sicer pa je danes pojedel banano, 60 ml mlečne kaše in pa le trikrat je zizal. Ne vem kako to?user posted image

Aurora user posted image user posted image user posted image user posted image za pedikuro. Jaz pa komaj čakam naslednjo sredo, ko odpeketamo v Čatež in upam, da najdem kakšno razvajanje tudi zase.user posted image user posted image Algee pa ne pijem.

Zdaj mi pa PROSIM pomagajte in povejte kaj naj vzamem za Gala v Čatež - kar se tiče hrane? Nimam pojma kako bo to tam potekalo sedaj, ko smo začeli tudi z GH? Kako bom kaj zmiksala, vodo segrela.....

Uf Aurea - 3 ure spanja v kosu čez danuser posted image user posted image user posted image - sem ti kar malce favšuser posted image user posted image user posted image Pri nas ga že ni bilo da ne pomnim.

Midva sva bila pa danes z Galom spet na sprehodu v dežju in je res zanimiv pod to dežno prevlekouser posted image user posted image user posted image , jo opazuje in se čudi, pa brca v njouser posted image user posted image user posted image

SS kakšne skutke papca tvoja Manca? Se opravičujem, če ste že pisale o tem.user posted image user posted image

Glede nalaganja slik - tudi jaz še gruntam kako, na kakšen načinuser posted image user posted image

Estrella - kaj pa če bi postavile mejo - torek, 18.11. ob 18.11user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.11.2008 21:48:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj....

Jaz si bi mogla še lase sfenat. Pa se mi ne da. user posted image

A boš novo modo uvedlauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.11.2008 21:48:58   
Anonimen

VALENTINA: kJE PA TIČIŠ??????

A ni rekla, da bo pomagala. user posted image

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

jaz bi v tem primeru še bolj hitro ušla na rruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.11.2008 21:50:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. 

Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim.

Tvoj bo sigurno priden, naše nam bodo pa roge nasadileuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.11.2008 21:50:19   
tally

jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj....

Jaz si bi mogla še lase sfenat. Pa se mi ne da. user posted image

Men gre tut fenanje pa likanje las na živce in sa komaj spravimuser posted image k temu opravilu.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.11.2008 21:50:20   
Anitka
A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitreuser posted image user posted image , zato se bom verjetno poslovilauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.11.2008 21:51:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala.
jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo.user posted image

Ne še hujša.....user posted image

a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes.

Ja, saj tega se je za batuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavnauser posted image ?

Draga moja bodoča notranjka, Emilija je itak že zdaj v klubu ''K.P.M.Č.''
klub porednih majskih čvekicuser posted image kaj šele bouser posted image

Jaaaaaa, mami jo je pa vpisalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ati pa pravi da jo bo do 30.leta zaprl v sobouser posted image user posted image user posted image .

To ne bo nič hasknilo, za Žankota don Juana je to pravi peace of cake

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
13.11.2008 21:51:07   
valentina2006

Berm vas... pa vidim, da Matevž se sodi na vaš konc... pa rajš ne diram.

Sem dala cote prat in user posted image sem dala za papat (z 2 urno zamudo user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3533
13.11.2008 21:51:08   
špelin@
Sem malo nazaj gor user posted image  Pa ve niste normalne, kako naj zdaj na hitro vse tole preberem????????????

No, nekaj se brala, ampak je toliko vsega, da sem spotoma pozabila, kaj naj bi komentirala... user posted image
Samo Anitke se spomnim: kam v Čatež pa greste, v hotel?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.11.2008 21:51:43   
hijenca

Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. 

Če se bo preveč s temi majskimi lepotičkami družil, ga bodo čisto zmešale, bom mela pa res hudičeve težave. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.11.2008 21:51:46   
Anitka

Moj je pa danes zaspal ob 20.37 in se ob 21.17 zbudil s takim vreščečim jokomuser posted image user posted image Sva ga komaj uspela nazaj uspavati.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.11.2008 21:52:30   
valentina2006
špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.11.2008 21:52:35   
barbaw

A ni rekla, da bo pomagala. user posted image

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

user posted image user posted image user posted image

hijenca kaj pa če ga malo pustiš brez dude user posted image

tally to vsi atiji pravijo

anitka a greste v apartma?

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.11.2008 21:52:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem malo nazaj gor user posted image  Pa ve niste normalne, kako naj zdaj na hitro vse tole preberem????????????

No, nekaj se brala, ampak je toliko vsega, da sem spotoma pozabila, kaj naj bi komentirala... user posted image
Samo Anitke se spomnim: kam v Čatež pa greste, v hotel?

Ja v hotel Toplice.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.11.2008 21:52:42   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitreuser posted image user posted image , zato se bom verjetno poslovilauser posted image

sami izgovori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.11.2008 21:53:25   
valentina2006

Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.11.2008 21:53:54   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Slovenija je majhnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.11.2008 21:54:03   
Estrella*

Sem dala cote prat in user posted image sem dala za papat (z 2 urno zamudo user posted image )

J a Matevž ne bo delal izpita za avtouser posted image user posted image user posted image

Šit, jaz moram našouser posted image not spravituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.11.2008 21:54:09   
Anonimen

Če se bo preveč s temi majskimi lepotičkami družil, ga bodo čisto zmešale, bom mela pa res hudičeve težave. user posted image

nič bat, naše miške bodo to vse popadenaleuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.11.2008 21:54:10   
Anitka

sami izgovori user posted image user posted image user posted image

Poleg vsega pa nobena majčica ne bo zahajala v Prekmurje Gala osvajatuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.11.2008 21:54:25   
hijenca

Moj je pa danes zaspal ob 20.37 in se ob 21.17 zbudil s takim vreščečim jokomuser posted image user posted image Sva ga komaj uspela nazaj uspavati.

Moj ga že cel teden lomi, da mi pred 23 uro ne zaspi. Zaspi pri zadnji flaški okrog 19. ure in se potem čez eno uro zbudi in je veselica. Danes sem ga ob 17 dala spat, da je malo spal, tam do 18. Sedaj sma okrog 20 jedla, in sedaj pred petimi minutami je zaspal. Ta luna ga muči že od takrat ko še na svetu ni bil.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.11.2008 21:54:55   
špelin@
Glede odraščanja naših majskih hroščkov bi tudi jaz rekla samo eno: edino, česar se res bojim, je alkohol user posted image  Plus prepovedane droge... user posted image  Tega me je groza, drugo bomo že pregurali user posted image

No, vidim, da ima mali band že skoraj popolno sestavo, pevk res ne manjka user posted image  Naš Gregi bo po vsej verjetnosti lahko samo bobnar user posted image  V nulo namreč obvlada klofanje po mizi, natepe vse igrače, s pestjo udari sebe po arkadi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.11.2008 21:55:03   
Estrella*
Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.11.2008 21:55:12   
Naty*
No bom pa še js svoj piskrček pristavla k lovu na skupni cilj (5.del) user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, še prej se bomo pa k Naty povabile, ane!?user posted image

Itak! Se lahk kar za drug teden zmenmo user posted image . Za Manco pa user posted image user posted image da je tolk spala. Valjda jo je zmatral, če je bla pa tolk aktivna, ful je dobrovoljček user posted image .

barbaw js tud berem knjige. Kot med nosečnostjo mam najrajš krimiče user posted image , nazadnje sem prebrala zadnjo izdano iz serije Jamesa Pattersona o detektivu Alexu Crossu... matr te knjige te kr potegnejo vase user posted image .

aurora user posted image  pridna, da še seb mal razvajanja privoščiš user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

NATY-glede policije me pa kr strese ko slišim al pa berem kok policaji ne nardijo nič,pa folk se res zna samo posmehovat in žalit policiste....vsakega ki je tko "pameten" bi dala za en dan v policijsko uniformo,pa da vidmo junake...

Ja mene na splošno razjezijo ljudje, ki se ne znajo postavit v tujo kožo. Nobenega dela ne moreš realno komentirat dokler ga ne probaš, vežda je pa bit pameten pa kritizirat še najlažje.

aurea no kar pošl malo na avdicijo za naš mini band user posted image , zdej se je že neki mamic javl, da majo pevke doma user posted image user posted image !

Svojeglava vi mate tud konkretne mere user posted image user posted image user posted image !

nina zakaj pa tebe ni blo na čvek? A drug teden prideš, ko bo pri menuser posted image ?

nia5: user posted image user posted image user posted image  za pregled!!! Zakaj se ti zdi, da je narobe zmerila???Saj ta merjenja leže itak niso najbolj točna. Pol ko otrok stoji, ga lahko šele natančno zmeriš(če je seveda pri miruuser posted image user posted image )67,5cm je čisto solidna višina

Ja očitno se nas več pritožuje glede merjenjauser posted image . Mamice hočmo bit pa natančne!!!!user posted image

barbaw hvala za obrazložitev glede rdečine. Upam, da bo jutri že zginilo. Sej popoldne je bil mali čist dobrovoljček, tko da res upam, da bo bolš. user posted image  da se babica pozdravi.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

neeeeeeeeeee jaz komaj čakam, na ta cajt. Bom vedno vstala, ko bo Anja prihajala z žurov dam in mi bo razlaga: mami spoznala sem fuuul tipčkov, z enim sva delala to, z drugim to, en je bil čist jadan in se je kr neki slinu..... joooj komaj čakammmmmuser posted image user posted image
Jooj dobro da Nejček že pančkauser posted image

Js pa komaj čakam, da bom vidla, če bo res tko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

valentina a se nisi ti za maraton javila. Zdej pa nobenga posta več user posted image !

tally ja Žan bo mel pa res izbiro, pa že zdej si ful teren ogleduje (kadar slučajno ne spi na čvekih user posted image user posted image user posted image )

Anitka js bi vzela s sabo palični mešalnik, posodice in žličke. Pol boš pa že improvizirala.

user posted image user posted image user posted image Ati pa pravi da jo bo do 30.leta zaprl v sobouser posted image user posted image user posted image .

To ne bo nič hasknilo, za Žankota don Juana je to pravi peace of cake

Točn tko!!!!!user posted image

edina a si probala tisto uno...?user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.11.2008 21:55:29   
špelin@
špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?