Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:43:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ma ne grem v spalnico ropotat, pol bom pa v dnevni še zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:43:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aaaa to pa ne jaz bi šla tut skregana Ne vem no. Upam, da bom do odhoda boljše volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:43:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Ma nas bolj zanima a si decu že odpustila eh, saj mu ni nič za odpustit. V 14 letih sem se navadla, da tak je in bo tak tudi ostal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:44:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lej kaj je kazen za grešnice Špilferderberka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:44:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Če bi jaz imela takega brata bi ga brcnila tja kjer najbolj boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:44:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem A si jih sama pekla? seveda da ne. spet tašča na pohodu. jutri ma žurko za RD pa je ful napekla Kaj jih je talala že v predprodaji ss je pa grebica smo prišli prespat k njej, tako, da sem bla poskusni zajček
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:45:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:45:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka zakaj pa sta se skregala? Ker ga ni bilo?? Aha in sem še danes zelo zelo slabe volje. Kaj mu nisi kazni za danes naložila, da se vsaj malo oddolži? Jaz se ne grem tega mulanja, od tega ni nič. Takoj mu naložim lekcija kako in kaj. Ker decom je itak vseeno če se ceel teden mulimo, ja sej enkrat jo bo minilo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:45:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Če bi jaz imela takega brata bi ga brcnila tja kjer najbolj boli. HB, da nimam brata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:46:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam: Špelin@ ti si zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:46:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam: o hudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:46:39
|
|
|
|
špelin@
|
Ta sončna, za tako fejst taščo!!! Estrella*, a si Andražu pojedla zalogo unih šoko bons?? Anitka, te popolnoma razumem, tudi moj dec je včeraj naredil eno pi.z.darijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:47:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz pa jem navadni jogurt . Dober tek jaz se pa z domačim krofom bašem jaz se pa bašem s kinder schoko bons-i Ne rafaelote nisem naredila , se mi ni dalo. edina, geršna duša, a mi delaš družbo Še ena, ki draži s hrano.Grem v kot Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Če bi jaz imela takega brata bi ga brcnila tja kjer najbolj boli. HB, da nimam brata se strinjam .Moja sestra pa tudi ni manekenka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam: o hudo jah sam moram reči, da ima kar prov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:49:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka zakaj pa sta se skregala? Ker ga ni bilo?? Aha in sem še danes zelo zelo slabe volje. Kaj mu nisi kazni za danes naložila, da se vsaj malo oddolži? Mah kazni brezveze, ker ga to ne gane kaj preveč. Saj bo. Sem zelo utrujena in se moram naspati, ker je bila noč bolj nenaspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:49:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, za tako fejst taščo!!! dokler ne bova živeli pod isto streho, se bova najbrž dobro zastopili
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:49:49
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella saj če ne bi imela tiste chockote v hladilniki ali omari bi naredila rafaelote. Jaz pa čakm hitro pošto zaman. Moja tašča je tudi zlata. Je dvoje vrat naprej doma. In je rekla, da dokler je maja majhna mi bo pomagala, ker rada kuha in kuha tudi za nas. Potem pa se bo tole končalo in bomo malo zamenjali situacijo. Bom kdaj jaz kuhala zanje, ampak če bom v službi bo to bolj težko, ker bom pozno doma. So pa sladkorni bolniki, pa babica ima ful zdravil tako da se redno kuha. jaz zase glih ne kuham redno, če pa je treba za celo družino pa ni panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:50:50
|
|
|
|
Anitka
|
Pa pustimo zdaj mojo slabo voljo in kar spada zraven. Kaj boste pa kaj jutri počele?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:51:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:51:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa pustimo zdaj mojo slabo voljo in kar spada zraven. Kaj boste pa kaj jutri počele? vse štiri od sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:51:56
|
|
|
|
Anitka
|
Sem probala uporabiti kakšnega od včeraj omenjenih smajlijev pa jih ne znam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:52:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, za tako fejst taščo!!! Estrella*, a si Andražu pojedla zalogo unih šoko bons?? Anitka, te popolnoma razumem, tudi moj dec je včeraj naredil eno pi.z.darijo jih še ni niti uspel videti, ko sem jih švercala v pisarno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:52:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še ti si kaj privošči. Jaz vsakemu, ki mi reče, da sem se reees precej zredila, rečem sorči sem pač 5 mescev nazaj rodila pa še dojim povrhu . Pa mi moj brat reče: seko ampak v 5 mescih pa bi se lahko malo k seb spravla, s temi 5 mesci se braniš, glej da ko bo Anja stara 1 leto ne boš govorila, sorči 1 leto nazaj sem rodila Samo to se pa res ne sliši dobro Ponavljam: o hudo jah sam moram reči, da ima kar prov Prav gor ali dol, jezik mora dat za zobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 21:52:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?