Naty*
|
No bom pa še js svoj piskrček pristavla k lovu na skupni cilj (5.del) ... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, še prej se bomo pa k Naty povabile, ane!? Itak! Se lahk kar za drug teden zmenmo . Za Manco pa da je tolk spala. Valjda jo je zmatral, če je bla pa tolk aktivna, ful je dobrovoljček . barbaw js tud berem knjige. Kot med nosečnostjo mam najrajš krimiče , nazadnje sem prebrala zadnjo izdano iz serije Jamesa Pattersona o detektivu Alexu Crossu... matr te knjige te kr potegnejo vase . aurora pridna, da še seb mal razvajanja privoščiš . IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 NATY-glede policije me pa kr strese ko slišim al pa berem kok policaji ne nardijo nič,pa folk se res zna samo posmehovat in žalit policiste....vsakega ki je tko "pameten" bi dala za en dan v policijsko uniformo,pa da vidmo junake... Ja mene na splošno razjezijo ljudje, ki se ne znajo postavit v tujo kožo. Nobenega dela ne moreš realno komentirat dokler ga ne probaš, vežda je pa bit pameten pa kritizirat še najlažje. aurea no kar pošl malo na avdicijo za naš mini band , zdej se je že neki mamic javl, da majo pevke doma ! Svojeglava vi mate tud konkretne mere ! nina zakaj pa tebe ni blo na čvek? A drug teden prideš, ko bo pri men ? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nia5: za pregled!!! Zakaj se ti zdi, da je narobe zmerila???Saj ta merjenja leže itak niso najbolj točna. Pol ko otrok stoji, ga lahko šele natančno zmeriš(če je seveda pri miru )67,5cm je čisto solidna višina Ja očitno se nas več pritožuje glede merjenja . Mamice hočmo bit pa natančne!!!! barbaw hvala za obrazložitev glede rdečine. Upam, da bo jutri že zginilo. Sej popoldne je bil mali čist dobrovoljček, tko da res upam, da bo bolš. da se babica pozdravi. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos neeeeeeeeeee jaz komaj čakam, na ta cajt. Bom vedno vstala, ko bo Anja prihajala z žurov dam in mi bo razlaga: mami spoznala sem fuuul tipčkov, z enim sva delala to, z drugim to, en je bil čist jadan in se je kr neki slinu..... joooj komaj čakammmmm Jooj dobro da Nejček že pančka Js pa komaj čakam, da bom vidla, če bo res tko !!!! valentina a se nisi ti za maraton javila. Zdej pa nobenga posta več ! tally ja Žan bo mel pa res izbiro, pa že zdej si ful teren ogleduje (kadar slučajno ne spi na čvekih ) Anitka js bi vzela s sabo palični mešalnik, posodice in žličke. Pol boš pa že improvizirala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ati pa pravi da jo bo do 30.leta zaprl v sobo . To ne bo nič hasknilo, za Žankota don Juana je to pravi peace of cake Točn tko!!!!! edina a si probala tisto uno...?