|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
15.11.2008 21:12:15   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

če človek malo razmisli ugotovi, da imamo težave s spanjem v glavnem:

Jencili - Taj
Meti - Janez
Janey - Jaka
Itata - Jakob
Maj78 - Žan

a kej ugotovite pri tem? Recimo kak vzorc, ki se ponavlja?user posted image

Sami fantje

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 801
15.11.2008 21:17:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti, Zapp bo pa v torek v BC za 30% znižan sem včeraj videla v reklami user posted image  
Fajn, da imaš mami ki te financira, pri nas smo kar samo za vse user posted image  Je pa po eni strani fino, ker pol nimam nobenega občutka dolžnosti, kar meni veliko pomeni user posted image

Sem tud jaz vidla, sam je ful bedne barve user posted image  Bolj sem računala na nakup avtosedeža maxi cosi priori, ki bo v ponedeljek znižan, sam je tud sam en čudn roza ...

Sicer pa mene mama ne financira, dobim tudi porodniško in delam med porodniško, tko da nimam prov nobenega občutka dolžnosti, če pa kdaj priskoči in nam kaj kupi, pa seveda z veseljem sprejmem, saj sem njena hči user posted image  verjemi marsikaj odklonim in jo nazaj držim, če ne bi mel Janeza zdele že boga in pol stvari, ker se naša mami težko upre user posted image  sicer pa odkar imam Janeza, sem jest čist out iz njenega proračuna user posted image

Tole naše uspavanje je pa čedalje težje, dones smo se matrali 45 min user posted image  Ne vem, a ga res tko zobi mučijo, al je pa začel na polno izsiljevat user posted image  Sploh ne zaspi, če enega ni zraven user posted image

Grem zdej še mal mandarince napast user posted image  Možek že 3 večere zaporedoma vneto bere neko knjigo, ga še nisem vidla knjige brat user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
15.11.2008 21:18:44   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jencili - Taj
Meti - Janez
Janey - Jaka
Itata - Jakob
Maj78 - Žan

Sami fantje

sedi 5user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.11.2008 21:21:06   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Jencili - Taj
Meti - Janez
Janey - Jaka
Itata - Jakob
Maj78 - Žan

Sami fantje

sedi 5user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mamo srečo, a ne? user posted image

Sam ne smemo pozabit, da tud Žana od Suzi ne spi, pa mislim, da ima Mlavla z Nežo težave, pa vsake tolko tud Pina z Ano, pa najbrž bi se še kakšna najdla user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.11.2008 21:23:10   
jencili
ja, Meti, še dobr, da bo naslednja punčkauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.11.2008 21:27:13   
dolenjka
Jencili, velik "J"jev je v igri user posted image  sam ne pri vseh user posted image , pa že Maj je odgovorila da so vsi fantje user posted image Ja, zato si jaz res želim še eno punčko, ker so bolj pridne, jest jih bomo pa že navadili user posted image  user posted image  user posted image  Sam veš kaj? Tudi ve boste navadile vaše fante spat, pol bo pa drug problem, ko bodo začel ven hodit, pa spet ne boste spale, sam takrat pa tut me ne bomo, ker bomo vedli, da jih februarčki po diskačih preganjajo user posted image
Aja, pa res pojdi mal prej v pančevo danes, te bo sinko lepo presenetil in spal kot polhek, pa se boš še ti mal spočila in baterije nafilala user posted image

OOO Meti je pa spet občutljiva user posted image  Nisem čist nič slabega mislila, lahko pa tudi tako vzameš user posted image  Sem napisala da mi2 nikogar nimava, ki bi nama kaj financiral user posted image   Sej sem takole napisala, pa očitno nisi razumela user posted image  
Fajn, da imaš mami ki te financira, pri nas smo kar samo za vse user posted image  Je pa po eni strani fino, ker pol nimam nobenega občutka dolžnosti, kar meni veliko pomeni user posted image
In vem da pridno sama denar služiš, zato ne rabiš nič računov polagat tu, vsaj meni ne, ker je tvoj denar user posted image  

Tale prenosnik pa rabi, da se 1. zinštalira user posted image  Smo šele na 80% inštalacije vseh programov user posted image  Spet bom šla ju3 spat user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.11.2008 21:29:11   
listek1

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

mi že spančkamo, čeprav je eno kitico odšlafal do 18h. Jemo pa spet bolj tko tko user posted image  danes zjutraj ni hotu nič jest in je v bistvu jedel nazadnje včeraj ob 8h. No pol za kosilo je neki pojedel, malca je bla pa  spet 6 žlic in konc. Večerja je bla še kar, je pa vsaj flašo nekaj spil.
Jencili in februarka - mi smo bili tud prej v Mullerju user posted image  Sem tud jest mal zaloge nardila. Škoda, ker se nismo vidle. Jencili a se ti je ratal kej spočit?
Februarka - ti si pa ful pridna, skoz neki delaš user posted image  A bomo kakšno klobaso doble za probat user posted image
Ella - no vsaj 5 žlic je šlo dol, kar je vseen boljš kot nobena user posted image user posted image
Buči - bravo za uspešen nakup user posted image
Mesečnica - tud vidva sta bla ful pridna, da sta vse pospravla. Pa, da se tvoja sončica čimprej navadi prespati celo nočko, da se bo mami lahko mal naspala user posted image

Jest sem bla pa  pr frizerju dones user posted image  Je pasal imet mal časa zase in je user posted image  zrihtal Davida, mami nam je pa vsem kosilo skuhala. David je danes jedel sladko zelje in notri mal meska.  Zdele se  pa navečerjava in pogledava en film, pol pa nina nanaa.

spočit?
Hm...v bistvu neuser posted image . Je Taj mel žurko čez dan, razen ko je spal (sva midva mela kosilo) in ko je bil pri tašči (sm obešala perilo, plačevala položnice in pospravljala), tko da bi bil odgovor ne pravilenuser posted image
Ampak sej bo...
Se neki zmenva?
Jst dam tebi Taja za nekaj uric ponoči, da se malo spočijem, ti pa meni, da ga spet lepo navadim jest. Si za???user posted image

jencili - jest sem zaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  In kdaj to izvedeva? Jest sem se dons spet tok sekirala zarad hrane. Kr mislm, da bo revček ful shujšal user posted image

Maj78 - upam, da boste dones kej bolj spali. user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.11.2008 21:29:16   
dolenjka
Blaža, kaj pa je felpa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa ti si ena od izkušenih mamic, kaj naj božiček prinese mojemu nečaku, ki je skoraj leto in pol star user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.11.2008 21:33:12   
dolenjka
Listek, ne sekiraj se bi rekla moja sestra. Mi je glih  po tel. rekla, da tamala zato ni jedla prejšnje dni, ker sem jaz o hrani razmišljala user posted image  Sem ji hitr tasvoje povedala user posted image
Ko pa njen sine ni spal ponoč (zdej je velik boljš) in je ona sam o tem govorila pa ni tko mislila user posted image  user posted image

Jaz ne vem zakaj ne jejo, naša itak ni ne vem kaka jedka, zdaj se spet izboljšuje, sam upam, da bo mal trajalo, ker so ji skoraj vse hlače v pasu prevelike, v dolžino pa HB prav, nekaj pa že malo kratkih user posted image  user posted image

A si mu probala mal bolj pogosto ponujat zato, ker je manj ali pa nič jedel, npr. na 2 uri user posted image  Pri Tari včasih pali, včasih pa ne, pa ne vem al je to zgolj naključje al kaj user posted image  Ko bom ugotovila bo verjetno že govorit znala in bo sama povedala skrivnost user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.11.2008 21:33:15   
listek1
Aja, Blaža - jest bi res prišla na en šnel kurs, če ti res ne bi bilo kdaj odveč?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.11.2008 21:33:40   
jencili

Jencili, velik "J"jev je v igri user posted image  sam ne pri vseh user posted image , pa že Maj je odgovorila da so vsi fantje user posted image Ja, zato si jaz res želim še eno punčko, ker so bolj pridne, jest jih bomo pa že navadili user posted image  user posted image  user posted image  Sam veš kaj? Tudi ve boste navadile vaše fante spat, pol bo pa drug problem, ko bodo začel ven hodit, pa spet ne boste spale, sam takrat pa tut me ne bomo, ker bomo vedli, da jih februarčki po diskačih preganjajo user posted image
Aja, pa res pojdi mal prej v pančevo danes, te bo sinko lepo presenetil in spal kot polhek, pa se boš še ti mal spočila in baterije nafilala user posted image

velik J-jev, jauser posted image
Sam res. Glih zdej razmišljam, da povečini mate pa s hranjenjem pa s puncami težaveuser posted image . Napisala sem po večini, ker vem, da ga David neki biksa zadnje dni, pa mogoče še ker.
No ja, čer pa let bomo vse to pozabili, ker bomo imeli druge skrbi. Recimo, kdaj bo kdo kak cvek dam prnesu, kje bo kadil, kaj bo pil in s kom se bo družil. Pol kasneje, nam pa verjetno snahe oz. zeti ne bojo všečuser posted image . V bistvu mamo zdej še najmanjše težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.11.2008 21:33:47   
dolenjka

Aja, Blaža - jest bi res prišla na en šnel kurs, če ti res ne bi bilo kdaj odveč?

Kar pojdi ja, pol boš pa še mene naučila user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.11.2008 21:34:38   
jencili

čer,

mi že spančkamo, čeprav je eno kitico odšlafal do 18h. Jemo pa spet bolj tko tko user posted image  danes zjutraj ni hotu nič jest in je v bistvu jedel nazadnje včeraj ob 8h. No pol za kosilo je neki pojedel, malca je bla pa  spet 6 žlic in konc. Večerja je bla še kar, je pa vsaj flašo nekaj spil.
Jencili in februarka - mi smo bili tud prej v Mullerju user posted image  Sem tud jest mal zaloge nardila. Škoda, ker se nismo vidle. Jencili a se ti je ratal kej spočit?
Februarka - ti si pa ful pridna, skoz neki delaš user posted image  A bomo kakšno klobaso doble za probat user posted image
Ella - no vsaj 5 žlic je šlo dol, kar je vseen boljš kot nobena user posted image user posted image
Buči - bravo za uspešen nakup user posted image
Mesečnica - tud vidva sta bla ful pridna, da sta vse pospravla. Pa, da se tvoja sončica čimprej navadi prespati celo nočko, da se bo mami lahko mal naspala user posted image

Jest sem bla pa  pr frizerju dones user posted image  Je pasal imet mal časa zase in je user posted image  zrihtal Davida, mami nam je pa vsem kosilo skuhala. David je danes jedel sladko zelje in notri mal meska.  Zdele se  pa navečerjava in pogledava en film, pol pa nina nanaa.

spočit?
Hm...v bistvu neuser posted image . Je Taj mel žurko čez dan, razen ko je spal (sva midva mela kosilo) in ko je bil pri tašči (sm obešala perilo, plačevala položnice in pospravljala), tko da bi bil odgovor ne pravilenuser posted image
Ampak sej bo...
Se neki zmenva?
Jst dam tebi Taja za nekaj uric ponoči, da se malo spočijem, ti pa meni, da ga spet lepo navadim jest. Si za???user posted image

jencili - jest sem zaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  In kdaj to izvedeva? Jest sem se dons spet tok sekirala zarad hrane. Kr mislm, da bo revček ful shujšal user posted image

Maj78 - upam, da boste dones kej bolj spali. user posted image

štartava z novim tedno. Torej v pon. vaju čakam na kosiluuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.11.2008 21:35:00   
dolenjka

Sam res. Glih zdej razmišljam, da povečini mate pa s hranjenjem pa s puncami težaveuser posted image . Napisala sem po večini, ker vem, da ga David neki biksa zadnje dni, pa mogoče še ker.
No ja, čer pa let bomo vse to pozabili, ker bomo imeli druge skrbi. Recimo, kdaj bo kdo kak cvek dam prnesu, kje bo kadil, kaj bo pil in s kom se bo družil. Pol kasneje, nam pa verjetno snahe oz. zeti ne bojo všečuser posted image . V bistvu mamo zdej še najmanjše težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam si prav ugotovila, se ne bom več sekirala, ker so to res težave, ki se jim reče p**** dim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.11.2008 21:36:00   
dolenjka
Jencili, v torek pa jaz po plavanju na čvek uletim, če boste zasedale, ker ima Tarin dedi RD in mu poljubčke neseva user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.11.2008 21:37:51   
jencili

pa meneuser posted image
pa Ella, je tud rekla zanč da bi rada znala...pejdi in organiziraj tečaj na gorenjskem + Dolenjka bo mela privat ureuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.11.2008 21:38:54   
MetiLu
Ej Dolenjka, misli si kar si češ user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.11.2008 21:39:01   
jencili

sam si prav ugotovila, se ne bom več sekirala, ker so to res težave, ki se jim reče p**** dim user posted image  user posted image  user posted image

hihi, sam res.user posted image
Nč, pol se pa ne bomo več sekirale, jst sm zauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.11.2008 21:40:24   
listek1

Listek, ne sekiraj se bi rekla moja sestra. Mi je glih  po tel. rekla, da tamala zato ni jedla prejšnje dni, ker sem jaz o hrani razmišljala user posted image  Sem ji hitr tasvoje povedala user posted image
Ko pa njen sine ni spal ponoč (zdej je velik boljš) in je ona sam o tem govorila pa ni tko mislila user posted image  user posted image

Jaz ne vem zakaj ne jejo, naša itak ni ne vem kaka jedka, zdaj se spet izboljšuje, sam upam, da bo mal trajalo, ker so ji skoraj vse hlače v pasu prevelike, v dolžino pa HB prav, nekaj pa že malo kratkih user posted image  user posted image

A si mu probala mal bolj pogosto ponujat zato, ker je manj ali pa nič jedel, npr. na 2 uri user posted image  Pri Tari včasih pali, včasih pa ne, pa ne vem al je to zgolj naključje al kaj user posted image  Ko bom ugotovila bo verjetno že govorit znala in bo sama povedala skrivnost user posted image  user posted image  user posted image

sej mi moj in mami skoz govorita, naj se ne sekiram, ampak kaj čmo, taka sem in se sekiram user posted image  Če bi mu pa bolj pogosto dajala potem pa sploh ne bi jedel. Ker, ko je pojedel kosilo ob 13:10, je blo z malico ob 16h bolj tko tko user posted image  Tako, da tole na 2 uri ne bo šlo pri nas. No, če boš ugotovila preden Tara spregovori, mi prosim sporoči. user posted image user posted image

no, punce, moj sprašuje če vem kdo so harlemglobetrotters, ker pravi, da mora to vsaka spodobna mama poznat? No in jest nisem spodobna mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.11.2008 21:40:53   
jencili

Jencili, v torek pa jaz po plavanju na čvek uletim, če boste zasedale, ker ima Tarin dedi RD in mu poljubčke neseva user posted image

hm...pa glih za v torek smo se pogovarjala, da ne bi šle, ker se itak v sredo vidimouser posted image
No, mogoče si pa še premislimo, če pride tako visok obiskuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.11.2008 21:44:50   
dolenjka

hm...pa glih za v torek smo se pogovarjala, da ne bi šle, ker se itak v sredo vidimouser posted image
No, mogoče si pa še premislimo, če pride tako visok obiskuser posted image

No, če boste zasedale pridem na tist bel kofe, k sem si ga zadnjič naročila, pa ga nisem smela spit user posted image , drugač pa ne. V KR bom, pa mi je to samo še en rahel ovinkec user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ej Dolenjka, misli si kar si češ user posted image  

sej si user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.11.2008 21:45:52   
listek1

pa meneuser posted image
pa Ella, je tud rekla zanč da bi rada znala...pejdi in organiziraj tečaj na gorenjskem + Dolenjka bo mela privat ureuser posted image

jest sem za, sam še blaža mora potrdit user posted image   Ampak jest to čist resno mislim. Lahko bi se dobile tud pri meni in mele tečaj user posted image

Jencili - v ponedeljek sem za user posted image  Jest prnesem pa še sladicouser posted image

Aja, če se boste v torek dobile, prideva tud midva.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.11.2008 21:46:04   
jencili

sej mi moj in mami skoz govorita, naj se ne sekiram, ampak kaj čmo, taka sem in se sekiram user posted image  Če bi mu pa bolj pogosto dajala potem pa sploh ne bi jedel. Ker, ko je pojedel kosilo ob 13:10, je blo z malico ob 16h bolj tko tko user posted image  Tako, da tole na 2 uri ne bo šlo pri nas. No, če boš ugotovila preden Tara spregovori, mi prosim sporoči. user posted image user posted image

no, punce, moj sprašuje če vem kdo so harlemglobetrotters, ker pravi, da mora to vsaka spodobna mama poznat? No in jest nisem spodobna mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jst ne, očitnouser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.11.2008 21:48:03   
jencili

pa meneuser posted image

jest sem za, sam še blaža mora potrdit user posted image   Ampak jest to čist resno mislim. Lahko bi se dobile tud pri meni in mele tečaj user posted image

Jencili - v ponedeljek sem za user posted image  Jest prnesem pa še sladicouser posted image

uuu, zmenjenouser posted image
Sam še povej kake so želje...za kosilo mislimuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.11.2008 21:52:12   
listek1

pa meneuser posted image

uuu, zmenjenouser posted image
Sam še povej kake so želje...za kosilo mislimuser posted image

midva nisva zbirčna user posted image , tako, da samo ne kompliciraj, tko, da boš imela čimmanj dela. A ti to resno user posted image  

No teli harlem globetrotters so pa neke košarkarske legende, evo link, če kero zanima user posted image
http://www.harlemglobetrotters.com/history/globetrotters/

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......