Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:52:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje
< Sporočilo je popravil Anitka -- 15.11.2008 21:53:51 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:54:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:54:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški) Ne greeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:55:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški) Ne greeeeeeeee A gre spet za kakšno Mozillino foro?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:55:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa pustimo zdaj mojo slabo voljo in kar spada zraven. Kaj boste pa kaj jutri počele? Mi verjetno isto kot danes, razen obiska tašče . Ati je v službi zjutraj,dopoldan greve z Emilijo mal na sprehod, ko pride ati domov imamo kosilo spet gremo mal na vn vsi trije potem pa lenarjenje do večera .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:56:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški) Ne greeeeeeeee Meni vse tako dela. Daj da probam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:56:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Še dobro, da imam punčko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:57:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:57:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški) Ne greeeeeeeee A gre spet za kakšno Mozillino foro? Ja verjetno. Jaz imam Mozillo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam copy in paste v post (kopiraj in prilepi na desni tipki na miški) Ne greeeeeeeee Anitka če imaš M.Firefox ti ne bo šlo, meni tudi ne dovoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:57:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel A jo že kaj odstavljaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:58:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka če imaš M.Firefox ti ne bo šlo, meni tudi ne dovoli Naj gre k
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:59:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še dobro, da imam punčko Bogi luli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:59:44
|
|
|
|
Anitka
|
Majčice moje jaz vas počasi zapuščam, ker nujno rabim spanje. Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:59:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka če imaš M.Firefox ti ne bo šlo, meni tudi ne dovoli Naj gre k Bo treba menjat na IE. Estrella kje si to zvohala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel A jo že kaj odstavljaš? JP , mislim da sve na pravi pot.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:00:53
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw; polčas +27 Kje je pa VALENTINA dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:01:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Majčice moje jaz vas počasi zapuščam, ker nujno rabim spanje. Lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:01:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel A jo že kaj odstavljaš? JP , mislim da sve na pravi pot. Koliko se pa še doji???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:02:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel A jo že kaj odstavljaš? JP , mislim da sve na pravi pot. Moja je tudi začela raje jest GH, samo ne zelenjave. Ziza je pa zjutraj še vedno zakon, proti večeru pa je noče več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:02:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja tašča je tudi zlata. Je dvoje vrat naprej doma. In je rekla, da dokler je maja majhna mi bo pomagala, ker rada kuha in kuha tudi za nas. Potem pa se bo tole končalo in bomo malo zamenjali situacijo. Bom kdaj jaz kuhala zanje, ampak če bom v službi bo to bolj težko, ker bom pozno doma. So pa sladkorni bolniki, pa babica ima ful zdravil tako da se redno kuha. jaz zase glih ne kuham redno, če pa je treba za celo družino pa ni panike. Estrella*, kje si te fotke našla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:02:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Majčice moje jaz vas počasi zapuščam, ker nujno rabim spanje. Lahko nočko vsem skupaj Lahko nočko pa iz srca ti privoščim da se naspiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:02:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Tu pod adult KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:03:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; polčas +27 Kje je pa VALENTINA dons
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?