|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
13.11.2008 14:02:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Pozdravljene čakulonce!

hihi... o vidjo ...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.11.2008 14:48:22   
amor real
Lara, kaj anka tle rompiraš škatuleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.11.2008 15:04:26   
Lara Croft

Lara, kaj anka tle rompiraš škatuleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem primorka al nisem? sem več tan ku doma..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
13.11.2008 15:07:25   
amor real
ben, allora pridi nazad les, ka si šla gor na Kras? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.11.2008 15:09:57   
leni5

Pozdravljene čakulonce!

Jaz sem tudi postala mamica 29/9 - 2008 in se zdej ubadam s težavami, ki ste jih vi vre dale skozi user posted image

Tebe se pa spomnem in tvoje štorje tudi!!! Sem vesela, da je vse o.k.user posted image user posted image user posted image JUHUUUUUUUUUUUUU

Meni je dala pediatrinja že v štartu kapljice D3 in ne AD3, ki naj bi delale manj krčev...morem pa priznat, da sem precej pozabljala na njihuser posted image .

Ale: imam še eno rezervno št. mobitel, ki bo za doma, če simobil ne bo loviluser posted image ...vse imam naštudirano user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 880
13.11.2008 15:29:26   
aleži
Amor real končno si se oglasila. Tudi jaz se spomnem tvoje štorje, ma potem se nisi več ogalsila. user posted image user posted image user posted image  
Kako si in kako je tvoj fantič? Kako se pa kliče  in kako je potekal porod? Daj napiši še kaj?user posted image user posted image
Kar se tiče kapljic, jaz ji še vedno ne dajam, pa je stara 8,5 m.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.11.2008 19:47:01   
amor real
Kako si in kako je tvoj fantič? Kako se pa kliče in kako je potekal porod? Daj napiši še kaj?

Allora, našemu fantiću je ime TOMAŽ ob rojstvu je bil 4090 g in 56 cm, danes pa ima 5250 g in 64 cm (ima pa 1,5 meseca).  dr. Rončevič pravi, da je res pravi fantina in pol, kot, da bi imel vsaj 3 mesece. Moja nosečnost je potekala super in porod tudi, čeprav je bil Tomaž pravi korenjak. user posted image

Res se nisem kaj dosti oglašala na tej temi, sem bila bolj prisotna na temi "septembrke" user posted image .

Kot sem prebrala so vaši otročki že pravi korenjaki user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.11.2008 21:20:44   
amaya
žena: amor rela, ma kaj si Škofjotka??

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 883
13.11.2008 21:27:28   
amaya

Pozdravljene čakulonce!

Jaz sem tudi postala mamica 29/9 - 2008 in se zdej ubadam s težavami, ki ste jih vi vre dale skozi user posted image

Prosila bi vas, za pomoč glede AD3 kapljic, jaz sem jih mojemu dala takoj, po prvi posvetovalnci, ko nam jih je dr. Rončevič dala, pa je bil tak kažin, da ni spal dva dni in dve noči in se samo jokal in zvijal user posted image . Slišala sem, da se kupi v Italiji idroplurivit ali adisterolo, da so podobne tem kapljicam in ne povzročajo teh monad v buščku. Drugače imamo mi itak težave pri našem Tomažu z napenjanjem, ker je tak požeruh in tako hitro papca, da ne pomaga nobena ne vem kakšna in ne vem proti čemu vse specialna steklenička user posted image . Zdaj trenutno ne dajem teh AD3 kapljic oz. nič podobnega, tolažim se  s tem, da dobi nekaj teh vitaminov z mlekom novalac AC in sedaj sem provala še novalac NF, če ima katera izkušnje s tem mlekom NF (kao nočna formula - da je več cajta sit) naj mi javi.

Drugače vas večkrat berem, samo ni cajta za kej pisat.... zdaj mi ga čuva mama user posted image

čakulonce bodte brumne ino razumne user posted image  

Mi smo bli na Novalacu od samega začetka. In sicer Ac in NF. Ponoči mi spi že celo noč od 1 meseca dalje. Res pa je, da nisem dojila, ker mi je zelo zgodaj mlekarna šla v stečaj....recesija user posted image Kasneje sem pa šla na Aptamil, ker je cenejši. Ko sem začela uvajati gosto hrano sem tudi nehala z nOvalacom. Je drag kot žafran!
Flaška pa je ful dobra od Tomee Teepee tista visoka, ki ima notri en kup neke plastike. je pa super, ker ne vleče zraka. Meni je s pomočjo te flaške tudi manj polival

Neposredna povezava do sporočila: 884
14.11.2008 7:47:07   
aleži
Alla pupe, kje ste? Danes se dobimo?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.11.2008 7:47:41   
aleži
Ama, ke lep avantarček. Hm, pravi možek!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 886
14.11.2008 9:55:18   
mamima
aleži če vam je ok, bi se vam pridružila,če se dobite kje v kp.
kdaj pa?

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 887
14.11.2008 10:07:07   
amor real
Res pa je, da nisem dojila, ker mi je zelo zgodaj mlekarna šla v stečaj....recesija 
Flaška pa je ful dobra od Tomee Teepee tista visoka, ki ima notri en kup neke plastike. je pa super, ker ne vleče zraka. Meni je s pomočjo te flaške tudi manj polival

Tako flaško imam tudi jaz in res je super! Jaz tudi nisem dojila, ker kljub joškam XXXXXL velikosti ni bilo kruha iz njih user posted image , to pa zato, ker je Tomaž preveč požrešen in ni imel pacijence čakat, da kaj priteče user posted image

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 888
14.11.2008 10:08:54   
amor real

Ja, sem uvožena Škofjotka, škoda, ki si ti z mamo in sestro vojdla ća user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
14.11.2008 10:11:09   
amor real
eko, našega fantića

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
14.11.2008 12:29:02   
Bimba80
Lep pozdravček še z moje straniuser posted image

Kako smo kaj? Ste vidle, ki zgleda da bo sonček pokukal......no, ker sem se bala, da bo kaj s to luno, me je tašča potolažla, da to ni luna zame, da moja luna je 27. novembra.......ker baje naj bi tista vplivala, ker je mlada.......ma če mene vprašate ne razumem ničuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
14.11.2008 14:34:34   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mamima

aleži če vam je ok, bi se vam pridružila,če se dobite kje v kp.
kdaj pa?

lahko komot v ponedeljek. Pošlji mi tel. na zs. Kaj si dobila e-mail, katerega sem ti poslala, ker gor je moja tel. št.!

Amor real: ke luškan. Kot  en princ na tronu!!! Boš tudi ti prišla kaj nas obiskat v ponedeljek?

Bimba: si že vse kupila, posteljico naredila, zlikala, torbo za v P,.......

Jaz sem pa po 12.30 šla iskat v vtec Žigca, ker je imel vročino!! Jaz pa res ne vem kaj se mu spet kuha. Včeraj je bil tako dobre volje, da nes pa zaspanček. Pina obvezno mi pošlji na zs.

grem kuhat kosilce

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.11.2008 15:18:10   
Lara Croft
Midve z Laro sva bli v Triešte danes.... sem jo spet švercala ..... user posted image dobro, da imam frene na vozu, ki če ne bi naju odpihalo.... user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.11.2008 19:29:09   
amaya

Ja, sem uvožena Škofjotka, škoda, ki si ti z mamo in sestro vojdla ća user posted image

ma čigava si? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
14.11.2008 19:44:46   
amor real
ma čigava si?

ma od enega iz Zgornjih Škofij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.11.2008 20:05:42   
*talcy*
OJLA PUPE...ma s katerih koncu se nahajate ?? jaz sem z vipavskega .... spadam pa pod letošnje oktoberke drugač ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
15.11.2008 7:49:17   
aleži
Dobro jutro obalauser posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 897
15.11.2008 9:11:09   
leni5
Bimba...lune štajkajo, ne zanašaj se preveč na njih!!! Meni ni nič pomagala.

Danes grem na žurko s sočolci iz srednje šole. Držte pesti zame, da bo Vita dala mir in da bom vsaj malo v miru počakulala... danes ponoči sem jo hotla nategnit s flaško, ma ni šans! Samo dotaknila se je cuclja z usti in že naredila bljek faco! In to napol v spanju!

Lep vikend in se vidimo v ponedeljek tudi z novimi, kaj ne?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.11.2008 21:02:12   
amaya
Leni ti se ga danes fanj nabutaj in pusti tvojemu, da malo poskrbi za Vajto user posted image Nej se znajdejo malo sami ti naši moži...

Amor Real: keri je tvoj? user posted image Verjetno ga poznam, če je iz Zg. Škofij user posted image Sploh pa če ti veš, kdo sem jaz user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.11.2008 11:10:34   
amor real
Amor Real: keri je tvoj? Verjetno ga poznam, če je iz Zg. Škofij Sploh pa če ti veš, kdo sem jaz

user posted image  Amaya !!!

Pozdravi dosti, dosti mamo! Vidim, da bo spet nona user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?