jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, velik "J"jev je v igri sam ne pri vseh , pa že Maj je odgovorila da so vsi fantje Ja, zato si jaz res želim še eno punčko, ker so bolj pridne, jest jih bomo pa že navadili Sam veš kaj? Tudi ve boste navadile vaše fante spat, pol bo pa drug problem, ko bodo začel ven hodit, pa spet ne boste spale, sam takrat pa tut me ne bomo, ker bomo vedli, da jih februarčki po diskačih preganjajo Aja, pa res pojdi mal prej v pančevo danes, te bo sinko lepo presenetil in spal kot polhek, pa se boš še ti mal spočila in baterije nafilala velik J-jev, ja Sam res. Glih zdej razmišljam, da povečini mate pa s hranjenjem pa s puncami težave . Napisala sem po večini, ker vem, da ga David neki biksa zadnje dni, pa mogoče še ker. No ja, čer pa let bomo vse to pozabili, ker bomo imeli druge skrbi. Recimo, kdaj bo kdo kak cvek dam prnesu, kje bo kadil, kaj bo pil in s kom se bo družil. Pol kasneje, nam pa verjetno snahe oz. zeti ne bojo všeč . V bistvu mamo zdej še najmanjše težave sam si prav ugotovila, se ne bom več sekirala, ker so to res težave, ki se jim reče p**** dim hihi, sam res. Nč, pol se pa ne bomo več sekirale, jst sm za